• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bide assla şehirden çok uzak olmayacak panikatağım tutar alimallah :KK70: ama apartmanlarla dipdibe de olmayacak,kocaman bahçe duvarları olacak etraftada bizimki gibi villacıklar :KK70:
Tam da öyle bir eve taşındım ama villa değil müstakil ev iki katlı. Bahçesinde çocuklar oynasın biz eşimle çiçek, bitki, meyve, sebze dikelim inşallah :dua::KK200:

Kız o solucanları uzukdoğuda tavuklar değil insanlar yiyor çıtır çıtır ona ne diyorsun :kk77: yanında çekirge, karafatma, kırkayak falan da var :deli:

Onlara göre onlar Protein :D :D :D
Hani onlarda bebeklikten öyle görünce onlara normal geliyor ;) bizde öyle yetisseydik kesin bizde oooo şimdi ızgara çekirge tarifleri verirdim belkide birbirimize :D :D :D

Bugün kvnin doğum günü :D hatun tam gününde doğmuş :D
Eskiden eşim yılbaşı olmasına rağmen hep unuturdu bende gicik olduğum senelerde hiç hatirlatmazdım onlarda benim doğum günümü kutlamiyorlar diye :D

Tabi son 10 senedir hep ben hatırlatırım hatta bugün için de eşime dedim ufak bir menekşe de olsa saksı çiçeği alıp kahve içmeye ugrayalim süpriz yapalım ;) zaten hatun tek kaldı bari gönlü olsun dedim ♡ Bakalim bizi kapıda görünce aksam üzere ne tepki verecek ;)

Günaydın gençlik..

sonundaoldu sonundaoldu @Lilimam25 hayaller süper valla

Hayvanları cok severim :KK200:kedi köpek tavuk ördek inek dana vs

Ama memlekete gittiğimde Bı kere heves ettim sagıyım dedim yok canını acıtırım diye sıkamıyorum hayvanın memesini :olamaz::olamaz:teyzem gösterdi sagdım biraz ama ben acemıydım bana zor geldi

Elimdeki süt kokusu mahvetti beni süt sevmem ıcemem:KK12:

Memlekte gittiğimde bakkaldan yumurta aldırırım köy yumurtası yiyemem:KK12: tavukların solucan yedıgını gordugum an bitti:işsiz: bende daha yemem dedim biliyorum cok cınsım:KK70::KK70::KK70:

valla tatlım ben de arada bir olan doğa hayatını severim ama eşimin ki temelli our. bir de işkolik köye bağımlı yaşar gideriz. eşime bu konuda güvenemem :D ha biir de ben hayvaları uzaktan severimç küçükken köpek atına almışt beni 5-6 yaşlarında saldırdı baya. o yüzden çok korkarım. yanıma yanaşsın terlerim vücut ısım artar titreme falan başlar.
hatta bir haberde görmüştm. çocuğa köpek saldırıyor kadın kendini köpeğin önüne atıyor çocuğunu kurtarıyor. o akdını görünce kendimden utandım. ben olsam yapamazdım belki diye. hala olmayan şeye üzülürüm :(

Kızlar iyi akşamlar beni etiketleyen arkadaşlar sizleri ayrı etiketleyemedim kusura bakmayın :KK37: yoğunluğum sebebiyle yazamıyorum bugünlerde. Sıkı bir rejim yapamıyorum ama ıvır zıvır yemeyi bıraktım nihayet.
Bugünkü menümü yazayım.
Kahvaltı 9da kaşarlı sucuklu omlet, çay
Ara kahve ve 3 hurma
Akşam yemeği 4de bir porsiyon bulgur pilavı ve yeşil fasülye yemeği.
daha ne olsun gayet sağlıklı beslenmişsin cnm. az öz. şifa olsun.

Doğal hayata bayılırım. Köye gidince çekerim şalvarı ...geçen yaz incir topladım bağda üzüm kestim bizim değildi akrabanındi ama içim gitti.
Eki Görüntüle 2220392
Eki Görüntüle 2220393

ttalım bayılırım incire. hamileyken tek aşerdiğim incirdi. onu da bulamadık :( netten bulduk sipariş ettik gelene kadar kokmuş. madem uzak yere yollıuyorsun önlem al da yolla bari!
böyle arada olunca ben de severim. ama eşime kalsa köylü olup çıkarız. sonra ben kafayı sıyırırım :D
Ablama bak beee maşallah :KK200: herzaman olmamak şartıyla keyfi olursa bende çoook severim :deli:

ben de keyfi olursa severim :D

Selamin Aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkesehayırlı geceler :KK66:

Sağ Olsun büyük kız cebime el koydu ancak yazabildim :KK66: Öğlen kzikardesiyle Anannesine gittiler şekilli kurabiye yapmak için ( geçenlerde kizkardesim yapmış bir kaç tane göndermişti aslında ama kızları kesmedi birde yemekten öte yapmayı seviyorlar :KK70: )
Benim fırın bozuk bakalım önümüzdeki ay inşallah yenisini alacağım :KK66:

Onlar iki saat yok olunca ortadan bizde eşimle fırsat o fırsat baş başa vakit geçirdik :KK70: Tabi yalaka gelir gelmez kızlar ben sizi cok özledim falan demeye başladı :KK70: Dedim cidden çok fenasin sen :KK66: nasıl gülüyor en çok ben özledim sizi Ananiz umursamadi diye :KK70:

Aminnnn canım inşallah hepimiz için bu sene çok güzel ve bereketli geçer ve hep sağlıkla mutlu günlerimiz olsun ♡♡♡♡♡♡♡

Bizde seni çok seviyoruz canım :KK66:

Tebrikler canım çok güzel bir menü :KK66:

En az hasarla atlatmissin diyelim ♡ Yarını da hasarlı atlatirsan çok daha sıkı koruma programına odaklanabilirsin ♡♡♡♡

Bakın burda nerede vaaarrrr diyince şu meşhur jelibon reklamı aklıma geliyor :KK70: Benimde hepinizi Ananas gibi görüyorum diyesim geldi :KK70:

Bizde hep karı koca hayal kurarken sahil kasabasında çok lüks olmayan iki katlı ev hayalimiz var ( alt kat kafe yada el yapimi hediyelik eşya dükkanı olabilir ve üst katta da bizim oturacagimiz alan ♡♡♡♡♡ Arka bahçede eşim ufak bir marangozluk atölyesi olsa ben arkada yaparım sende renklendirir satarım der eşim hep ♡♡♡♡ )

İyice mahrumiyet bölgesi olmasın ki arada eşine gecelere de akabilelim :KK70:
Gerci eşime kalsa dağ başında ahşap evde de yaşar ama ben daralirim uzun süre öyle yerde tamam doğayı bende sevrim ama arada şehir gurultusu iyidir :KK70:

Heee unutmadan bahçede kesinlikle bir köpek Kulübesi ve bir Golden olmasi olmazsa olmazim ♡♡♡♡♡♡♡

:KK70: Aynı ben :KK70: Hep derim ben yaş ilerlemeye başlasa da ( ki ven geceleri saymak sonuçta uyuyorum o arada :KK70: ) ben kesin torunları bahçede koşup TOP oynayan süper Ananne olurum :KK70: Eşimde aynı tabi :KK70:

Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah ......Aminnnn

:KK70: kız intihar günah ben kendimi cinayete kurban vereyim diyorsun sanırım :KK70:

Vayyyy superrrr ♡♡♡♡♡
Bende köye gidince bayılırım salvari ayağıma giyip dolanmaya :KK66: bizim bahçede agaclarimiz henüz çok büyük değil ama iki senedir az da olsa meyve veriyor ♡ birde tabi ekip biciyoruz :KK66: Gerci Annem abartip bizim hasatimizi çıkarıyor her boşluğa bir şey ekerek ama sonradan iyiki diyoruz hasat güzel olunca :KK70:

Aleyküm selam cnm. evet az hasarlı oldu diyelim :D
ben d eeşim gibi olmayı isterdim. ne mutlu ki siz kara koca aynısınız. ben her şeyi kafamda kurarım atarım tutarım anın tadını çıkaramam. eşim de bana sen erken gidersin der durur :D içim geçmiş benim.
senin enerjin taaaaa buralar ggeliyor cnm MaşAllah.
sen bilirsin de bakalım. ben 5 yaşımdaki veledimi nasıl eğlendirsem bugün. neler yapsam etkinlik falan. sen de ben öğlen arası halledeyim. yemeğim var evde yapmam. ama bar ana oğlan başbaşa güzel vakit geçirelim.

Evet Bı kurtulamadım ekmekten yemeyince doymuyorum

aynen cnm. ama bak ben sana çözüm sundum. sen bir çiğ kuruyemiş dene. belki tok tutar seni.
ha ben ekmeğin tamamen bırakılmasına arşıyım. ona da ihtiyacımız var. ama tek sabahla kalmalı cnm.
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Eee yılın Son gününü de gördük :KK66: İnşallah bugün hepimiz için keyifli ama abartisiz bir gece olur ( Malum özel kutlama yapılması da geç yatilir genelde )

Ben kendi adıma gram hazırlık yapmadım akşama doğru alışveriş yapacağım oda köfte alırım güzel bir de salata yaparım diye düşünüyorum :KK66: kızlar Hamburger diye tutturdu ( ben genelde evde kendim yaparım çok nadiren de olsa :KK66: dışarda asla ağızlarına surmezler )
Onlar ekmek arası yesin ben bol salatayla koftemi yerim nasılsa ♡

hani ilerleyen saatlerde acikma durumu olursa diye birde fazladan yoğurtlu kabak :KK70: birde başka bir çeşit daha salata tarzı yaparım :KK66: benim büyük kabak ağzına sürmez o yüzden bir çeşit daha olsun dedim yoksa kabak yeterli :KK66:

kuruyemiş ev limonatası falan da olur cnm. ama kavrulmamış olsun kuruyemişler.
yalnız ben hamburgeri hiç sevmem de ev hamburgeri olursa severim :D

Günaydın kaptan. Ah ah beni de köpek ısırdı lise zamanında. Tam bir travma olmuştu uzun yıllar. Bizim balkona bağlamışlar dışarıdan koca köpeği onu sevmeye gittim az daha bacağım gidiyordu. Oysa çok düşkünümdür köpeklere ama şimdi hala temkinli yaklaşırım.

benim de travmam var maleef :( 5-6 yaşlarındayım köydeyiz. köyde herkes akrabaa. bir akrabanın bahçesine girdik çocukluk işte. köpekleri boşmuş. köydeki çocuklar alışkın kaçtılar beni altına aldı köpek. popomu ısırdı :D nasıl çığlık atıyorum nasıl! sonra sahbi çıktı beni aldı elinden su falan içirdi.
anneme bile dememişim :D konuşup anlattım da yakın zamanda kadın şok oldu. Allah'dan kuduz muduz olmamışım :D

Kız o solucanları uzukdoğuda tavuklar değil insanlar yiyor çıtır çıtır ona ne diyorsun :kk77: yanında çekirge, karafatma, kırkayak falan da var :deli:
öğğğğğğğ!!! ay onlarda abartmanında abartısını yapmışlar.

Bugün kvnin doğum günü :KK70: hatun tam gününde doğmuş :KK70:
Eskiden eşim yılbaşı olmasına rağmen hep unuturdu bende gicik olduğum senelerde hiç hatirlatmazdım onlarda benim doğum günümü kutlamiyorlar diye :KK70:

Tabi son 10 senedir hep ben hatırlatırım hatta bugün için de eşime dedim ufak bir menekşe de olsa saksı çiçeği alıp kahve içmeye ugrayalim süpriz yapalım :KK66: zaten hatun tek kaldı bari gönlü olsun dedim ♡ Bakalim bizi kapıda görünce aksam üzere ne tepki verecek :KK66:

seniin gibi bir gelin istiyorum ben :D

a6fc3fdcbfe1a142dc5204da83abdb7a.jpg

sonundaoldu sonundaoldu canım nasıl becerdiysem senin altintinin yarısını katledince mecbur komple sildim :D ama hemen bir kaç öneride bulunuyorum 5 yaşındaki kuzuyu eğlendirmek için ;

1.Hiç malzeme olmasın evde dagilmasin dersen bence sessiz sinema tarzı hayvan tahmin etmeye olabilir ;) hani tavşan gibi zipların kuyruk sallayıp burnunu oynatır gibi yaparsın bil bakalım ben hangi haycanım dersin ;) tabi sonra da sıra onda olur ve sen oyunu uzatmak için bilemezsin :D

2. Birlikte el işi yapabilirsiniz mesela sen Beyaz bir kağıda şekiller cizersin oda ufak makaslar kesmeye çalışır ( el motoru gelişir hem o bahanele ) hatta sonra onları boyayip atıyorum dolabina para bandiyla yapistirirsiniz ;)

3. Mesela bir kağıda Rota cizersin oda küçük oyuncak arabasıyla o rotayı geçer dışına çıkmadan ;)
FB_IMG_1546239885883.webp

4. Evde ay kumu yapabilirsiniz ;) hem sağlığa zararı yok hemde gönül rahatlığı ile tepsi içinde uzun süre eğlenir

FB_IMG_1546239848622.webp

5. RENKLİ el işi kağıdı alıp el kuklaları yapabilirsiniz ;)

FB_IMG_1546239771937.webp

seniin gibi bir gelin istiyorum ben :KK70:

Rabbim inşallah gönlüne göre verir ve her An gözünün içine bakan yüreği güzel bir gelin nasip eder inşallah. ...Aminnnn

Sanada Günaydın yüreği Güzel arkadaşım ♡♡♡♡♡

2019 yılında bedenimin rahat olduğu bir kiloya ulaşmayı ve bu kiloyu ömür boyu sürdürmeyi diliyorum.

Aminnnn inşallah hepimiz için geçerli olur ♡♡♡♡♡

sonundaoldu sonundaoldu Canım sosyal medya kullanıyorsa o ay kumu tarifini olduğu alttaki gruba mutlaka bak ;) benim buradan tanıdığım senelerdir arkadaslik yaptığım bir arkadaşım kurucusu ♡ çocuklara yaşlarına göre bir sürü secenek sunuyor evde yapılabilecek oyunlarla alakali ;) hatta ay kumu ve el kuklası da oradan görmüştüm bende ;)

Bazen hala bile birseyler hosumuza giderse kızımla ordan fikir alıp yapıyoruz ve inanılmaz eğleniyor kuzum ♡

sonundaoldu sonundaoldu canım nasıl becerdiysem senin altintinin yarısını katledince mecbur komple sildim :KK70: ama hemen bir kaç öneride bulunuyorum 5 yaşındaki kuzuyu eğlendirmek için ;

1.Hiç malzeme olmasın evde dagilmasin dersen bence sessiz sinema tarzı hayvan tahmin etmeye olabilir :KK66: hani tavşan gibi zipların kuyruk sallayıp burnunu oynatır gibi yaparsın bil bakalım ben hangi haycanım dersin :KK66: tabi sonra da sıra onda olur ve sen oyunu uzatmak için bilemezsin :KK70:

2. Birlikte el işi yapabilirsiniz mesela sen Beyaz bir kağıda şekiller cizersin oda ufak makaslar kesmeye çalışır ( el motoru gelişir hem o bahanele ) hatta sonra onları boyayip atıyorum dolabina para bandiyla yapistirirsiniz :KK66:

3. Mesela bir kağıda Rota cizersin oda küçük oyuncak arabasıyla o rotayı geçer dışına çıkmadan :KK66:
Eki Görüntüle 2220505

4. Evde ay kumu yapabilirsiniz :KK66: hem sağlığa zararı yok hemde gönül rahatlığı ile tepsi içinde uzun süre eğlenir

Eki Görüntüle 2220506

5. RENKLİ el işi kağıdı alıp el kuklaları yapabilirsiniz :KK66:

Eki Görüntüle 2220507

Rabbim inşallah gönlüne göre verir ve her An gözünün içine bakan yüreği güzel bir gelin nasip eder inşallah. ...Aminnnn

saol cnm amin amin. birbirimizi sevelim sayalım daha ne isterim ;)
bu arada öneriler için saolasın. hepsini yapayım ben en iyisi. hepsine zamanımız olur. çok saol cnm. zaten eli minnak kesme işi hele baya işimize yarar. ben öğle arası hazırlıkalrını yapayım ;)

sonundaoldu sonundaoldu Canım sosyal medya kullanıyorsa o ay kumu tarifini olduğu alttaki gruba mutlaka bak :KK66: benim buradan tanıdığım senelerdir arkadaslik yaptığım bir arkadaşım kurucusu ♡ çocuklara yaşlarına göre bir sürü secenek sunuyor evde yapılabilecek oyunlarla alakali :KK66: hatta ay kumu ve el kuklası da oradan görmüştüm bende :KK66:

Bazen hala bile birseyler hosumuza giderse kızımla ordan fikir alıp yapıyoruz ve inanılmaz eğleniyor kuzum ♡

üyeyim cnm oraya. aslında nükheti tahmin ettim biliyor musun?? yazımından bahsettiği konulardan acaba bu o mu dedim doğru tahmin etmişim :D
onun tariflerini denedim hep de işte 48 aya kadar hitap ediyor en fazla artık bize olmuyor :D
senin verdiğin örnekleri sayılarla hazırladım şimdi. hem sayıları yazdırıcam hem kestiricem :D
şekilleri noktaladım üstünden gidip kessin. sessiz sinema gibi hayvan taklidini de yaparız.
biraz daingilizce şeyler haırlayayım. bayılıyor ingilizceye ben ise what is your name seviyesindeyim :D

sonundaoldu sonundaoldu canım nasıl becerdiysem senin altintinin yarısını katledince mecbur komple sildim :KK70: ama hemen bir kaç öneride bulunuyorum 5 yaşındaki kuzuyu eğlendirmek için ;

1.Hiç malzeme olmasın evde dagilmasin dersen bence sessiz sinema tarzı hayvan tahmin etmeye olabilir :KK66: hani tavşan gibi zipların kuyruk sallayıp burnunu oynatır gibi yaparsın bil bakalım ben hangi haycanım dersin :KK66: tabi sonra da sıra onda olur ve sen oyunu uzatmak için bilemezsin :KK70:

2. Birlikte el işi yapabilirsiniz mesela sen Beyaz bir kağıda şekiller cizersin oda ufak makaslar kesmeye çalışır ( el motoru gelişir hem o bahanele ) hatta sonra onları boyayip atıyorum dolabina para bandiyla yapistirirsiniz :KK66:

3. Mesela bir kağıda Rota cizersin oda küçük oyuncak arabasıyla o rotayı geçer dışına çıkmadan :KK66:
Eki Görüntüle 2220505

4. Evde ay kumu yapabilirsiniz :KK66: hem sağlığa zararı yok hemde gönül rahatlığı ile tepsi içinde uzun süre eğlenir

Eki Görüntüle 2220506

5. RENKLİ el işi kağıdı alıp el kuklaları yapabilirsiniz :KK66:

Eki Görüntüle 2220507

Oo oyunlar süper. İki yaş için neler var?

üyeyim cnm oraya. aslında nükheti tahmin ettim biliyor musun?? yazımından bahsettiği konulardan acaba bu o mu dedim doğru tahmin etmişim :KK70:
onun tariflerini denedim hep de işte 48 aya kadar hitap ediyor en fazla artık bize olmuyor :KK70:
senin verdiğin örnekleri sayılarla hazırladım şimdi. hem sayıları yazdırıcam hem kestiricem :KK70:
şekilleri noktaladım üstünden gidip kessin. sessiz sinema gibi hayvan taklidini de yaparız.
biraz daingilizce şeyler haırlayayım. bayılıyor ingilizceye ben ise what is your name seviyesindeyim :KK70:

Renkleri de ingilizce ogretebilirsin :KK66:

Sayıları öğrendikten sonra şu noktaları birleştir tarzı resimler var onlardan yapabilirsin :KK66: mesela 10a kadar mı biliyor atıyorum daire gibi basit şekiller yaparsın o noktaları birleştirir :KK66:

Heee birde ona kendin labirent tarzı birsey cizebilirsin atıyorum arabayı doğru yolu bularak garaja sok hesabı :KK66: tabi çok zor olmasın ama alıştık daha zor yapabilirsin hem el motoru hemde göz motoru gelişir :KK66:

Kızlar karnım agrıyo kızıma corba yaptım pişiyor geri yattım cok afedersiniz ishal olcam galiba leblebi attım agzıma ama yiyemiyorum :KK43:((

Çok geçmiş olsun canım :KK43: istersen sırf biraz patates hasla :KK66: evet nişasta ama ishali keser :KK66:

Oo oyunlar süper. İki yaş için neler var?

O dediğim sayfaya bak canım çok güzel oyunlar var :KK66:
El baskisi var mesela ♡ sulu boya ile elini boyayip kağıda bastırıp sonra ufak eklerle atıyorum horoz dondurebilirsin :KK66:

https://www.instagram.com/p/Br4kF_blHFn/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Yada yuvarlak makarnalar bir kaba koy eline de ip ver geçirmeye çalışsın :KK66: el motoru gelişir ( ne motormuş Bee :KK70: bizim zamanımızda motoru mu bilirdi analarimiz :KK70: )

sende ay kumu yapabilirsin oynaması için :KK66: hem ağzına da görürse sıkıntı olmaz :KK66:

Back
X