• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Mrb arkadaşlar
Geçen hafta 59.0
Bu gün 57.9
Bu hafta diger haftaya göre iyiyim sanki
Yaza zayıflarsam Yen'i kıyafetlerle girmek istiyorum hedefime :)

Vooow çok iyi..:nazar:

Yok sehir ici hatta mahalle ici, tasindim ve gezmeye sehir disina ciktim 3gunlugune :KK70:

Hem taşınma, hem gezme, hem bebek
Çok çok super:):eğlence:

hayırlı cumalara arkadaşlar.
kaptanım özür dilerim geciktiğim için.
sonuç umduğum kadar iyi değil.
geçen hafta 77.5
bu hafta 77

Olsun... eksilmek güzeldir. :KK19:

Cumadan once tartuldigimda 74 dum gruba dahil olup yazmistim kilomu hedefim 69 cuma gunu 73.8 di listeye dahil olmadigiim icin yazmadim ama tartildim hatta gecen arkadaslara yazmistim cuma gunu tartimi

Canim sen yine yola devam demoralize olma. Mesajını bulsana geçmişe gidip. Banu gelince de sorar olmadı yeniden..

Yarın oğlumun doom günü .
Bir sürü yapılıcak var..

Kalabalık olucaz epey. Dün pasta siparisi verdim umarım güzel olur hersey..

Basım ağrıyor yine, hafif boğaz gicikligi var. Faranjit el sallıyor gibi :)
Eyle işte. :)

En köpüklü ve dublesinden turkish coffee mi hupletip dipciklesmeye uğraşıyorum :)

Ben de biludireyim kilomu tasinirken veririm sanmistim ama almisim:kızgın:

Gecen hafta 68,6
Bugun 69,6

Girdin mi listeye insallah girmemisimdir takimin ortalamasini kotu etkilemek istemem :KK43: o_O

Moralini bozma canım haftaya dahil olursun sende sıkıntı yok ;) bu hafta daha sıkı tut ki güzel bir katkı olsun seninde ♡♡♡♡

Kaptanim deme ya vallahi cok uzuldum hem ben demistim 74 kilo olduğumu hedefimin 69 olduğunu ayy cok uzuldum bu cuma yi dort gozle bekliyordum :KK43::KK43::KK43:

Canım bu haftaki bildirimle 2.ci oluyor geçen hafta buraya yaşayın alabilirim de yazmayın kontrol edilirse başımız ağır diye mecbur bu sekilde oluyor :( inan bende çok üzüldüm ama haftaya garanti bizimle listede olacaksın ;)

Kaptan mezun olan arkadaşlarada mi yeni üye muamelesi yapiliyor :KK43:(

Maalesef canım o kuralı da ben esnetemiyoeum yoksa biliyorsun canım feda sizlere ♡♡♡♡

Bir diğer kaptanlara danis abla oluru yokmudur acaba ayy motivasyonum dustu hic tartilmak gelmiyor icimden :KK12:

Moral bozmak yok canımeminim haftaya dahada güzel rakamlar göreceksin; )

Canim sen yine yola devam demoralize olma. Mesajını bulsana geçmişe gidip. Banu gelince de sorar olmadı yeniden..

Sabah ilk isim oydu canım geçmişi talan ettim acaba ben mi gözden kaçırdım diye ama maalesef :(
Keşke bildirimi olsaydı o zaman en azından diretebilme şansım olurdu ;)

Bir sürü yapılıcak var..

Eyle işte. :)

En köpüklü ve dublesinden turkish coffee mi hupletip dipciklesmeye uğraşıyorum :)

Ohhh afiyet olsun ♡ şifa olsun inşallah ;)
Devamli baş ağrısı fena yaaa geçmiş olsun benim kızda aynı dertten muzdarip hatta onunki streden maalesef
Trafo gibi çocuk :D her şeyi kafaya takıyor :(
Bu aralar da okul gezisi varmış yurtdışına ona taktı :D 800 Euro 5 gün yurtdışı ( fransa ve İsviçre sanırım yanlış hatırlamıyorsam daha doğrusu İtalya'da vardı 10 gün olacaktı fiyat çok gelince 1 ülkeyi çıkardılar )
Tabi benim bütçe mimkin deel kaldirmadigi için Sponsor bulabilirmiyim diye kafayı yedi :D Anannesine yapismayi düşünüyor ama ondan da gezi için okadar zor çıkar :D yokluktan değil ona göre ne gerek var :D

***8. Takım 560.Etap***

Oynakbasi34 ( 87,1 / 87/ 0,1 / 0,12 % )
perihan00 ( 58,1 / / / % ) Sabit, üye izne ayrılmak istiyor ( 1.Hakkı )
helopini ( 65,1 / 65,2 / + 0,1 / - 0,15 % )
catterflym ( 68,6 / / / % ) Sabit
MRTMUHASEBE ( 71,5 / 72,3 /+ 0,8 / + 1,12 % )
glsbrs ( 61,7 / / / %) Bildirimsiz izne ayrıldı ( 1. izin hakkı )
Eddoras ( 77.5 / 77 / 0.5 / 0.66 % )
kittenlove ( 61,4 / / / % )
mavimli ( 81 / 77,4 / 3,6 / %1,48 ) 557. Etapta izne ayrılan üye döndü, yüzdesi 3e bölündü
sevil4321 ( 122 / 121 / 1 / 0,82% )
Yeni üye, Başlangıç tarihi 22 Şubat, Başlangıç 124,4 kg, Hedef 99

8.Takım Ortalaması: %

Moralini bozma canım haftaya dahil olursun sende sıkıntı yok :KK66: bu hafta daha sıkı tut ki güzel bir katkı olsun seninde ♡♡♡♡

Canım bu haftaki bildirimle 2.ci oluyor geçen hafta buraya yaşayın alabilirim de yazmayın kontrol edilirse başımız ağır diye mecbur bu sekilde oluyor :KK43: inan bende çok üzüldüm ama haftaya garanti bizimle listede olacaksın :KK66:

Maalesef canım o kuralı da ben esnetemiyoeum yoksa biliyorsun canım feda sizlere ♡♡♡♡

Sabah ilk isim oydu canım geçmişi talan ettim acaba ben mi gözden kaçırdım diye ama maalesef :KK43:
Keşke bildirimi olsaydı o zaman en azından diretebilme şansım olurdu :KK66:

Ben de baktım Banucum bulamadım :)
Özellikle yapılmamış kilo bildirimi, cuma dişin da arada söylemiş. .

Aygülcum bu hafta resmi olarak yaptın haftaya cuma daha güzel bir yüzdeyle listedesin ve ikinci defa mezun olmak üzere inşallah.

Ohhh afiyet olsun ♡ şifa olsun inşallah :KK66:
Devamli baş ağrısı fena yaaa geçmiş olsun benim kızda aynı dertten muzdarip hatta onunki streden maalesef
Trafo gibi çocuk :KK70: her şeyi kafaya takıyor :KK43:
Bu aralar da okul gezisi varmış yurtdışına ona taktı :KK70: 800 Euro 5 gün yurtdışı ( fransa ve İsviçre sanırım yanlış hatırlamıyorsam daha doğrusu İtalya'da vardı 10 gün olacaktı fiyat çok gelince 1 ülkeyi çıkardılar )
Tabi benim bütçe mimkin deel kaldirmadigi için Sponsor bulabilirmiyim diye kafayı yedi :KK70: Anannesine yapismayi düşünüyor ama ondan da gezi için okadar zor çıkar :KK70: yokluktan değil ona göre ne gerek var :KK70:

Inşallah gerekli finansal destek sağlanır sponsor tarafindan. :))
Çok güzel deneyim olur fıstığa. .

Benim kızın dili çok iyi lise de sınavla hak kazanmıştı yurt dışı gezisine.kendi isteğiyle gitmedi o kadar ısrar etmemize rağmen. Şimdi pişman mesela..

yapacak birsey yok benim aslinda soyke nir huyum var ilk zamanlar cok hirsli oluyorum gecen sene de öyleydi ve ilk haftalarda o hirsla kilolar gitmisti sonra yavasliyorim ve liateye dahil olduğumdabu listeye yansimiyo ondan uzuldum acikcasi

Bir sürü yapılıcak var..

Eyle işte. :) nice senelere iyiki doğmuş Rabbim guzel kaderler nasip etsin insallah

Moralini bozma canım haftaya dahil olursun sende sıkıntı yok :KK66: bu hafta daha sıkı tut ki güzel bir katkı olsun seninde ♡♡♡♡

Canım bu haftaki bildirimle 2.ci oluyor geçen hafta buraya yaşayın alabilirim de yazmayın kontrol edilirse başımız ağır diye mecbur bu sekilde oluyor :KK43: inan bende çok üzüldüm ama haftaya garanti bizimle listede olacaksın :KK66:

Sabah ilk isim oydu canım geçmişi talan ettim acaba ben mi gözden kaçırdım diye ama maalesef :KK43:
Keşke bildirimi olsaydı o zaman en azından diretebilme şansım olurdu :KK66:
tamam anla senin elinde olan birsey olmadigini biliyorum ben umitlenmistim oyuzden üzüldüm aslinda

Doğum gunu kutlu olsun nice senelere insallah Rabbim guzel kaderler nasip etson canm

Inşallah gerekli finansal destek sağlanır sponsor tarafindan. :))
Çok güzel deneyim olur fıstığa. .

Benim kızın dili çok iyi lise de sınavla hak kazanmıştı yurt dışı gezisine.kendi isteğiyle gitmedi o kadar ısrar etmemize rağmen. Şimdi pişman mesela..

Benimki gidemese artık uzun süre bizide yer Anannesine de tavır yapar :D
En yakın arkadaşının Annenesi nasılsa bu sene haca gitmiyorum diye ona ayridigi paradan verecekmis onu duyunca iyice uyuz oldu hani kadın özel parasına kıyıya Anannesi ilk duyduğunda kızım bende veririm demedi diye :D
Bakalim olmadı borç alacakmis annesinden staj paralarını veririm yeterki Sponsor ol hesabı :D inşallah kabul eder bende çok istiyorum gitsin mutlu olsun ;)

Gecen hafta 73.8
Bu hafta 72.2
Giden 1.6

Yaaa harikasın keşke bu hafta dahil olabilseydin ama inanıyorum bu hafta da güzel bir rakam görebilirsin

Bir tek kittenlove kaldı ;)
Geçmişe baktım sabah izin isteği falan yazmamis inşallah yoğunluktan unutmaz

***8. Takım 560.Etap***

Oynakbasi34 ( 87,1 / 87/ 0,1 / 0,12 % ) üye izne ayrılmak istiyor ( 1. Hakkı )
kittenlove ( 61,4 / / / % )
mavimli ( 81 / 77,4 / 3,6 / %1,48 ) 557. Etapta izne ayrılan üye döndü, yüzdesi 3e bölündü

***8. Takım 560.Etap***

Oynakbasi34 ( 87,1 / 87/ 0,1 / 0,12 % ) üye izne ayrılmak istiyor ( 1. Hakkı )
kittenlove ( 61,4 / 60.7/ 0.7/ 1.14 % )

Back
X