• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gunaydin hanimlaaaaar :KK54:
Mutlu sabahlaaaaar:21:
Mutlu haftalaaaaaaaar :KK28:
Bol eksili tartilarimiz olsun insallah:sampiyon:
Firsatini bulmusken bildirimimi yapayim.
Baslangic 124.400
Cuma 121.00
Bugun 121.00

Günaydın. .
Ne güzel bir enerjin var bugün ..:halay:

Haftasonu kilo programı olmuş. Güzel diyelim .:işsiz:
Demekki cuma yine 1 -1.5 kg eksiyle geliceksin inşallah:dua:

Geçen hafta 2 gün spora gidemedim. Bugün gitmeliyim ara verdikçe soguyorum spordan
.. bir de liste de olmayisimin rahatlığı çöktü üzerime kızdım kendime bugün. Son iki gün epey sağlıksız da beslendim.
Mezun olabilirim ama koruma kısmı en zor kısım bunu unutmamaliyim ayrıca bi 5 kilo daha versem çok daha iyi olacak..
Evet beni kınım kınım kınayın pliss :)
Sağlıksız beslenmek out spor in :))

Banucum ben de aynen dediğin gibi yeni evliyken nerdeyse halıları bile ütülerdim:deli:
Artık sadece dış giyim utuluyorum tamam...
Ben hiçbirşey ütülemiyorum. Ütüden nefret ederim :( boş iş bence bi de çevreye zarar bi sürü elektrik yiyor :63: eşimin pantolon ve gömleklerini eve gelen yardımcı ütüler. O da bazen. Eşimin işi rahat öyle takım falan gitmiyor. Pantolon ütülemeyi bile bilmiyorum o kadar yani :rolleyes:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Gezenti kaptanınız şükür gelebildi :KK48:

Bugün havuz faslından sonra az dinlenip büyük kızımla Anne kız günü yapıp Kitap fuarına gittik :21:
Küçük kuzuma 2 tane büyük kuzuya da 1 tane ( büyük ) kitap aldım :KK68:
Büyük uzun zamandır istediği bir kitabı daha uygun fiyata görünce çok sevindi hadi alalım diyince :KK68: yüzünde o mutluluğu görmek herşeye değerdi :KK66:

Daha sonra biraz evde ütü yapıp sonrada @perihan00 ile buluşmaya gittim :KK68:
Kaç senedir buradan tanışıp birbirimize dert ortağı can yoldaşı olmuştuk ve fırsat bulunca görüşelim dedik :21:
Dünürü ve kızıda geldiler ve birlikte kahve içtik :kahve:
Gültenciğim tamda tahmin ettiğim gibi çok samimi biri cıktı ben zaten her daim sırıtık daha bir sırıtık oldum onu görünce :KK70: sanki senelerdir görüşmediğim ablamla bir araya gelmiş gibi çocuklaştım :KK48:

Allah razı olsun birde bana hediye olarak mutfak tartısı almış :olamaz: Doğum günü hediyesi :KK68:
Allahtan başka şey isteseymişim olacakmış :KK48: çok uzun zamandır hep alacaktım hesapta ama nasip Gültenden oldu ve ömrümün sonuna kadar gözüm gibi bakacağım inşallah o tartıya :KK68:

Bazen çok yoğun olmak güzel ama bazende insan dinlenmek istiyor dimi heleki çalışınca :KK66:
Bende gündüz gezdim şimdide ütülerimle boğuşacağım bir yandan mecbur yoksa adam isyan edecek sonunda her defasında tek tek ütü yapıyorum diye :KK70:

Bugün havuzda kullandılar paletleri :KK48: çıkışta ya Anne çok ağır oluyormuş suda paletler dedi :KK70: ama bir okadar da hoşuna gitti :KK70: dedim ada vapuru gibi hızlı gidiyordun nasıl gülüyor :KK70:

Anneciğini zayıflattırmak için çaba sarf etmiş kuzu işte :21:

Pazartesi bildirimlerinde sıkıntı yok canım :KK66: akşam üzere de olsa yazabilirsin yeterki cuma gecikmesin :KK66:

:cool: bünyeye hiçççç çaktırmadan devam ediyoruz canım :KK66: olur okadar haftasonları :KK66: bende öğlen az kaçırdım akşamlık yemek yemedim acıkmayınca :KK66: filtre kahveyle tıkadım kendimi sonrada Gültenle kahve içince iyice tıkandım :KK66: şimdide kiraz saplı çay yaptım kendime garantiye almak için :KK48:
Perihan nasıl düğün bitmiş mi? Nasıl geçmiş inşallah herşey gönlünce olmuştur.

Sağlıksız beslenmek out spor in :))

Oooyeaa:KK19::eğlence:

Ben hiçbirşey ütülemiyorum. Ütüden nefret ederim :KK43: boş iş bence bi de çevreye zarar bi sürü elektrik yiyor :63: eşimin pantolon ve gömleklerini eve gelen yardımcı ütüler. O da bazen. Eşimin işi rahat öyle takım falan gitmiyor. Pantolon ütülemeyi bile bilmiyorum o kadar yani :rolleyes:

Çevreye zarar kısmını tuttum:KK48:
100 yasindayim Pantolon utulemeyi hala beceremiyorum..
Allahtan artık kıyafet kısıtlaması yok. Karı Koca bolca jean la ise gidip geliyoruz. .

Hayirlisi olsun..

Fakat dukan artı Kabizlik olayı var biliyorsun dimi seni daha fazla rahatsız etmesin.

Ben hiç sevmiyorum dukani, karatayciyim afedersin :)

yok Allaha şükür kabızlık yaşamadım daha önce de yaptığımda gayet iyiydi dağlara taşlara nazar değmesin :D :D
benim kabızlık, elalemin evine gidince :D

missERE missERE çalışıyorsun sanırım mesleğin ne nerde yaşıyorsun. ? Kimlerdensin :)

çalışıyorum, avukatım ben :)

Back
X