- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Ablam uyanınca çıkmadık Bı daha dısarı spordu akşam yemeğiydı zaman gectıİyi akşamlar herkeseöyle sarhoş olsam ki smile pek yakıştı buraya..fena dağıtasım var.
öyle sarhoş olsam ki bir an seni unutsam
unutsam bugünleri
yarinlari unutsam
Allah dağına göre kar yağdırırmışyoksa beni frenlemek bayağı zor olurmuş
Kaptan mevlütlerde geziyor tövbe bismillah
yazdıklarıma bak.... @YENA bebeğim nerelerdesin ... Meraaaaal ablişkosu ...maviş işe başlama heyecanında beni hiç takmaz şimdi
serooooooş uyandı mi kizçeciğin ....ciks onun da gelesi yok kartopuna doyamadilar belli....marginalcim naparsin giiiiii..... Dur bı Hilale sesleneyim dolaptaki makarna salatasinin içine gomuldu Allah bilir.
Ebiiiiii diyetisyen listeni hilalin buzdolabının üstüne magnetle yapiştirak mi canım. Hurma yok di mi listende
sonundaoldunun adı mineydi di mi Yenoşcum ...yavrum başının ağrısı geçtiyse gel . Bugün enişteyi nöbetçi eczaneleri dolaşmaya gönderelim mi ne dersin...
kittenlovecim merhaba nobet sonrasi gelen tatil gibisi yok var mı sizde de... .Öyle sarhoş olsam ki bir an diyette olduğumu unutsam
unutsam bitki çaylarımi yulafımi unutsam ...
![]()
Anamm gözlerimabla vur beni :))
sabah kahvaltı 9.00
1 dil.ekmek 5 zeytin
öğlen 1
4 dilim börek
akşam
3 yk pırasa
5 yk yoğurtlu kabak
şu 2 lt
evet börekler yarın tirmalarmaz inşallah beni niye yedim bende bilmiyorum sanırım psikolojik 4 gündür biraz sıkıntılı dönem den geçiyorum birde üstüne bugün annem gelince onunla yedim börekleri
görmez olaydım 1degil 2degil 3degil tam 4dilim börek ne şişirmiştir mideniNeyse sana güveniyoruz telafi edersin fazladan spormu yapsan şimdi

yoksa beni frenlemek bayağı zor olurmuş
Kaptan mevlütlerde geziyor tövbe bismillah
serooooooş uyandı mi kizçeciğin ....ciks onun da gelesi yok kartopuna doyamadilar belli....marginalcim naparsin giiiiii..... Dur bı Hilale sesleneyim dolaptaki makarna salatasinin içine gomuldu Allah bilir.
sonundaoldunun adı mineydi di mi Yenoşcum ...yavrum başının ağrısı geçtiyse gel . Bugün enişteyi nöbetçi eczaneleri dolaşmaya gönderelim mi ne dersin...