Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın kızlar dün saçmasapan geçti ve bugünkü tartıyı olumsuz yönde etkileyecek şeyler yedim akşam.
Kahvaltı öğlen birleşti saat 11de omlet, bir dilim tb ekmeği, beyaz peynir, siyah zeytin, yeşillik, kuymak iki kaşık, çay
Ara 2de bir minik peynir sandviç, 4 yeşil zeytin, iki kare çikolata :duduk:
Akşam 6da iki kaşık irmik helvası, 3 fıstık
:duduk:
Noldu bana bilmiyorum :bicak:

Ohh iyisin hadi çocuksuz gezmeleride özlüyor insan çocuklarla gezme gidilince peşinden koşturmaktan daha çok yoruluyoruz:KK53:
Evet çocuklar ile gidince bir yere ne doğru düzgün sohbet edebiliyorum ne bişey yiyebiliyorum. Bugün de davetliyim bir yere. İrmik helvası yaptım ama tadına bakmasam iyiydi :KK43:

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar ;)
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gonlumuzden geçenleri tez zamanda hayırlı olarak nasip etsin inşallah. ....Aminnnn

Evdekileri gönderdim hala kendime gelmeye çalışıyorum ;)

Umarim herkes tartida bol eksileri görür ♡♡♡♡
Bende birazdan laptopa geçip listemizi rahat rahat duzenlerim ;)
nasılsa daha seminere çok var ve kahvaltimi da en sagliklisindan yaparım birazdan ♡

Şaşkınlıktandır bence...babalığın ne olduğunu bilmediği için nasıl tepki vereceğini bilmiyor. Hele bir kucağına alsın gör sen :halay:

Al işte bir bütün olmadığı için geçmişi hatırlamıyorum canım. Nolur hepsini beraber yaz :kızgın:akşam menüne tam bir şey diyemiyorum makarna ve kek . Az diyorsun gerçi ama ...gene de kilo verme aşamasında bı de yarın cuma ...olmadı kuzum benim....makarna kepekli ya da tam tahilli olsaydı barı :işsiz: canım bol su iç yatana kadar....yeşil çayıni da ihmal etme e mi :KK15:

Ay ne romantik Banucum eşinin eli karnindaydi demek. Ben bunları hiç yaşamadım ukde kaldı içimde. İlk evliliğim berbat geçti ve iki hamileliğimde gözyaşları içinde geçti...Pişman değilim tabiki iki tane evladım var çok şukur ...Hz. Meryem de babasız çocuk dünyaya getirmişti... Gerçi benimkinin adı var kendisi yoktu piyasada ama ..neyse...hamileliklere çok özenirim bu yuzden. :KK1:

Tez zamanda iyileşirsin inşallah. Fizik tedavi veya kaplıca termal uygulandı mi ?:KK200:

Mmmm süpersin...afiyet olsun tatlıma.

Rica ederim canım. Müsli dediğim yulaf ezmesi benim de aynıydı. Bı tek içinde üzüm vardı.

Canım dün akşam 21 den sonra iki tane yedim sabaha artı yoktu. Bagirsaklari da çok güzel calistiriyor ayrıca.

Şaşırdım öğretmene...bizim ogrenciler nerdeyse bize ödev verecekler. Son sınıfların dersine giriyorum genelde test çozuyoruz. Haftada bir deneme sınav oluyorlar. Bol bol kitap okutuyoruz. Ezber mi kaldı bu zamanda. Yıl içinde sevdikleri bir şairden şiir ezberletiyorum ama zorla baskıyla değil. O sıfırı eokula
Yansitamaz hiç korkmayın ....gerekçe göstermesi lazım. Bunu göze alamaz.

ye bebeğim yarın ye...afiyetler olsun. Ben tekrar yaptığımda elma rendeleyeceğim bu sefer. Hurmayı da düşünüyordum ....iyi akıl etmişsin ...bı gece önceden islatirsak lokum gibi olur..afiyet olsun tekrardan. :kk77:

Allah razı olsun canım ;) evet Fizik Tedavi de aldım ama maalesef yaramadı hatta bu Son gittiğim Fizik Tedavi Doktoru da bu derecede olunca sıkıntı bile yaratabilir demişti ;)

Zor şeyler yasamissin belliki :( Rabbim bundan sonra ferahlık nasip etsin inşallah ♡ Evlatlarinin mutluluklariyla katlansin senin mutluluğun ....Aminnnn

Bakalim Öğretmenle gidip konuşayım da artık ne çıkar sonuç bilmiyorum ;) Diğer Öğretmenler senin dediğin gibiler hatta odev bile vermiyorlar sağ olsunlar ;) ama bu sene 2 yeni Öğretmengelmiş biri bu biride daha ilk günden hem eski öğrencilerinden "Mallar" hiç bir şey ogrenemediler diye bahsetmiş :( benimki de dürüst ya resmen demiş adama Hocam ayıp ediyorsunuz diye sonraki gün sınıfa sinirlenip sizlerde Malsiniz demiş :sopa:
İnan zor tuttum o gün kendimi okula gitmemek için o_O bir insan nasıl bu sekilde öğrencilerinden bahseder üstelik hepsi de kız :( ve Öğretmen dediğin örnek olmak zorunda ;)
Benimki yine tutamamis kendini Öğretmenin duyacağı şekilde " LA havle ve LA Kuvvete Allahım sen bana sabır ver yoksa ağzımı acarsam günaha gireceğim " demiş :D Öğretmenin anında yüzü morarmis ama ses edememiş olay büyüyecek diye ;) ama ona da taktım şu mezuniyet kesinlessin onunda canını okurum :D

Düzeltiyorum geçen hafta 67.4 müş.
oynakbasi34 oynakbasi34
67.4- 66.5= -900 :KK76:

Harikasın canım ;) sen yeni yılın ilk ayında 5leri de görürsün inşallah ♡♡♡

Tez zamanda iyileşirsin inşallah. Fizik tedavi veya kaplıca termal uygulandı mi ?:KK200:
İnş canım, sağolasın.:KK200:
Hayır, şu an ortopedi doktorumun verdiği ilaçları kullanıyorum. Dahiliye doktorumun yaptığı testlerin sonucunu bekliyoruz. Uzun sürede çıkan romotoloji testleri (15 gün), sonucu her ikiside görecek ona göre bir tedavi uygulanır sanırım.Hoppa

***8. TAKIM 599.ETAP***

oynakbasi34 ( 107,0/// % )
mavimli (74,8/// %)
serenalar ( 79,7/// % )
sonundaoldu ( 67,2 /// %)
Meryemozcan27(67,4///% )

8. Takım Ortalaması: %

Günaydın kızlar dün saçmasapan geçti ve bugünkü tartıyı olumsuz yönde etkileyecek şeyler yedim akşam.
Kahvaltı öğlen birleşti saat 11de omlet, bir dilim tb ekmeği, beyaz peynir, siyah zeytin, yeşillik, kuymak iki kaşık, çay
Ara 2de bir minik peynir sandviç, 4 yeşil zeytin, iki kare çikolata :duduk:
Akşam 6da iki kaşık irmik helvası, 3 fıstık
:duduk:
Noldu bana bilmiyorum :bicak:

Evet çocuklar ile gidince bir yere ne doğru düzgün sohbet edebiliyorum ne bişey yiyebiliyorum. Bugün de davetliyim bir yere. İrmik helvası yaptım ama tadına bakmasam iyiydi :KK43:
çaktırma dün akşam ben de öyleydim içinden yine tatlı canavarı çıktı.1 şu bard süt ile 3 dilim elmalı turta yedim yedikten sonra kızdım kendime ama iş işten geçti.neyseki önceki 6 gün dikkat etmişim de 1.3 gr gitmiş.demek yemesen daha da gitcekmis

Bugünkü menumu yazayım...yarın tartılarla görüşmek üzere...herkese iyi geceler. :KK15:
Sabah(7.30) Yumurta, bir antinkuntin , sade Nescafe
11.30 Sade Türk kahvesi
Ögle( 13.00) Kabak detoksumuz
Akşam (18.00) Kabak detoksumuz
İki buçuk litre su, iki kupa yeşil çay( yanında 7 tane kuru kara üzüm) bir saat zumbaEn Büyük TÜRKİYE
sporlara çok özenir ve kıskanırım.demek 1 saat zumba.siz bir de çalışıyordunuz dimi.oylesye ben de 50 dk zumbami bugün en az 1 saat yapmalıyım.cok kıskandım:KK48::olamaz::olamaz:

Günaydın kızlar,gecikmeden kilomu yazıp çıkmalıyım daha sonra geçmişe bakcam,inşallah bol eksiler vardır,benden haberler güzel,benimde artık üçüncü cuma kaptaniçem bilmem anlatabildimmi :KK70:
Geçen hafta:72.0
Bu hafta: 70.8
Fark:1.2 :KK71:
E5BE5DC8-65AF-415A-B4A5-5A965F0EC69F.webp
oynakbasi34 oynakbasi34

Back
X