- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.574
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler kaptanım ,bundan kaç tane yiyebilirim acebaEllerine sağlık çok güzel görünüyor ♡
Teşekkürler kaptanım ,bundan kaç tane yiyebilirim aceba![]()
Ayy nasıl uyuz oldum öğretmene anlatamamBende kendime şekersiz kahve yaptım
Üffffff deli olacağım yine ağrım arttıhavuza giderken sağ olsun büyük kızda okuldan direk benle geldi de kardeşiyle ilgilendi
yoksa daha beter yamulurdum kesin
İşin kötüsü yarın ufak kızın okulunda seminer var Ve sonrasında da büyük kızın okuluna gitmem lazım
Seminer Bağımlılıklarlâ ilgili ( cocugumuzu nasıl koruyabiliriz hesabı ) ve Ogretmenimiz herkesin mutlaka katılmasını istiyorgerçi Ha evde oturmusum Ha orda ama evde kaykilma şansım var
neyse artık duvar dibine otururduvara hafif yaslanirim
Büyük kızda Edebiyat dersinden sıfır almışYavrum benle ilgilenmekten ezberlemesi gereken Gençliğe Hitabeyi Son 4 satırda karistirmis heycandan
Öğretmenine de Hocam sonunu karistiriyorum deyince Hoca da direk sıfır basmış
Mecbur bu halde de olsa gidip hocasiyla görüşeceğim sonuçta yazık günah Son senesi o dersten bırakacağım seni diye tutturmuş
Artık durumu öğrenince ya ek süre verir yada notunu düzeltmek için performans ödevi gibi birsey versin bari ille ceza vereceksin dekadın zaten yeni gelmiş biraz tuhaf biri hatta eski öğrencileri için bile ileri geri konuşuyormuş
![]()
Bu saatte yediğim için sadece birini yedim ama yarın öğle kahvesinde affetmem şimdiden diyimBence onları sıkı bir kavanoza koy ve imdat çekici olarak kullanacil durumlarda tatlı krizine bire bir
yada kendimi tutarım dersen kahve yanına yine en fazla 2 tane ye
sonuçta sağlıklı da olsa herşeyin fazlası zarar
![]()
Ayy nasıl uyuz oldum öğretmene anlatamamson senesinde olan bi öğrenciyi dersten bırakmak sadece egosunu tatmin edip kendini sivriltmek için bence , ne hakla tek bi ezberden dersten bırakabiliyormuş ??
Kuzum ya zaten stresli dönem geçiriyor, babası gitse olmazmı canım senin sakin bi günün geçmiyoki
![]()
Menümü de yazayım
07.00
2 bardak limonlu ılık su
09.30 kahvaltı:
2 yumurtayla salata,3 zeytin,1 tatlı kaşığı bal,2 dilim çavdar ekmeği, greyfurt suyu
13.00 ara:
Sade Türk kahvesi,sade soda,1 incir,10 fındık
19.30 akşam:
Yoğurtlu kabaklı salata
20.00
Sade Türk kahvesi,1 antinkuntin kurabiye
Su:2 lt
Spor: 40 dk zumba
Öğle yemeği yok,evde olsam bu menüyle dayanamazdım ama eşimin halası geldi kv ye gittim,sohbet muhabbetle zaman geçti elimi çay dışında bişeye sürmedim,gerçekten çaya da sadece elimi sürdüm desem yeri bir yudum içtim sadece![]()
Ben çok olmaya başladım ama şu salatamıda diyim de öyle kaçayım , normal salata yapıyorum dışarı çıkmayacaksam soğanda doğruyorum içine bir de kabak,üzerine bi kaç kaşık yoğurt,limon,tuz,isot,kuru nane çok güzel oluyo tavsiye ederim ,geçen gün eşim tadına bakmak istedi yarısını yedi ki kabağın pişmişini bile yemez![]()
Şaşkınlıktandır bence...babalığın ne olduğunu bilmediği için nasıl tepki vereceğini bilmiyor. Hele bir kucağına alsın gör senAllah razi olsun Yok benimki cok meraklı degil herhalde. Bir yıldır tek basima gidip geliyrordum. Istiyorum diyordu ama bizim kadar takmiyorlar ya... Sevindi tabi ama havalara ucmadi
Al işte bir bütün olmadığı için geçmişi hatırlamıyorum canım. Nolur hepsini beraber yazMerhaba akşam menüm de az maksrna ve bol ekşili salata oldu arada minik bir kare kek yedim
Ay ne romantik Banucum eşinin eli karnindaydi demek. Ben bunları hiç yaşamadım ukde kaldı içimde. İlk evliliğim berbat geçti ve iki hamileliğimde gözyaşları içinde geçti...Pişman değilim tabiki iki tane evladım var çok şukur ...Hz. Meryem de babasız çocuk dünyaya getirmişti... Gerçi benimkinin adı var kendisi yoktu piyasada ama ..neyse...hamileliklere çok özenirim bu yuzden.17 Ağustosta ilk takıma geldin canımgerçi bir ara kayıplara karistin ama yarın eksileri görürsen alırım tabi listeye ♡ ama bak 2 ay izne ayrılmak yasak ve düzenli paylaşım şart ona göre
Ay hadi tekrar gözün aydın ♡ Rabbim sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin inşallah. ...Aminnnn
Kesinlikle sen o 2 kgyu halledersin ♡♡♡♡
Süpersin canımaynen uslu uslu durmaya devam
Merak etme ultrasona giripte mucizenizi görünce onuda bir heycanlı alırbenimki birincide hiç gelmedi doktora Anası ayıp dediği için
ama karnımda hareketleri hissedince uyurken bile eli karnimdaydi
İkincide benden önce doktorun odasına giriyorduDoktor bile şaşırmıştı ikincide böyle bir heycan diye
Dedim zamanında yapmadı şimdi benden hevesli
![]()
![]()
Tez zamanda iyileşirsin inşallah. Fizik tedavi veya kaplıca termal uygulandı mi ?Teşekkür ederim canım.
Benim kolum tutulmuştu, ağrılı geçmeyen bir süreç geçiriyorum. Daha iyiyim hamdolsun.
Mmmm süpersin...afiyet olsun tatlıma.Tekrar tebrik ederim hayırlı evlat olsun sağlıkla gelsin inşallah
Yaptım yaptım kız abla hiç kaçarmı tatlı bişey
Eki Görüntüle 2212835
Bu güzelliği yeşil çayla harcayamazdım![]()
Rica ederim canım. Müsli dediğim yulaf ezmesi benim de aynıydı. Bı tek içinde üzüm vardı.Tarifteki değişiklikleri belirteyim hemen, müsli yerine yulaf ezmesi,üzüm ve fındık koydum, kefir yerine süt koydum, anason koymadım ek olarakta hurma koydum diğer malzemeler aynı,efsane olduElhan abla teşekkürler canım
![]()
Canım dün akşam 21 den sonra iki tane yedim sabaha artı yoktu. Bagirsaklari da çok güzel calistiriyor ayrıca.Teşekkürler kaptanım ,bundan kaç tane yiyebilirim aceba![]()
Şaşırdım öğretmene...bizim ogrenciler nerdeyse bize ödev verecekler. Son sınıfların dersine giriyorum genelde test çozuyoruz. Haftada bir deneme sınav oluyorlar. Bol bol kitap okutuyoruz. Ezber mi kaldı bu zamanda. Yıl içinde sevdikleri bir şairden şiir ezberletiyorum ama zorla baskıyla değil. O sıfırı eokulaBende kendime şekersiz kahve yaptım
Üffffff deli olacağım yine ağrım arttıhavuza giderken sağ olsun büyük kızda okuldan direk benle geldi de kardeşiyle ilgilendi
yoksa daha beter yamulurdum kesin
İşin kötüsü yarın ufak kızın okulunda seminer var Ve sonrasında da büyük kızın okuluna gitmem lazım
Seminer Bağımlılıklarlâ ilgili ( cocugumuzu nasıl koruyabiliriz hesabı ) ve Ogretmenimiz herkesin mutlaka katılmasını istiyorgerçi Ha evde oturmusum Ha orda ama evde kaykilma şansım var
neyse artık duvar dibine otururduvara hafif yaslanirim
Büyük kızda Edebiyat dersinden sıfır almışYavrum benle ilgilenmekten ezberlemesi gereken Gençliğe Hitabeyi Son 4 satırda karistirmis heycandan
Öğretmenine de Hocam sonunu karistiriyorum deyince Hoca da direk sıfır basmış
Mecbur bu halde de olsa gidip hocasiyla görüşeceğim sonuçta yazık günah Son senesi o dersten bırakacağım seni diye tutturmuş
Artık durumu öğrenince ya ek süre verir yada notunu düzeltmek için performans ödevi gibi birsey versin bari ille ceza vereceksin dekadın zaten yeni gelmiş biraz tuhaf biri hatta eski öğrencileri için bile ileri geri konuşuyormuş
![]()
ye bebeğim yarın ye...afiyetler olsun. Ben tekrar yaptığımda elma rendeleyeceğim bu sefer. Hurmayı da düşünüyordum ....iyi akıl etmişsin ...bı gece önceden islatirsak lokum gibi olur..afiyet olsun tekrardan.Bu saatte yediğim için sadece birini yedim ama yarın öğle kahvesinde affetmem şimdiden diyim![]()
Yok bizimki ikinci bir de 5 yaşında oglumuz var Allah bağıșlasın :)Şaşkınlıktandır bence...babalığın ne olduğunu bilmediği için nasıl tepki vereceğini bilmiyor. Hele bir kucağına alsın gör sen
Al işte bir bütün olmadığı için geçmişi hatırlamıyorum canım. Nolur hepsini beraber yazakşam menüne tam bir şey diyemiyorum makarna ve kek . Az diyorsun gerçi ama ...gene de kilo verme aşamasında bı de yarın cuma ...olmadı kuzum benim....makarna kepekli ya da tam tahilli olsaydı barı
canım bol su iç yatana kadar....yeşil çayıni da ihmal etme e mi
Ay ne romantik Banucum eşinin eli karnindaydi demek. Ben bunları hiç yaşamadım ukde kaldı içimde. İlk evliliğim berbat geçti ve iki hamileliğimde gözyaşları içinde geçti...Pişman değilim tabiki iki tane evladım var çok şukur ...Hz. Meryem de babasız çocuk dünyaya getirmişti... Gerçi benimkinin adı var kendisi yoktu piyasada ama ..neyse...hamileliklere çok özenirim bu yuzden.
Tez zamanda iyileşirsin inşallah. Fizik tedavi veya kaplıca termal uygulandı mi ?
Mmmm süpersin...afiyet olsun tatlıma.
Rica ederim canım. Müsli dediğim yulaf ezmesi benim de aynıydı. Bı tek içinde üzüm vardı.
Canım dün akşam 21 den sonra iki tane yedim sabaha artı yoktu. Bagirsaklari da çok güzel calistiriyor ayrıca.
Şaşırdım öğretmene...bizim ogrenciler nerdeyse bize ödev verecekler. Son sınıfların dersine giriyorum genelde test çozuyoruz. Haftada bir deneme sınav oluyorlar. Bol bol kitap okutuyoruz. Ezber mi kaldı bu zamanda. Yıl içinde sevdikleri bir şairden şiir ezberletiyorum ama zorla baskıyla değil. O sıfırı eokula
Yansitamaz hiç korkmayın ....gerekçe göstermesi lazım. Bunu göze alamaz.
ye bebeğim yarın ye...afiyetler olsun. Ben tekrar yaptığımda elma rendeleyeceğim bu sefer. Hurmayı da düşünüyordum ....iyi akıl etmişsin ...bı gece önceden islatirsak lokum gibi olur..afiyet olsun tekrardan.![]()
Ablacığım kahvaltım 3 zeytin 1 k. Kutusu peynir 1 küçük domates ve yeşillik. Ekmek yokŞaşkınlıktandır bence...babalığın ne olduğunu bilmediği için nasıl tepki vereceğini bilmiyor. Hele bir kucağına alsın gör sen
Al işte bir bütün olmadığı için geçmişi hatırlamıyorum canım. Nolur hepsini beraber yazakşam menüne tam bir şey diyemiyorum makarna ve kek . Az diyorsun gerçi ama ...gene de kilo verme aşamasında bı de yarın cuma ...olmadı kuzum benim....makarna kepekli ya da tam tahilli olsaydı barı
canım bol su iç yatana kadar....yeşil çayıni da ihmal etme e mi
Ay ne romantik Banucum eşinin eli karnindaydi demek. Ben bunları hiç yaşamadım ukde kaldı içimde. İlk evliliğim berbat geçti ve iki hamileliğimde gözyaşları içinde geçti...Pişman değilim tabiki iki tane evladım var çok şukur ...Hz. Meryem de babasız çocuk dünyaya getirmişti... Gerçi benimkinin adı var kendisi yoktu piyasada ama ..neyse...hamileliklere çok özenirim bu yuzden.
Tez zamanda iyileşirsin inşallah. Fizik tedavi veya kaplıca termal uygulandı mi ?
Mmmm süpersin...afiyet olsun tatlıma.
Rica ederim canım. Müsli dediğim yulaf ezmesi benim de aynıydı. Bı tek içinde üzüm vardı.
Canım dün akşam 21 den sonra iki tane yedim sabaha artı yoktu. Bagirsaklari da çok güzel calistiriyor ayrıca.
Şaşırdım öğretmene...bizim ogrenciler nerdeyse bize ödev verecekler. Son sınıfların dersine giriyorum genelde test çozuyoruz. Haftada bir deneme sınav oluyorlar. Bol bol kitap okutuyoruz. Ezber mi kaldı bu zamanda. Yıl içinde sevdikleri bir şairden şiir ezberletiyorum ama zorla baskıyla değil. O sıfırı eokula
Yansitamaz hiç korkmayın ....gerekçe göstermesi lazım. Bunu göze alamaz.
ye bebeğim yarın ye...afiyetler olsun. Ben tekrar yaptığımda elma rendeleyeceğim bu sefer. Hurmayı da düşünüyordum ....iyi akıl etmişsin ...bı gece önceden islatirsak lokum gibi olur..afiyet olsun tekrardan.![]()
Yarın yüzünün güldüğü bir sonuç olur inşallah . Teşekkür ederim tekrar yazdığın için. İyi geceler tatlım.Ablacığım kahvaltım 3 zeytin 1 k. Kutusu peynir 1 küçük domates ve yeşillik. Ekmek yok
Arada minik bir kare kek
Akşam salata ve az makarna oldu. Evet makarna hiç olmadı biliyorum
Sabah aç karna 1 kupa 5i 1yerde çay içmiştim 2 kupa çayı da gün içinde içtim.
İnşallah ablacığım, rica ederim. Sana da iyi geceler.Yarın yüzünün güldüğü bir sonuç olur inşallah . Teşekkür ederim tekrar yazdığın için. İyi geceler tatlım.![]()
Aaaa bilmiyordum bak.Yok bizimki ikinci bir de 5 yaşında oglumuz var Allah bağıșlasın :)
AminnnnnnnAaaa bilmiyordum bak.Güle güle büyüt canım.
sonundaoldu gibisin aynı. Rabbim lepiska saçlı taptatli saglikli bir prenses nasip etsin inşallah.
![]()
Aminnnnnnn Allah razi olsun hayırlı cumalarHayırlı geceler menüm
Sabah bi tabak çorba 7 zeytin biber domates 6 tane falan sucuk az tulum peyniri 1 d ekmek
Öğlen yarım kase biberli yoğurt kahve
Akşam yeşillikli salata yoğurtlu kabak gece yarım bardak kadar kahveli süt biraz önce çok içim ezildi yarım elma su 5,6 bardak civarı bugün spor yok lesli borcum vardı yapamadım ama akşama kadar oturduğum süre o kadar az ki
Bi yavruya 0 vermek o kadar kolay mı inşallah sorunsuz hallolur
Ben İkinci oğluma ilki 9 aylıkken hamile kalmıştım büyüğü sütten kesince hamilelik nedeniyle eşim hiç mi hiç sevinmemişti üçüncü 14 yıl sonra sürpriz geldi 5,5 yaşında onu duyduğunda da hiç havalara uçmadı ama karnımda büyüdükçe ne yapıcağını şaşırdı ne alıyım ne yesen derken sonuç şişko gebe ben şimdide o kadar sıcak bi ilşkileri var ki yani beyler bizim kadar duygusal değil sen anın tadını çıkar heeeeep güzel düşün şükret musmutlu olki nimetler şükürle artar artar Rabbim bu güzel cuma gecesinde güzel hayırlı muratlarınızı kaderinize yazsın canlarım