Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hahaha :KK70: kesin çözüm. bak bizim ki fena önüne geleni evden kovarmış :KK70: ben pek gitmediğim için bilmiyorum . çocuğun mamasına kadar eşim alır götürürdü düşün. en çok buna sinir olurdum. eşim çok sinir oluyro yengesine. ben de dedim ki bence teşekkür etmelisin. 20 yıl sonra ayrılsan abinden tüm emeklerimiz çöp olurdu. emekliliğimizde afedersin mal gibi kalırdık ortada. hatta ben saf kocam ayrılırken acaba babamdan bana dşen mirası ona mı versem yazık onun tek kazancı burası dedi. ben de dedim ki sen evladını düşünme buralar gelişiyor. onun çocuklara villada otururken senin oğlun babam bizi hiç düşünmedi derse görürsün dedim de dank etti yapmadı böyle birşey. bir de ayrılırken kazık yiyince anladı anyayı konyayı!
:KK70:Ay şekerim bunlar kardeş olmasın :KK64: yani eşimle eşin, bizimki de aynı lafları ediyo onun tek geliri burası o yüzden yarıyolda bırakamam diyo Allaaam yarabbim , yav bu çocuk senin kadar düşünmüyo ki kendi geleceğini sana ne oluyoooo be hey safım benim, orası bizim ikinci gelirimiz olmasına rağmen paşalar gibi yaşayan ooo :mad: ama bizimkinin beynini yıkayan kayınvalidem, eşim de annesi için ölür o ne dese doğrudur mantığıyla ilerliyo bakalım ne zaman şutlanacak , kardeşi işe sıkı sarılsa bizi asla ortak etmezler ama gel gör ki eşim bunu anlamıyo :rolleyes:

:KK70:Ay şekerim bunlar kardeş olmasın :KK64: yani eşimle eşin, bizimki de aynı lafları ediyo onun tek geliri burası o yüzden yarıyolda bırakamam diyo Allaaam yarabbim , yav bu çocuk senin kadar düşünmüyo ki kendi geleceğini sana ne oluyoooo be hey safım benim, orası bizim ikinci gelirimiz olmasına rağmen paşalar gibi yaşayan ooo :mad: ama bizimkinin beynini yıkayan kayınvalidem, eşim de annesi için ölür o ne dese doğrudur mantığıyla ilerliyo bakalım ne zaman şutlanacak , kardeşi işe sıkı sarılsa bizi asla ortak etmezler ama gel gör ki eşim bunu anlamıyo :rolleyes:

hıh bizimde kv ve kp eşimi bıraktırmıyordu. kv rahmetli oldu. kp de nankörlük yapıp taraf tuttu. ama bizde abisi de de çalışıyordu yalan yok yani. fakat mal payleşımı yaparkenn. 1 eşim aldıysa 2 o aldı. borç paylaşılırken de 3 borç eşime 1 borç ona kaldı. kp de de normali bu deyip çıktı işin içinden. eşim artık babasını d asevmiyor ki babsı öl dese ölür , aileni bırak dese bırakırdı o derece yani! inş sizin içinde en hayrlısı olur cnm. anlamayana da asla anlatamazsın. ancak kafasına dank etmeli.

Günaydın hatunlar..

şükür ki erimiş cnm :KK70:

afiyet olsun kaptanım..

sevilay senin bu şekerli şeylerle imtihanın nolacak :KK70: cnm nacizane tavsiyem böyle büyük kaçamaklar yapma. lokma olarak yap kaçamağı. seni tıkayacak şeyler bul. mesela beni elma tıkıyordu. zayıflarsın yine ama süreci uzatırsın bu da motiveni bozabilir :KK66:

merakla bekliyordum sonucu. tebrike derim cnm harikasın En Büyük TÜRKİYE

cnm benim ilaçalrı rica ediyorum kafana göre başlayıp bırakma. ben ilaçlardan çok korkarım. hiç ummadığın minicik ilaçları organları telef edebilir. bir arkadaşım var o da bizim gibi tospik ilacı ara verip kullanıyor bazen ona da kızıyorum :KK70:

ben de yola böyle deyip girdim cnm. ya sabredeceğin 3 ay dedim. 3 ay sonra iyi ki diyeceksin dedim. çok şükür Rabbimin ve sizlerin yardımıyla süreci tamamlamak üzereyim. ailem demiyorum onlar hep ye deyip durdular :KK70:

ben de yoğurt yapınca kendimi acayip havalı hissediyorum hala :KK70: :KK70: niyeyse
bu arada hobby ve bitterler ikramdı :KK43:

afiyet olsun kabak güzeli :KK70:

ben bir topiği takip ediyordum. kız da soda içiyosdu ve sodanın ödem yaptığını söylemiş diyetisyeni. bırakmıştı ve eksiler başlamıştı. aklında olsun cnm dene bir gün :KK66:

Allah kabul etsin cnm

Amin amin. Allah kabul etsin cnm. zorlanıyorsan oturarak kıl.

yumurta olsa çok iyi olurmuş cnm. ben yumurtalı ve yumurtasız denedim. yumurta olmadığında dehşet aıkmıştım. afiyet olsun cnm
kesinlikle haklısın şekerli gıdalar resmen benim intihanim

hıh bizimde kv ve kp eşimi bıraktırmıyordu. kv rahmetli oldu. kp de nankörlük yapıp taraf tuttu. ama bizde abisi de de çalışıyordu yalan yok yani. fakat mal payleşımı yaparkenn. 1 eşim aldıysa 2 o aldı. borç paylaşılırken de 3 borç eşime 1 borç ona kaldı. kp de de normali bu deyip çıktı işin içinden. eşim artık babasını d asevmiyor ki babsı öl dese ölür , aileni bırak dese bırakırdı o derece yani! inş sizin içinde en hayrlısı olur cnm. anlamayana da asla anlatamazsın. ancak kafasına dank etmeli.
abi de maşallah yok bu kadar benim hakkım değil demiyor.ben şunu gördüm ki hak yiyenin ne huzuru ne de bereketi oluyor

Akraba kardeş ortaklığından bahsedilmiş.. bende kesinlikle çok karşıyım ama dinleyen kim:işsiz: Benim eşim de hem öğretmen hem de ailesiyle ortak esnaf. Ben azıcık aşım kaygısız başım taraftarıyım ama eşim asla yanaşmıyo vazgeçmiyo ortak iş yapmaktan, sadece öğretmen maaşıyla bu hayatı yaşayamazsın hergün istediklerinin fiyatlarından hiç haberin yok falan filan diyo hep :ukala::ukala: yahu tamam da ben usandım artık kardeşinin arkasını toplamaktan,eşim gece gündüz yoğun çalışıyo ama kardeşi sağolsun bir günde on binlik zarar veriyo tam düzeltiyoruz hop on beşbin bu böyle sürüp gidiyo:mad: sabancının çocuğu sanki kahvaltıyı burda yapar öğle yemeğini izmir de yer valla şaka yapmıyorum bizde tatil için vakit bulamayız :KK12: en yeni telefon ne çıkıyosa onun elindedir ve canı isterse işe gelir,kayınpederim bazen sinirlenip arabalara bindirmiyo ama paşamıza arabamı yok spor arabalar kiralayıp sevgilisiyle yiyip içip dolanıyo... o yüzden okadar özeniyorum ki kendi kazanıp kendi yiyen ailelere, ah ne doluymuşum bende:KK70:
esin de hakli sen de .tek maaşla cidden zor bu devir de .keşke ek iş yaparken hakkını geçirmese esin de .iste erkekler ailelerinin yanlışını zor görüyor ne yazikki

kesinlikle haklısın şekerli gıdalar resmen benim intihanim

evet bu imtihan zor ama sonu güzel cnm. tut kendini ve alternatif üret. ha ben bir de evde hiç tatlı tarzı yapmadım bu süreçte. eve de almadık. o zaman yememek için sınava gerek kalmıyordu :D

abi de maşallah yok bu kadar benim hakkım değil demiyor.ben şunu gördüm ki hak yiyenin ne huzuru ne de bereketi oluyor

tabi cnm öyle kesinlikle. eşim çok ağır beddua veriyor. boşver diyorum ama canı çok yandı sanırım kabullenemiyor hala.
Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin inş bizi de içinde. ama bebeği günlerdir hastaydı hastanede yattı baya kötüydü. hatta durumu ağır falan dediler. ama yine de böyle düşünmez o. neyse ki çocuk çıktı hastaneden. biz de kendisine hiç helal etmiyoruz. umarım naptım ben der

bu arada sevilay80 sevilay80 geçmiş olsun cnm Allah sana da bol bol şifa versin inş.

kızlar ben bu ay çocuk için uğraşıyorum ya. hafif belirtiler yaşayınca heyecan yapıp test yaptım ama negatif çıktı. 0.1 dğer :KK43: adetime 5 gün var daha bakalım. ay sanki ilk gebellik gibi heyecan yaptım. tatlı heyecandı tabi.

sonra üzerine de kardeşim aradı soruşturma açılmış kendine. bir de sözleşmeli. na moralim bozuldu. hiç güzel bir gün yaşamadım. kardeşime dua beklerim sizden.

Son düzenleme:
Biraz uyumusum :D eve gelirken bir iki alışveriş yaptım sanırım Sol koluma da olsa taşıdığım için gelince ağrım artınca az uzanayim dedim uyumusum ;)

Ay maşallah ne güzel evin varmış yeni yakmaktan bahsedince ben şok oldum :KK57::KK70:

Valla inan daha bu sabaha kadar gayet sıcaktı evin içi hatta tshirtle dolaniyordum evin içinde :D
Alt komşum memleketine taşındı :( onlar olsaydı eminim hala yakmazdim :D

Çok güzelmiş güle güle giysin fıstık:KK200:ipekyolunda indirimini takip etseniz ordada güzel indirimler oluyo, ben yazın çanta ayakkabı bi çok şey aldım hem de çok güzel fiyatlara,tavsiye ederim :KK66:

Mutlaka bakarım canım ;) tavsiyen için teşekkür ederim ;)

kızlar 2 gündür rahatsızdım gruba da giremedim.baktim bugünde halim yok.kalktim valla zorlaya zorlaya 1 saat zumba yaptım ilaç gibi geldi valla.2 günün hantallığını attım.spor harika biseyyhh

Geçmiş olsun canım ;) ne güzel atmissin hantalligi üzerinden ♡

kilomu merak ediyorum cumaya kadar inşallah bol ekşili çıkarım.kaptanim listeye görebilmen için en az kaç kilo olmalıyım.1.takımdan ayrıldığında kaç kiloydum hatırlamıyorum.sanki 75 kusurlu müydü oynakbasi34 oynakbasi34

Bende öyle hatırlıyorum canım ;) hemen emin olmak için net rakama bakarım ;)

kaptanım sen nerde oturuyorsun yeni yakmaya başladın doğalgazı .maşallah ya oynakbasi34 oynakbasi34

İstanbul Eyupteyim ;) çok şükür evim inanılmaz muhafazali ;) düşün kışın en soguklarda gelen en yüksek faturam 80 liraydı :D :D
Tabi bu sene daha fazla gelir hem zamlardan hemde alt dairemdeki aile memlekete döndü ki iki ufak çocuk olduğu için devamli yakiyordu ♡

bu arada sevilay80 sevilay80 geçmiş olsun cnm Allah sana da bol bol şifa versin inş.

kızlar ben bu ay çocuk için uğraşıyorum ya. hafif belirtiler yaşayınca heyecan yapıp test yaptım ama negatif çıktı. 0.1 dğer :KK43: adetime 5 gün var daha bakalım. ay sanki ilk gebellik gibi heyecan yaptım. tatlı heyecandı tabi.

sonra üzerine de kardeşim aradı soruşturma açılmış kendine. bir de sözleşmeli. na moralim bozuldu. hiç güzel bir gün yaşamadım. kardeşime dua beklerim sizden.

Canım hiç stres yapma ;) Rabbim gönlüne göre verir inşallah ♡

Bu arada kızlar sizlere söylemeyi unuttum ;) Cuma günü Kayinvalidemde kuran var ;)
21inde kayınpederi senesi hatta eşim ya tatlı alıp ikram edeceğim bizde de kuran okusaniz ya falan dedi bende dur bu agriyla zor olur ama şimdi hallederim dedim ( ki ben o dönemde malum fıtık sanıyordum )

Kvyi arayıp bak 21inde rahmetini senesi biz kuran okunsun diye düşündük ;) benim evde de olur ama sana yakışır hem tatlılar oğlundan bizde gorumcelerle ortaklaşa birseyler hazırlar anlasip dedim ( sonuçta birimiz salata tarzı yapsak diğer iki kişi de hamur işi tarzı yapabilir hesabı )

Tabi emrivaki yapıp sana yakışır diyince KV hayır diyemedi :D geçmişte bana yaptığı emrivakilere sayın :D
Oda sonraki gün arayıp bende tavuklu pilav yaptiririm uğraşmayın dedi ;) kızları dediyse ugrasamayiz diye :D

Listeyi sabah erkenden hazırlar olmadı Ayseye rica ederim o ilgilenir ;) orda mümkün değil telefonla uzun süre ugrasamam ;) gerçi büyük kız ben hizmet ederim sen ilismeyeceksin diye şimdiden tembihledi ama yine ayıp olur ;) Aksama eşler de gelecekmiş ancak eve geç saatte gelince girebilirim ;)

Aklimdayken söyleyeyim dedim ♡

Allah şifa versin önemli birsey degildir Insallah :dua:

Geçmişler olsun xanım. Nasıl oldu kızın

Haftasonu belki fırsat olursa oraya da bakarım :KK66:
Dün pahalıdır diye girmedik oraya :KK66:

Afiyet olsun canım :KK66: inşallah çabucak paketin yenilenir de sende daha sık aramızda olursun :KK66:

Rabbim acil şifalar versin canım ♡ Rabbim kuzum çabucak toparlanmasini nasip etsin
Tsk ederim kızlar Allah razı olsun
Grıbı vardı bu sefer burnu akmadı gakmadı genzıne doldu gece sabaha kadar oksurdu uyumadi

Dr cok hırıltısı var dedi evınde rutubet varmı dıye sordu yok dedım diger sıkayetlerımıde soyledim

Kan verdık uc tup aglama sesı ınlettı uc kadın tuttuk oynatıp daha fazla acı duymasın diye

Ilaclarımızı aldık ıkısını sgk karsılamadı toplam 121 mılyon tuttu
Perşembe sabahı kontrol gidecegiz

Kızlar soguktanmidir nedir ben felaket baş ağrısı çekiyorum bugün :KK43: gerçi üşüyorum da :KK66: petekleri yakmaya başlayayım bari hem kuzu okuldan gelince usumesin ♡
Ev korunaklı diye ne güzel yakmadan bu güne kadar ama hasta etmektense yakayim bari :KK70:
Acmadınmı masallah abla

Ay maşallah ne güzel evin varmış yeni yakmaktan bahsedince ben şok oldum :KK57::KK70:
Aynen bende

Doğuya doğalgaz indirimi olmalıııı:deli: valla kış gelince bizde hem elektrik hem doğalgaz faturası tavan yapıyo:KK14:
Gecen ay dogalgaz 202 elektrik 118mılyon geldi bu ay merak ediyorum kac gelecek

geçmiiş olsun cnm ikinize de bol şifa diliyorum

ay soğuktandır kesin. doğalgaı bu zamana kadar açmamak iyi başarı valla. ev demek ki çok soğumuyormuş ne güzel.
Tsk ederim
Sagol canım

Ins en kısa zamanda hamıle kalırsın canım

Kardesınınde Allah yardımcısı olsun ıns bu gunlerı atlatır

Merhaba kızlar...

Bugünkü menüm
06.30
2 bardak limonlu ılık su
1 bardak bamya tohumlu su

10.00 Kahvaltı
Yumurtalı ekmek (yağsız,süt ve yumurtalı), 1 kk süzme peynir, 3 zeytin,domates,salatalık,greyfurt suyu

13.00
Sade Türk kahvesi,sade soda,2 kare bitter

15.30
Bir kase tarhana, 4 kaşık kadar et sote, yoğurt

Mandalina,çeyrek muz

Su: 2.5 lt
Spor: 40 dk zumba

Belki bir avuç kadar sarı leblebi ve 1 incir yerim,içeceklere devam :KK66: oynakbasi34 oynakbasi34

Tsk ederim kızlar Allah razı olsun
Grıbı vardı bu sefer burnu akmadı gakmadı genzıne doldu gece sabaha kadar oksurdu uyumadi

Dr cok hırıltısı var dedi evınde rutubet varmı dıye sordu yok dedım diger sıkayetlerımıde soyledim

Kan verdık uc tup aglama sesı ınlettı uc kadın tuttuk oynatıp daha fazla acı duymasın diye

Ilaclarımızı aldık ıkısını sgk karsılamadı toplam 121 mılyon tuttu
Perşembe sabahı kontrol gidecegiz

Acmadınmı masallah abla

Aynen bende

Gecen ay dogalgaz 202 elektrik 118mılyon geldi bu ay merak ediyorum kac gelecek

Tsk ederim

Sagol canım

Ins en kısa zamanda hamıle kalırsın canım

Kardesınınde Allah yardımcısı olsun ıns bu gunlerı atlatır
O nasıl ilaçmışki okadar tuttu :KK57: tekrar geçmiş olsun miniğime :KK200:

Bize de 150 elektrik, 320 de doğalgaz geldi :KK51: ki bukadar soğuk değildi bakalım bu ay ne gelecek :rolleyes:

kızlar 2 gündür rahatsızdım gruba da giremedim.baktim bugünde halim yok.kalktim valla zorlaya zorlaya 1 saat zumba yaptım ilaç gibi geldi valla.2 günün hantallığını attım.spor harika biseyyhh
Geçmiş olsun canım ,hasta hasta büyük başarı valla tebrikler

esin de hakli sen de .tek maaşla cidden zor bu devir de .keşke ek iş yaparken hakkını geçirmese esin de .iste erkekler ailelerinin yanlışını zor görüyor ne yazikki
Zor mu görüyor ?? Görse de zor görse bizimki hiç görmüyo malesef,bişey desek kötü niyetli biz oluyoruz :KK11:

Hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin bebiş :KK200:
Kardeşininde Allah yardımcısı olsun feraha kavuştursun inşallah tez zamanda :dua:

O nasıl ilaçmışki okadar tuttu :KK57: tekrar geçmiş olsun miniğime :KK200:

Bize de 150 elektrik, 320 de doğalgaz geldi :KK51: ki bukadar soğuk değildi bakalım bu ay ne gelecek :rolleyes:
Demır surubu,bagısıklık sıstemını guclendırıcı damla

Back
X