Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Güzel bir gün diliyorum benn de günaydin arkadaşlar. :KK200:
Nöbetçiyim bugün. Aklımda ve yuregimdesiniiz. Mesajları alintilamadim ama güzel dileklerinize katılıyorum ara ara geliicem inşallah :KK19:

Kolay gelsin canım

haha terazi gibiyim ayarlarım :KK70:
şaka şaka küçük paketin üzerinde 14 gr yazıyordu onu yedim :KK70:
o büyüklerden alır mıyım hiç?? Allah muhafaza duramam falan gider hepsi reglim bir de.

Eferim:KK19:

Eşimin doktor kontrolü hallettik sıra bende :D
Doktor eşime bir 15 gün daha rapor verdi :D şimdi patronu düşünsün :D
Meğer kan sulandırıcı içtiği için geç iyileşme oluyormuş ;) sağ olsun birde ağrı kesici krem yazdı ;)

Bakalim benimki ne diyecek ;)

Günaydın gençlik. herkese mutlu huzurlu bir gün diliyorum. yarın cuma bugün karbonhidrat almıyoruz ona göre!

teşekkür ederim cnm. bence de sinirsel.

ay hadi iyi haberlerin olsun inş cnm.

bak buldun bile sorunu. evde leslie yapsana 2 günde bir 1 mil bile yeter :KK66: vitamin değerlerine de baktır. bazısı düşüyor kilo vermeyi engelliyor. B12 falan

:KK70::KK70:

dün annemlere gitmeden evde yarım nescafe 14 gr bitter yedim. bu akşam öğünüm oldu. orda tadına bile bakmadım yemeklerin. sadece bir tane şekersiz diek kahvesi içtim :KK66: sorduğun gönderiyi alıntılamamışım da burda yazayım dedim.

ben Rabbim'in yarattığı herşeyde bir hayır bir güzellik olduğunu düşünüyorum. her ne kadar içeriği ile oynayan hainler olsa da. su da bunlardan en değerlisi. dağların içi bile su dolu ki susuz kalınca kullanalım diye.
o yüzden her şeyden ölçülü yesek kilo almayız aslında. hatta veririz bile. bence yeme içmeyi de çok irdelememek sadece ayarını korumak yeterli.

geçmiş olsun cnm. kaç aylıktı kuzular?? kreşin ilk 2 yılı benim oğlan 1 ayın 3 haftası hasta olurdu çok zor çok..
Rabbim dermansız dert vermesin geçiyor hepsi.
19 aylıklar. Kreşe de yeni başladılar. İlk günden hasta oldular gitgide kötüleştiler. Bugün doktora götüreceğiz. Üstelik biri hiç kucağa gelmezken şimdi inmek bilmiyor devamlı ağlıyor psikolojik etkilendi :(

19 aylıklar. Kreşe de yeni başladılar. İlk günden hasta oldular gitgide kötüleştiler. Bugün doktora götüreceğiz. Üstelik biri hiç kucağa gelmezken şimdi inmek bilmiyor devamlı ağlıyor psikolojik etkilendi :KK43:

oyyy kıyamam onlara. benim oğlanda 20 aylık başladı cnm. ilk 2 ay hep hastaydı. sonra kaydıraktan düştü kolu dirsekten kırıldı. ahh ne zorluklar çektik.. gece yatamıyorum sağdan sola dönemedikçe ağlıyordu. kolunu kaldıramıyordu çünkü.
uzun kollu bir mevsimdi kolları kestik kıyafetlerin gene de zor giydiriyorduk. sonra hastalıklar devam etti tabi ama şimdi 5 yaşında maşallah daha iyi. yalnız ben kreşlerde şiddet olayından çok korkuyorum hergün videolar izliyorum ve psikolojim bozuldu. bu konu da güven veriyorsa kreş bence devam etsinler. yok sıkıntı büyükse bakıcı ayarlayabilirsin kamera eşliğinde. benim bir daha çocuğum olursa kısmet olursa 3-4 yaşına kadar kreşe vermem diye düşünüyorum.

şimdi kızlarcım..
birkaç hedefim vardı yazmıştım daha önce.
kilo verip kaban alacaktım. o iş tamam. bir kaban aldım gayet fit duruyorum çok şükür.
saçlarımı kestirip keratin yaptıracaktım. onu da öğle arasına randevu aldım kuaförden yaptıracağım.(kuaföre yıllardır gitmiyorum. kapalıyım diye saçlarımı kendim keserdim. kıvırcık da olunca eğriliği belli olmaz zaten :D kıl tüy işimde yok. sarıyım tek tük var onu da kendim hallediyorum. çok heyecanlıyım)
ve bebek düşünüyordum. spirali çıkarttırdım ama o konuda pek emin değilim. Allah biliyor çok istiyorum hayırlısıyla sağlıkla oğluma kardeş ama eşime güvenemiyorum. yardımcı olmaz bence. çünkü işkolik!
sürekli iş,iş,iş! baydı yani. hayır işinde getirisinden çok elimizdekileri götürüsü var. konuyu açınca kırılıyor üzülüyor ama ben de içimde patlamak üzereyim. 2 tane arabamızı yatırdık, teeee 5 yıl önce 35 bin paramızı koyduk, emeğimizi koyuyoruz, maaştan koyuyoruz ama ortada bence bir şey yok.
e ben de çalışıyorum yetebilir miyim 2 çocuğa, bakanım da yok??
napim ben ya?? akıl akıldan üstündür fikir verin bana

Eşimin doktor kontrolü hallettik sıra bende :KK70:
Doktor eşime bir 15 gün daha rapor verdi :KK70: şimdi patronu düşünsün :KK70:
Meğer kan sulandırıcı içtiği için geç iyileşme oluyormuş :KK66: sağ olsun birde ağrı kesici krem yazdı :KK66:

Bakalim benimki ne diyecek :KK66:
Aceba sadece patronu mu düşünmeli :deli::KK70:hadi inşallah senin içinde umutlu güzel şeyler söyler doktor :KK37:

19 aylıklar. Kreşe de yeni başladılar. İlk günden hasta oldular gitgide kötüleştiler. Bugün doktora götüreceğiz. Üstelik biri hiç kucağa gelmezken şimdi inmek bilmiyor devamlı ağlıyor psikolojik etkilendi :KK43:
Çok geçmiş olsun canım, malesef kreşe başlayan çocuklar hastalıktan kurtulamıyo hep birbirlerine bulaştırıyolar benim de yeğenim 2 senedir sık sık antibiyotik kullanmak zorunda kaldı Allah yardımcımız olsun biyerde mecbur kalınıyo kreş için :KK43:

oyyy kıyamam onlara. benim oğlanda 20 aylık başladı cnm. ilk 2 ay hep hastaydı. sonra kaydıraktan düştü kolu dirsekten kırıldı. ahh ne zorluklar çektik.. gece yatamıyorum sağdan sola dönemedikçe ağlıyordu. kolunu kaldıramıyordu çünkü.
uzun kollu bir mevsimdi kolları kestik kıyafetlerin gene de zor giydiriyorduk. sonra hastalıklar devam etti tabi ama şimdi 5 yaşında maşallah daha iyi. yalnız ben kreşlerde şiddet olayından çok korkuyorum hergün videolar izliyorum ve psikolojim bozuldu. bu konu da güven veriyorsa kreş bence devam etsinler. yok sıkıntı büyükse bakıcı ayarlayabilirsin kamera eşliğinde. benim bir daha çocuğum olursa kısmet olursa 3-4 yaşına kadar kreşe vermem diye düşünüyorum.
Ah o videolar psikolojimi bozuyo vallahi, oturup ağlıyorum etkisinden uzun süre çıkamıyorum, Allah vicdansız merhametsizlerin eline düşürmesin

şimdi kızlarcım..
kilo verip kaban alacaktım. o iş tamam. bir kaban aldım gayet fit duruyorum çok şükür.
saçlarımı kestirip keratin yaptıracaktım. onu da öğle arasına randevu aldım kuaförden yaptıracağım.(kuaföre yıllardır gitmiyorum. kapalıyım diye saçlarımı kendim keserdim. kıvırcık da olunca eğriliği belli olmaz zaten :KK70: kıl tüy işimde yok. sarıyım tek tük var onu da kendim hallediyorum. çok heyecanlıyım)
ve bebek düşünüyordum. spirali çıkarttırdım ama o konuda pek emin değilim. Allah biliyor çok istiyorum hayırlısıyla sağlıkla oğluma kardeş ama eşime güvenemiyorum. yardımcı olmaz bence. çünkü işkolik!
sürekli iş,iş,iş! baydı yani. hayır işinde getirisinden çok elimizdekileri götürüsü var. konuyu açınca kırılıyor üzülüyor ama ben de içimde patlamak üzereyim. 2 tane arabamızı yatırdık, teeee 5 yıl önce 35 bin paramızı koyduk, emeğimizi koyuyoruz, maaştan koyuyoruz ama ortada bence bir şey yok.

Canım aslında haklısın ama hayır işi diyorsun bak ne güzel hani maddi anlamda çok getirisi olmasa bile ahireti garantiliyorsun bir nevi ♡♡♡♡

Emin ol ikinci çocukta eşler daha alakadar oluyorlar ;) hem birde kuzuya kardes şart ;) inan bu dünyada tek gerçek dayanağı dostu olur ♡ gerçi ben kardeşimle pek anlasamam ama o zaten cins dünyada başka yok :D
İnan benimkileri görünce hep iyiki diyorum ♡♡♡♡ abla üniversite lafı açınca ufak olan asla izin vermem beni birakamazsin diyor :D
Yurtdışında yaşarım dediği zaman da hemen diyor kardeşimi de yanıma alıp okuturum ben diyor :D

Bakma ikincilerde eşler biraz daha olgunlaşmış oluyor ;) he sende eşine ufak ufak bilinç altına yerleştir çocuklara yatırım mi yapsak en azından her ay çok az da olsa bir hesaba para yatırım diye ;) bir kısmını kurtarmış olursun ♡♡♡♡

Aceba sadece patronu mu düşünmeli :deli::KK70:hadi inşallah senin içinde umutlu güzel şeyler söyler doktor :KK37:

:D :D :D sorma kör topal baş başa oturuyoruz
Zaten normalde de git desem gitmezdi ;) senelerdir köpek gibi adama koştu karşılık beklemeden ;) şimdi artık yeter diyoruz ;)

Bu arada bende doktordan döndüm ;)
Sonuç; % 99.9 Ameliyat şart dedi hatta başka şeyler yaparak ağrıyı dondurmaya çalışma daha kötü olur dedi ;) fizik tedavi dahi boşa vakit kaybı işe yaramaz dedi ;)

Acikcasi bu kez hiç uzulmedim sonuçta ileride daha beter olacağına hayırlısı ile ameliyatimi olur kurtulurum ♡
Sonuçta ne kadar geç olursam okadar sıkıntı olurmuş ;) uyusmalar kalıcı olur Allah korusun felç riski doğar dedi o yüzden artık devlet hastanelerinden birinde düzgün güvenilir bir doktor bulmaya çalışacağım ;)

Cerrahpasada bir doktoru tavsiye etti ama MR sonucunu al da git dedi ;) olmadı Capayi da arastiracagim ;) ozellere bayilamam ;) canımı yakacaklar üstüne para vermenin alemi yok :D

şimdi kızlarcım..
saçlarımı kestirip keratin yaptıracaktım. onu da öğle arasına randevu aldım kuaförden yaptıracağım.(kuaföre yıllardır gitmiyorum. kapalıyım diye saçlarımı kendim keserdim. kıvırcık da olunca eğriliği belli olmaz zaten :KK70: kıl tüy işimde yok. sarıyım tek tük var onu da kendim hallediyorum. çok heyecanlıyım)
Hahaha çok tatlısın, bazıları benimkilere çok benziyo :confused: ben de kıyafet konusunda zayıflamadan almak yok diye söz verdim kendime, çocuk konusundada malum küçük değilim o yüzden arayı çok açmadan hedef kiloma ulaşınca düşünüyorum ama senin gibi beni de eşimin yardımcı olup olmayacağı düşündürüyo, O çok istiyo ama ben de burda çok yalnızım, kayınvalidem var ama sadece sevmek için istiyolar bakım konusunda asla yardım eden yok, bi çıkar yol bulursan bana da söyle lütfen :KK70:

Canım aslında haklısın ama hayır işi diyorsun bak ne güzel hani maddi anlamda çok getirisi olmasa bile ahireti garantiliyorsun bir nevi ♡♡♡♡

Emin ol ikinci çocukta eşler daha alakadar oluyorlar :KK66: hem birde kuzuya kardes şart :KK66: inan bu dünyada tek gerçek dayanağı dostu olur ♡ gerçi ben kardeşimle pek anlasamam ama o zaten cins dünyada başka yok :KK70:
İnan benimkileri görünce hep iyiki diyorum ♡♡♡♡ abla üniversite lafı açınca ufak olan asla izin vermem beni birakamazsin diyor :KK70:
Yurtdışında yaşarım dediği zaman da hemen diyor kardeşimi de yanıma alıp okuturum ben diyor :KK70:

Bakma ikincilerde eşler biraz daha olgunlaşmış oluyor :KK66: he sende eşine ufak ufak bilinç altına yerleştir çocuklara yatırım mi yapsak en azından her ay çok az da olsa bir hesaba para yatırım diye :KK66: bir kısmını kurtarmış olursun ♡♡♡♡

:KK70: :KK70: :KK70: sorma kör topal baş başa oturuyoruz
Zaten normalde de git desem gitmezdi :KK66: senelerdir köpek gibi adama koştu karşılık beklemeden :KK66: şimdi artık yeter diyoruz :KK66:
Kardeş bambaşka bişey Allah yokluklarını göstermesin :KK36: en çok ta bu yüzden istiyorum ben de çocuğu, miniğimin hakkına girmiş oluyorum kendi keyfimi düşünürsem, bende küçükken çok kardeş olmaktan ( 5 kardeşiz :KK66: ) haz etmiyordum ama şimdi keşke daha çok olsaydı diyorum :KK70:( anneyi düşünen yok tabi :rolleyes: )

Kesinlikle katılıyorum ama dediğim gibi bazen de mecbur kalınıyo, ben çalışmadığım için 3 yaşından önce düşünmüyorum

Evet evet çalışıyorsan hiç gerek yok erkenden göndermeye. .
Şöyle olabilir sosyallesmesi açısından haftada bir iki gün oyun grubu gibi aktivite söz konusu olabilir.

Bu arada bende doktordan döndüm :KK66:
Sonuç; % 99.9 Ameliyat şart dedi hatta başka şeyler yaparak ağrıyı dondurmaya çalışma daha kötü olur dedi :KK66: fizik tedavi dahi boşa vakit kaybı işe yaramaz dedi :KK66:

Acikcasi bu kez hiç uzulmedim sonuçta ileride daha beter olacağına hayırlısı ile ameliyatimi olur kurtulurum ♡
Sonuçta ne kadar geç olursam okadar sıkıntı olurmuş :KK66: uyusmalar kalıcı olur Allah korusun felç riski doğar dedi o yüzden artık devlet hastanelerinden birinde düzgün güvenilir bir doktor bulmaya çalışacağım :KK66:

Cerrahpasada bir doktoru tavsiye etti ama MR sonucunu al da git dedi :KK66: olmadı Capayi da arastiracagim :KK66: ozellere bayilamam :KK66: canımı yakacaklar üstüne para vermenin alemi yok :KK70:

Hakkın da hayırlısı olsun banucum.
Umarım işin ehli bir Dr denk gelir. ..

şimdi kızlarcım..

Gerçekten tebrik ederim. Hedefine adım adım varmana tanıklık ettik. Hiç pes etmedin . Gruba bagimliliginda ayrıca çok güzel bir olay..

Ben de çalışıyorum Bakanım olmadı maalesef.
Aralarında 10 yaş var çocuklarımın. Bi şekilde de idare ettik. Bakıcı okul kreş büyüdüler. ...

Ah o videolar psikolojimi bozuyo vallahi, oturup ağlıyorum etkisinden uzun süre çıkamıyorum, Allah vicdansız merhametsizlerin eline düşürmesin

Amin cnm amin. Allah bildiği gibi yapsın o vicdansızları!

Emin ol ikinci çocukta eşler daha alakadar oluyorlar :KK66: hem birde kuzuya kardes şart :KK66: inan bu dünyada tek gerçek dayanağı dostu olur ♡ gerçi ben kardeşimle pek anlasamam ama o zaten cins dünyada başka yok :KK70:
İnan benimkileri görünce hep iyiki diyorum ♡♡♡♡ abla üniversite lafı açınca ufak olan asla izin vermem beni birakamazsin diyor :KK70:
Yurtdışında yaşarım dediği zaman da hemen diyor kardeşimi de yanıma alıp okuturum ben diyor :KK70:

Bakma ikincilerde eşler biraz daha olgunlaşmış oluyor :KK66: he sende eşine ufak ufak bilinç altına yerleştir çocuklara yatırım mi yapsak en azından her ay çok az da olsa bir hesaba para yatırım diye :KK66: bir kısmını kurtarmış olursun ♡♡♡♡

:KK70: :KK70: :KK70: sorma kör topal baş başa oturuyoruz
Zaten normalde de git desem gitmezdi :KK66: senelerdir köpek gibi adama koştu karşılık beklemeden :KK66: şimdi artık yeter diyoruz :KK66:

cnm çok tatlısın ;) hayır işi değil, olumsuzluk anlamında hayır dedim ;) işin getirisi yok anlamında. zaten hayvancılık yapıyor. çiftlik kurdu büyükbaş, anca gideri var. ama kardeş en büyük hediye anaların babaların evlatlarına di mi?? ben de yardımcı bulurum kendime aslında çözüm olur böylece.

Sonuç; % 99.9 Ameliyat şart dedi hatta başka şeyler yaparak ağrıyı dondurmaya çalışma daha kötü olur dedi :KK66: fizik tedavi dahi boşa vakit kaybı işe yaramaz dedi :KK66:

Sonuçta ne kadar geç olursam okadar sıkıntı olurmuş :KK66: uyusmalar kalıcı olur Allah korusun felç riski doğar dedi o yüzden artık devlet hastanelerinden birinde düzgün güvenilir bir doktor bulmaya çalışacağım :KK66:

Cerrahpasada bir doktoru tavsiye etti ama MR sonucunu al da git dedi :KK66: olmadı Capayi da arastiracagim :KK66: ozellere bayilamam :KK66: canımı yakacaklar üstüne para vermenin alemi yok :KK70:

kötü düşünceleri çöpe atıp pozitife odaklanıyoruz. ameliyatını olup çok daha sağlıkla hayatına devam ediyorsun cnm artık kaçmak yok. şükür çocuklarda büyük seni bu süreçte idare edebilirler. Rabbim bol bol şifa versin inş.

Hahaha çok tatlısın, bazıları benimkilere çok benziyo :confused: ben de kıyafet konusunda zayıflamadan almak yok diye söz verdim kendime, çocuk konusundada malum küçük değilim o yüzden arayı çok açmadan hedef kiloma ulaşınca düşünüyorum ama senin gibi beni de eşimin yardımcı olup olmayacağı düşündürüyo, O çok istiyo ama ben de burda çok yalnızım, kayınvalidem var ama sadece sevmek için istiyolar bakım konusunda asla yardım eden yok, bi çıkar yol bulursan bana da söyle lütfen :KK70:

sanırım ben her zorluğa rağmen şansımı deneyeceğim. bakıcı falan ayarlarım. eşimin kafasını ütülerim el mecbur azıcık destek olur :D çünkü rahatlığa alıştıkça fikir uzaklaşıyor.

Gerçekten tebrik ederim. Hedefine adım adım varmana tanıklık ettik. Hiç pes etmedin . Gruba bagimliliginda ayrıca çok güzel bir olay..

Ben de çalışıyorum Bakanım olmadı maalesef.
Aralarında 10 yaş var çocuklarımın. Bi şekilde de idare ettik. Bakıcı okul kreş büyüdüler. ...

çok saol cnm. desteğinizi hiç esirgemediniz. elimi attığım her lokma da tartı günü geldi aklıma. helal edin hakkınızı.
evet biliyorum kuzları büyüttün sen maşAllah darısı da bana inş.
sanırım ben de senin gibi bakıcı kreş falan büyüteceğim ertelesem de şartlar pek değişmeyecek çünkü. Rabbim yeter ki sağlık versin hepimize inş.
kuaföre gittim geldim ya iyice pozitif oldum :D

Kreş iyi bir kreş ama ne kadar iyi olursa olsun bebek özellikle anneden ayrılınca şok oluyor. Benimkilerden biri bugün çok mutlu mesela gitmedi kreşe. Diğeri de kreşte mutluymuş haberi geldi bakalım. Ben kreşi destekleyen biriyim başta ne kadar zor olursa olsun. Almanlar da bu konuda iyiler bayağı.

Çok geçmiş olsun canım, malesef kreşe başlayan çocuklar hastalıktan kurtulamıyo hep birbirlerine bulaştırıyolar benim de yeğenim 2 senedir sık sık antibiyotik kullanmak zorunda kaldı Allah yardımcımız olsun biyerde mecbur kalınıyo kreş için :KK43:
Sağolasın canım. Artık böyle hasta masta alışacaklar. Ben çalışmaya başlayacağım yakında. Zaten evde tek başıma iki bebekle gün geçmiyordu. Onların da benim de sosyalleşmeye ihtiyacımız var.

Şimdi hedef iyi bir doktor bulmak. İnşallah en iyisine rastlarsın da bir ömür kurtulursun bu sıkıntıdan.

Back
X