- Emoji Skoru
- 64.505
- Puanlar
- 798
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr 

Herkese hayırlı sabahlar
Bu ara biliyorum sadece sabahları bir çöööö diyebiliyorum ama cidden yorgunluktan akşamları baygın düşüyorum
Birde hep bir şeyler oluyor akşamları
Dün küçük kızımla akşam üzere eve gelirken balon istedi hadi gittik marketten paketli aldık ve kuşumla evde onları şişirdik
iki dakika sonra kuzum Anneciğim dudaklarım yanıyor dedi ve kafayı bir kaldırdım alt dudak olmuş balon gibi 

Sanırım alerji yaptı balondaki bir madde
Anam ne yapacağımı şaşırdım
O ara eşimde gelip bana söylenmeye başladı bilmediğin marka ne alıyorsun diye ( balonunda bilinmiş markası nedir bilmem ki markete güvenerek aldım yoksa 3 tane kırtasiye geçiyoruz o markete kadar )
Hemen kuzuya 1 kase yoğurt yedirdim tabi o bir yandan ağlayıp duruyor
Birazda buz koyduk dudağına ( geçmezse hastaneye götürürüz dedik )
Şükür 1 saat içinde şişliği indi
Eşim tabi sonra sakinleyince benim bir kabahatım olmadığını anlayıp özrünü diledi ama o an kızım babası hala beni suçluyor sanıp babasına bir diklendi ; Kadının ne sucu var benim sucum sonuçta ben istedim ve ben şişirdim ona bir daha senin yüzünden deme bak bozuluyorum haaa diye bir söylendi
biz eşimle koptuk o an
Hadi yine iyisin bir avukatın daha oldu diyor eşim
kızlar sağ olsun babalarına taparlar ama bana tek kelime ettirmezler
Birde cadı sonradan babası sarılmaya kalkınca çek ellerini annemden biraz önce suçluyordum onu şimdi sarılıp öpmeye çalışıyorsun demezmi
sen cezalısın bu gece ben yatacağım Annemle deyince hele iyice koptuk
dediğini de yaptı babasını salona göndermiş ben uyuduktan sonra ve benim yanıma yatmış

Herkese hayırlı sabahlar
Bu ara biliyorum sadece sabahları bir çöööö diyebiliyorum ama cidden yorgunluktan akşamları baygın düşüyorum
Birde hep bir şeyler oluyor akşamları
Dün küçük kızımla akşam üzere eve gelirken balon istedi hadi gittik marketten paketli aldık ve kuşumla evde onları şişirdik
Sanırım alerji yaptı balondaki bir madde
Anam ne yapacağımı şaşırdım
Hemen kuzuya 1 kase yoğurt yedirdim tabi o bir yandan ağlayıp duruyor
Birazda buz koyduk dudağına ( geçmezse hastaneye götürürüz dedik )
Şükür 1 saat içinde şişliği indi
Eşim tabi sonra sakinleyince benim bir kabahatım olmadığını anlayıp özrünü diledi ama o an kızım babası hala beni suçluyor sanıp babasına bir diklendi ; Kadının ne sucu var benim sucum sonuçta ben istedim ve ben şişirdim ona bir daha senin yüzünden deme bak bozuluyorum haaa diye bir söylendi
Hadi yine iyisin bir avukatın daha oldu diyor eşim
Birde cadı sonradan babası sarılmaya kalkınca çek ellerini annemden biraz önce suçluyordum onu şimdi sarılıp öpmeye çalışıyorsun demezmi