Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugünkü menümü paylaşayım kızlar.
Kahvaltı 9da bir haşlanmış yumurta, bir dilim tb ekmeğine krem peynir, 3 siyah zeytin.
Öğlen 1de bir elma, 5 fındık, 3 badem
Akşam 6da bir porsiyon kurufasulye, iki kaşık yoğurt, bir ceviz.
Sabah güzel. Ya bi gün de karışma şu menume desen yeridir :halay:bacim bizim işimiz karışmak.:KK76:
Krem peyniri benim Canan ablam sevmiy. :duduk: onun yerine tuzsuz ya da az tuzlu doğal bir peynir tercih etmeni isterdim. Hele köy peyniri bulursak hiç kaçırmayalim. Demem o ki daha çabuk ve sağlıklı kilo verelim. Diğer gıdaların çok güzel afiyet olsun.Yogurt az yemişsin dört kaşık da olabilirdi. :KK200:

Merhaba kızlar...
Henüz geçmişi okuyamadım, bugün yediklerimin saatini falan bilmiyorum ,geldimi herşey üst üste gelir :işsiz: kısaca menümü yazayım

Kahvaltı: peynir,1 yumurta,biraz menemen,zeytin,domates,salatalık,hepsinden azar azar, bir dilim tb ekmeği, 1 bardak greyfurt suyu

Ara:kahve,soda,incir hurma, arada bir iki tane üzüm çünkü regl dolayısıyla kan şekerim düşüyo, dünkü halimde kabaktan değilmiş anladım,bende mide bulantısıda yapıyo ilk iki gün

İkindi: 1 kase çorba

Başka bişey yemedim kabaklı salata yaptım ama duruyo mide bulantısından canım istemedi

Su: 6 bardak falan
Spor: yok, sebebini birazdan yazcam oynakbasi34 oynakbasi34

bugünkü menüm
aç karnına 1 bardak sirkeli su
kahvaltı 1 dilim tam buğday ekmeği.domates.5 zeytin.1 haşlanmış yumurta.kibrit kutusu peynir
öğle yarim kabak dolma.2 ksk yoğurt.1 dilim tam buğday ekmeği
ara 1 hurma.yesil .cy
aksm 1 tabak haşlanmış karnıbahar.3 ksk yoğurt.1 dilim tam buğday ekmeği
ara 2 kibrit kutusu buyukluginde kizlarima yaptığım kek. yarim portakal
su 2 lt yi geçti.yatarken yoğurtlu karışımı yerim
spor 50 dk zumba

Malesef kombi bozuldu daha doğrusu sadece sıcak su kısmı bozuldu yani ısınmada problem yoktu, sağolsun servisten gelen arkadaş ne yaptıysa çalışan kombiyi de bozdu gitti:sinirli:

O bozdu çünkü geldi bir saat anlayamadı problemi,gereksiz parçaları değişti durdu ama problem çözülmedi en sonunda ana kartı yaktı rahatladı :sinirli::sinirli::sinirli: şaka gibi " sorunu buldum ana kart yanmış " dedi gülermisin ağlarmısın, malesef o da yarın sabaha takılacakmış dolayısıyla kış günü çocukla soğukta kaldık ufoyla idare ediyoruz, benim için sıkıntı yok ama miniğim hasta olur diye korkuyorum:KK43:
Sıcak su yok diye spor yapamadım,sular gitti ödevimi yapamadım diyen tembel öğrenci bahanesi gibi oldu :KK70: ama benim bahanem okadar alakasız değil malum duş problemi yüzünden.

Bu arada kombi diyince sonundaoldu aklıma geldi nerelerdesin diye etiketleyim dedim ama etiketlenmeyince baktım hesabı pasif olmuş, neden aceba bilen var mı kızlar?

Malesef kombi bozuldu daha doğrusu sadece sıcak su kısmı bozuldu yani ısınmada problem yoktu, sağolsun servisten gelen arkadaş ne yaptıysa çalışan kombiyi de bozdu gitti:sinirli:

O bozdu çünkü geldi bir saat anlayamadı problemi,gereksiz parçaları değişti durdu ama problem çözülmedi en sonunda ana kartı yaktı rahatladı :sinirli::sinirli::sinirli: şaka gibi " sorunu buldum ana kart yanmış " dedi gülermisin ağlarmısın, malesef o da yarın sabaha takılacakmış dolayısıyla kış günü çocukla soğukta kaldık ufoyla idare ediyoruz, benim için sıkıntı yok ama miniğim hasta olur diye korkuyorum:KK43:
Sıcak su yok diye spor yapamadım,sular gitti ödevimi yapamadım diyen tembel öğrenci bahanesi gibi oldu :KK70: ama benim bahanem okadar alakasız değil malum duş problemi yüzünden.
Canım geçmiş olsun. Tez zamanda sorunun giderilmesini dilerim. İnsallah bebeğini etkilemez.

Bu arada kombi diyince sonundaoldu aklıma geldi nerelerdesin diye etiketleyim dedim ama etiketlenmeyince baktım hesabı pasif olmuş, neden aceba bilen var mı kızlar?
Bak hele üzüldüm şimdi İnşallah kötü bir şey yoktur. Kaptanimizda telefon numarası vardir insallah.

Bugunkü menüm oynakbasi34 oynakbasi34
Sabah(7.30) İki kepçe mercimek çorbası bol acılı ve limonlu
9.30 Sade Türk kahvesi
13.00 İki kayısı, iki ceviz
Akşam (18.00) İki kepçe mercimek çorbası, bir kase nohutlu salata
45 dakika Leslie, iki litreden fazla su, iki kupa yeşil çay, ara ara ıhlamur, yeşil çay sallama

Bende baktım yazilarinda ceza alacak bir şey göremedim biran önce döner aramiza halbuki akşam giriş yapmış en son sonundaoldu sonundaoldu

Bugün yediklerim
Sabah ki tabagi koymuştum ;))

Ara bi mandalina

Oglen yemeği bi kase çorba

16:30 bi mandalina iki form bisküvi

Yeşil çay

18:45 bı tabak bulgurla yapılmis ispanak yemeği
Bı dilim ekmek iki kaşık yoğurt

20:30bi küçuk armut

Üç kaşık yoğurt tarçınlı yiyecegim şimdi

Spor bir saat yürüyüş

Iyi geceler benim bugunku menum
Sabah 5 zeytin 1 yumurta domates salatalik 2 cay pey ir
Oglen 50 gr kafa r mantarli tavuk sote yarim dilim ekmek
Aksam bol miktardayogurtlu ispanak
Malesef bor miktar da yer fistigu
9 bardak su 1 saat yuruyus
AZ yürüdüm diyeti bozfum çünkü adet olacam ama olamıyorum bel ve bacak agrm var ayrica hep açım:mad:

Sabah güzel. Ya bi gün de karışma şu menume desen yeridir :halay:bacim bizim işimiz karışmak.:KK76:
Krem peyniri benim Canan ablam sevmiy. :duduk: onun yerine tuzsuz ya da az tuzlu doğal bir peynir tercih etmeni isterdim. Hele köy peyniri bulursak hiç kaçırmayalim. Demem o ki daha çabuk ve sağlıklı kilo verelim. Diğer gıdaların çok güzel afiyet olsun.Yogurt az yemişsin dört kaşık da olabilirdi. :KK200:
:)) karış tabi hoşuma gidiyor ilgi alaka görüyorum.
Aslında Türkiyede krem peynir almazdım hiç. Ama burada dişime göre beyaz peynir yok. Ben öyle az yağlı falan sevmiyorum ah ah tam yağlı Ezine olacaktı ya.

Günaydın kızlar mapus cezam bitti :D yalnız yanlış yere konu açmışım ondan ceza aldım. ama takip ettim sizi.
konuşmada level atlamışsınız bravo :D

Biz senle sessiz sedasız kenardan kenardan ilerleriz ♡♡♡♡♡

evet ben detoks yapamıyorum ya. diyetten soğutuyor beni. zaten hedefime kaldı 2,700 gr. o da ağır ağır gitsin bakalım.

Canım hafta sonları kaçıyorum diyorsun ya... K.v mi gidiyorsun? Benimki sadece meraktan :KK53:

benim kv vafet etti cnm Allah rahmet eylesin. haftasonum benim fena yoğun geçiyor. eve gidince telefon çantamdan bile çıkmıyor bazen. hatta eşim nöbetteyken aramış bir defasında 57 kere mi ne :D ödü patlamış bir şey oldu diye. baya tartıştık bu konularda da yok ben düzelemiyorum telefonla aram yok. o da pes etti :D ondan kaçıyorum diyorum yani.

:KK70:Aynı merak hepimizde var sanırım, bende doğalgaz bağlanmadığı için hafta sonu annesine falan gidiyo diye düşünüyodum tabi doğalgazı bağlanmayan arkadaşı doğru hatırlıyosam :KK70: sonundaoldu sonundaoldu

haha evet o tam da benim. anneme gittim 2 hafta da artık annem başka ile gidiyor. tek kaldım kendi memleketimde

Heh demekki bende sıkıntı varmış yuklenmedigine göre :KK66:

Daha sonra dahil olmak isteyeni dahil eder bilgisayara kayıt ederim :KK66:

Ekran görüntüsü aldım tekrar öyle yaptım sukur :KK66:)

elinize sağlık kızlar..

Eki Görüntüle 2211264 direk resmi kendi sayfasından paylaşıyorum

ya ben kabağı çok severim. detoks için değil de öğün olsun diye yumurtalı yaptım yedim afedersin ishal oldum perişan etti beni.

O zaman takimca Salı günü itibariyle katılmak isteyenlerle Kabak Detoksunu yapıyoruz ♡♡♡♡♡ veee cuma günü yine birinciligimizi ilan ediyoruz Allahın izniyle :KK66:

ben hariç :D ben yapamıyorum böyle dediğim gibi. ama sizi mahcup etmem az ya da çok eksiyle gelmeye çalışırım kaptanım.

E yaziyorum o zaman cuma 75.8
Bugun 74.6.
Insallah tartim bozuk degildir

oo maşAllah sakın rehavete kapılıp salma. devam et. ilk zamanlar çok gidiyor fırsatı değerlendir

Süper niye inanmayalım :KK49:ben de yarım kilo vermişim :spor:

sen de harikasın cnm.
Günaydııın kızlar...

Kontrol tartımı atıp çıkıyorum henüz diğer mesajları okuyamadım,birazdan girerim inşallah şimdilik hoşçakalın..

Cuma: 72
Pazartesi: 71.7
Fark:300 gr
Eki Görüntüle 2211675

ayy çok sevindim 72 sınırını kırdığına. artık gerisi tıkır tıkır gelir.

Huuuu hu nerdesiniz hanımlar

Ben çok acıktım bi mandalina yiyecegim

Markete gittim geldim fırın poşeti ve Lipton slim fit limonlu bitki çayı aldim kullanan varmı acaba aranizda

ben cezalardaydım ya :D

Çok midem bulanıyor ağrım çok regl sebebiyle hiç iyi değilim yemek yemek istemiyorum hiç. Ne yapacağım bilmiyorum :KK42:

ben de regl de hep bulantı yaşıyorum. ama çocuk doğduktan sonra ağrılarım kademeli olarak geçti şükür. üşütürsem oluyor sadece. geçmiş olsun

Bende baktım yazilarinda ceza alacak bir şey göremedim biran önce döner aramiza halbuki akşam giriş yapmış en son sonundaoldu sonundaoldu

teşekkür ederim düşüncen için cnm. yanlış yere konu açmışım 1 gün ceza aldım maalesef.

Selamin Aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Gece yine ağrılı ve bölük pörcük uyudum :( resmen kollarını uyusmasina uyandım ama şükür şu anda daha iyiyim ;)
Sabah erkenden kuzuyu okula eşim götürürken beni de sağ olsun bıraktı ;)
Geçenlerde okulda bir iyilik kampanyasına katıldık sinifca ♡ başka 2 köy okuluna Şapka Sal ve hikaye kitabi gonderecegiz ♡♡♡♡
Ben tabi sülaleyi orgutledim :D 10 takım oruduler sağ olsunlar hatta daha 3 takım daha eklenecek onlara ;)
Onları teslim etmeye gittim ;) Dönüşü de tabi hemen birde markete uğrayıp kabaklarimi aldım ♡♡♡♡

Gelince de hemen onları rendeleyip yağsız tavada çevirdim ki sogsun öğlene kadar ;)

Kimse inanmadi galiba valla doğru ben de inanamıyorum neyse cumaya kadar bekleyelim :eek:

Harikasın canım valla helal olsun neden inanmayalım ;)

Geçmiş olsun canım inşallah fazla masraf çıkarmaz ;)
Benimki en son yaza doğru bozulmustu fazla masraf olunca da hemen yenisini aldık ;)

Kız bende bu yazıyı görünce şaşırdım :( bir An korktum ama şükür kısa süreli bir ayrılık olmuş ♡

Aaa noldu gerçekten merak ettim. oynakbasi34 oynakbasi34 haberin var mı sonundaoldu nerde?

Şükür döndü ♡

Back
X