• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hahah abla ben 64 olursam bu sefer diyetisyen degilde estetik cerrahiye gitmek gerekecek :KK70:
Ramazan Bayramı Hedef Listesi
14 Haziran 2018

Oynakbasi34 ...... Güncel 90 ...............Hedef 75:sampiyon:
Perihan ......... Güncel 59.9 ..................Hedef 54:sampiyon:
helopini .........Güncel 64,7...................Hedef 58:sampiyon:
catterflym ...........Güncel 68,3 ...........Hedef 63:sampiyon:
Eddoras .............Güncel 77....................Hedef 70 :sampiyon:
kittenlove............Güncel 60,4.................Hedef 55:sampiyon:
mavimli ............Güncel 77,5...................Hedef 70:sampiyon:
sevil4321..........Güncel 117,8..................Hedef 110:sampiyon:
Meryem1306 .........Güncel 78,1............Hedef 72:sampiyon:
LargeGemini ..........Güncel 70,5............Hedef 64:sampiyon:
MissERE .................Güncel 66,5 .............Hedef 60:sampiyon:
melek929................Güncel 58.............Hedef 52:sampiyon:
yst38...............Güncel 77.................Hedef 72:sampiyon:
adayaren38...........Güncel ? ...............Hedef ?:sampiyon:
MRTmuhasebe.........Güncel ? .............Hedef ?:sampiyon:

Kizlar benim ust bolgemde kilolar gitmis vaziyette alt tarafta var simdi ben yediklerimi dikkat ettikçe ust gitmeye devam edecek sadece kalca bacak hareketleriyle orayi inceltebilirmiyim acaba hedefim daha zayif olmak degil kalca baseni eritmek artik ne yapsam bi fikri olan varmudur :KK76:

Selam beybiler, malum haftasonu benim sipa yakamdan dusmuyor simdi banyo yaptirdim uyuttum ben de bi dus alicam, iki gundur leslieye niyetleniyorum ama oglan iyice anaci oldu :D

Kızlar ben bugün diyeti bozdumo_O
Oğlumun öğretmenine gittik oturmaya ve kadın bir sürü hazırlık yapmış yemesem darilacakti. Mecbur yedim.
Sabah 1dilim TB ekmeği.
2catal patates
Yeşilçay
Domates salatalık
Öğlen 1tabak kısır
1tane tavuklu gül böreği
1dilim trilece
4bardak şekersiz çay
Artık akşama da bişey yemicem
7500 adım

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar ;)

Şükür kavusturana ;)
Eve gelebildim ama baya yoruldum. Maşallah ev sahibi bir sürü şey yapmıştı ama ben chiali yogurdumu yedim uslu uslu ♡
Çok ısrar ettiler ye diye ama yemedim :( Sadece eşimin halası minik iki çatal ucuyla borekten tattirdi :D toplam 1 küp şeker kadar ancak :D hatta nasıl şaşırdılar bukadar dikkat ediyorum diye ;)
Dedim yaza kadar bir 15 Kilo daha vermem lazım ♡ Halalar sen bu azimle başarısını dediler ;)

Hedefler süper :KK66: benim 70 kaptanım nasıl da biliyorsun :KK66:

İçimden gelen Rakamları yazdım ♡♡♡♡

Günaydın
Mutlu haftasonları

@mavimli kolay gelsin canım.
Artık gidiyorsunuz sanırım.

missERE missERE maşallahın var. Çok iyi gidiyorsun ..

oynakbasi34 oynakbasi34 kuzum böyle takilayim bir süre hedefsiz. Henüz kilo alma dönemine girmedim. :)

Bu arada diyetisyen haklı gerçekten şahane oldun. Hele saç rengi çok yakıştı. Ki açık saç rengi daha olgun gösterirken seni gençleştirmiş. Maşallah maşallah. .
Hele 70 leri gör dadundan yenmez :))

Çok teşekkür ederim canım inşallah sön hedefe bende gelirim senin gibi ve çık daha güzel giyinebilirim zevkime göre ;)

canım benimkini 57 yaptım ideal kilo olarak :)

Tamamdir canım ;) inşallah hepimiz ulasiriz hedeflere ;)

Ben hedefimi guncelleyeyim hedefim 68 Kilo. Ramazana kalmaz hedefime ulaşmak diye düşünüyorum. 78 kiloyum 10 kaldi

Kesinlikle bundan sonra daha sıkı tutup hedeflerimize odaklanıyoruz ;)

Kızlar siz kaçıncı oldunuz

Kilo verenleri tebrik ederim

Veremeyenlerede kolaylıklar dilerim

10.cu olmuşuz :(
Gerci bunada şükür maşallah herkes baya verince bizim derece düşüyor

aaa 12 den beri takıma uğrayan olmamış:KK35:
nerdesiniz 8.takımın kelebekleri:KK64:
güzel kalpli kaptanınız döndüğünde bissürü mesaj görsün, mutlu olsun:KK68::KK68::KK68:

♡♡♡♡♡♡ Varlığın bile mutluluk bana Can dostum ☆☆☆☆
Ne güzel kızları da motive ediyorsun

Tmm kaptanım işallah . Dünde bildirim yapmadım çok moralim bozuk ya . Sanki artık yoruldum . Gitmiyorlar kilolarım . Bu hafta işallah dikkat ederim :KK43:

Hiç Moral bozmuyoruz canım ;) belki suyunu yetersiz içtin ;) şu hatırlatması kur sende canım inan çok işe yarıyor ;)
Maalesef ne kadar diyet yaparsan yap şu yetersiz olunca gitmiyor ;)

Kilolar gitsin de gerisi teferruat ♡

59,0 olmuşum Cnm kilo almışım :KK43:

Kuzu bir günde 1 Kilo alınmaz o kesin odemdir ;) dediğim gibi bol su

Kizlar benim ust bolgemde kilolar gitmis vaziyette alt tarafta var simdi ben yediklerimi dikkat ettikçe ust gitmeye devam edecek sadece kalca bacak hareketleriyle orayi inceltebilirmiyim acaba hedefim daha zayif olmak degil kalca baseni eritmek artik ne yapsam bi fikri olan varmudur :KK76:

Canım plates yapsana o çok incelir alt kısmını ;)

Canlar bigunki menum sabah 1 tane biskuvi paket degil sadece bir adet

Kahvalti hakkimi bir dilim pasta ile yaptim

Ara 4 tane kabukli fistik
Aksam sulu kofte yemegi 3 kasik makarna 4 kasik hosaf ceyrek lavas

Ikindi 20 dk kalca bacak hareketi + leslie bir mile

Aksam leslie 1 mile
2 litre su

bugün listemi uyguladım şimdi de başım dönüyor:confused:tansiyonum düştü heralde, ölçmeye de üşeniyorum:KK70:

Ben akşam öğünü sadece liste dışında yaptım ama şu anda gayet hafif hissediyorum :21:
Özellikle gündeki ikramlara hayır diyebilmek beni çok mutlu etti :D eşimin halası minik 2 çatal ucuyla tadına baktırdı birşeyler oda ancak 1 küp şeker kadar bir şeydi büyüklük olarak :D
Suyumu da hatırlatıcı sayesinde çok güzel içtim ama misafirlikte 3 saat içinde 3 kere tuvalete gittim :D hatta eve gelir gelmez direk lavaboya attım kendimi tutmayın beni diye :D :D :D

İnşallah bu cuma karşılığını fazlasıyla eksi olarak görürüz canım :21::21::21::21:

Canlar bigunki menum sabah 1 tane biskuvi paket degil sadece bir adet

Kahvalti hakkimi bir dilim pasta ile yaptim

Ara 4 tane kabukli fistik
Aksam sulu kofte yemegi 3 kasik makarna 4 kasik hosaf ceyrek lavas

Ikindi 20 dk kalca bacak hareketi + leslie bir mile

Aksam leslie 1 mile
2 litre su

Kız sabah sabah pasta nerden aklına düştü :D
Neyseki akşama kadar dengelemişsin ;) ama lütfen bu hafta biraz daha dikkatli olalım da güzel bir rakam görelim takım yüzdesi olarak ;)

Ben akşam öğünü sadece liste dışında yaptım ama şu anda gayet hafif hissediyorum :21:
Özellikle gündeki ikramlara hayır diyebilmek beni çok mutlu etti :KK70: eşimin halası minik 2 çatal ucuyla tadına baktırdı birşeyler oda ancak 1 küp şeker kadar bir şeydi büyüklük olarak :KK70:
Suyumu da hatırlatıcı sayesinde çok güzel içtim ama misafirlikte 3 saat içinde 3 kere tuvalete gittim :KK70: hatta eve gelir gelmez direk lavaboya attım kendimi tutmayın beni diye :KK70: :KK70: :KK70:

İnşallah bu cuma karşılığını fazlasıyla eksi olarak görürüz canım :21::21::21::21:
inşallah canım ya gelsin eksiler artık:işsiz:ne direndi bu kilolar yahu:ıslık:
maşallah tebrik ediyorum görüntü muhteşemdi :KK45:

ben affetmezdim:sus:

Bende aklımdayken yediklerimi paylaşayım;

Uyanınca; 06:30
1 fincan limonlu sıcak su

yarım saat sonra
1 duble fincan şekersiz Türk kahvesi

Kahvaltı; 08:00
1 haşlanmış yumurta
1 parça peynir ( yarım yağlı )
1 adet greyfurt

ara;
3 adet gün kurusu

Öğlen; 14:00de
1 kase chialı Yoğurt
3 bardak şekersiz çay

ara; 15:00de
10 adet yaban mersini
2 fincan zencefilli sıcak su

ara; 17:45de
3 adet gün kurusu

Akşam; 18:30da
1 ufak kaşarlı pide ( kızım evde yapmış ben yokken ve bana özel bir tane ayırmış ille tadına bak diye )
Normalde Peynirli salata yiyecektim ama Kızımı kıramadım ( Gram yağ koymamış hamuruna :D gerçi işime geldi )
2 adet hurma
1 büyük bardak ayran

ara 19:45de
1 fincan Şekersiz Nescafe

Birazdan da kendime şekersiz bir Türk kahvesi yaparım yine şekersiz tabiki ;)
Gün içinde 2.5 litre su içtim yatana kadar 3 litre kesin olur hatta geçer :21::21::21::21:

inşallah canım ya gelsin eksiler artık:işsiz:ne direndi bu kilolar yahu:ıslık:
maşallah tebrik ediyorum görüntü muhteşemdi :KK45:

ben affetmezdim:sus:

Valla ev sahibi çok ısrar etti ama inat ettim yemem diye :KK71:
Kısır falan vardı bari ondan ye öğlenlik akşam yemezsin dediler ama iyiki yememişim çünkü Beyzanura hayır diyemedim sonra pişman olurdum iki liste dışı şey yiyince ;)

İşin garibi kaç aydır yerimde sayarken millet zayıfladın diyip duruyorlar :D
Sanırım bir yandan vücut sıkılaşıyor gerçi daha çooook sıkılaşacak yer var :D

Valla ev sahibi çok ısrar etti ama inat ettim yemem diye :KK71:
Kısır falan vardı bari ondan ye öğlenlik akşam yemezsin dediler ama iyiki yememişim çünkü Beyzanura hayır diyemedim sonra pişman olurdum iki liste dışı şey yiyince :KK66:

İşin garibi kaç aydır yerimde sayarken millet zayıfladın diyip duruyorlar :KK70:
Sanırım bir yandan vücut sıkılaşıyor gerçi daha çooook sıkılaşacak yer var :KK70:
alan bol bizde:KK70::KK70::KK70:

Birazdan yine laptobu devrediyorum kızıma çizimi var diye ama ara ara cepten bakarım ;)
Hazır fırsat bulmuşken de eşimle şöyle güzel son keyif kahvelerimizi içip birde tavla çakalım :D bayadır yenmemiştim onu :D şöyle birde güzel idda ortaya koyayım da daha çekişmeli olsun karşılaşmamız :D :D :D

Evde vardi abla artik kalan dilimi esime yedireyim :) tamam abla sikkatli olmaya calisacagim
Kız sabah sabah pasta nerden aklına düştü :KK70:
Neyseki akşama kadar dengelemişsin :KK66: ama lütfen bu hafta biraz daha dikkatli olalım da güzel bir rakam görelim takım yüzdesi olarak :KK66:

Evde vardi abla artik kalan dilimi esime yedireyim :) tamam abla sikkatli olmaya calisacagim

Kesinlikle bu bayram bizim için çifte bayram olması için bunu yapmak zorundayız :21: zaten Bayramda alacağımız iltifatları hayal edince inan çok daha güzel ve kolay geliyor ;)

Hayırlı aksamlar bugunku menum
Sahura kalkamadim
Iftar 3 icli koftebir kepce yesil mercimek corbasi yarim bardak ayran ve kornison tursu bu arada iki gundur tursu yiyorum diye odem yaptı galiba bugun biraz fazla ciktim tartida. 2,5 litre de su ictim

6bucukta gelen misafirlerin az once gitti, benin menu bildirimi sabaha kaldi gozlerimi bile acamiyorum

Hadi cumleten hayirli geceler, ruyamda pazartesi tartisini gorucem :D

Back
X