• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Boynundan asagı yıkadım sütünu içirdım yanımda uyuyor vicdan yaptım bagırdım diye ufff

Muayene bile etmedi Dr hanım uzaktan Bı kagıt hadi lavman yapılsın muayene +iki lavman 200tl
Kızımdan önemli değil ama biraz ilgi ya sizin yaptığınızı devletin acillerıde yapıyor

Kızlar acile gittik kızım cok agladı yapamıyorum anne diye bıde iç camasırda kan görünce panik oldum bagırsaklardamı yırtılma oldu diye

Acilde lavman yapıldı yarım saat bekledik cok az yaptı 22:45te ikinci lavman yapıldı çok agladı bende istemsızce bagırdım yeter yap artık diye hiç bir sekilde klozet oturmuyor acıyor yapamam diye iç camasır kilotlu corabı battı

Onlar cıkardım esim gitti bez aldı geldi onu takıp esofmanı giydirdim

23:25te yaptı cok sükür kan yoktu Dr da onun için bekletti bizi bide demesınmı çok sabırsızsınız sabırlı olun diye dedim kızım aglarken nasıl sabırlı olabilirim

2.lavmanı yapmak için çok bekledik odada yogundu acil 20dk kızım işlem yapılacak diye agladı bende ne kadar daha beklıycez diye kızınca

Yatan hasta bölümüne cikin burası yogun dedi Dr asistanı bende yenimi aklınıza geldi çocuk mahvoldu dedim

Hiç gittiğim Bı hastane değil özel bide keske dogdugundan itibaren takip edilen hastaneye gitseydim pişman oldum
Ah yavrum benim çok üzüldüm canım :KK43: geçmiş olsun,malesef zorlamayla kılcal damarlar çatladığı için kan olmuştur... düzenli kefir içir canım sade içmiyosa meyvelilerden dene benim kızımda çok etkili oluyo.

Ah yavrum benim çok üzüldüm canım :KK43: geçmiş olsun,malesef zorlamayla kılcal damarlar çatladığı için kan olmuştur... düzenli kefir içir canım sade içmiyosa meyvelilerden dene benim kızımda çok etkili oluyo.

Ahh içse ayranı bile zor içirıyorum alırım denerim yine Sagol canım

Ne kusuru canım :KK200: çocuklar sözkonusu olunca insanın gözü hiçbişeyi görmüyo doğal olarak.. üzülme seninde canın yandığı için bağırdın ,küçük kuzu unutmuştur bile annesi yarın oynar gezersiniz mutlu olur .
İnş canım ya Sagol destegın için

kızlar yazıp kaçayım hemen çok yoğundum yorgunum

sabah
1 yumurta domates salata zeytin peynir 1 dil tb ekmek

ara
çok çok az mango

akşam
1 kepçe 5 6 afet küp düştü patates yemeği
3 yok bulgur pilavı
3 yk yoğurtlu kabak

1.5 lt su

saol cnm amin amin. inş toparlar artık kuzucum.
yeptı yaptı kaptancm. aramızda kalsın 4 dilim börek yiyenler var.
mavimli mavimli de yok bilemem artık :KK70:
4 dilim böreği kim yedi :63: ya çalışmaya başladım ondan giremedim çok yorgunum kızlar bebeklerle sekizde uyuyakalıyorum iki gündür :uykucu:

Kızlar acile gittik kızım cok agladı yapamıyorum anne diye bıde iç camasırda kan görünce panik oldum bagırsaklardamı yırtılma oldu diye

Acilde lavman yapıldı yarım saat bekledik cok az yaptı 22:45te ikinci lavman yapıldı çok agladı bende istemsızce bagırdım yeter yap artık diye hiç bir sekilde klozet oturmuyor acıyor yapamam diye iç camasır kilotlu corabı battı

23:25te yaptı cok sükür kan yoktu Dr da onun için bekletti bizi bide demesınmı çok sabırsızsınız sabırlı olun diye dedim kızım aglarken nasıl sabırlı olabilirim

2.lavmanı yapmak için çok bekledik odada yogundu acil 20dk kızım işlem yapılacak diye agladı bende ne kadar daha beklıycez diye kızınca

Yatan hasta bölümüne cikin burası yogun dedi Dr asistanı bende yenimi aklınıza geldi çocuk mahvoldu dedim

Hiç gittiğim Bı hastane değil özel bide keske dogdugundan itibaren takip edilen hastaneye gitseydim pişman oldum
Geçmiş olsun canım ya bu hastaneler insanı deli edebilir gerçekten.

Ablacım sanırım bi yanlış anlaşılma var,pide diyince ne anladın bilmiyorum ama hani köfte yanına gelen tırnak pideler varya ondan bir dilim ,sakınca görmemiştim,ciddi soruyorum ne gibi kötü etkisi var ki? o_O Kahvaltımda yoktu.
Evet yanlış anlaşılma var. Daha doğrusu menundeki beş köfte gorulmezden gelinmiş. o_Opideciye gidildi zannetmişim. Kılıç kalkan kuşanilmis ya direkt saldırıya geçmişim. :işsiz: o kadarcik pide de yenilsin artık o güzel tabağı gördükten sonra yenmese ayıp olur. Afiyet olsun gerçi boğazına dizdim ama sen idare edersin ablani...kacamaklar deli etti beni her şeyi kaçamak algılar oldum....:sopa: bu sopa benim tatlım.

Çok geçmiş olsun canım. Yavrucum bayağı sıkıntı yaşamış...

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Dün kafam bir türlü kalkmadı :( birazda eşimin kötü olduğunu duyunca sıkıntıdan sanırım tansiyonum düştü ;) büyük 10 küçük 5di resmen ;)

Resmen gözümü acamadim ;) Şükür şu anda daha iyiyim ;) reglde devam ediyor ama en azından ağrısı azaldı ;)

Çok çok geçmiş olsun canım ;) Rabbim acil şifalar versin ....Aminnnnn
Maalesef bazen özele de gitsek çalışanların dusuncesizliği özelden de insanı sogutabiliyor :(

Boynundan asagı yıkadım sütünu içirdım yanımda uyuyor vicdan yaptım bagırdım diye ufff

Muayene bile etmedi Dr hanım uzaktan Bı kagıt hadi lavman yapılsın muayene +iki lavman 200tl
Kızımdan önemli değil ama biraz ilgi ya sizin yaptığınızı devletin acillerıde yapıyor

Aman boşver kuzu iyilessinde gerisi önemli değil ♡

Bugün kaçamak yaptım vallahi bebeklere yaptığım irmikli muhallebiden bir kase yedim akşam. Enerjim yerlerde.

Allah yardımcın olsun canım ;) ben küçülür hemde iş zordur tabiki ;)

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Dün kafam bir türlü kalkmadı :KK43: birazda eşimin kötü olduğunu duyunca sıkıntıdan sanırım tansiyonum düştü :KK66: büyük 10 küçük 5di resmen :KK66:

Resmen gözümü acamadim :KK66: Şükür şu anda daha iyiyim :KK66: reglde devam ediyor ama en azından ağrısı azaldı :KK66:

Çok çok geçmiş olsun canım :KK66: Rabbim acil şifalar versin ....Aminnnnn
Maalesef bazen özele de gitsek çalışanların dusuncesizliği özelden de insanı sogutabiliyor :KK43:

Aman boşver kuzu iyilessinde gerisi önemli değil ♡

Allah yardımcın olsun canım :KK66: ben küçülür hemde iş zordur tabiki :KK66:
Geçmiş olsun Banu nedir durumlar böyle :KK43: karı koca nazara gelmiş gibisiniz :KK43: hep bir sıkıntı var bir tatil lazım size.

Günaydın kızlar.. Antep buz buz. ne kış yaşıyoruz. Allah sokakta kalan insanlara ev bark yuva nasip etsin inş. o hayvanlara sıcak barınaklar versin inş. gerçekten çok soğuk..

Tugbacim hem bebişine hem sana geçmiş olsun canım. Uzuldum başına gelenlere . Şu anda saglikli beslen canım sen işin raconunu ogrendin kilo alırım diye korkma.
canımmmmm ne güzel motive buuu :KK200: çok teşekkür ederim saol..

Hayırlı akşamlar :KK200:

Rahatsızdım biraz grip olmuştum. Çok ağır geçmedi ama gelemedim.
Daha iyiyim şükür.

Sizler iyisinizdir inşallah :KK200:

çok geçmiş olsun cnm. ama burayı ihmal etme kurt kapar :KK66:

sonundaoldu sonundaoldu canım greyfurt şekerini dengelemez daha da düşürür. Kuru üzüm muz , cevizli sucuk vb ye ama abartmadan.
Kacamaklar yüzünden deliricem hacı :kızgın: çıtır çıtır kızlar olalım biz de ...şu pisbogazliği bırakalım az bı mutfakta güzel yiyecekler yapalım tembelliği bırakın artık...

yaaaa griptim ya bir de meyve dedim toparlar diye yedim. ama o saydıklarına ben bayılırım ki :KK70: hele de cevizli sucuk .

Çok çok geçmiş olsun canım :KK66: Çabucak toparlan da dön aramıza ♡♡♡♡♡

Valla ne desen haklısın ama huyuma tukureyim dayanamıyorum :KK66:
Büyük kız da söyleniyor bırak dursun sonra ben yaparım diye ama hem bitmesi gereken inşaat projesi var hemde açıkçası oda demesi de sıkılmaya basladigi için bazen aman kalsın işte diyor bu sefer de ben delleniyorum :KK70:
Ya eşim de yapar çoğu işi de adamcağız 3 sene önce beyin felci geçirdi :KK43: şükür hiç bir sıkıntı kalmadı ama hala yorulmamasi için uğraşıyorum desem yeridir :KK66:

Bugun oda iş yerinde bir fenalasir gibi olmuş :KK43: is arkadaşı hadi hastaneye gotureyim demiş ama bizimki inatla gitmemiş ( tabi ben yokum ya ondan gitmez keçi ) hatta bende kızdım yarın gitmeyeceksin dinlen diye :KK66: gitti patronu plazanin dibine - 3 de 17 metrekarelik minicik bir yer tuttu üstelik ne cam var ne birsey ( resmen kapalı otoparkı bölüp millete kiralamislar :KK43:
Tabi fenalık geçirir adam zaten stres yasak adama birde havası ortam iyice daraltiyordur :KK43:

Gelde adama sen yap de :KK43:

çok geçmiiş olsun cnm. beyin işi zor. çnkü hep ağrısı oluyor. benim de hidrosefali var ya illa ağrım olur. şükür önemli değil ama stres de yaramıyor. ailece şifa diliyorum size..

Meryemcim Tibet yogasina başladım ben de 3 tekrarla..
Hayırlı olsun milletimize vatanımıza ve bana :KK53::KK53::KK53:

ooooo Tibet hıı.. harikasın cnm. burayı ihmal etme seni görmek motive veriyor :KK200:
Bugünkü menüm

Limonlu ılık su

10.00 Kahvaltı:
Tereyağlı yumurta,5 zeytin,ince dilim peynir,yeşil biber,domates,salatalık,1 çay kaşığı ayva reçeli,1.5 dilim ç. ekmeği

14.00
Sade Türk kahvesi,1 kek burger:KK47:(hani şu unu falan pakette olan karışımlar varya ondan yaptım,eşim yüzünden oldu ona kızın bananeee:KK53: )

17.00 Akşam:
Tonbalıklı salata,1 kepçe mercimek çorbası

20.00
Mandalina,2 kaşık kadar nar

Su:2.5 lt
Spor:40 dk zumba oynakbasi34 oynakbasi34

afiyet olsun cnm. hiç üzme kendini. çünkü kendini dizginlemişsin. 2 tane yesen sorun büyüktü. yapıp yapıp yememk hele de evdeyken çok zordur. ben senden güzel eksiler bekliyorum kiiiiii. :KK200:

cnm çok geçmiş olsun Rabbim bol bol şifa versin inş. biz anneler çocuklarımız söz konusu olunca sakin kalamıyoruz haklı olarak. ama şükür ki ciddi birşey değil. çok ciddi vakalar geldiği için doktorlar basite alıyor bu gibi durumları. bağısak yırtılması falan Allah koruusn 1 damla kanla belli eder mi kendini hiç. o zorlanmadan makatta olan tahrişten dolayı olmuştur. yaşı kaç kuzunun, bezli mi, wc eğitimi denedin mi??
vücudumuzun en önemli organları arasında bağırsak yer alıyor. hatta beyni bile etkiliyor. otizmi bağırsaklara doğru besin göndererek yenenler var. hatta depresyona bile neden olabiliyor bağırsak. o yüzden çocuğa ona göre gıdalar ver cnm. sıvı ağırlıklı besle. şekerli gıdaları (evde kek bile yapma) kes bir süre. paketli gıdalar hiç verme. kakayla ilgili videolar izlet. çocuk videoları çok vardır. biz oğluma şey derdik biz yaptık sıra sen de. hadi kakayı annesine yolla derdik. yapardı annene git diye su dökerdi ardına. alkış kıyamet yani :KK70: iğrenç ama böyle böyle çözmüştük biz. 4 yşına kadar da annesine yollayalım diye gezdi :KK70:

4 dilim böreği kim yedi :63: ya çalışmaya başladım ondan giremedim çok yorgunum kızlar bebeklerle sekizde uyuyakalıyorum iki gündür :uykucu:
zukkum tabi kiii.
hayırlı olsun çok çabuk başladın işe. akademisyenllik mi yapıyorsun??
2 çocuk iş ev tabi kolay değildir. ama sakın salma emeklerin ziyan olmasın. adapte olunca duruma tekrar sıkı diyete başlarsın..

Back
X