Günaydın kızlar..
cnm ben Antepliyim şimdi de Antepteyim
cnm olanları okudum. benim eşimde 4 yıl önce elde avuçta ne varsa abisiyle ortak işe girişti. 4 yıl boyunca ayağıma bir çorap alınmadı ordan. bizim maaşlı işlerimizde var. neyse ben maaşı tamamen harcıyorum eve mutfağa araba kredisine derken adamın maaşının bir kısmını biliyorum diğer kısmını görmüyorum. meğer ortak işe harcarmış. ben ses edince hır gür çıkıyordu. hep diyordu ki çiftlik kurulum aşamasında, çiftliğe maikne adık vırt oldu zırt oldu! üzüntüden panik atağa yakalandım işte. neyse abisi evlendi. tabi çiftlikten evlendi. köyde evini yaptırdı. çocuğu oldu hastane masrafları yemeleri içmeleri her şey çiftlikten. neyse gelin fena çktı herkesi birbirine düşürdü. tabi ben bunu bilmiyordum. eşim bayramda bile beni götürmüyordu babasına. babasını onlarla yaşıyor. bizim aile hayatımız 180 derece değişip güzelleşti. ben artık diyordum ki büyü mü vardı acaba çözüldü

o kadar değişti. sürekli benim aileme gitmeler, gezmeler, evle çocukla ilgilenmeler.. meğer araları iyice açılmış da kıymetimizi anlamış. çok ciddi maddi manevi kaybımız oldu ama iyi ki böyle olmuş dedim ben. çünkü her şerde bir hayır var. sen de öyle düşün

sıkma canını sen bir de hamilesin stresten uzak durmalısın.
belki cnm hayırlısı artık

enişteme bak hele tam bir Antepli olmuş

sana da helal olsun yerleştirememişsin ama suni Antepli yapmışsın

amin cnm. afiyet olsun. zaten aynı gıdaları sürekli tüketince illa azalır kilo.
aleyküm selam cnm. güle güle kullansın kızın yeni cicisini. eğer yapışan pantolon istemiyorsa kapalıların mağazalarına bakalbilir yapışmayan oralarda var. ben alıyorum.
ya sabah bu kadar az yiyip nasıl doyuyorsun cnm? benim midem dolmalı yani

yumurtası peyiri zeytini olmalı.
afiyet olsun.