• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi akşamlar kızlar
Bugünkü menümü paylaşayım.
9:00 pastırmalı yumurta, beyaz peynir, 7-8 ceviz, yarım dilim tam buğday ekmeği, bir kaç dal maydanoz, yarım domates.
5:00 dört parça pirzola, bir minik tatlı patates, küçük kase yeşil salata.

İyi akşamlar kızlar bugünün menüsü;
Sabah kan verdiğim için kahve dahi içmedim öğlene kadar,
Öğlen iki kase ezogelin çorba
Akşam peynir zeytin çeyrek ekmek ve çay
Stresliyim akşam pek bir şey yemeye hem fırsatım olmadı hem de hala valiz hazırlıyorum evi temizliyorum. Ben gidince bir arkadaşım gelip benim evde kalacak kedilerime bakmak için ondan her yeri düzenliyorum notlar bırakıyorum aradığını bulsun ulaşamazsa diye. Bugün yine iyi yürüdüm 11 kat çıkmışım 9.876 adım evdeki işler de dahil değil.

Hayirli kandiller
Bugunku menum
Sahura çok geç uyandigim için sadece bir kahve ve 1 bardak su icebildim
Iftar bir porsiyon tepsi kebabi 5 yk bulgur pilavi cacik bir dilim tb ekmegi
5 bardak su icebildim bugun uyuyana kadar 10 a tamamlarim caylarla birlikte Toplam 650 kalori

Selam kizlar bugun menum
Kahvalti
1 dilim cok tahilli ekmek
Yarim kibrit kutusu suzme peynir
6 zeytin
1 yumurta
Ara
5 cilek 1 kucuk muz 5 badem
Ogle
100 150 gr kadar haslama tavuk
Ara
10 badem 1 kucuk muz
Aksam
Diyet Kabak yemegi

Kizlar yarin cuma heyecanlimisiniz ben cok heyecanliyim umarim kilo vermisimdir tasinma surecinde habire yedim.5 gundurde cok guzel dikkat ettim 21 gun tamamlayabilsem baska birsey istemem ama haftasonu esim aklima giriyor oraya buraya git derken bozuyorum:) ama bu sefer sabahtan hazirlamayi dusunuyorym kahvaltida.zaten sikinti yok dikkat ederim ama ogle ve aksamida hazirlamsyi dusnuyorum

Selam kizlar, tarti oncesi son menu, catterflym catterflym bende de heyecan var bakalim ne olacak :D

Menu bildirimi menu bildirimi :kk77:
Sabah 9.00: sucuklu yumurta, bir parca peynir, 3 adet zeytin

Ara 11.00: 2adet dukan biskuvi

Oglen 12.30: tavuk izgara, yogurt corbasi

Ara 15.00: yogurtlu havuc tarator

Aksam 17.30: bir parca tavuk sote, firinda mantar

Yatgeberlik 21.00: minnak kandil simitlerinden serce parmak kadar bir parca:KK76:

Acaba tartiya nasil yansiyacak:KK55:

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler ;)

Malum kandil olunca akrabaları tek tek ziyaret ettik daha yeni eve gelebildik ;)
Yorucu ama keyifli bir gündü ;) şimdide Son keyif kahvemi içip yatarım ;) malum yarın cuma ve yine yoğun bir gün beni bekliyor :(
Eşim ve kızların kimliklerini yenilemeye gidecegiz sonrada ordan hemen diyetisyene kacarim ;) Tabi sabah erkenden uyanıp listemizi hazirliyacagim ♡ inşallah bol eksili olur bu sefer de ;)

Kızlar bu hafta listeye dahil olacak olanlar kendilerini hatırlayın ki bakayım şartlar uygunsa hemen dahil ederim ♡ hani unutkanliktan arada kaynamasin ;)

merhabala kızlar dünün menüsü
sabah : 1 dilim tam b.ekmeği yumurta domates peynir sandviç

öğlen : 3 y.k nohut 3y.k pilav

akşam ayran
4 y.k tavuklu pilav
kuruyemiş
dün hasta oldum biraz bugün daha da kötüyüm grip oldum havalar çat diye değişince bugün o yüzden daha çok yemek yicem

Canım çok geçmiş olsun ;) Rabbim acil şifalar versin ...Aminnn

Hayırlı kandiller hanımlar bu sabah inanılmaz bir kaşıntıya uyandım her yerim kızarmıştı. Kurdeşen olmusum:KK42:

Canım sanada çok çok geçmiş olsun; ) Stresten uzak dur oda tetikler seni :(
İnşallah bir An önce geçer

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri inşallah tez zamanda hayırlı olarak bizlere nasip eder ....Aminnnn

Şükür sonunda Lapbobun başına oturabildim :D gerçi herkes uyuyor da bana kaldı yoksa yine cebe kalacaktım :D
Kalkar kalkmaz keyif kahvemi yaptım bir güzel güne başladım ;) birazdan da kahvaltı hazırlayıp evdekileri de uyandırırım saat 08:00de ;) Bugün her zamankinden yoğun bir gün olacak benim için ;)
Kızların ve eşimin kimliği yenilenecek ordan Sibele kaçacağım artık ordan nereye kaçarım Allah bilir :KK48:

Hemen listemizi de düzenliyeyim birde bakayım bu hafta varmı listeye dahil olacaklardan ;) baştan söyliyeyim geçen haftaki kilosundan eksi çıkarsa eklerim ki ortalamayı etkilemesin ;)
İnşallah sizlerde bol bol eksilerle yine harikalar yaratırsınız :21:

***8. Takım 562.Etap***

helopini ( 65,5 / / / % )
catterflym ( 68,6 / / / % )
Eddoras ( 77 / / / % )
kittenlove ( 60,6 / / / % )
mavimli ( 76,9 / / / %)
sevil4321 ( 119/ / / % )
Meryem1306 ( 79,3 / / / % )
LargeGemini ( 70,9 / / / % )
MissERE ( 67,5 / / / % )

Melek929 ( 57,8 / / / % ) Yeni üye, başlangıç tarihi 25 Şubat, Başlangıç kilosu 59,6 kg , hedef 50 kg

8.Takım Ortalaması: %

Günaydın kizlaaaar
Günaydın kaptanım
Hayırlı cumalar herkese
Başlangıç kilom 124.400
Geçen hafta 119.00
Bugün 117.850
Pek iyi sayılmaz ama çok ödem var vucudumda bugün kiraz sapı çayı alicam inşallah haftaya daha çok eksiyle bildirim yaparim

Back
X