• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Benim bugunku menum
Sabah türk kahvesi 8 zeytin 1 yumurta ve domates 1 dilim ekmek
Öğlen mercimek corbasi 1 dilim ekmek
Ara 2 cay 1 form biskuvi
Aksam 3 yk menemen 3 yk yogurt
Toplam 850 kalori 15 bardak su

İyi akşamlar kızlar
Bugün iştahım pek bir açıktı.
7de latte
10da sucuklu yumurta, 6 siyah zeytin, yarım dilim tam buğday ekmeği
2de zeytinyağlı yeşil fasulye, az makarna
3te çay, 4 günkurusu kayısı
6da bir şiş urfa, yeşil salata
8de çok minik bir kase çikolatalı puding
Bence pudingi yemeseydin iyiydi saat 8 bence geç bi saat . Ekmek yemişsin :) makarna yemişsin . Pudin olmasaydı iyiydi cnm ;)

Bence pudingi yemeseydin iyiydi saat 8 bence geç bi saat . Ekmek yemişsin :) makarna yemişsin . Pudin olmasaydı iyiydi cnm :KK66:
Ah ah keşke tek puding ile kalsaydım bi saat sonra bir tane daha yedim! Dün öyle bir gündü. Bazen bana geliyorlar ama bünye şaşıyor iyi geliyor :deli:

Günaydın herkese :) dünkü çılgınlar gibi yeme serüvenim bugün yerini hafif ve az yeme ile değiştirecek :duduk: mecburen. Bu kiloları alması kolay vermesi zor unutmayalım :KK20:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Çok şükür bugün de erken uyandım gerçi boynum ağrıyor ve grip olacak gibiyim ama olsun bunada şükür :KK68:
Bugün malum küçük kızın yine yüzmesi var :KK53: Öğleden sonra da bir arkadaşa toplanıp kahve içeceğiz ( 1 saatçik kalacağız sadece oda hatun 5 ay oldu doğum yapalı ama biz daha yeni toplanıp hediyelerimizi vereceğiz :KK48: )

Bu hafta Sibelin verdiği liste hoşuma gitti yine ;) hatta birazdan atarım buraya da hani bir görmek isteyen olursa diye ;) fikir olur en azından ;)

Birde idrar yollarımdaki sıkıntı antibiyotiği inat edip kullanmadığım için hala geçmedi :( renginden anlıyor insan zaten de ağrım da var hafif böbreklere doğru :(
Neyse bugün harfiyen beslenmeye uyup bol su içiyorum sonrada şu kullanmadığım antibiyotiği de kullanmaya başlıyorum ;) İlaç sevmiyorum diye diye kendimi daha çok hasta edeceğim yoksa ;)

Kaptanım sensiz ne edecez :eek: :KK61::KK61:

Kız bir yere gittiğim yok sadece adım listede geçmeyecek yoksa beni kapıdan kovsalar bacadan koşarım yanınıza :D

Ah ah keşke tek puding ile kalsaydım bi saat sonra bir tane daha yedim! Dün öyle bir gündü. Bazen bana geliyorlar ama bünye şaşıyor iyi geliyor :deli:

Hee dün benimde öyle birşeyler oldu :oops:
Eve gelince koca bir salata yedim sonrada dur eşimin uzun zamandır denemek istediği Japon Cheesecake inden yapayım dedim ( nette görmüştük kocaman pufuduk birşeydi :D )
Tabi ben malzemeleri ekledikten sonra fark ettim içine krem şantı eklenmesi gerekirken ben Krema eklemişim :D
O resimlerdeki gibi kabarmadı :D hatta pişirirken kalıbı su dolu tepsiye yerleştirmişlerdi onuda yapayım derken kalıbı doğru saramamışım alüminyum folyoyla altan azda su almış :D :D :D
Hee tadı fena değildi tabi ama istediğimiz gibi olmadı :D
Neyse birde açma yapayım dedim ondada kuru maya yerine yaş maya kullandım oda olmadı :D ama pişmiş mi nasıl olmuş diye bakarken 1 tanede ondan yedim :D
YOk yok ben bir daha bir şey deneyemeyeceğim misafir gelmeden hele ilk kez bir şeyi hayatta denemem malzemeleri ziyan edeceğim yok :D hayır güzel olsaydı da bu sefer çok güzel diye bir tane daha yerdim o yüzden iyi oldu bir yandan :D

Günaydın herkese :) dünkü çılgınlar gibi yeme serüvenim bugün yerini hafif ve az yeme ile değiştirecek :duduk: mecburen. Bu kiloları alması kolay vermesi zor unutmayalım :KK20:

Sanada Günaydın canım ;)
Aynen öyle çok kolay alıyoruz ama verirken okadar kolay olmuyor ;) emeğimize yazık etmeyelim en güzeli sağlıklı beslenme ve bol su ;)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Çok şükür bugün de erken uyandım gerçi boynum ağrıyor ve grip olacak gibiyim ama olsun bunada şükür :KK68:
Bugün malum küçük kızın yine yüzmesi var :KK53: Öğleden sonra da bir arkadaşa toplanıp kahve içeceğiz ( 1 saatçik kalacağız sadece oda hatun 5 ay oldu doğum yapalı ama biz daha yeni toplanıp hediyelerimizi vereceğiz :KK48: )

Bu hafta Sibelin verdiği liste hoşuma gitti yine :KK66: hatta birazdan atarım buraya da hani bir görmek isteyen olursa diye :KK66: fikir olur en azından :KK66:

Birde idrar yollarımdaki sıkıntı antibiyotiği inat edip kullanmadığım için hala geçmedi :KK43: renginden anlıyor insan zaten de ağrım da var hafif böbreklere doğru :KK43:
Neyse bugün harfiyen beslenmeye uyup bol su içiyorum sonrada şu kullanmadığım antibiyotiği de kullanmaya başlıyorum :KK66: İlaç sevmiyorum diye diye kendimi daha çok hasta edeceğim yoksa :KK66:

Kız bir yere gittiğim yok sadece adım listede geçmeyecek yoksa beni kapıdan kovsalar bacadan koşarım yanınıza :KK70:

Hee dün benimde öyle birşeyler oldu :oops:
Eve gelince koca bir salata yedim sonrada dur eşimin uzun zamandır denemek istediği Japon Cheesecake inden yapayım dedim ( nette görmüştük kocaman pufuduk birşeydi :KK70: )
Tabi ben malzemeleri ekledikten sonra fark ettim içine krem şantı eklenmesi gerekirken ben Krema eklemişim :KK70:
O resimlerdeki gibi kabarmadı :KK70: hatta pişirirken kalıbı su dolu tepsiye yerleştirmişlerdi onuda yapayım derken kalıbı doğru saramamışım alüminyum folyoyla altan azda su almış :KK70: :KK70: :KK70:
Hee tadı fena değildi tabi ama istediğimiz gibi olmadı :KK70:
Neyse birde açma yapayım dedim ondada kuru maya yerine yaş maya kullandım oda olmadı :KK70: ama pişmiş mi nasıl olmuş diye bakarken 1 tanede ondan yedim :KK70:
YOk yok ben bir daha bir şey deneyemeyeceğim misafir gelmeden hele ilk kez bir şeyi hayatta denemem malzemeleri ziyan edeceğim yok :KK70: hayır güzel olsaydı da bu sefer çok güzel diye bir tane daha yerdim o yüzden iyi oldu bir yandan :KK70:
Kaptanım sana da günaydın ben de bizi terk ettin diye kendimi yemelere verdim dün akşam :silah: bak şimdi meğersem burdaymışsın :KK15: hemen hizaya geliyorum :KK52:gidip kahve koyayım karşılıklı içelim. :KK50:

Anam deminden beri listemin resmini cepten buraya atayım dedim hata verip durdu meret :D Neyse beni mi bezdirecek bende elde yazarım olur biter :KK52:

Evettttttttt bu haftanın listesi bu şekilde ;

Uyanınca ; 1 bardak ılık su

Kahvaltı;
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tuzsuz etimek
Bol yeşillik tabağı
( domatesi, salatalık, biber, turp falanda bunlara dahil edilebilir isteğe göre )
1 fincan yeşil çay

ara;
1 bardak ayran + 1 yk Chia tohumu eklenerek

Öğlen;
4 YK et sote yada 100 gr kadar et ızgara yada 3 yumurta büyüklüğünde köfte
Bol salata ( sınır yok içinde sadece mısır olmasın yeter )

ara;
1 kutu meyveli Aktivya ( ananaslı tercih / buzluğa atıp dondurma niyetine de yenilebilir )

ara;
1 fincan Yeşil çay
1 adet elma yada 1 adet hurma yada 3 adet gün kurusu

Akşam;
Bol salata
2 kepçe çorba yada 4 YK etli sebze yemeği yada 100 gr kadar et ızgara

son ara;
3 adet gün kurusu ve 1 adet hurma

Gün içinde 3 litre su
Yapılabilirse 4 x45 yürüyüş ( tabi boyun fıtığının zorladığını bildiği için bende bu yok gerçi bu ara düşünmüyor değilim zorlansamda yapsam diye )

Kaptanım sana da günaydın ben de bizi terk ettin diye kendimi yemelere verdim dün akşam :silah: bak şimdi meğersem burdaymışsın :KK15: hemen hizaya geliyorum :KK52:gidip kahve koyayım karşılıklı içelim. :KK50:

Aynen canım bundan sonra daha güzel devam ederim bende nasılsa biraz stres attım sayılır :D
Hemen bende gidip kendime bir kahve yapayım ;) ılık suyumu yeni içtim ;)

Kaptan antibiyotiği kullan başka türlü geçmiyor o meret malesef :KK43:

Aynen inatdan daha çok ağrı başlayınca vazgeçtim :D hemen kahvaltıdan sonra ilaçımı içiyorum ;)

Günaydın:KK68:

Kızlar bende beyaz peynirden yağsız tost yaptim
Kızım uyurken su koltukları sileyim:temizlik::temizlik:

Günaydın canım ;)
Sana kolay gelsin ;) bende genelde gece herkes uyuduktan sonra koltukları siliyorum ki sabaha kadar kurumuş oluyor ;) hatta bu gecede ben sileyim bari :D iki gündür cadı salonda koltuğun üzerinde uyuyunca ağzının salyası akmış sanırım su lekesi kalmış :D koca kız oldu hala salyasını tutamıyor :D :D :D :D

Kahvaltımı yapmaya başladım sonrada hazırlanıp cadıyı havuza götüreceğiz eşimle ;) gerçi o bizi bırakıp Eminönüne kaçacak büyük kızın cizim için yine bir şeylere ihtiyacı varmış onları biz çıkana kadar alır gelirim dedi ;)

Gunaydinlar hayirli sabahlar

Menu bildirimi menu bildirimi (cuma)

Sabah 10.00: patatesli yumurta (3 catal) bol beyaz peynir

Ara 13.00: bir adet haci serif irmik helvasi (kucuk boy) KAMU SPOTU: 50gr irmik helvasi 266 kaloridir :oha:)

Aksam 16.30: iki yemek kasigi kiymali patates, iki parca haslanmis tavuk

Yatgeberlik 22.00: bir kucuk parca kete:oha:

Pazar gunu evime donsem de baslasam dukana :olamaz:

Haha bahaneler bahaneler :))

Özetle her yol yemeğe çıkıyor dimi :)

Anam deminden beri listemin resmini cepten buraya atayım dedim hata verip durdu meret :KK70: Neyse beni mi bezdirecek bende elde yazarım olur biter :KK52:

Evettttttttt bu haftanın listesi bu şekilde ;

Uyanınca ; 1 bardak ılık su

Kahvaltı;
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tuzsuz etimek
Bol yeşillik tabağı
( domatesi, salatalık, biber, turp falanda bunlara dahil edilebilir isteğe göre )
1 fincan yeşil çay

ara;
1 bardak ayran + 1 yk Chia tohumu eklenerek

Öğlen;
4 YK et sote yada 100 gr kadar et ızgara yada 3 yumurta büyüklüğünde köfte
Bol salata ( sınır yok içinde sadece mısır olmasın yeter )

ara;
1 kutu meyveli Aktivya ( ananaslı tercih / buzluğa atıp dondurma niyetine de yenilebilir )

ara;
1 fincan Yeşil çay
1 adet elma yada 1 adet hurma yada 3 adet gün kurusu

Akşam;
Bol salata
2 kepçe çorba yada 4 YK etli sebze yemeği yada 100 gr kadar et ızgara

son ara;
3 adet gün kurusu ve 1 adet hurma

Gün içinde 3 litre su
Yapılabilirse 4 x45 yürüyüş ( tabi boyun fıtığının zorladığını bildiği için bende bu yok gerçi bu ara düşünmüyor değilim zorlansamda yapsam diye )

Güzelmiş liste. Özellikle sabah bol yesillikli kahvaltilari severim...

Günaydın:KK68:

Kızlar bende beyaz peynirden yağsız tost yaptim
Kızım uyurken su koltukları sileyim:temizlik::temizlik:

Kolay gelsin.

Gunaydinlar hayirli sabahlar

Menu bildirimi menu bildirimi (cuma)

Sabah 10.00: patatesli yumurta (3 catal) bol beyaz peynir

Ara 13.00: bir adet haci serif irmik helvasi (kucuk boy) KAMU SPOTU: 50gr irmik helvasi 266 kaloridir :oha:)

Aksam 16.30: iki yemek kasigi kiymali patates, iki parca haslanmis tavuk

Yatgeberlik 22.00: bir kucuk parca kete:oha:

Pazar gunu evime donsem de baslasam dukana :olamaz:

Kete hiç yakismamis oraya ..

Back
X