Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri bizlere tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah..........Aminnnnnnnnnn
Dün yine ayağı yanmış kedi modundaydım

Bir yandan iyi ama bir yandan da sizlere çok daha fazla vakit ayıramadığım için deli oluyorum

gerçi vakitten öte benim internete girmem sıkıntı

Neyse ay başında inşallah telefonuma kavuşacağım ondan sonra kızın çizimleri bitmese de çok daha sık buralarda olurum
Dün sabah malum kızı doktora götürdüm

Endokrin bölümünde doktorun haricinde bir doktor daha oluyor genelde aynı odada ve hangisi boştaysa o an o ilgileniyor

evet kendi doktorumuz çok ilgili ama bu sefer bir bayan doktor vardı yardımcısı olarak ve çok çok daha ilgili davrandı

eee sonuçta kadının halinden kadın anlar demiyorlar boşuna
Uzun uzun sürecimizi sıkıntımızı anlattım ve regl olamadığını de belirttik

sağ olsun ilk önce kilosuna baktı sonrada ne olur ne olmaz tekrar bir kan değerlerine ayrıntılı bakalım Perşembe sonuçlara göre de ilaç vereceğiz dedi

tabi büyük ihtimalle hormon ilacına başlamak gerebilir dedi ( biz tüylenme ve kilo sorunu için gitmiştik zaten ilkten )
Büyük kızımda hatunu beğendi sanırım çünkü hiç itiraz etmedi hatta doktora da söz verdi ilaçlarını yazdığında düzenli kullanacağına
Maalesef kuzum benden çok daha kilolu

hatta tartıya çıkacağı zaman sen bakma dedi çünkü benim ondan fazla üzüleceğimi biliyor

Neyse o an hiç tepki vermemeye çalıştım ama derler ya göğsüme öküz oturdu diye aynen öyle oldum o an

ama ilk kez kızımın da çok daha istekli olduğunu fark ettim
Yalnız gece sohbet ederken cadı bana bir şart koştu

Tek bir şartla bu tedaviye sonuna kadar uyarım dedi oda benim Sigarayı bırakmam

Aslında bende çok istiyorum bunu ama şu anda kilo verme durumunda cesaret edemiyorum

tekrar çok kilo almaktan korkuyorum açıkçası

Neyse uzun uzun konuştuktan sonra ona söz verdim

kilo vermeye başladığı an bende azaltarak sigarayı bırakacağım
Ama eğer sözünden dönersen yeminle oturur kiloları tekrar geri alırım demezmi
Neyse inşallah çabucak sonuçları çıkar da Rabbim ana kız fıstık gibi olmayı nasip eder bizlere

Günaydın kaptanım. Büyük kızın kilolu mu? Doktor iyi haberler versin inşallah canım.
Maalesef canım

ama Allahın izniyle oda verecek
Ya aslında hiç su içmiyor ve okuldan geç geldiği için geç yiyor çok abur cubur yemesede

Hep diyorum ona gel senide Sİbele götüreyim diye ama yok ben gitmem öyle diyetisyene diyor
Bu hafta sondan birinci olacağız

Tövbe de kızzzzzzzzzz
Oda güzel bir mantık ama işte biz dibe vurmadan da ayakları çırpalım
İyi akşamlar kızlar,
Bugün doktor maceram devam etti gözüm için üç ilaç kullanacağım ve 10 gün sonra tekrar gideceğim. Bugün halsizliğim yoktu ve alabildiğine yürüdüm. Kampüste işlerimi de halledeyim dedim 3 kere aynı yolu yürüdüm akşam başka hastaneye doğum yapan hocamı ziyarete gittim falan derken totalde adım sayım 19.322 adım- 12.6 kilometre. Tabi gün boyu kimse beni ofiste bulamadı :))
Menüme gelince;
Sabah : yok
Öğlen: kahvaltı yaptım biraz omlet falan derken güzel doyurucu ama kalorili bir kahvaltı oldu.
Alşam: hastanede bir soğuk sandviç ve çay.
Gezerken acıkmıyorum ve eve giresim de yok alıştım gezenti olmaya:)
Helalllllllllllllll sana kız valla o ne adım sayısı

Eminim bugün harika sonuçlarla döneceksin
iyi geceler kelebekler, listenizi şuraya iliştireyim banuşuma kolaylık olsun
yarın inşallah güzel sonuçlar alırsınız
***8. Takım 567.Etap***
catterflym ( 65,6 / / / % )
sevil4321 (113,2 / / / %)
Meryem1306 ( 75,3// / % )
MissERE (64,2 // / % )
helopini (61,0 / 0/ / % )
mavimli ( 77,4 / / / % )
8.Takım Ortalaması: %