Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar

Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri tez zamanda nasip eder inşallah .....Aminnnn
Dün yine inanılmaz yoğun bir gündü ve akşam kızım okuldan geldikten sonra eşim Laptoba el koyunca ben yine açıkta kaldım

Nasıl yorulduysam zaten kendimi kaldıracak hal kalmamıştı
Şu Pazartesiyi de bir atlatayım ( 23 Nisan Gösterileri malum ) ondan sonra çok daha rahat olurum inşallah
Bu hafta öğlene kadar güzel geçen beslenme her defasında akşamları kaçamaklı olmasada liste dışında oldu

Gerçi şimdi jeton düştü menüleri de paylaşmadım

bu durumda iki misli cezayı hak ettim bence

Bugün bakalım Sibelin ( diyetisyenim ) yüzüne nasıl bakacağım

doğru düzgün su bile içmedim
Abla en iyi motivasyon sensin bu grupta sen neydin ne oldugunun farkındamisin acaba ben senin simdili haline bile gelecegine pek umitli degildim cok zor basarmado diyordum ve sen yolun %75 yurudum bana gore cok az kaldi emin ol ki 7 li takamlarin ucundan gorsen daha fazla vermek istemeyeceksin çünkü sanki yuzum çirkin oldu bu bana yeter diyeceksin gibi me geliyo
İNşallahhhhhhhhhhhhhh o günleri bende görürüm

artık çok sıkıldım aynı kilolarda takılıp kalmaktan

hani bir iki hafta üst üste eksi görsem tekrar eski motivasyonuma kavuşacağım gibime geliyor
84 ler albumu var kizlar kilolu hallerim ayy o ne gobek ve basenler yağ fabrikasi kurmusum :)
Şimdi baktım canım cidden şimdiki halinle inanılmaz fark var

ay inşallah bende çabucak görürüm o kiloları ve daha aşağısını
Selam, banucum geçmiş olsun kuzuna okurken tebessüm ettirdi kızların çok tatlı maşallah kilo durumun ne oldu bir aydır sizin topige ugrayamadim merak ettim seni bir bakayim dedim
Sağ olasın

evet cadılar maşallah evin neşe kaynağı

Valla sorma 1 aydır yerimde sayıklıyorum

yağdan gitti geçen hafta ama bu hafta hiç uyamadım desem yeridir o yüzden bakalım bugün ne diyecek hatun

Cidden çok sıkıldım kendime vakit ayıramamaktan

Bu hafta babamın Hastane işleri ( adamcağız düştü 2 kaburgası kırılmış, yok 23 nisan hazırlıkları okulda boyama etkinliği derken yalan oldu )
gerçi herkes verdin verdin diyip duruyor ama ben artık rakamlar da değişsin istiyorum
Sen ne alemdesin canım

Fıstık gibi devam ediyorsundur gerçi