Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Benim şükür ağrılar hafifledi :KK66: gerçi sabah öğle akşam 2ser ağrı kesici ve kas gevşetici içince ağrı kalmaması normal :KK70:
Beyzanur hala sıkı yönetim ilan etti bana hala iş yapmam yasak :KK70:
Sabah mutfakta az bulaşık vardı toparlarım diye düşündüm ama cadı mutfağın resmini çekti :KK70: Heh şimdi bir bardak da olsa elle de bak o zaman neler oluyor dedi :KK70: hatta resmen o zaman mictin dedi :D :D :D
Kopardı beni sabah sabah ama bu kadar düşünceli olması okadar hoşuma gidiyor ki anlatamam ♡♡♡♡

gunaydin-mesaji.webp

Canim nasılsın özletiyosun kendini ♡

Haftaiçi de pek gelmiyorsun artık

Gemiş olsun canim

Çok güzelmiş canım. Fiyatı da çok iyi.. kumaşı nasıl ?

Hahahaha pek bi Ivana sert gördüm seni..
Bizımla deyılsın ...:KK53:

Dimi dimi benim de canım çok çekti valla..:KK45:
Tsk ederim abla
Daha sık ugramaya calıscam
Kuması ıyı ınce degıl bende korktum ılk basta nasıl bı şey gelecek dıye

Benim şükür ağrılar hafifledi :KK66: gerçi sabah öğle akşam 2ser ağrı kesici ve kas gevşetici içince ağrı kalmaması normal :KK70:
Beyzanur hala sıkı yönetim ilan etti bana hala iş yapmam yasak :KK70:
Sabah mutfakta az bulaşık vardı toparlarım diye düşündüm ama cadı mutfağın resmini çekti :KK70: Heh şimdi bir bardak da olsa elle de bak o zaman neler oluyor dedi :KK70: hatta resmen o zaman mictin dedi :KK70: :KK70: :KK70:
Kopardı beni sabah sabah ama bu kadar düşünceli olması okadar hoşuma gidiyor ki anlatamam ♡♡♡♡
Kız evladın ayrıcalıgı dıyelım masallah abla

oynakbasi34 oynakbasi34 canım ağrı kesiciler mideyi çok etkiliyor biliyorsun dimi.. mecbur kalmadıkca almamaya çalış.
Egsersizleri yapiyormusun ?

Kahvaltıda şahane afiyet olsun şifa olsun.

sonundaoldu sonundaoldu ozlendin bilesin burayı ihmal etme lütfen. ♡

Teşekkür ederim canım ;) kesinlikle bundan sonra bu şekilde sizlere de resmini atacağım ve gram dışına cikmayacagim ;)

Evet günlük egzersizleri aksatmadan yapıyorum ;) Fizik Tedavi için de bugün randevu alacağım ki fazla vakit geçmeden tedavi başlasın ;)

günaydınlar kızlarcım. haftasonu sizi takip ettim kaçırmadım yani :D
hamamlara gidilmiş, elbiseler alınmış, misafirlik mağduru olunmuş, waffle yenmiş, balık ekmek götürülmüş, Yena ivanaya bağlamış :D

ben mi naptımmmm. diyeti bitirdiğimi duyan eşim dünya aleme anons etti :D
ilk olarak cumartesi günü kahvaltıya davetliydik arkadaşa. diyete uymaya çalışsamda bir lokma ondan bir lokma bundan derken bir kahvaltı 600-700 kaloriye patladı :D
hayır diyet gibi olmasa 2000 yermişim. :D
neyse cumartesi daha birşey yememeye çalıştım ama boşa .
pazar günü yerli malı için liste yapılmış. herkese poğaça, börek, pet bardak kaşık vb, meyve suyu, süt diye bölmüşler bana yaş pasta! sinir olmadım değil de neyse dedim çocuğun hatrı için yaptım 2 tepsi gelgelelim kekini tırtıkladık oğlanla :D sonra da yemeğe davete gittik. 2 kaşık yuvalama yemeği yedim diyebilirim. neyse ki sabitim. yani ben ömür boyu böyle mi olacam?? isyanda etmek istemiyorum da hep dikkat etmem gerekiyor. normal insnalar gibi yesem de artıyor.

oynakbasi34 oynakbasi34 canım ağrı kesiciler mideyi çok etkiliyor biliyorsun dimi.. mecbur kalmadıkca almamaya çalış.
Egsersizleri yapiyormusun ?

Kahvaltıda şahane afiyet olsun şifa olsun.

sonundaoldu sonundaoldu ozlendin bilesin burayı ihmal etme lütfen. ♡

canımmmm ihmal eder miyim hiç. geldim geldim.
şansıma geçen hafta pc bozuldu, haftasonu curcunam oluyor bir de telefondan okuyorum da çok yazamıyorum, bugünde yeni bilgisayara ancak alışıyorum geriden geliyorum :D
seviyorum seni :KK200:

günaydınlar kızlarcım. haftasonu sizi takip ettim kaçırmadım yani :KK70:
hamamlara gidilmiş, elbiseler alınmış, misafirlik mağduru olunmuş, waffle yenmiş, balık ekmek götürülmüş, Yena ivanaya bağlamış :KK70:

ben mi naptımmmm. diyeti bitirdiğimi duyan eşim dünya aleme anons etti :KK70:
ilk olarak cumartesi günü kahvaltıya davetliydik arkadaşa. diyete uymaya çalışsamda bir lokma ondan bir lokma bundan derken bir kahvaltı 600-700 kaloriye patladı :KK70:
hayır diyet gibi olmasa 2000 yermişim. :KK70:
pazar günü yerli malı için liste yapılmış. herkese poğaça, börek, pet bardak kaşık vb, meyve suyu, süt diye bölmüşler bana yaş pasta! sinir olmadım değil de neyse dedim çocuğun hatrı için yaptım 2 tepsi gelgelelim kekini tırtıkladık oğlanla :KK70: sonra da yemeğe davete gittik. 2 kaşık yuvalama yemeği yedim diyebilirim. neyse ki sabitim. yani ben ömür boyu böyle mi olacam?? isyanda etmek istemiyorum da hep dikkat etmem gerekiyor. normal insnalar gibi yesem de artıyor.

Sana kötü bi haberim var.:sus: Hep böyle olacak kujum:KK53: hatta verdiklerini almayasın diye ekstra dikkatli olucan :)

Ben bu düzenin. ....... adlı parçayı hediye ediyorum sana :deli:

Ya çalışan kadından yaş pastamı istenir..

Sana kötü bi haberim var.:sus: Hep böyle olacak kujum:KK53: hatta verdiklerini almayasın diye ekstra dikkatli olucan :)

ayyyy :( ben de bu düzenin..
aynen cnm ya. bana hep bunu yapıyorlar. yani birşey desem mi demesem mi bilemedim.
süt, meyve suyu getirsseymişim keşke ben de.
ben bunları hazır bile götürmem daha. evde kaynatır götürürüm. ona rağmen bana böyle şeyler çıkarıyorlar.
hazır alsam 26 kişiler 250 gider sanırım.

günaydınlar kızlarcım. haftasonu sizi takip ettim kaçırmadım yani :KK70:
hamamlara gidilmiş, elbiseler alınmış, misafirlik mağduru olunmuş, waffle yenmiş, balık ekmek götürülmüş, Yena ivanaya bağlamış :KK70:

ben mi naptımmmm. diyeti bitirdiğimi duyan eşim dünya aleme anons etti :KK70:
ilk olarak cumartesi günü kahvaltıya davetliydik arkadaşa. diyete uymaya çalışsamda bir lokma ondan bir lokma bundan derken bir kahvaltı 600-700 kaloriye patladı :KK70:
hayır diyet gibi olmasa 2000 yermişim. :KK70:
pazar günü yerli malı için liste yapılmış. herkese poğaça, börek, pet bardak kaşık vb, meyve suyu, süt diye bölmüşler bana yaş pasta! sinir olmadım değil de neyse dedim çocuğun hatrı için yaptım 2 tepsi gelgelelim kekini tırtıkladık oğlanla :KK70: sonra da yemeğe davete gittik. 2 kaşık yuvalama yemeği yedim diyebilirim. neyse ki sabitim. yani ben ömür boyu böyle mi olacam?? isyanda etmek istemiyorum da hep dikkat etmem gerekiyor. normal insnalar gibi yesem de artıyor.

Sorma balla magdurum da magdurum diye şarkı soyleyesim geldi :D ama An itibaren sıkı yönetim ilan ettim kendime ;)

Aman maşallah de valla ben 2 gün kacirsam kesin 3 kg artı çıkardım :D kuzum fistik gibisin bundan sonra emeğini düşünerek hareket et ne olur ne olmaz ;)

canımmmm ihmal eder miyim hiç. geldim geldim.
şansıma geçen hafta pc bozuldu, haftasonu curcunam oluyor bir de telefondan okuyorum da çok yazamıyorum, bugünde yeni bilgisayara ancak alışıyorum geriden geliyorum :KK70:
seviyorum seni :KK200:

Bizde seni çok seviyoruz ♡

:D :D :D
Tamda içimden geleni söyledin ;) bak ben oldum havalarina girdim çoğu geri geldi :( ama bu kez kesinlikle geri gelmemek üzere geri göndereceğim ;)

:D :D :D

oynakbasi34 oynakbasi34 banucum sonundaoldu mezun olduysa bahardan kep töreni talep edelim :)
Kep hediye ediyorlar ya...

Cuma günü parti yapacağız inşallah ♡

Günaydın kızlar :KK200::KK200::KK200:

Sanada Günaydın canım ♡

Benim büyük kızda Akrep :D
Aslında sert gorunse de yüreği pamık gibi :D ama inatçı ve dürüstlüğün cilkini çıkaracak kadar dobra ve adaletli ;)
Kolay sevmez ama severse de canını verir ♡♡♡♡

Back
X