• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selam kızlar senin hesap ayağı yanlışa kedinin biri de benim kaptanım. Bugün 12000 adım yurumusum. Ayaklarım zonkluyor. Bir de diyetisyeni başka şehre gitmis çok çok moralim bozuldu ilk defa bir doktorla bu kadar iyi anlamıştım oysa. Neyse artık bunlar beni yildiramaz aynen devam...:KK73:

Menü bildirimi
Sabah 2tane haşlanmış yumurta
1 yasilcay
Çeyrek gözleme
Ara kuru üzüm
Öğlen 10 tane yaprak sarma
3yk patates salatası
Aksam bişey yemeyi düşünmüyorum belki çok acikirsam 1 elma yerim
2 litre su
12000 adım

Süper bir gün olmuş senin açından ;) hele adım sayısını görünce inanamadım ;) gerçekten süpersin ♡♡♡♡♡

Bende nasıl yorulduysam kafamı yastığa koysam uyurum hatta bir ara gozlerim kapanmış eşim aşkım git yat istersen dedi de daha erken bu sefer de 5de hortladı diye yatmadim; )

Merhaba bugunku menum
Sabah türk kahvesi 8 zeytin 1 yumurta 1 dilim ekmek bir domates 2 cay
Ara Elma Öğlen 1 yumurta
Ara 1 armut
Aksam bir kepce corba menemen 1 dilim ekmek bir salatalik
Ara 2 cay 15 bardak su yarim saat yuruyus

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar :KK66:

Öğlen evden bir çıktım daha yeni eve girebildim :KK70: yine ayağı yanmış kedi modundayim :KK70:
4500 adımı da olsa atmisim :KK66:
Okula diye ciktim sonrada hadi sınıf bahçesi için fide almaya gittik Sınıf Anneleriyle :KK66: birde 23 Nisan için kiyafet siparislerini verdik :KK66:
Çok güzel beyaz kelebekli bir elbise giyecek kızlar ♡♡♡♡ Kizcem sanki Annesinin takımını temsil edecek :KK70:
Gerci kafama takıldı elbisenin altına Öğretmen kırmızı Rugan Ayakkabı istemiş ama bizim gördüğümüz elbisenin kelebeklerin pembeydi :KK70: teyidi alayım da öyle bakarım kıza Ayakkabı :KK66:

Aksamlik evdekiler börek yaptım gelir gelmez ama ben yemeyecegim tabiki :KK66: kendime güzel bir salata yaparım ayran ♡
Bol bol suyum da içiyorum :KK66:

Bayildimmmmm cidden hiç kilonun gostermiyorsun ve çok tatlısın ♡♡♡♡♡
Maşallah o gülen yüzün hiç solmasın .....Aminnnn

İyidir bea :KK70: Takım'a hareket halindeyken bu ara ama inşallah bol eksi olarak döner hepimize :KK66:
:KK36::KK68:

Kızlar sabah yarım lavaş biraz peynir az tereyaği iki lokma reçel 3.4 tane hamsi ( dün eşime yapmiştim az kalinca sabah kahvaltıda yedim yoksa şişerdim :))

Ara küçük mandalina

Aksam iki kepçe fasulye 4 yk makarna bolca acı biber

Akşam 3 tane çilek ( biliyorum bu çok oldu ama bu aralar doymak bilmiyorum

2.5 su + gün içinde cay
Sabah Leslie 3 mile
Akşam 10 dk kalça bacak hareketleri

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Bu sabaha yine 6da uyandım ;) Türk kahvemi içtim kahvaltısı yaptım sonrada giyinip okula çıktım ;) Normalde eşim bırakır kızı ama dün okul bahçesine ekmek için fideler almıştık onları Öğretmene teslim etmeye gittim ;)
Hem o bahaneyle temiz hava aldım birde 10 dakika da olsa yürümüş oldum ;)

Şimdi de kendime bir yeşil çay yapayım da evi temizliyeyim öğlene kadar sonra yine havuza yolculuk :D

Gunaydin kizlarrr:KK52:

Dünün menusunu girmeyi unuttum:sopa:

Gecikmeli Menu bildirimi gecikmeli menu bildirimi
Sabah 8.00: bir tabak menemen, peynir, 3zeytin

Oglen 12.30: kori soslu tavuk yaninda bol slata ve ayran

Ara 15.30: sade turk kahvesi yaninda 4tane dukan biskuvi

Aksam 18.00: bir tabak yumurtali ispanak

Kapanis:sopa:

Yarin tarti gunu:skandal::skandal:

Mutfak temizliği bitti ;) Oglenlik ve aksamlik yemegim de ateşte ♡♡♡

Salonu da supurup bir toz alacagim sonra bir tek yatak odası kalacak temizlenecek onuda yarın yaparım artık ;)
Ütüler var yatak odasında birde nevresimleri degistirince tamamdır ;)

Allah bagişlasın Can'ım rabbm eksiklerini yasatmasın kimseyi tanımıyorum o yüzde n arkadaşların hakkında bilgim olsun ;)
Merhaba dun gece gormemisim menumu yazıp uyudum . 30 yașındayim dortbucuk yaşında bir oğlum var. Evliyim. Çocuk telefonu elime almama pek izin vermiyor o yuzden pek aktif degilim

Kızlar benim temizlik faslı bitti oturup bir yorgunluk kahvesi de içtim ;)
Birazdan hazırlanıp kuzu okuldan alacağım sonrada 1 saat kadar Annemin evinde kızın derslerini bitirtip havuza geçeriz; )

Annem malum 3 hafta Almanyada olacak ama Anahtarını bize bıraktı bende tekrar eve inmektense onun evinde oyalanir havuza giderim diye düşündüm ;)

Bu arada kızlar sizce bu saatten sonra iş başvurusunda bulunsam alinirmiyim :D :D :D

Eşim bu ara yine yetişemiyor maddi açıdan bende acaba bir işe girsem mi diye düşünüyorum ;) gerçi 38 yaşında elemanı alan olur mu bilemedim :D
Evden birşeyler yapmaya çalışıyorum ama onunda getirisi çok az :(

O halde bu saatte menu bildirimi :)

Sabah 9.00: bir tane haslanmis yumurta, 3zeytin, bir parca peynir

Oglen 11.30: bir orta turk kahvesi, 4 adet dukan biskuvi

Ara 15.00: kucuk kase yogurt

Aksam 16.30: iki yemek kasigi yagsiz, bol yogurtlu makarna salatasi

Ve mecburi kapanis:sopa:

Belki aksam bir bardak sut veya maden suyu icerim, sabaha Allah kerim :KK17::KK17::KK17:

Bu arada kızlar sizce bu saatten sonra iş başvurusunda bulunsam alinirmiyim :KK70: :KK70: :KK70:

Eşim bu ara yine yetişemiyor maddi açıdan bende acaba bir işe girsem mi diye düşünüyorum :KK66: gerçi 38 yaşında elemanı alan olur mu bilemedim :KK70:
Evden birşeyler yapmaya çalışıyorum ama onunda getirisi çok az :KK43:
Ovalla abla bizimde bu Aralar işlee kötü üstüne bizim ev de yok kira eşim birkaç işe başvurdu ama gelir nerden baksan en fazla 2000 Nasıl geçimceZ bilmiyorum rabbim rızkımızı artırsın inşallah

Ovalla abla bizimde bu Aralar işlee kötü üstüne bizim ev de yok kira eşim birkaç işe başvurdu ama gelir nerden baksan en fazla 2000 Nasıl geçimceZ bilmiyorum rabbim rızkımızı artırsın inşallah

Bizimde maaş ancak okadar Allahtan Annemler biz nisanliyken oturduğumuz evi bana aldılar da kira derdi yok :( yoksa hep diyorum 50 kere kapı önüne konmustuk :D
Bizimde evlendigimizden beri hep eşimin rahmetli babasina destek olmaktan borçlar vardı adamcağız 6 sene oldu öleli biz ancak toparliyoruz :( malum kredi kartını hep asgari odeyebilince borç bitmek bilmiyor tabi maaş bitince yine karta uzanıyor insan :D yani şeytan üçgeni :D
Benim biraz para kazanma durumu olursa en azından daha kolay kapanır o borç diye düşündüm ;) Gerci şimdi evde tesbih işi yapmaya başladım ;) oturduğum yerde tesbih diziyorum 100 tanesi 30 tlye ;) eli alisanlar günde 100 tane yapıyorlardı ben 3 günde bitirebildim ancak :D gerçi çokta kasmadim ama bakalım eşim akşamları bende yardım ederim dedi ;) ayda 300 lira bile kazansam hiç yoktan iyidir en azından iş bulana kadar ;)

Aslında havuz faslı bitti ama eşim şirketten kacamayinca az beklemek zorundayız :D
Kuzum tosun yerken bende kahve içiyorum ;) baya tikadi belki aksami sırf ayran içerim ;)

Şükür eve gelebilir ve koca bir bardak Ayran aksami da yapıp günün yemek faslini kapattım ;)
Bu saatten sonra sadece su iceceğim ;)

Back
X