Hakikaten çok iyi bir tatile ihtiyacım var özellikle benim

ama maalesef o iş de maddiyata bakar

maşallah kışında olsa şöyle iki gün kafa dinleyelim desek otel ücretleri maşallah

eeee hadi kızları bırakıp karı koca kaçamak yapalım hem daha az masraf olur desek onlara da kıyamam

Aman sağlık olsun da varsın tatil yapamıyalım

Rabbim büyük feraha çıkacağız ben inanıyorum ( sağlık açısından ) Maddi açıdan şükür daha iyi durumdayız

daha da iyi olur borcumuz azaldıkça

Borcum olmasın da varsın tatil de olmasın yeterki sağlık olsun gerisi cidden boş
Allah razı olsun

Bugün gitmedi işe ( ben dedim sanki madalya mı takacak gitme diye

) biraz daha iyi ama hala kafam bir tuhaf dedi

Neyse bugün biraz kafa dağıtır yarın mecbur tekrar gidecek nasılsa
Canım acaba bir şey den mi korktu da tuvalete oturmak istemiyor

çocuk sonuçta size söyleyemez ama tuvaleti gelse de oturmak istemeyebilir erteler kabızlığa da sebep olabilir

Hani ben biraz daha büyüktüm ama 6 - 7 yaşında Pirhanalar filmini izlemiştim ( sağ olsun babam pek düşünmezdi ya çocuk etkilenirse diye ) İnan bir hafta boyunca tuvalete korkudan çekinerek girerdim

sanki pirana klozetten çıkıp popişimi ısıracak sanırdım

hani şimdi gülüyorum ama cidden Annemlere kızarlar bana diye bir şey demiyordum ama o dönem hep arkama bakarak zoraki çabucak iş bitirir kapağı kapatırdım ve o dönem kabızlık tam olmasada baya bir sıkıntı olmuştu benim açımdan zorlanma durumu

Heee zamanla unuttum onu ama o süreç benim için çok zordu
Belki senin kuzuda sizin fark etmediğiniz birşeyden korkmuştur o yüzden kendini kasıyor olabilir