• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Abla nerde buldun bu tespih işini ya valla ben çok iyi yapardim keşke buralarda da olsa
Bizimde maaş ancak okadar Allahtan Annemler biz nisanliyken oturduğumuz evi bana aldılar da kira derdi yok :KK43: yoksa hep diyorum 50 kere kapı önüne konmustuk :KK70:
Bizimde evlendigimizden beri hep eşimin rahmetli babasina destek olmaktan borçlar vardı adamcağız 6 sene oldu öleli biz ancak toparliyoruz :KK43: malum kredi kartını hep asgari odeyebilince borç bitmek bilmiyor tabi maaş bitince yine karta uzanıyor insan :KK70: yani şeytan üçgeni :KK70:
Benim biraz para kazanma durumu olursa en azından daha kolay kapanır o borç diye düşündüm :KK66: Gerci şimdi evde tesbih işi yapmaya başladım :KK66: oturduğum yerde tesbih diziyorum 100 tanesi 30 tlye :KK66: eli alisanlar günde 100 tane yapıyorlardı ben 3 günde bitirebildim ancak :KK70: gerçi çokta kasmadim ama bakalım eşim akşamları bende yardım ederim dedi :KK66: ayda 300 lira bile kazansam hiç yoktan iyidir en azından iş bulana kadar :KK66:

Cuma öncesi son bildirimi yapayım

Güne 4.5 çilekle başladım

Sabah yarım lavaştan daha az ekmek biraz peynir 1.5 kızartmış sosis Yeşilçay

Ara eltim eve geldi oyızdem çayın yanında ikramlardan sadece bir avuç fıstık ve bir tane bisküvi

Akşam bir dolu tabak fasülye tanında soğan ve bolca acı biber

Sabah Leslie 3mile
Akşam 10 dk kalça bacak hareketleri
2.5 su
Yarın güzel bir tartı günü olur inşallah tabi bu menü ile zor :(

Menü
Sabah türk kahvesi 8 zeytin 1 yumurta 1 dilim ekmek bir domates 2 cay
Ara 2 cay
Öğlen salata 1 kepce corba
Ara küçük boy armut
Aksam 4 yk guvec ve 1 dilim kepekli ekmek
Ara 2 cay
15 bardak su yarim saat yuruyus

Selam hanımlar menü bildirimi
Sabah 1yesilcay
Peynirli tost
Öğlen TB unundan bir poğaça
5tane yaprak sarma
1kuru patlıcan dolması
2bardak çay
Aksam 1kepce mercimek çorbası
Benim istediğim kiloya inene kadar artık misafirliğe gitmemem lazım anladım çok zorlandığımı hissediyorum. Doktorum da gitti vazgeçmek istemiyorum ama bu ev oturmaları beni mahvediyor:110::110:

Selam kizlar agzima seker koymadan gecen 11.gunude bitirdim baya inceldim tartida ne olcak bilmiyorum ama..
Sabah 1 dilim cok tahilli ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin
Ara 5 cilek
Ogle 1 baget tavuk 3 mantar
Aksam 1 dilim tahilli ekmek 1 dilim peynir 2 kofte 5 zeytin
Ve bu hafta 3.kez yine spora gittim annem sagolsun bebise bakti da biraz kafam dagildi...
Bakalim yarin ne kadar kilo vermis olcaz cok merak ediyorum derece yspariz insallah

Kilo bildirimi kilo bildirimi:spor:
Gecen hafta 66.5
Bugun 66:super:
Yuzde 0.751

En azindan 500grm hedefimi tutturdum:süslü:

Spor yapabilsem daha fazla gider eminim, acaba yeme duzenimde yanlis yaptigim bisey var mio_O

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak en kısa zamanda nasip eder inşallah.....Aminnnnn

Dün boncuklara dalınca gece bakamadım :KK48:
Şükür beslenme olarak çok iyi gitti bu hafta ;) gerçi pek hareket edemedim normal koşturmaca haricinde ;)
Umarım herkes bol eksiler görür bu hafta ;)

Abla nerde buldun bu tespih işini ya valla ben çok iyi yapardim keşke buralarda da olsa

Okulda hatunlarla sohbet ederken bir tanesi söyledi bir öte mahallede bir hatun veriyor diye ;) gittik görüştük de hatun banada vermeyi kabul etti ;) İlk başta biraz ağır gitti elim alışmadığı için ( 100 tanesini 2.5 günde yaptım ) ama şimdi elim alıştıkça daha da hızlı gidiyor hatta yürüyerek biraz uzak sayılacağı için bu gidişimde 200 tane istedim ;) süresi yok dedi ama inşallah 4 günde biter de veririm onları ;)
Gece eşimde biraz yardım edeyim dedi ama baya ağır adamın eli daha doğrusu boncukların deliklerini zor görüyor :D :D :D neyse hiç yoktan iyidir dedim ;)
Dün gece başladım 37 tanesi bitti bile :KK48: oda acele etmeden yaptım ;)

Günaydın hanımlar
Hayırlı cumalar olsun inşallah
Kilo bildirimi
Başlangıç 124.400
Geçen hafta 117.850
Bu hafta 117.750
Giden 100 gram:110::110::110:

Moral bozmak yok regl yakınsa diye az gitmiş olabilir ;) Eminim haftaya çok daha güzel gider ;)

Kilo bildirimi kilo bildirimi:spor:
Gecen hafta 66.5
Bugun 66:super:
Yuzde 0.751

En azindan 500grm hedefimi tutturdum:süslü:

Spor yapabilsem daha fazla gider eminim, acaba yeme duzenimde yanlis yaptigim bisey var mio_O

Canım çok güzel bir sonuç ;) emin adımlarla hedefe ulaşacaksın kısa sürede inşallah :KK60:

Günaydın
Hayırlı cumalar. ..

Banu ve Aygül evde yapılan işler az kazanç sağlıyor ama.olsun en azından mücadele ediyorsunuz bence devam edin bırakmayın az diye..
Banucum aslında sen yabancı dilini değerlendirsen ne iyi olur du..
Misal Yayınevi Çevirmenlik filan. Hiç başvurdunmu.
Ilk Tr ye geldiğin de olsaydı sahane olurmuş ..

***8. Takım 562.Etap***

helopini ( 64,7 / / / % )
catterflym ( 68,3 / / / % )
Eddoras ( 77 / / / % )
kittenlove ( 60,4 / / / % )
sevil4321 ( 117,8 / 117,7 / 0,1 / 0,08 % )
Meryem1306 ( 78,1 / / / 1% )
LargeGemini ( 70,5 / / / % )
MissERE ( 66,5 / 66 / 0,5 / 0,75 % )

8.Takım Ortalaması: %

Günaydın
Hayırlı cumalar. ..

Banu ve Aygül evde yapılan işler az kazanç sağlıyor ama.olsun en azından mücadele ediyorsunuz bence devam edin bırakmayın az diye..
Ilk Tr ye geldiğin de olsaydı sene olurmuş ..

Sanada Günaydın canım ;)
Sorma valla hep senelerdir eşimin başına da kakıyorum :KK67: 19 senelik sigortam işlemiş olacaktı hadi sigortadan geçtim her ay 1 000 TL almış olsaydım 228.000 TL kazanmış olacaktım :KK57::KK57::KK57::KK57:
Kenara koymaktan geçtim çok daha rahat şartlarda harcama yapabilecektik :KK48:
Her şerde bir hayır var diyorum artık mecbur ama şimdi de bakıyorum birşeyler hani asgari ücrette olsa razıyım ;) İşte Almanca var da arayanlar hep tecrübeli arıyor ( benim tecrübe var da 20 sene öncesinde kaldı :D programlar falan hep unutmuşumdur ) tabi birde yaş durumu var ama yinede pes etmeden arayacağım ;)
Eşim valla 1 sene bile çalışsan bana yeter de artar diyor ;) adamcağız yoksa şeytan üçgeninden çıkamayacak :KK48:

***8. Takım 562.Etap***

catterflym ( 68,3 / / / % )
Eddoras ( 77 / / / % )
Meryem1306 ( 78,1 / 77,4 / 0,7 / 0,90 % )

Gunaydin çok heycanla çıktım tartiya fakat sonuc çok da Iyi cikamadi malesef
gecen hafta ;78.1
Bu hafta ;77.4
700 gram gitmis buna da sükür
Iyi bir hafta degildi Sali günü misafirlerim dolayisiyla kaçamak yapmistim :KK43:

:KK9::KK9::KK9::KK9: Kız nesi iyi değil bence çok güzel maşallah :nazar: Eminim haftaya daha da güzel gitmiş olacak ;)

Gunaydin çok heycanla çıktım tartiya fakat sonuc çok da Iyi cikamadi malesef
gecen hafta ;78.1
Bu hafta ;77.4
700 gram gitmis buna da sükür
Iyi bir hafta degildi Sali günü misafirlerim dolayisiyla kaçamak yapmistim :KK43:

Harikasin bence haftada 700 ayda nerdeyse 3kg yapar kacamakta yapsak ertesi gun devam yilmak yok

Selam kizlar ben de sabahin korunde tartiya ciktim bir heyecanla tarti inatla beni 66.3 tartti ama ben kendimi bildigimden ve o kadar kg veremecegimden en sonunda 67.3 ve 67.6 cikarttim kendimi :))
Gecen hafta 68.3
Bu hafta 67.6
Giden -700gr
Yuzde %1.02

***8. Takım 562.Etap***

catterflym ( 68,3 / 67,6 / 0,7 / 1,02 % )
Eddoras ( 77 / / / % ) Sabit
Meryem1306 ( 78,1 / 77,4 / 0,7 / 0,90 % )

Günaydın
Hayırlı cumalar. ..

Ilk Tr ye geldiğin de olsaydı sahane olurmuş ..
Can'ım ben daha önce hiç calişmadigm şöön iş tecrübem yok ve küçük kizimla anca evde ek iş yağabilirdim ama oda İstanbul şişlide oturuyorum bu cevrede hiç yok keşke evde olsaydıda süper olurdu tespıh iyiymiş aslinda da oda yok neyse Allah acar bir kapı inşallah

Selam kizlar ben de sabahin korunde tartiya ciktim bir heyecanla tarti inatla beni 66.3 tartti ama ben kendimi bildigimden ve o kadar kg veremecegimden en sonunda 67.3 ve 67.6 cikarttim kendimi :))
Gecen hafta 68.3
Bu hafta 67.6
Giden -700gr
Yuzde %1.02

Süpersin canım ;) valla harika gidiyorsun canım aynen devam ;)

Back
X