• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Şükür bugün de erkenden uyandım ;) Dün yorgunluktan baygın düşmüşüm :D
Cumaya kaldı 2 gün kızlar ona göre kacamaksiz ve bol suyla devam ;)

Ben bugün kendime özel bir çay yapacağım; ) daha evvelden yapmıştım çok güzel ödem atıyor ;) hatta sizlerle de paylaşayım ;

2 litre suda
2 elma ( sarı yada yeşil )
1 adet limon ( içini sık kabukları da at içine )
1 cubuk tarçın
3 - 4 tane karabiber
2 tane karanfil ( sevmeyen eklemesi )
1 parmak ucu kadar zencefil

Hepsini bir güzel 10 dakika kaynatıp suzuyoruz ve gün içinde bol bol iciyoruz ;)

Hatta isteyen bir iki tane de yeşil çay da ekleyebilir ;)
Tadı bence güzel hatta benim seçici olan büyük kız bile icebiliyor :D
Hatta aklimdayken şimdi ateşe koyayım ;)

Bugun ben de doyamadim bi turlu habire cay su icip duruyorum :KK43:

Menu bildirimi menu bildirimi :kk77:
Sabah 9.30: omlet, 3adet zeytin

Oglen 13.00: lavas arasi et doner ve ayran

Ara 15.30: bir sise maden suyu,4 adet dukan biskuvi

Aksam 17.00: bir kucuk hotdog

Az mi yedim cok mu yedim anlayamadim hico_O
Direniyorum vallahi yoksa goturucem :hamarat:

Canım çok az yemissin normaldir acikman ;) ;)
Ben suyum yetersiz içip fazla efor sarf ettigimden açıktim sanırım yoksa ara öğünler falanda var

Ben detoks suyumu da kaynattim ♡♡♡♡
Bol eksi olarak döner inşallah ;)
Kahvaltimi da yaptım şimdi yeşil çayımı da içerim ;)

Günaydınlar buradayız kaptanım. Benim çocukların 23 Nisan gösterileri için çalışmalar başladı. Yok elbisesi yok şarkısı ayakkabısı derken nerdeyse hergun carsidayim. Vallahi yerde miyim gökte miyim bilmiyorum.

Kolay gelsin
Ne telaşli oluyor o işler.

kızlar çok suskunuz vallahi, grup simgemiz kelebek yerine fermuar olsaydı :KK70:

inşallah bu suskunluk kilo vermelere delalettir :KK70: :sopa:
sakın kimse gizli kaçak yemesin bişey :KK11:

Ahaha çok iyi. :))

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Şükür bugün de erkenden uyandım :KK66: Dün yorgunluktan baygın düşmüşüm :KK70:
Cumaya kaldı 2 gün kızlar ona göre kacamaksiz ve bol suyla devam :KK66:

Ben bugün kendime özel bir çay yapacağım; ) daha evvelden yapmıştım çok güzel ödem atıyor :KK66: hatta sizlerle de paylaşayım ;

2 litre suda
2 elma ( sarı yada yeşil )
1 adet limon ( içini sık kabukları da at içine )
1 cubuk tarçın
3 - 4 tane karabiber
2 tane karanfil ( sevmeyen eklemesi )
1 parmak ucu kadar zencefil

Hepsini bir güzel 10 dakika kaynatıp suzuyoruz ve gün içinde bol bol iciyoruz :KK66:

Hatta isteyen bir iki tane de yeşil çay da ekleyebilir :KK66:
Tadı bence güzel hatta benim seçici olan büyük kız bile icebiliyor :KK70:
Hatta aklimdayken şimdi ateşe koyayım :KK66:

Günaydın canım

Yok Can'ım çok uzun değil 1.67 ben görünüşte çok kilolu göstermiyom aslinda ama gel gelelim ki şu basenlerde herşeye mevcut ama yine de 70 İ haketmiyom :KK70::KK70: neden bukadar çok tartıda çıktığımı anlamiş değilim şimdi dün kirdeşimin evine gidip foto çekmiştim yükleyebilsem bakın çok kilolu değilim ama tartıda 70 im malesef
Boyun çokmu uzun.?
Resimlerde epey zayıf duruyorsun.

Herkese hayırlı akşamlar ;)

Öğlen evden bir çıktım daha yeni eve girebildim :D yine ayağı yanmış kedi modundayim :D
4500 adımı da olsa atmisim ;)
Okula diye ciktim sonrada hadi sınıf bahçesi için fide almaya gittik Sınıf Anneleriyle ;) birde 23 Nisan için kiyafet siparislerini verdik ;)
Çok güzel beyaz kelebekli bir elbise giyecek kızlar ♡♡♡♡ Kizcem sanki Annesinin takımını temsil edecek :D
Gerci kafama takıldı elbisenin altına Öğretmen kırmızı Rugan Ayakkabı istemiş ama bizim gördüğümüz elbisenin kelebeklerin pembeydi :D teyidi alayım da öyle bakarım kıza Ayakkabı ;)

Aksamlik evdekiler börek yaptım gelir gelmez ama ben yemeyecegim tabiki ;) kendime güzel bir salata yaparım ayran ♡
Bol bol suyum da içiyorum ;)

Son durum albümüne dünkü iki fotomu ekledim kızlar ahh ahh şu basenler de olmasa

Bayildimmmmm cidden hiç kilonun gostermiyorsun ve çok tatlısın ♡♡♡♡♡
Maşallah o gülen yüzün hiç solmasın .....Aminnnn

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71: heheyyyyyyyyy:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71: napiyosunuz beyaaaaaa

İyidir bea :D Takım'a hareket halindeyken bu ara ama inşallah bol eksi olarak döner hepimize ;)

Herkese hayırlı akşamlar :KK66:

Öğlen evden bir çıktım daha yeni eve girebildim :KK70: yine ayağı yanmış kedi modundayim :KK70:
4500 adımı da olsa atmisim :KK66:
Okula diye ciktim sonrada hadi sınıf bahçesi için fide almaya gittik Sınıf Anneleriyle :KK66: birde 23 Nisan için kiyafet siparislerini verdik :KK66:
Çok güzel beyaz kelebekli bir elbise giyecek kızlar ♡♡♡♡ Kizcem sanki Annesinin takımını temsil edecek :KK70:
Gerci kafama takıldı elbisenin altına Öğretmen kırmızı Rugan Ayakkabı istemiş ama bizim gördüğümüz elbisenin kelebeklerin pembeydi :KK70: teyidi alayım da öyle bakarım kıza Ayakkabı :KK66:

Aksamlik evdekiler börek yaptım gelir gelmez ama ben yemeyecegim tabiki :KK66: kendime güzel bir salata yaparım ayran ♡
Bol bol suyum da içiyorum :KK66:

Bayildimmmmm cidden hiç kilonun gostermiyorsun ve çok tatlısın ♡♡♡♡♡
Maşallah o gülen yüzün hiç solmasın .....Aminnnn

İyidir bea :KK70: Takım'a hareket halindeyken bu ara ama inşallah bol eksi olarak döner hepimize :KK66:
Nerde hareket orda eksi kaptanim inşallah gelir eksiler

Selam kızlar senin hesap ayağı yanlışa kedinin biri de benim kaptanım. Bugün 12000 adım yurumusum. Ayaklarım zonkluyor. Bir de diyetisyeni başka şehre gitmis çok çok moralim bozuldu ilk defa bir doktorla bu kadar iyi anlamıştım oysa. Neyse artık bunlar beni yildiramaz aynen devam...:KK73:

Menü bildirimi
Sabah 2tane haşlanmış yumurta
1 yasilcay
Çeyrek gözleme
Ara kuru üzüm
Öğlen 10 tane yaprak sarma
3yk patates salatası
Aksam bişey yemeyi düşünmüyorum belki çok acikirsam 1 elma yerim
2 litre su
12000 adım

Back
X