Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tsk ederim canımKahvaltı şahane olmuş![]()
Iyı dersler ablaOkuldayim bakıp geçiyorum. Alıntıları eve gidince yapacağım. Bayağı güzel gidiyoruz.![]()
Vuuuu supersinSüper niye inanmayalımben de yarım kilo vermişim
![]()
Çok şükür sende dirençli kilonu aşmışsın ablişkom inan benden 100 gr bile gitse sevinecektim korkuyla tartıldım 72 de kalmaktan çok korktum,bugün regl olmama rağmen 300 gr eksideyim cumaya listeye alırsa kaptanımız güzel bi giriş olacak diye ümit ediyorumGünaydın herkese
Kontrol tartım 67...çok şükür kurtuldum kusurattan -400
bugun de devam çorbaya. Yarin sizlerle kabak detoxunu heyecanla bekliyorum.
![]()
Afiyet olsun canım rakibem tam gaz devamGünaydıııın, oğlumu okula gönderdim ocakta 2 yumurtam haşlanıyor. Bir kb kutusu peynirlee tabağımı taçlandırıp kahvaltımı sonlandıracağım inşallah
2 bardak kadar sirkeli ballı suyumu içtim
Herkese bol eksili haftalar diliyorum![]()
Çok güzel canım,tartında bozuk değildir bende ilk senin kadar kilo verdim ,tebriklerE yaziyorum o zaman cuma 75.8
Bugun 74.6.
Insallah tartim bozuk degildir
Afiyet olsun serenacım ,sebebini biliyosun nasılsa sıkıntı yok benceKahvaltımı yeni yapıyorum kızlar
Tartıda 400gr artıdayım nedenı dün akşam tursu yedım ondan oldu galiba
Oh maşallah canım cumaya o bir kilo olur inşallah , tebriklerSüper niye inanmayalımben de yarım kilo vermişim
![]()
Sağol canımmÇok şükür sende dirençli kilonu aşmışsın ablişkom inan benden 100 gr bile gitse sevinecektim korkuyla tartıldım 72 de kalmaktan çok korktum,bugün regl olmama rağmen 300 gr eksideyim cumaya listeye alırsa kaptanımız güzel bi giriş olacak diye ümit ediyorum
Afiyet olsun canım rakibem tam gaz devam
Çok güzel canım,tartında bozuk değildir bende ilk senin kadar kilo verdim ,tebrikler
Afiyet olsun serenacım ,sebebini biliyosun nasılsa sıkıntı yok bence
Oh maşallah canım cumaya o bir kilo olur inşallah , tebrikler![]()
Burdayız :) ben de bir elma 5 fındık 3 badem yedim öğlen yemeği için.Huuuu hu nerdesiniz hanımlar
Ben çok acıktım bi mandalina yiyecegim
Markete gittim geldim fırın poşeti ve Lipton slim fit limonlu bitki çayı aldim kullanan varmı acaba aranizda
Canim sicak dus iyi geliyor böyle zamanlarda bana yatip dinlenmekte bideÇok midem bulanıyor ağrım çok regl sebebiyle hiç iyi değilim yemek yemek istemiyorum hiç. Ne yapacağım bilmiyorum![]()
Evde işler bi bitmiyor ki uzanayım canım ahCanim sicak dus iyi geliyor böyle zamanlarda bana yatip dinlenmekte bide
Oglen yemeği cok az olmuşBurdayız :) ben de bir elma 5 fındık 3 badem yedim öğlen yemeği için.
Valla doğru diyorsun hic is bitmiyor uzandım kizim geldi bana masaj yap anneciğim diyoEvde işler bi bitmiyor ki uzanayım canım ah
Akşam kuru fasulye var şişkinlik yapar ondan gündüzü az tuttum.Oglen yemeği cok az olmuş
Bende yayla çorbası bi saat sonra bi mandalina iki form bisküvi yedim
Aynen kolay birşey yapmam şart fenayımValla doğru diyorsun hic is bitmiyor uzandım kizim geldi bana masaj yap anneciğim diyo
Yorgunum yapamam dedim kustu gitti
Daha aksam yemeği yapılacak
Yazmasan iyiydi yaAy ben yazmasam mi ki bugunku kilomu cok ayip olacak șimdi... Kabizlik ve odem gidince cok iyi sonuc çıktı![]()
Kesin bozuktur o tartı.E yaziyorum o zaman cuma 75.8
Bugun 74.6.
Insallah tartim bozuk degildir
Kedidir kedi....Kimse inanmadi galiba valla doğru ben de inanamıyorum neyse cumaya kadar bekleyelim![]()
Canım bı de yumurta olsaydı çok güzel bir kahvaltı afiyet olsun tatlım devamını dilerim.
Efsanesin var yaSüper niye inanmayalımben de yarım kilo vermişim
![]()
Canım cuma kaçtı?Hayırlı sabahlar Sabah erken yazmadım kontrol tartım 78.1 arkadaşlar şükür diyor devam ediyoruz inş
Tesekkür canım. Güzel geçti dersler.Tsk ederim canım
Iyı dersler abla
Vuuuu supersin
Banyoyu avucam bırazdan sonra oglen yemegı sonra spor
Seni sollamam lazım![]()
Canım bacım çok sevindim senin adına. Regl dönemi iyi bak kendine. Ara öğünler yapmıyorsan ekle. Şekerin düşmesin kara üzüm atıştırmalık iyi gelir.Günaydııın kızlar...
Kontrol tartımı atıp çıkıyorum henüz diğer mesajları okuyamadım,birazdan girerim inşallah şimdilik hoşçakalın..
Cuma: 72
Pazartesi: 71.7
Fark:300 gr
Eki Görüntüle 2211675
Poşet çaylar zaman içinde bağırsaklara bir şeyler yapıyor .Okulda mecburen içiyorum ama evde kendim hazırlıyorum. Hibiskus, taze zencefil, yeşil karabiber, kabuk tarçın, karanfil, adaçayı,yeşil çay, ıhlamur, açlık otu aldım . Baharatları ayrı , bitkileri ayrı demliyorum.Huuuu hu nerdesiniz hanımlar
Ben çok acıktım bi mandalina yiyecegim
Markete gittim geldim fırın poşeti ve Lipton slim fit limonlu bitki çayı aldim kullanan varmı acaba aranizda
Bebeğim adaçayi iç sıcak sıcak.Çok gecmiş olsun. Arkadaşlarin dediği gibi sıcak banyo. Daha dayanamazsan üşenme acile git bir iğne ol. Kıyamam çok zor o sancılar.Çok midem bulanıyor ağrım çok regl sebebiyle hiç iyi değilim yemek yemek istemiyorum hiç. Ne yapacağım bilmiyorum![]()
Ayva rahatlattı arkadaşlar biraz haberiniz olsun
Oglen yemeği cok az olmuş
Bende yayla çorbası bi saat sonra bi mandalina iki form bisküvi yedim
Kuru fasulye yediğim zaman kilom sabitte kalıyordu bilgine. Yanında yoğurt ve salata ye tturşudan uzak dur canım.Akşam kuru fasulye var şişkinlik yapar ondan gündüzü az tuttum.
Kuru yanında yoğurt süper :)Yazmasan iyiydi yaYarabbim nasıl bir rakip seçmişim kendime
Kesin bozuktur o tartı.
Kedidir kedi....Hem seviniyorum hem üzülüyorum...nolcek benim bu halim....
Canım bı de yumurta olsaydı çok güzel bir kahvaltı afiyet olsun tatlım devamını dilerim.
Efsanesin var yaM Meryem1306 sen değilsin
Canım cuma kaçtı?
Tesekkür canım. Güzel geçti dersler.
Canım bacım çok sevindim senin adına. Regl dönemi iyi bak kendine. Ara öğünler yapmıyorsan ekle. Şekerin düşmesin kara üzüm atıştırmalık iyi gelir.
Poşet çaylar zaman içinde bağırsaklara bir şeyler yapıyor .Okulda mecburen içiyorum ama evde kendim hazırlıyorum. Hibiskus, taze zencefil, yeşil karabiber, kabuk tarçın, karanfil, adaçayı,yeşil çay, ıhlamur, açlık otu aldım . Baharatları ayrı , bitkileri ayrı demliyorum.
Bebeğim adaçayi iç sıcak sıcak.Çok gecmiş olsun. Arkadaşlarin dediği gibi sıcak banyo. Daha dayanamazsan üşenme acile git bir iğne ol. Kıyamam çok zor o sancılar.
Form bisküvi çok masum değil canım.
Kuru fasulye yediğim zaman kilom sabitte kalıyordu bilgine. Yanında yoğurt ve salata ye tturşudan uzak dur canım.