• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ee desenize bu pazartesi bir bana iyi geldi gerci haftasonu kacamaklarda yapmistim oysa
Cuma 89.9
Pazartesi 89.5

Canim sen 69 kilo değilmiş .. 89 nerden çıktı. Benim yanlış hatırlıyorum. o_O

Selam kizlar tartilmayi unuttum bugun maalesef....
Bugun bebisin kontrolu var saniyordum 18indeymis.2 gun iyice yese detartida kilo aldigini gorsem keske...
sabahtan beri evle ilgili guya biseyler yapiyorum ama hep daginik geliyor bu ev bana...Oyuncaklari heralde 20 kere topluyorumdur hahaha bos bos geciriyorum gunleri...
Dun Yogurt icin 4kg sut aldik ve dun geceden beri savas veriyorum su gbi kaliyor bir turlu mayalanmadi ben de lor peyniri yaptim...niye tutmadi anlamadim cok uzuldum :KK43:((( normalde tutmadiginda firina koyar biraz bekletirdim tutardi yok yine tutmadi...sutten miydi acaba ????
Bu arada haftasonu cok abartmadim ama yasakli birkac sey yedim o kdrda olsun ama dimi.esim cok zayifladin demeye basladi yuzun cagla sikel gibi olmus diyor.coktu mu demek istedi anlamadim ki...kayinvalidemde zayiflama daha diyor ne zaman bu kilolarda olsam insanlar boyle tepkiler veriyor ve ben de saliyorum kendimi ve kilo aliyorum tekrar hahaha
Neuse bugun guzel geciyor aksamida tavukla kapaticam insallah

Sen hangi kiloda mutlu olacaksan o kiloda kal. Boşver hickimseyi dinleme.

oynakbasi34 oynakbasi34 Banu abla nasilsin telefonun servisten gelmedi galiba yoksa burayı boslamazsin sen :KK24:

Akşam ins gelirsin senin verdiğin motivasyon ayrı bizi mahrum bırakma kaptanim:KK60:

Selamün aleyküm kizlar...umarim hepiniz iyisinizdir..ben hala temizlik yapiyorum...dikkat etmedikcede gitgide kilo aliyorum ....neyse bugünden ittibaren buraya daha sık yazacağim..bugün yine 5 te 5 e başladim...bugün patates günüm ve patates salatasi yaptim..bütün gün onu yiģcem....kilomu söylemekten utaniyorum .çok kilo aldim malesef..düğün stressi.. almanyaya döndükten sonrada bunalima girdim....dikkat edemedim..halada ayni durumdayim ama artik bi dur demem gerekiyordu kendime....bugünden ittibaren yediklerimi yazacağim eskisi gibi...En Büyük KK
A.s ablacığım :KK68:
Hic dert etme kilolari verirsin menulerini yazarsan daha dikkatli
olursun:KK66:

Stres normal abla kolaymi kizin gelin oldu:KK60: hepsi geçer alirsirsin ilk zamanlar zor gelir yokluğu rabbim bir ömür mutlu etsin:nazar:

Selam kizlar tartilmayi unuttum bugun maalesef....
Bugun bebisin kontrolu var saniyordum 18indeymis.2 gun iyice yese detartida kilo aldigini gorsem keske...
sabahtan beri evle ilgili guya biseyler yapiyorum ama hep daginik geliyor bu ev bana...Oyuncaklari heralde 20 kere topluyorumdur hahaha bos bos geciriyorum gunleri...
Dun Yogurt icin 4kg sut aldik ve dun geceden beri savas veriyorum su gbi kaliyor bir turlu mayalanmadi ben de lor peyniri yaptim...niye tutmadi anlamadim cok uzuldum :KK43:((( normalde tutmadiginda firina koyar biraz bekletirdim tutardi yok yine tutmadi...sutten miydi acaba ????
Bu arada haftasonu cok abartmadim ama yasakli birkac sey yedim o kdrda olsun ama dimi.esim cok zayifladin demeye basladi yuzun cagla sikel gibi olmus diyor.coktu mu demek istedi anlamadim ki...kayinvalidemde zayiflama daha diyor ne zaman bu kilolarda olsam insanlar boyle tepkiler veriyor ve ben de saliyorum kendimi ve kilo aliyorum tekrar hahaha
Neuse bugun guzel geciyor aksamida tavukla kapaticam insallah
Sen dinleme kimseyi en iyi kendin bilirsin. Bana da hep öyle derlerdi bak saldım ne haldeyim :( şimdi ne uğraş vereceğim malesef.

A.s ablacığım :KK68:
Hic dert etme kilolari verirsin menulerini yazarsan daha dikkatli
olursun:KK66:

Stres normal abla kolaymi kizin gelin oldu:KK60: hepsi geçer alirsirsin ilk zamanlar zor gelir yokluğu rabbim bir ömür mutlu etsin:nazar:
Saģol canim...aynen hiç kolay deyilmiş cocuğunu evlendirmek ...cok zormuş. ama alişacağim mecbur..kizim mutlu olsun o yeter bana...bugünkü menüme gelince sadece patates salatasi vardi....yarinda sebze günüm...kacamaksiz bitirdim günümü cok şükür..

Bu arada kizlar sizin icin bilmiyorum ama benim icin kilo verdin verdin aylari bu zamanlar ramazanda hem kilo aliyorum hem de sonrasi bayram ve yaz..yazin ben gezmekten rejim yapamiyorum o yuzden su son 1 ay cok kilo vermek istiyorum...umarim verebilirim

Vallahi ne kafayla yazmisum ben bunu acaba :KK70:sen demesen hic farkinda olmayacagim keskin gozlerin icin tusikirler ablacim :KK36: 69 dan 89 nasil uctuysam :-)
Canim sen 69 kilo değilmiş .. 89 nerden çıktı. Benim yanlış hatırlıyorum. o_O

Sen hangi kiloda mutlu olacaksan o kiloda kal. Boşver hickimseyi dinleme.

Menü bildirimi
Sabah2si 1arada kahve
2tane avuç içi büyüklüğünde çörek
Öğlen 1kurabiye
Aksam 3yk türlü
4 YK makarna
Çoban salata
15000 adım
2.3 lt su

Bak sunu farkettim ben bugun tartida 69 bile degildim ki ne oluyor bana benim beyin eror vermis :KK11:
Kizlar cuma bildirimi 68.9
Pazartesi bildiirmi 68.5
Bu aralar beynim nelerle mesgul acaba :kızgın:

Merhaba kızlar iyi geceler,
Bugün tartılamadım unuttum sabah toplantım vardı. Öğlen de gün yemeğimiz vardı iş yerinden arkadaşlarla. Çok abartmadan iki öğün yedim ama üç tane küçük lokum kaçamağım oldu.
Menüm:
Öğlen: tavuklu salata ve bir dilim ekmek
Akşam: ezogelin çorba, 4 tane köfte. Akşam ekmek yemedim.
Bugün 5 ya da 6 tane şekersiz çay, türk kahvesi, espresso ve 2 nescafe içtim. Günüm komple tuvalet ve çay masası arasında geçti sayılır:)

Off ya bütün gün güzel yedim dikkat ettim akşam :(
Menümü yazayım
9da bir adet sucuklu yumurta, 5 çilek, espresso
1de bir küçük kase yeşil mercimekli bulgur
5te somon ızgara ve salata
7de espresso ve ikea kurabiyesi 5 adet
9da bir kadeh kırmızı şarap ve bir kase kuru yemiş fıstık kaju falan :( bana noldu anlamıyorum. Gene taşınma stresi mi bastı acaba :( bu kaldığımız yeri geçici tuttuk Haziran ayında asıl yerimizi bulmamız lazım ama burda çok yeniyiz ve kira kolay bulunmuyor. Nolcak benim sonum :KK61:

Iyi geceler benim bugunku menum
Sabah türk kahvesi 4 zeytin 2 yk menemen 2 dilim Tam Buğday eekmeg 2 cay
Ara 2 cay
Öğlen küçük Kase yogurt 1 domates bir kepce Sulu kofte 1 dilim Tam Buğday ekmegi
Ara 120 gr cilek 10 adet Erik
Aksam domates salatalik ve bir kase limonlu pulbiberli yogurt

Menumu paylasayim hemen
Sabah 2 tb ekmegi ile klasik peynir 3 zeytin cay bir lokma bal kaymak

Ara yok

Aksam yarim porsiyon manti 2 kanat birkac kasik hosaf

2.5 litre su 15 dk kalca bacak hareketleri

Birde dunku menumu yazayim hemen sabh biberli 2 yumirtali omlet 1.5 tb ekmegi cay bir lokma recel

Ara iki kucuk turta keklerden bir avuc çerez

Aksam sulu yemek yaninda salata

Ara bir muz :oha:

Su 2 litre 15 dk kalca bck hareketleri

Selam kizlar

Menu bildirimi menu bildirimi
Sabah 9.30 :bir dukan tost kasarli,5 adet zeytin

Ara 11.00: sutlu sade turk kahvesi yaninda iki adet portakalli dukan biskuvi

Aksam 18.00: 2 adet hamburger koftesi, 4_ 5 tane salatalik tursusu, bir parca peynir

Kapanis

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dünden beri bir türlü uğrayamadım deli oldum :mad:
Akşam üzere Annemler Almanyadan döndükleri için kızkardeşimle onları karşılamaya gittik evlerine ;) onlar gelene kadar yemek yaptık birazda temizlik ;)
Maalesef biraz gecikmeli uçak inince bizde geçe kaldık doğal olarak ve benim eve gelmem 23:00ü buldu :KK53:
Tabi yorgun oluncada direk yatağa attım kendimi bugün de çok yoğun olacağım için :işsiz:
Bu ara cidden bu yoğunluklar benim canımı sıkmaya başladı çünkü hiç kendime vakit ayıramıyorum :KK43:

Bugün de okulda boyama etkinliği var ( bizim eşimle sınıfa hediye yaptığımız ahşap ev şeklinde kumbaraları boyayacak çocuklar :KK68: )
Hatta Cumartesi Eminönünden ben gidip almıştım boyaları ve Öğretmene daha evvel söz vermiştim o anda yardımcı olacağıma dair ;) Sonuçta bir sürü çocukla tek başına o an Ahşap boyama yapması biraz sıkıntılı olur hangi birine yetişsin hatun ;)
Sağ olsun 2 - 3 veli daha gelecek yardıma hatta büyük kızım bende sizlere yardıma gelirim dedi ;)

Öğleden sonra da kızın yine yüzmesi var ve ben sanırım ancak 1 - 2 saat evde durabileceğim o arada ;)
Hep dışarda olunca pek suda içemiyorum ama bakalım fırsat oldukça suya dayanmam lazım çünkü cidden iki gündür yine kabızlık başladı :(

oynakbasi34 oynakbasi34 Banu abla nasilsin telefonun servisten gelmedi galiba yoksa burayı boslamazsin sen :KK24:

Akşam ins gelirsin senin verdiğin motivasyon ayrı bizi mahrum bırakma kaptanim:KK60:

Sorma canım dün eşime mesaj atmış servis neymiş telefon hesapta düşmüş bozulmuş o yüzden de garanti kapsamında yapılamazmış :mad: şimdi bir iki güne serviden geri gelecek ve ben başka bir yere verip tamir ettireceğim artık parasıyla ( bakalım günahımız kaç para tutacak :rolleyes: )
Aslında kesinlikle hiç yere düşürmedik ama 2 senelik telefon olunca bir iki yerinde çizik olduğundan adamlar fırsat o fırsat düşerek bozulmuş diye kendi kendinelerine karar vermişler sırf garanti kapsamında yapılmasın diye :(
Eşim inanılmaz sinirlendi bir daha asla Teknosadan bir şey almam diye sonuçta 380 lira özel bir sigorta bile kakaladılar bize neymiş çalınır, kaybolur yada düşürseniz dahi ücretsiz tamiri yapılacak diye ama şimdi tam tersine kabul etmiyorlar onu :(
İnşallah bir iki güne gelir de diğer yere verip bir an önce yaptırırım valla banada böyle fenalık geliyor :(

Back
X