• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kuzummmm canın sağ olsun :KK66: önemli olan gönüller bir olsun ♡♡♡♡♡

Kuzum sıkıntılı olunca insanın gözü görmüyor ama işte okadar emeğini çöpe atma :KK66: olan olmuş ama sen bundan sonra tekrar kendini toparlamaya çalış ♡ bir gün bile dayanışmanın devamı gelir :KK66:

Dönem dönem hepimiz o hallere girebiliyoruz ama bol bol dua ile çabucak kurtuluruz ♡ bizlerde sana bol bol dua ederiz canım :KK66:
Rabbim yüreğine ferahlık verir inşallah en kisa zamanda .....Aminnnn

Rabbim şifalar versin....Aminnnn

Oyyy kıyamam ben sana yaaa ♡♡♡♡♡
Aslında ne olursa olsun o küçülme için güçlü durmak zorundasın :KK66: inan hep derim ben iyi olacağım ki etrafıma da cok daha faydam olur ♡
Sende kuzularla birseyler yapsan :KK66: önce güzel bir duş al sonra da kuzularla atıyorum oyuncaklar mi dağınık hadi yarış yapalım kim daha çabuk oyuncakları toplayacak hesabı :KK70: hop bakmissin oyuncaklar kalktı ortadan :KK66:
Evet ikizlerle başa cikmak zor ama inan sistemi oturtursan ev toplamayı bile keyifli hale getirebilirsin :KK66:
Kizkardesimin ikizler inan bir tane bile oyuncak kaldirmazlardi hatta kardeşim ne derse desin dinlemeler normalde ama bir keresinde aldım karsima ( daha 3 ayında 4 yaşında falandilar ) şimdi bir yarışma yapıyoruz :KK66: ben saymaya başlayacağım bakalım hangimiz daha fazla oyuncak toplayacak kazanana suprizim var dedim :KK70: bunlar ne ne diye tutturdu dedim kazanın görürsünüz :KK66: anam bunların halini görmen gerekirdi ikisi de bicir bicir etrafta koşarak oyuncakları topladılar :KK70: kizkardesim şok :KK70: ulen ben toplatamadim hiç dedi :KK70: hala da bazen bir şeyler yaptıracağı zaman veriyor coşkuyu ve ikiside hızlı hızlı yapıyorlar ne yapilacaksa :KK66: ( şimdi 10 yaşında eşekler :KK70: )

Canım erkekler 9 ay karnında taşımanın duygusunu bilmedikleri için onlara göre biraz daha basit söylemesi :KK66: Evet cidden zor ve sorumluluk ama bizler onları daha karnimizda seviyor onlara baglaniyoruz ♡♡♡♡
Normalde olsun sezeryan olsun o evlatlar kavuşmanın zorluğunu onlar yasamadilar :KK43: heee eminim esin hesapta şaka yapıyordur evlatlık konusunda :KK66: ben bir keresinde çok dellendigimde o An sinirle len eve köpek alaydim en azından yemek verince teşekkür etmek adına havlardi dedim :KK70: tabi ufak anlamadı ama büyük fena bozuldu küstü :KK70: tabi sonra özür diledim hatta cadı bir iki gün Trip yapacaktı kendince ama bana dayanamadı :KK70:
Bazen de eşime dönüp len bunlar romantizmin katili cami avlusuna birakabiliyormuyuz hala yada hastaneye götürüp alırsak mi diyorum :KK70: :KK70: kızlar birden üzerime atlayıp Anne Anne biZi bırakma hem cami avlusuna bırakırsan dönüşü taksiyle geliriz daha pahalıya gelir diye muzurluk yapıyorlar :KK70: :KK70: :KK70:

Kesinlikle evlilik etkileniyor sonuçta ikiz ve ufaklar daha ama emin ol büyüdükçe o eski bağı yakalıyor insan :KK66:
Sen eşinin boş konuşmalarına takılma aksine kiskaniyordur seni çocuklardan birazda ondan diyordur öyle :KK66:
Hepsi hasta ve miz miz diyorsun eeee ilgi bolununce de bozuluyordur :KK66:

Kız dün gece bile biz tam yattık af edersin adamcağız beni az öpmeye niyetlendi büyük odasından hissetti sanırım lennnn rahat durun beni getirmeyin oraya miç miç başladınız mi yine diye seslendi :KK70: :KK70: :KK70:

Yani geldiler ancak evlenince kurtulurum diye de diyemiyorum bu sefer de çoluk combalak gelecekler :KK70: en azından kızlar öyle :KK70:

Ay kuzum aç neşeli bir müzik çocukların da sevdiği ve o enerjini atmak için bol bol oynayın :KK66: boşver varsın ev dağınık kalsın :KK66: inan şu anda evde kimse yok ama Salon benim dağınık :KK70: Umurumda mi asla sonuçta toparlar ama sonra omuzum tutar yine :KK43: hazır hafiflemis ağrı azdirmayayim :KK66:
Hep diyorum öbür tarafta madalya takmayacaklar kendini yırttı bunalimlara girdi ama evi temizdi diye :KK43:
Kendini yipratmanin alemi yok yavaş yavaş hersey olur nasılsa ♡♡♡♡♡♡♡
Ah kaptanım bazen insan çaresiz bir döngünün içinde hissediyor kendini. Haklısın eminim herşey yerine oturacak zamanla. Benim bebekler aslında oyunu ve kitabı vs çok seviyorlar ama yoruluyorum işte insanlık hali.

Al ver yapa yapa metonun içine ettik malesef tatlım
İnan benim yaptığımı başkası yapsa en az 2 kilo verir

Al benden de okadar ;) bana eskiden arkadaşlarım da derlerdi senin kadar yesek okadar hareket etsek kesinlikle 36 beden oluruz diye :D Tabi nasıl bozduysam metabolizmayı şimdi ancak gram gram gidiyor ;) insülin direnci iyice kırılır bizimde çok daha güzel kilolar gidecektır ;)
Sabırla devam inşallah ♡

Vay liste hazirlanmis bile :))
Yarın guzel eksiler görmeniz dileğiyle...

İnşallah çok güzel rakamları görürüz hepbirlikte ;)

Ah kaptanım bazen insan çaresiz bir döngünün içinde hissediyor kendini. Haklısın eminim herşey yerine oturacak zamanla. Benim bebekler aslında oyunu ve kitabı vs çok seviyorlar ama yoruluyorum işte insanlık hali.

O zaman bugün kesinlikle keyif günü ilan edin ♡ Yarına da inşallah çok enerjik uyanirsin ;)

merhaba kızlar ben bugün gittim kan verdim idrarda istemiş sanırım diyabetten suphelendi neyse yarın görürüz artık oruçlu değilim sabah güzel bir kahvaltı yaptım karnım çok tok şuan sizler nasılsınız

yarın oruca devam sanırım 1 hafta daha tutabiliyorum sonra regl oluyorum şekersiz diyetin 2. günü çok güzel gidiyor

aslında ben de oruç tutsam iyi olur. çünkü borçlarım var. ama işte ben sabahtan akşama oturarak çalışıyorum bir de hesap kitap oluyor. akşama kar çay kahve gırla gidiyor. zorlanır mıyım acaba diye düşünüyorum. Ramazanda cümleten tutuyoruz geçiyor da şimdi bilemedim.

Hayırlı sabahlar herkese mavimliciğim sloganımız 8 kere düşersin 9 kere kalkar sın iki çikolata bi kaç pankek seni mi yenicek geçti gitti bugün yepyeni bi gün yeni formatla başlıyoz tekrar
Aslında bakıyorum her gün insana verilmiş bi hediye güzel değerlendirmek nasip olsun
Bugün sil baştan başladım :rolleyes:

Slm kızlar
Kontrol iyi gectı cok sükür tahlilleri normal d vitamini sınıra yakın olduğu için d vitamini verdi

Donüşte kahvaltıyı dısarda yaptık eve geldim kızı uyuturken bende uyumuşum gecmiş okudum

mavimli mavimli canım esinin dedıklerıne kulak asma
Ben bile tek cocukla zor ıdare ediyorum sen imkansız basarıyorsun iki yıl sonra daha rahat olacaksın bu gunlerı gulümseyerek haturlayacaksın
Gececek canım tasıma ısı cocukların hastalığı ust uste gelmiş bunalmıssın Rabbım yardımcın olsun

Elhan Elhan abla aksamda sabahda tartılamadım tartının pili bitmiş esim alacak aksam

Buraya yazarken telefon geldi annemın halası vefat etmiş üzüldüm gidip görmek nasip olmadı bu sene aynı semtte olduğum halde

Yaslıydı kızımı kv bırakıp cenaze evine gideceğim annem izin almış yolda geliyor bu akşam cenaze memlekete gider bilmiyorum üzüldüm sagken gıdemegım ıcın..... :(((((

Slm kızlar
Kontrol iyi gectı cok sükür tahlilleri normal d vitamini sınıra yakın olduğu için d vitamini verdi

Donüşte kahvaltıyı dısarda yaptık eve geldim kızı uyuturken bende uyumuşum gecmiş okudum

mavimli mavimli canım esinin dedıklerıne kulak asma
Ben bile tek cocukla zor ıdare ediyorum sen imkansız basarıyorsun iki yıl sonra daha rahat olacaksın bu gunlerı gulümseyerek haturlayacaksın
Gececek canım tasıma ısı cocukların hastalığı ust uste gelmiş bunalmıssın Rabbım yardımcın olsun

Elhan Elhan abla aksamda sabahda tartılamadım tartının pili bitmiş esim alacak aksam
Kontrolün iyi geçtiğine sevindim. Sağolasın canım zamanla herşey daha iyi olacak eminim.

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler ;)

Sağ Olsun büyük kızda okul çıkışı hemen bizimle gelmeye karar verdi kardeşini giydirebilmek için ♡♡♡♡

Valla çok sevindim çünkü ya yine iki büklüm kalırsam diye korkuyordum :(

Eşimde dönüşü bizi almaya yetisirse tam süper olur en azından pazara da uğrayıp salata malzemelerini alırım rahat rahat ;)

**8. TAKIM 602.ETAP***

oynakbasi34 ( 107,9 / / / % )
mavimli ( 74 / / / % )
serenalar ( 79.2 / / / % )
Meryemozcan27 ( 66/ / / % )
ebideryal ( 75.8 / / / % )
Lillimam25 ( 69,9 / / / % )
Themarginal ( 56.9 / / / %)

8. Takım Ortalaması: %

LİSTE DIŞI CENGAVERLERİ :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Bonus ( 102,4 / / /% ) 579. Etapta 7. Takımdan bildirimsiz izne ayrılan üye, 91,1 kg ile izne ayrılmıştı, 2 B kural gereği kilo artışı ile listeye dönüyor, Listeye dönüş tarihi 18. Ocak 2019
Black_House ( 80 / / / % ) Yeni üye, Başlangıç 8 Aralık, Başlangıç kilosu 81,9 Kg, hedef 70 kg, Listeye giriş tarihi 29 Aralık ( düzenli paylaşım yapılmadığı için süre 11 ocağa uzadi )
Sevilay80 ( 77,5 / / / % ) 576. Etapta 1. Takımdan 75 kg ile izne ayrılan üye, 75 kgyu gördüğü an listeye anında giriyor ( 2 B kuralı geçerli olmuyor alınan kilo son kilosuna göre 5 %in altında olduğu için )
Canım az önce nöbetten geldim geçmişin tamamını okumayı bitiremedim ama acilen bunu yazayım istedim. Geçen hafta kilo bildirimim 65.00 olacak. Unuturum falan düzeltir misin canım. :KK15:

Menümü erkenden yazayım
Sabah omlet bi köfte bi ceviz iki 3 fıstık 1 kk peynir yarım dl ekmek bi tabak acılı tarhana iki kaşık acılı yoğurt bi çay kaşığı pekmez
Akşam yarım tabak tarhana yoğurtlu Ünlü kabak yemeği acılı sarımsaklı su şu an 6 bardak gibi daha içeriz inş spor 45 dk fitnes

Cok acıktım eşimi bekliyorum adam tek yemek yemeyi sevmiyor

Cenaze evıne gidemedim kv evde yok cenaze ıslemlerı tamamlanamadıgı için yarın akşam kalkacak memlekete gitmek uzere

Ölüm raporu için Dr muayene sonrası rapor cıkıyormus galiba drda yarın sabah gelecekmiş

Su perisi86 Su perisi86 başınız sağolsun Allah sizlere ömürler versin
Hayırlı akşamlar arkadaşlar, menümü yazayım
Sabah: 2 yumurtalı omlet 1 tb ekmeği ve 5i 1 arada. Çayımla kahvaltımı yaptım.
İkindi ve akşamda 1 er activia prebiotik yoğurt yedim
1 bardak yeşil çay kahve ve su miktarını bilmiyorum ama yatana kadar 1,5 2 olur tahminim. Bugünlük öğünüm bu kadar.
Yarın bol eksili bir gün olsun inşallah hepimiz için..

Back
X