• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yok abla yeni birkac gündür katildi listede degil daha ;) Eccoomm Eccoomm
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün malum 23 Nisan koşturmacası vardı ve resmen baygın düştüm :KK48:
Sabahın 7sinde kuaförde soluğu aldık :KK66: Allahtan tam bizim sokağın bayırını çıkarken daha komşumuz olan kuaförde bizden 1 dakika evvel çıkmıştı ve dükkanı birlikte açtık resmen :KK70:
Kimse olmayınca çabucak saçlarını halletti sağ olsun kızımın :KK66:

Sonrada direk okula geçtik hatta Öğretmen bile bizden 10 dakika sonra geldi :KK48:
Bu sene Gösteriler her zamankinden güzel geçti :21: ama bizim sınıfın dans gösterisi en çok beğeni aldı :KK70: hatta bir kaç tane veli kıyafetlerimizi çok beğendiklerini dile getirdiler :KK48:

Tabi bol bol resim çekildi çocuklar :KK66: en son da Öğretmenle birlikte çocuklara yaptırdığımız Ahşap kumbaraları sırayla dağıttık :KK66: Bütün veliler çok beğendi :KK68: ( sadece 2 kişi benim haricimde daha önce görmüştü onları boyama etkinliğine yardım ettikleri için :KK66:

Bir ara Kantine çay almaya gittiğimde baktım arkadaşların kafalarını kaşıyacak halleri yok :KK48: Kantine bile el attım yardımcı olmak için :KK66: hatta o ara eşim bile hatun beni bile gözün görmedi dedi :KK66:
İnanılmaz yoruldum ama sonrasında Annemlerde öğle yemeği yedikten sonra tam eve gelip yayılırım diye düşünürken küçük kuzu ille bende kuzenlerimle parka gideceğim diye tutturunca mecbur evde üzerimi değiştirip tekrar parka çıktım :KK66:
Akşam 16:45de eve geldik ama benim pestilim çıkmıştı :KK66: Yemeğimi de yedim hemen kendimi koltuğa saldım :KK70:

Çok çok geçmiş olsun canım :KK66: aman ilaçlarını düzenli kullan ki çabucak iyileşme şansın olsun :KK66:

Emin olmak için Karar Defterine baktım canım :KK66: eğer isterse kardeşin direk bizim takıma geçebilir kaptanını bilgilendirerek ve listedeyse bu cuma bile bizim takıma bildirim yaparak dahil olabilir :KK66: Sadece bildiriminin arkasına atıyorum 3. Takımdan transfer oldu diye not düşeceğiz :KK66: eğer izinliyse şu anca zaten dilediği takıma geçebilir 2 etap geçtikten sonra :KK66:
Bir fıstığı daha aramızda görmekten mutlu olurum :KK68:

Merhaba arkadaslar ben 25 yasindaydm dun tartildm 78.6 kiloyum 1.57 boyum 8 ay once dogum yaptm hamilelikten once 71 kilodaydm o zamnlarda fazlaydi tabi simdi hedefim 65 olmak hamilelikten beri bu fazla kilolarm abur cubur meyve ve tatlidan insallah istedigim kiloya cabucak ulasirim herkese bol şans bu arada tesekkur edrrm oynakbasi34 oynakbasi34 LargeGemini LargeGemini

selam kızlarrr, geri döndüm aranıza :D özlediniz mi beni :oops:

bu sabah itibariyle tekrar diyet modundayım, hazır mısınız son üç akşamdır yediklerimi yazıyorum zira gün içinde hiç bir şey yiyemedim, çünkü yenge olmak bunu gerektirir :D

cumartesi gecesi 12bucukta orta boy dominos pizzasının yarısı (3 dilim) :duduk:
pazar gecesi 12 de düğün sonrası gelin ve damatla gidilen yemekte 3/4 kaşarlı pide :duduk::duduk:
pazartesi gecesi 12 de kaynanamın evinde düğünün kritiğini yaparken 5tane hoşbeş gofret, bir kaç parça ruffles cips:duduk::duduk::duduk:

her beğeni bir sopa :sopa:

inşallah en kötü üihtimalle bu hafta tartıda sabit kalmayı planlıyorum, bitki çayı fln Allah ne verdiyse söküp atıcam vücudumdan :D

selam kızlarrr, geri döndüm aranıza :KK70: özlediniz mi beni :oops:

bu sabah itibariyle tekrar diyet modundayım, hazır mısınız son üç akşamdır yediklerimi yazıyorum zira gün içinde hiç bir şey yiyemedim, çünkü yenge olmak bunu gerektirir :KK70:

pazar gecesi 12 de düğün sonrası gelin ve damatla gidilen yemekte 3/4 kaşarlı pide :duduk::duduk:
pazartesi gecesi 12 de kaynanamın evinde düğünün kritiğini yaparken 5tane hoşbeş gofret, bir kaç parça ruffles cips:duduk::duduk::duduk:

inşallah en kötü üihtimalle bu hafta tartıda sabit kalmayı planlıyorum, bitki çayı fln Allah ne verdiyse söküp atıcam vücudumdan :KK70:
Hoşgeldin iyi yemişsin :kk77::KK59:

Hosgeldin misseri senle kaptanin yoklugu cok hissediliyor;)
selam kızlarrr, geri döndüm aranıza :KK70: özlediniz mi beni :oops:

bu sabah itibariyle tekrar diyet modundayım, hazır mısınız son üç akşamdır yediklerimi yazıyorum zira gün içinde hiç bir şey yiyemedim, çünkü yenge olmak bunu gerektirir :KK70:

inşallah en kötü üihtimalle bu hafta tartıda sabit kalmayı planlıyorum, bitki çayı fln Allah ne verdiyse söküp atıcam vücudumdan :KK70:

Merhaba arkadaslar ben 25 yasindaydm dun tartildm 78.6 kiloyum 1.57 boyum 8 ay once dogum yaptm hamilelikten once 71 kilodaydm o zamnlarda fazlaydi tabi simdi hedefim 65 olmak hamilelikten beri bu fazla kilolarm abur cubur meyve ve tatlidan insallah istedigim kiloya cabucak ulasirim herkese bol şans bu arada tesekkur edrrm oynakbasi34 oynakbasi34 LargeGemini LargeGemini
Hoşgeldin aramıza :KK36: ben de doğum yapalı 11 ay oldu ama anca 7 kilo verebildim çok üzerine düşemedim başka başka dertlerim vardı ev sattık iki kere taşındık ve iki bebişle çok zorlanıyorum :KK14: ama bundan sonra daha sıkı olacağım inşallah.

Hoşgeldin aramıza :KK36: ben de doğum yapalı 11 ay oldu ama anca 7 kilo verebildim çok üzerine düşemedim başka başka dertlerim vardı ev sattık iki kere taşındık ve iki bebişle çok zorlanıyorum :KK14: ama bundan sonra daha sıkı olacağım inşallah.
bende annemn gazina geldm emzirip verirsn simdi ye ki süt olsn dedi dedi tabi bende yedim sonumu düsünmeden bide boyda kisa olunca top gibi oldm insallah veririz

bende annemn gazina geldm emzirip verirsn simdi ye ki süt olsn dedi dedi tabi bende yedim sonumu düsünmeden bide boyda kisa olunca top gibi oldm insallah veririz
Sorma benim kv ve görümce çok zorladı yemek için. Resmen iştahım açıldı zaten lohusalık döneminde aldım ben. Doğumdan çıktığımda 72 kiloydum 6 ay içinde 84 oldum :oha: :skandal:

Sorma benim kv ve görümce çok zorladı yemek için. Resmen iştahım açıldı zaten lohusalık döneminde aldım ben. Doğumdan çıktığımda 72 kiloydum 6 ay içinde 84 oldum :oha: :skandal:
offff 12 kilo mu aldn dogumdn sonra ben 87 ile doguma girdm 7 u kilo gitti digerleri yapisti senin dogumdn ciktignda ki kilon benim hamile kaldigim kilo simdi o kiloda olmak icn neler vermezdm peki boyun kac boy cok onemli bence

Hoşgeldin iyi yemişsin :kk77::KK59:

anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz :D

Hosgeldin misseri senle kaptanin yoklugu cok hissediliyor:KK66:

valla ben de buranın eksikliğini çok hissettim, iyiki bitti şu düğün, şimdi bayram hedefime ulaşmak için paso buralardayım :D

öncelikle takıma hoşgeldin:KK31:
ben de süt mağduruyum, 72 ile girdiğim doğumdan 68 ile çıktım, sonrasında süt olsun diye gece bile kalkıp kurabiye yedim, bi süt oldu ki sorma gitsin :D tabiki olmadı:KK20:, aksine ben 75 kilo oldum:skandal::skandal::skandal:

şimdi burdayım kızlarla beraber 64e kadar düştüm :) :sampiyon:
hatta listeye girdiğim ilk hafta etap birincisi olmuştum bireysellerde :D

offff 12 kilo mu aldn dogumdn sonra ben 87 ile doguma girdm 7 u kilo gitti digerleri yapisti senin dogumdn ciktignda ki kilon benim hamile kaldigim kilo simdi o kiloda olmak icn neler vermezdm peki boyun kac boy cok onemli bence
Boyum 1.73
Ben hamilelikte toplam 10 kilo aldım hem de ikiz gebelikti. Ama asıl lohusalık beni mahvetti :KK43: ben de 72 ile hamile kalmıştım. Doğumdan iki hafta sonra gene 72 idim düşün ne hale geldim :( şimdi 78im biraz aldım son iki üç hafta ülke değiştirdik konsantre olamıyorum.

anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz :KK70:

valla ben de buranın eksikliğini çok hissettim, iyiki bitti şu düğün, şimdi bayram hedefime ulaşmak için paso buralardayım :KK70:

öncelikle takıma hoşgeldin:KK31:
ben de süt mağduruyum, 72 ile girdiğim doğumdan 68 ile çıktım, sonrasında süt olsun diye gece bile kalkıp kurabiye yedim, bi süt oldu ki sorma gitsin :KK70: tabiki olmadı:KK20:, aksine ben 75 kilo oldum:skandal::skandal::skandal:

şimdi burdayım kızlarla beraber 64e kadar düştüm :) :sampiyon:
hatta listeye girdiğim ilk hafta etap birincisi olmuştum bireysellerde :KK70:
Ya biz hepimiz lohusa mağduruyuz :KK53::ıslık:

Hosgeldin canim umarim hedefine ulasirsin ben de 9 ay once dogum yaptim dogum kilolarini (23kg)verdim ama amacim daha da verip rahat rahat istediklerimi yiyebilmek :)

Back
X