• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

pazartesi kontrolü 68.0

Emoticons_ifadeleri_msn%20(11)-246.gif

Bu arada iki gündür bir türlü beceremediğim resmimi yükleyebildim :KK70: yeni imajım profilimdeki albümümde :KK66:
Kaptanım önceden de çok güzelmişsin ama zayıflayinca tam bir taş olmuşsun:21: bana çok ilham verdin. Hep ameliyatla vs ile zayıflayanları görüyoruz ama bence asil seninki tam bir başarı hikayesi:sampiyon:

Kaptanım önceden de çok güzelmişsin ama zayıflayinca tam bir taş olmuşsun:21: bana çok ilham verdin. Hep ameliyatla vs ile zayıflayanları görüyoruz ama bence asil seninki tam bir başarı hikayesi:sampiyon:

Ayyyy sağ olasın canım seninde bu güzel sözlerin bana motivasyon oldu :21::21::21:
Bende aksine hep diyorum ameliyat olanlarınki büyük başarı çünkü sonuçta hayatlarını riske atıyorlar ve o ameliyat aslında sadece destek çünkü onlarda aynı iradeyi göstermek zorundalar ;)

Bu güzel sözlerin üzerine ben bundan sonra çok daha dikkat etmeye karar verdim ;) eskiden resim çekilirken hep sadece yüzümü alırdım ama sonraları ufak ufak kilolar gidince daha rahat resim çekilir oldum ;) Dün resmen şekilden şekile girdim arkadaşımda ay çok güzel oldu ay çok güzel oldu dedikçe :D
İnşallah incecik hallerimizi de paylaşmak nasip olacak canım yeterki azimle devam edelim canım :KK60:
Eminim sende çok çok güzel kilolar vereceksin ;)

Günaydın kızlar
Cuma 76,9
Pazartesi 77,9 der kaçarımmmmm.

Bonhomme_gymnastique.gif
o halde cumaya kadar bol bol hareket
Bonhomme_gymnastique.gif

Canım o 500 grama takılma eminim ödem oluşmuştur :KK66: lodos da etkiliyor regl önceside yakınsa etkileyebilir :KK66: bol bol su iç eminim cumaya eksi bile çıkarsın :KK66:

ahh bi regl olsam 8 aydır tık yok doğumdan beri :KK59:

bu hafta kimler spor yapıyor, hadi spor challange yapalım :KK6:

Günaydın ruhen incecik hatunlar :) abla bu arada yeni imajin cok guzel olmus bence bu sac rengi daha genc gösteriyor oynakbasi34 oynakbasi34

Çok teşekkür ederim canım ;) inşallah ruhumuz kadar ince bir bedenimiz de olacak yakında ;)

Cuma tarti
70.9
Pazartesi tarti
71.2

Sabah 4 de sahur yemegi yedim ondan fazla cikmistir insallah

Bence kesinlikle tok karnına bu rakam çıktığına göre daha azsındır cumaya göre ;)

Bonhomme_gymnastique.gif
o halde cumaya kadar bol bol hareket
Bonhomme_gymnastique.gif

ahh bi regl olsam 8 aydır tık yok doğumdan beri :KK59:

bu hafta kimler spor yapıyor, hadi spor challange yapalım :KK6:

Valla ben bu hafta reglden dolayı bir kaç gün yürümem sanırım :( çok ağrım oluyor heleki 2 gün ;) sonraki günlerde de misafirim olacak falan derken bu hafta mümkün olurmu bilmem ama benimde biraz hareketi arttırmam şart ;) yürüyüşler sabahları çok iyi geliyor ;)

Kızlar herkes çok yoğun sanırım kimsecikler yok meydanda :KK48:

Ben Kuzuyu okuldan aldıktan sonra önce Fotoğrafçıya götürdüm hanımı ( kimlikleri yenilenecek cuma günü ) resim çektirdim oradan da Markete uğrayıp eve döndüm ;)
Yürüyüş de planlanmamış olarak aradan çıkmış oldu ;)

Eve gelir gelmez de hemen kendimi mutfağa attım ve akşamlık evdekilere Bulgur pilavı yaptım ;) dünden de zaten yahnim vardı ( bahçede eşim güveçte yaptı ama erken kaçınca çok az yendi çoğu kaldı güveçle direk eve getirdik ;) )
Benim zaten Pırasam var sabahtan yaptığım ;)

Mutfağımı bir güzel temizleyip kendime bir yorgunluk kahvesi yaptım sizlere bakayım dedim ama kimsecikler yok :KK48:
Az keyif yapıp kuruyan çamaşırlarımı ayırıp belki birazda ütü yaparım hazır başka iş yokken ;)
Çarşamba yada Perşembe misafirim gelecek akşam çaya :KK68: günü belli olsun da ona göre temizlik yaparım tekrar üstten ;)

Mrb arkadaşlar menüm
Sabah 9:00 sut
11:00
Haşlanmış yumurta
Öğlen 1:30
1 tabak kısır
Yarım paket kremasız bisküvi
Kayısı cayı
Bir avuç çekirdek

Akşam6;30
3 dolma 5 sarma 2 dilim kıymalı börek yarım kase yoğurt
Kayısı cayı
Bu hafta dikkat edemedim ya

Menum
Sahur 1 yumurta 2dilim Tam Buğday eekmeg domates 10 zeytin 2 cay
Iftar bir porsiyon etli taze fasulye 4 yk bulgur pilavi 1 domates yarim yumurta
Iftar sonrası caylarla toplam 770 kalori civari ve 15 bardak su bu hafta oruclu olacagim Insallah sahursuz tutmayi düșünüyorum yada en fazla 1 yumurtayla sahur yapmayi düșünüyorum bakalim

Back
X