Selamin Aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkesehayırlı geceler
Sağ Olsun büyük kız cebime el koydu ancak yazabildim

Öğlen kzikardesiyle Anannesine gittiler şekilli kurabiye yapmak için ( geçenlerde kizkardesim yapmış bir kaç tane göndermişti aslında ama kızları kesmedi birde yemekten öte yapmayı seviyorlar

)
Benim fırın bozuk bakalım önümüzdeki ay inşallah yenisini alacağım
Onlar iki saat yok olunca ortadan bizde eşimle fırsat o fırsat baş başa vakit geçirdik

Tabi yalaka gelir gelmez kızlar ben sizi cok özledim falan demeye başladı

Dedim cidden çok fenasin sen

nasıl gülüyor en çok ben özledim sizi Ananiz umursamadi diye
Aminnnn canım inşallah hepimiz için bu sene çok güzel ve bereketli geçer ve hep sağlıkla mutlu günlerimiz olsun ♡♡♡♡♡♡♡
Bizde seni çok seviyoruz canım
Tebrikler canım çok güzel bir menü
En az hasarla atlatmissin diyelim ♡ Yarını da hasarlı atlatirsan çok daha sıkı koruma programına odaklanabilirsin ♡♡♡♡
Bakın burda nerede vaaarrrr diyince şu meşhur jelibon reklamı aklıma geliyor

Benimde hepinizi Ananas gibi görüyorum diyesim geldi
Bizde hep karı koca hayal kurarken sahil kasabasında çok lüks olmayan iki katlı ev hayalimiz var ( alt kat kafe yada el yapimi hediyelik eşya dükkanı olabilir ve üst katta da bizim oturacagimiz alan ♡♡♡♡♡ Arka bahçede eşim ufak bir marangozluk atölyesi olsa ben arkada yaparım sende renklendirir satarım der eşim hep ♡♡♡♡ )
İyice mahrumiyet bölgesi olmasın ki arada eşine gecelere de akabilelim

Gerci eşime kalsa dağ başında ahşap evde de yaşar ama ben daralirim uzun süre öyle yerde tamam doğayı bende sevrim ama arada şehir gurultusu iyidir
Heee unutmadan bahçede kesinlikle bir köpek Kulübesi ve bir Golden olmasi olmazsa olmazim ♡♡♡♡♡♡♡

Aynı ben

Hep derim ben yaş ilerlemeye başlasa da ( ki ven geceleri saymak sonuçta uyuyorum o arada

) ben kesin torunları bahçede koşup TOP oynayan süper Ananne olurum

Eşimde aynı tabi
Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah ......Aminnnn

kız intihar günah ben kendimi cinayete kurban vereyim diyorsun sanırım
Vayyyy superrrr ♡♡♡♡♡
Bende köye gidince bayılırım salvari ayağıma giyip dolanmaya

bizim bahçede agaclarimiz henüz çok büyük değil ama iki senedir az da olsa meyve veriyor ♡ birde tabi ekip biciyoruz

Gerci Annem abartip bizim hasatimizi çıkarıyor her boşluğa bir şey ekerek ama sonradan iyiki diyoruz hasat güzel olunca