• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selam kizlar, bu hafta tasinma isleriyle ugrasiyorum hatta pazartesi tartisina da katilamadim, nakliyecilerin esyalarimin bir kismini kaybetmesi sebebiyle toparlanamadim bir turlu, ona kosturmaktan telefonu elime de alamadim, bi de benim sipa yeniden emmeye karar verdi, bi de onunla ugras derken nasil aksam oluyo nasil sabah oluyo anlamadim.. simdi bir kosu mesajlari okuyup geliyorum inanin iki gundur ne yedigimi bilmiyorum iki gunluk liste vermesem olur mu? Insallah yarin tam listeyle burdayim .

Bu hafta listede miyim arkadaslar?
Şimdi bu grupta üç kişi var taşınan :halay: taşınan taşınana. Yalnız eşya kaybolması en çok korktuğum. Bizim eşyanın yarısını depoya koyduk üstelik eksik var mı bilmiyoruz. Hele bana ait çok önemli bir koli ortada yok umarım depodadır. Gidip de bakamıyorum balık istifi gibi üstüste yığdılar. Senin eşyanın buldular inşallah?

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Şükür kavuşturana :KK39:
Dün öğlene kadar az evle uğraştım sonrada kızı alıp geldikten sonra az koltuğa uzanıp dinleneyim dedim :KK53: şöyle bir halsizlik çöktü o ara :KK53: 1 saatte yakın uyumuşum hatta ben kendi kendime çok yorulmadım da derken tansiyonumu bir ölçeyim dedim yine düşmüş :KK43:
Büyük 9 küçük 5di yine :oha:
Allahtan eşim geldi de sağ olsun hemen beni düzeltmek için elinden geleni yaptı ;)
Saat 20:00de ancak kendime tamamen geldim bu sefer de büyük kız laptobu alıp çizim yaptı bende baktım yine mayışacak gibi oluyorum erkenden yattım ;)
Tabi bu durumda sabahın 5inde uyandım :KK48: Ama şükür bugün çok çok daha iyiyim :nazar::nazar::nazar::nazar:

Sanırım bu ara yine mi nazara geliyorum nedir :D 2 aydır neredeyse aynı kilodayım ama millet ay çok zayıfladın diye yolda çeviriyor :D hatta geçen bir bayan daha çevirdi ay maşallah ne güzel olmuşsun falan diye :D ama kadını tanıdığımı hatırlamıyorum :D :D :D Yol üzerinde baya sohbet ettik yok işte ne kadar kilo verdin eskiye kıyasla acayip fark var helal olsun falan diyip durdu :D hatta kadından ayrılınca küçük kızım sordu Anne kimdi o diye :D dedim bilmiyorum ki :D nasıl gülüyor eee niye ozaman okadar çok konuştun ki kadınla dedi :D
Ne bileyim belki tanıştıkda ben unuttum diye çaktırmadım dedim :D belkide hiç tanışmadıkta kadın mahalleden diye rahat davrandı ;) heee görmüşlüğüm var ama tanıştık mı hatırlamıyorum :KK53:
Kaptanım nerdesin gözlerimiz yollarda kaldı :KK55:

Yettim kuzum yettim :D hemen şimdi kahvemi de yapayım da tam olsun ;)

Esyalarinin kaybolması gerçekten çok can sıkıci
Bulundumu peki

Kizimi 19aylikken kestim yemek yemiyordu emzik niyetine emiyordu kestim gece uykusu düzeldi artık gece hiç uyanmiyor

Ama çok pişman oldum ikimiz icinde zor bi surecti memeden kesmek
yalancı emzik alıyor uyurken onu ne zaman bırakacak bilmiyorum

Menunu yarın paylasirsin sıkıntı olmaz canım sonuçta tasinma telasin varmış
oynakbasi34 oynakbasi34 listeye giriyormu arkadasimiz banu abla

Bulmak biraz zor oldu o yuzden ugrayamadim buralara :(

kayip esyalarimdan biri de tartimdi ah canim tartim :) o yuzden sali gunu de tartilamadim, bugun de sehir disina cikiyorum sizce tartimi yanimda gotureyim mi yoksa gittigim yerde mi tartilayim :)

Şimdi bu grupta üç kişi var taşınan :halay: taşınan taşınana. Yalnız eşya kaybolması en çok korktuğum. Bizim eşyanın yarısını depoya koyduk üstelik eksik var mı bilmiyoruz. Hele bana ait çok önemli bir koli ortada yok umarım depodadır. Gidip de bakamıyorum balık istifi gibi üstüste yığdılar. Senin eşyanın buldular inşallah?

Tebdil-i mekan grubu :D
Kolilerken guzel koliledim de tasinirken nakliyecilerin basinda duramadik esime biraktim o isi, keske birakmasaydim :/

Tebdil-i mekan grubu :KK70:
Kolilerken guzel koliledim de tasinirken nakliyecilerin basinda duramadik esime biraktim o isi, keske birakmasaydim :/

Allah yardımcın olsun canım ;) yeri geliyor evi temizlemek zor geliyor taşınmayı düşünemiyorum valla :KK48: Gerçi eşim hep diyor evde çok eşya var ki bana göre çok değil ama taşınmaya kalkışsak sanırım eşim yarısını çöpe atmaya kalkışır :D

524634-3-4-0a713.webp

Ahahaha abla yeminle bunu annem de yapar tanimazsa caktirmaz konussun belki cakarim kim olduğunu hesabi :)) bozuntuya vermemen iyi olmus :KK76: bide abla gercekten eskiyi oranla muhtesem degisim var sende ben fotoğrafını görünce inanamadim gercekten helal sana :sampiyon:

Dün öğlene kadar az evle uğraştım sonrada kızı alıp geldikten sonra az koltuğa uzanıp dinleneyim dedim :KK53: şöyle bir halsizlik çöktü o ara :KK53: 1 saatte yakın uyumuşum hatta ben kendi kendime çok yorulmadım da derken tansiyonumu bir ölçeyim dedim yine düşmüş :KK43:
Allahtan eşim geldi de sağ olsun hemen beni düzeltmek için elinden geleni yaptı :KK66:
Saat 20:00de ancak kendime tamamen geldim bu sefer de büyük kız laptobu alıp çizim yaptı bende baktım yine mayışacak gibi oluyorum erkenden yattım :KK66:
Tabi bu durumda sabahın 5inde uyandım :KK48: Ama şükür bugün çok çok daha iyiyim :nazar::nazar::nazar::nazar:

Sanırım bu ara yine mi nazara geliyorum nedir :KK70: 2 aydır neredeyse aynı kilodayım ama millet ay çok zayıfladın diye yolda çeviriyor :KK70: hatta geçen bir bayan daha çevirdi ay maşallah ne güzel olmuşsun falan diye :KK70: ama kadını tanıdığımı hatırlamıyorum :KK70: :KK70: :KK70: Yol üzerinde baya sohbet ettik yok işte ne kadar kilo verdin eskiye kıyasla acayip fark var helal olsun falan diyip durdu :KK70: hatta kadından ayrılınca küçük kızım sordu Anne kimdi o diye :KK70: dedim bilmiyorum ki :KK70: nasıl gülüyor eee niye ozaman okadar çok konuştun ki kadınla dedi :KK70:
Ne bileyim belki tanıştıkda ben unuttum diye çaktırmadım dedim :KK70: belkide hiç tanışmadıkta kadın mahalleden diye rahat davrandı :KK66: heee görmüşlüğüm var ama tanıştık mı hatırlamıyorum :KK53:

Yettim kuzum yettim :KK70: hemen şimdi kahvemi de yapayım da tam olsun :KK66:

Cok uzgunum daha yeni gördüm çocuk uyumadan giremiyorum malesef hala daha uyumadi gerci Neyse bugunku menumu anca yaziyorum
Sabah türk kahvesi 8 zeytin 1 yumurta ve domates salatalik 2 dilim Tam Buğday eekmeg
Ara 2 cay
Öğlen 4yk yogurt salata 3 yk güveç 1 dilim Tam Buğday eekmeg
Ara 2 cay
Ara közlenmiş biber konserve coooook yedim
Toplam 800kalori 15 bardak su ve yarım saat yuruyus
Harikasin canim senin tarti sonucunu baya merak ediyorum

Valla kolaylıklar dilerim bu taşınma işi çok zor :KK43: gerçi bizim çok ıvır zıvır eşyamız var en az 50 kutu koli var yani :KK43: hurçlar da cabası.
Sagolasin canim bizde de oyle o kadar bunaliyordum ki...simdi ise yaramayanlar cope, ise yarayanlarin bir kismi hediye, bir kisminida satiyorum..yeni evde esyalarin esiri olmak istemiyorum, cocuk olunca, esya da fazlaysa temizlik cok sikinti..

Allahtan eşim geldi de sağ olsun hemen beni düzeltmek için elinden geleni yaptı :KK66:
Saat 20:00de ancak kendime tamamen geldim bu sefer de büyük kız laptobu alıp çizim yaptı bende baktım yine mayışacak gibi oluyorum erkenden yattım :KK66:

Sanırım bu ara yine mi nazara geliyorum nedir :KK70: 2 aydır neredeyse aynı kilodayım ama millet ay çok zayıfladın diye yolda çeviriyor :KK70: hatta geçen bir bayan daha çevirdi ay maşallah ne güzel olmuşsun falan diye :KK70: ama kadını tanıdığımı hatırlamıyorum :KK70: :KK70: :KK70: Yol üzerinde baya sohbet ettik yok işte ne kadar kilo verdin eskiye kıyasla acayip fark var helal olsun falan diyip durdu :KK70: hatta kadından ayrılınca küçük kızım sordu Anne kimdi o diye :KK70: dedim bilmiyorum ki :KK70: nasıl gülüyor eee niye ozaman okadar çok konuştun ki kadınla dedi :KK70:
Ne bileyim belki tanıştıkda ben unuttum diye çaktırmadım dedim :KK70: belkide hiç tanışmadıkta kadın mahalleden diye rahat davrandı :KK66: heee görmüşlüğüm var ama tanıştık mı hatırlamıyorum :KK53:

Yettim kuzum yettim :KK70: hemen şimdi kahvemi de yapayım da tam olsun :KK66:
Coook gecmis olsun kaptanimiz
Bulmak biraz zor oldu o yuzden ugrayamadim buralara :KK43:

kayip esyalarimdan biri de tartimdi ah canim tartim :) o yuzden sali gunu de tartilamadim, bugun de sehir disina cikiyorum sizce tartimi yanimda gotureyim mi yoksa gittigim yerde mi tartilayim :)

Tebdil-i mekan grubu :KK70:

Biz de kolileme isini yapicaz bugun yarin 1 gunde yapabilir miyiz nasil yapariz bilemedim zor isler bunlar

Ev temizliği bitti şükür camasirlarimi da astım üzerimi değiştirip birazdan kızı almaya gideceğim ;)
Ordan da havuza tabi arada 1 saat varken Anneme gidip kahvemi içerim ;)

Ahahaha abla yeminle bunu annem de yapar tanimazsa caktirmaz konussun belki cakarim kim olduğunu hesabi :)) bozuntuya vermemen iyi olmus :KK76: bide abla gercekten eskiyi oranla muhtesem degisim var sende ben fotoğrafını görünce inanamadim gercekten helal sana :sampiyon:

Sağ olasın canım ;) daha yolum var ama inşallah onuda basaracagim gerçi önemli olan sonrasinda koruyabilmek ama Allahın izniyle onuda basaracagim ♡♡♡♡♡

kızlar menümüde yazayım akşama kalmasın.
liste dışına çıkmadığım için yedklerim belli.
öğlen yemeğimide yedim zaten.
sabah
50 gr.beyaz peynir
iki haşlanmış yumurta birinin sarısını ayırdım.
göbek marul maydanoz
öğlen
zeytinyağlı kabak
yoğurt
ara
elma süt
akşam
tavuk sote salata

Tip okuyorum ben tip egitimi uzerine bir calisma yaptim onu sonuclariyla beraber sunuyorum
maşallah canım Allah kolaylık versin.
benim kızımda istanbul medipol üni.de iç mimarlık okuyo.
çok zor onun bölümde.
2.sene bu sene ama canından bezdi.

Back
X