Kahvemi yapmaya ancak fırsat oldu

Haberlere dalmışım
Bu arada kızlar dün gece tam yatağa yattık büyük kız yine aramıza girdi ( sırf muzurluğuna her gece aramıza yatıp sohbet eder bizimle hep

)
Aramızdaki muhabbetti de anlatayımda sabah sabah az gülün
Gündüz ben evde yokken eşimin başı ağrıyordu bende muzurluğuna tabi benden uzak kaldın ya ondan ağrımıştır dedim

Tabi kızım başladı işte yok sen az değilsin falan demeye ve muhabbet nasılsa bizim ilk buluşmamıza geldi

Benim o dönem inanılmaz bir köpek korkum vardı

Eşimle Ortaköyde yemeğine tavla oynamıştık ( çakal oyunu kaybetmek için elinden geleni yaptı ki bir sonraki buluşma garanti olsun diye

bende yedim hesapta

) Tam yan yana gayet resmi yürürken ben sokak köpeği görünce bir anlık panikle eşimin kolundan tuttum dibimden ayrılma hesabı

Tabi oda fırsat o fırsat elime yapıştı

Aslında kızım bu hikayeyi bildiği halde vayyyyy işte hiç utanmadın mı elin adamının elini tutmalar hemde ilk buluşmada diye dalga geçerken bu seferde nerden aklına geldiyse kızzzzzzzzzz yoksa başka şeyde mı oldu o buluşmada diye beni sıkıştırmaya başladı

Tabi beni istemsizce bir gülme krizi tuttu size anlatamam

resmen rahat 10 dakikadan fazla gülmekten ben konuşamadım bile

tabi eşimde o arada fırsat o fırsat ahhh ahhh Anan beni kandırdı sırf namusumu kurtarmak için evlenmek zorunda kaldım elimi tutunca falan diye abartınca bizimki iyice çoştu kızzzzzzzz çabuk söyle öptün mü babamı diye
Ben tabi bu sefer daha beter gülme krizine girince eşimde daha çok çoşkuyu vermez mi

En son büyük kız gülerek ah bu başıma gelenler kulaklarıma inanamıyorum ama ben diyordum zaten hep Annemde suç kabahat diye

Allahtan babamla evlenmiş de Adamcağızın namusu kurtulmuş diyip durdu