• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tmm cnm tesekkurler alakan icin.ama eski yediklerime gore bunlar cok azcık.nefis icin accik accik tadiyorum.ama veriyorumda sukur veremezsek napalimm:KK17::KK200:

rica ederim. ne demek burda hepimiz birbirimize destek olmalıyız.
ben de azar azar yedim amaaaa daha başındasın ya seni kaçamaklara sürükleyebilir. mesela ben korumada hafif hafif yerim dedim ama biranda kaçıveriyor :D hedefe kadar ipleri sıkı tutalım ;) :KK200:

Günaydın gençlik... bugün pek keyfim yok. fena keyifsiz kalktım neden acaba diye uykulu uyukulu düşündüm durdum. şimdi dank etti. oğlana moralim bozuk benim.
benim oğlum 5 yaşında Allah bağışlar inş. çok sakındım kuzumu. tabi bunda ailemde etkili. mesela alerjik şeyler yedirmedim, kabuklu yemişler vermedim. yani Allah korusun bu yemişler yüzünden beden sağlığını kaybeden bir sürü çocuk var malesef.
ya da koltuk tepelerinde gezdirmedim. birine vurmmamasını falan öğrettim. çok kibar naif bir oğlum. var. biliyorsunuz görümcem ben de. 2,5 yaşında oğlundan dayak yiyor ağlıyor. onun oğlu tabak tabak yemek yiyor. benim ki elim ağrıdı çok yoruldum diye diye 1 tatlı tabağı yiyemiyor. kabuklu yemişler çat çat yiyor onun oğlu. görümcem bile benim oğlana diyor ki sana vuryor git döv. hatta oğlunu tutuyor gel yapıştır diyor benimkine ama asla vurmuyor ben vuramam diyor. ya da ellini kaldırıyor sonra yumuşakça okşuyor. tabi o çocuğa MaşAllah. nazarm değmesin.
ama eşim yedi beni ya. hep senin yüzünden bu halde bu çocuk bak ne hale getirdin diye. çok üzgünüm ağlıycam nerdeyse. okulda da dayağı yer gelir diyor.
öğretmeni çok memnun oğlumdan. çok kibar efendi uyumlu diyor. sadece çok çekingenmiş. evet bunu ben de fark ettim. parka gidiyoruz mesela bir çocuk gelince kaçıp geliyor. aslında bebeklik çağlarında gelenlere saldırmaya çalışırdı :KK70:
ya ben napacağımı şaşırdım. okul açılınca rehberlik servisiyle görüşecğim de şimdi çaresiz hissettim kendimi.

ooo hey MaşAllah hafızaya bak . benimde sözel hafızam süperdir. burcumuzdan mı ne :KK70: ama gördüğüm bir yüzü çok çabuk unuturum. eşimi 10. görmede falan oturttum hafızama :KK70: yanında geçip selam vermemişimliğim bile var ilk zamanlar :KK70:

nice mutlu yıllara inş cnm..

:KK70: :KK70: :KK70: öldüm gülmekten. Allah da seni güldürsün cnm

ben de çok ağlarım. şahan gökbakarın filminde ağlamışlığım var düşünün. hatta eski iş yerimde müdürüm uyardı beni. çok duygusalsın bu kadar olmamalı çok üzülürsün falan diye. kadıncağız üzülürdü sulu gözüme :KK70: ama eilimde değil. ota b.ka ağlarım ben de :KK70:

ben de sana katılıyorum. mesela ben 8 öğünle başlayp. baya düşürmüştüm. bu kadar azı ileride düşüremez. ya da azıcık artırsa hemen tartı ağır basar. bence aralar olmalıydı.

ay çok ilginç vııcık vıcık hıııı..
sen o zaman ne yap biiliyor musun?? sabah 1 dilim ekmek yeç sulu yemeği öğlen ye 1 dilim ekmekle.
akşam katı hafif gıdalar tercih et cnm.

:KK70: :KK70: :KK70:

ekmeği pek sevmem aram yoktur kendileriyle. ama o iskenderde ki ekmeğe bayılırım :KK70: tebrik ederim iradeni
Canım çocukları yetiştirirken çok koruyucu olmamak gerek. Çocuğun kendine olan güvenini geliştirebilmesi, kendi yapabileceklerini keşfedebilmesi ve sosyalleşmesi için tehlikeli şeyler dışında sınırlamamalıyız. Koltuk tepesinde gezsin ya belki ilerde dağcı olacak :)

Canım çocukları yetiştirirken çok koruyucu olmamak gerek. Çocuğun kendine olan güvenini geliştirebilmesi, kendi yapabileceklerini keşfedebilmesi ve sosyalleşmesi için tehlikeli şeyler dışında sınırlamamalıyız. Koltuk tepesinde gezsin ya belki ilerde dağcı olacak :)

çok haklısın da cnm panik yapım işte. üç kere kafasını patlattı sıpa. 2 kere tomo çekildi. ben baya tırstım. ama biraz daha bırakacağım artık. yine de sevmediğim özellikleri olmaz inş :D kendini korusun yeter bana :D

çok haklısın da cnm panik yapım işte. üç kere kafasını patlattı sıpa. 2 kere tomo çekildi. ben baya tırstım. ama biraz daha bırakacağım artık. yine de sevmediğim özellikleri olmaz inş :KK70: kendini korusun yeter bana :KK70:
Aynen öyle. Bu arada söylemeyi unuttum görümcen biraz hadsiz mi ne.

afiyet olsun ablacimm

çok iyi bende deneyeyim canım tarif edermisin

kız uçuk gene az olmuş

profiterol haaaaa yemişsin gari yapacak birşey yok :KK70: afiyet olsun

bana değmeden de edemez :KK70: aferim coneem ama bu işler hep aynı gitmez ciğerim yarında ben tebrik alarim

bisküviler olmamış diyecegidim ki lilimeral söylemiş benden evvel afiyet olsun canım liliye katılıyorum
Canım hazır almıştım nuggeti fırına attım pişirdim burda herşeyin hazırı mevcut.
Bugün de sushi yedim öğlen ;)

Aynen öyle. Bu arada söylemeyi unuttum görümcen biraz hadsiz mi ne.

aslında hangi anlamda söylediğini anlamadım :D
ama ben nişanlı ve yeni evliyken çok çok fenaydı. eşimden ayrılacaktım hatta onun yüzünden düğün zamanımızda. nikahımız vardı düğün olacaktı. çok fenaydı. ama zaman geçtikçe törpülendi görümcem baya. şimdi gözüme batmıyor hiç. eskiden kötü anılarımız olduğu için sanırım.

rica ederim. ne demek burda hepimiz birbirimize destek olmalıyız.
ben de azar azar yedim amaaaa daha başındasın ya seni kaçamaklara sürükleyebilir. mesela ben korumada hafif hafif yerim dedim ama biranda kaçıveriyor :KK70: hedefe kadar ipleri sıkı tutalım :KK66: :KK200:
İnsalalh hedefte olsa artik bole yeme yasantisini ogrenmemiz lazim.ben 4 sene once hedefimi yakalmistim 23 kilo vermistim amaaaa bide bakmisimki yinee 98 i bulmusum..ama bi dogum yasadim bu arada 2,5 yasinda kizim var.36 yasima gircm martta.13-11 yaslarindada 2 oglum var.boyum 165 fakat ancak bir kiloya kadar kamufle ediyor.bakalim hedef yi ne 75 ama insalalh ulasinca bu kosu bandinin uzerindeki cektiklerimi unutmam.cenem dustu kusura bakmayin:KK15:

Çok çok geçmiş olsun canım :KK43: Rabbim acil şifalar versin kuzu nazara mi geldi acaba :KK64:
Sagol abla galiba :((

sonundaoldu sonundaoldu canım Sagol sende
Benim kızımda aynı kendini savunmayı bilmiyor çok pasif diyorum kendi kendime
Kuzenın iki yaşindakı oglu kolunu ısırdı benim kızım anne kolumu ısırıyor diye bagırıyo müdahale yok

Elhan Elhan ablam tşk ederim

Çok iyisin gercekten, hepiniz cok iyisiniz insani yureklendiriyorsunuz.

Mezun olmaya az kaldi dedin sen kac kilo verdin?
Canım hedefim 56...Takımlara girdigimden beri 17.4 kilo verdim kendi cabamla da 2kilo vermiştim. Yuvarlarsak 20 ye yakın verdim .o_O60 da mezun ol diyor bir aklım bakalım belki de devam ederim ilk hedefime. Bu arada rica ederim. Kilo verdikce etrafındakilere de yardım etmek istiyorsun içinden gelen güçle. Ben yaptım onlar da yapabilir diyorsun. Takımda biraz sert çıkışlarim olabiliyor zaman zaman hakkını helal et.Kilo vermek gerçekten zor...nefsimize biraz sert davranmazsak kontrolü elden birakabiliyoruz.

ay kızlar görümceme bir hediye almak istiyorum. sanırım bot ihtiyacı var. alsam mı ki??
dün eve gittim mutfak dolaplarımı ndirip silmiş. ben şok oldum. yarında vestiyeri indireceğim dedi. yapma etme diyorum dinlemiyor beni. kayınvalidesiyle evi ayrı ama altlı üstü hergün orda. diyor ki ben 40 kişiye yemek yapıyorum gelen gidene onların temizliğini yapıyorum bu ne ki diyor. durmuyor.
ocağımı tek tek söküp silmiş :KK70: yani nasıl söktü bilemiyorum :KK70:
çocuklarına aldım birşeyler de ona da alaym diyorum. uygun mu bot ne dersiniz??
Al bebeğim sevinsin muhabbetiniz artsın. Veren her zaman karlıdır. Allah razı olsun ondan da...senin işlerini kolaylaştirdigi için Allah da onun işini gücünü rast getirsin.:KK200:

Menu paylasimi yapayim

Sabah saat 8.30: 1.5 yumurta, yarim kasik tereyagi, ceyrek ibrit kutusu tulum, 5 zeytin

Ara öğün 11.00: 50 gr tuzsuz kabak cekirdegi (kalorisini ogrendikten sonra bir daha asla yemem gün boyu midem şiş gezdim)

Öğle yemegi 13.30: 1 kase mercimek corbasi, 1 tane salatalik turşusu, 1 dilim çavdar ekmeği

Ara öğün 16.00: 1 portakal

Aksam yemegi: 1 dilim ekmek, 1 kase yogurt, 1 tatli kaşığı tonbaligi, mor lahana salatasi, 3 zeytin, 1 dilim peynir.

Yeşilçay içip günümü kapatacagim.

Hayırlı akşamlar menüm sabah 10 bi buçuı omlet bi dlm kadar ekmek bi hurma bi küçük brokoli 3 dlm sucuk
Akşam daha yiyemedim eşimin iş yerine geldik anca yicez eve gidiyoz brokoli salata bi porsiyon haşlanmış hindi eti yoğurt bi kase su 5,5 bardak kadar şu an spor yürüyüş küçük oğlumla uzun uzun daha ekleme olursa yazarım

Menüm
13:30 Soğan suyu
14:00 yoğurtlu yarım muzlu 2 kaşık yulaf ezmesi
15:30 1 tane içli köfte , salata , bi kaşık kereviz salatası, bir iki tane karnıbahar ve lahana turşusu, küçücük kase sütlü tatlı, çay
17:30 3 kaşık ıspanak yemegi 2 çatal döner
Elhan Elhan oynakbasi34 oynakbasi34
Birazdan da bi bardak çay içebilirim cayın yanında kepekli light bisküvi yesem olur mu?

Hilalcim çaylarını karışım yapmadan dene çok rahatsız oluyorsan. Tek tek demle ama her birinin içine mutlaka kabuk tarçın ilave et. Tatlari yavan gelmesin.
umutluanne83 umutluanne83

abla ben esila diy bi cay iciyorum o yapiyor bana bunu

Canım menün karbonhidrat ağırlıklı olmuş. Bir dahakine dikkatli ol. Çorbanın ne çorbası olduğunu yazar mısın? Saatleri de belirtirsen sevinirim. Afiyet olsun.

Her şey güzel afiyet olsun.Ogun saatlerini de ekler misin bir sonraki menüde.

Söz canım...

Geçmiş olsun Seroşum. Tez zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim bebemin.

Tatlıya düşkünüm demeyi bırakıyoruz canım. Beynine hatalı kod gönderiyorsun error verdiğini de görmüyorsun. Seninki sadece kötü bir alışkanlık o kadar.Kahvaltinin üstüne minik bir bitter ye ya da bir hurma....Önünü kış tut tedbirini al isterse yaz gelsin. Ondan sonra Allah kerim diyebilirsin. Biskrem almıyor ve de yemiyoruz. Minik minik kacamaklar bak bel çevremizi nasıl kuşattı. Tamam mı nunucum.Kahvaltin harika ama sonunu kabusa çevirmişsin.

Bebeğim kıyamam sana.... Arkadaşlarımın söylediklerinin hepsi sonuna kadar doğru tekrar etmeyeceğim ben de...Okulda biz her gün görümcen tipli ebeveynlerin çocuklarıyla uğraşıp duruyoruz. Sayıları o kadar fazla ki....Eğitim ailede başlıyor ve bu konuda başarısız oluyoruz çoğu zaman. Disiplin cezası çözüm olmuyor. Sen doğru yoldasin olması gereken senin yaptıkların. Kimseyi dinleme...Tek endişem efemine bir çocuk da olmasın buna dikkat...

Bugün temizlik günüm yarısi bitti. Dinlenmelerde buraya bakıyorum. Birazdan işler bittikten sonra antinkuntinime geçeceğim. Akşam zumbama gidiyorum. Üç aylık kaydimi yeniledim. Spor dönüşü çok acikinca da bitki cayimla iki tane kurabiyemi yerim. :kk77: Hilal senden ne haber tatlı kızçem. zukkum zukkum :eğlence:

ablacım hala evime gidemedim gitsem yapacağım kurabiyeyi sabah 9 dan beri dışarıdayım sabah büyük abime gittik şimdide kuccugundeyiz

Canım hazır almıştım nuggeti fırına attım pişirdim burda herşeyin hazırı mevcut.
Bugün de sushi yedim öğlen :KK66:
anladım canım afiyet olsun bende yapayım denemiş olurum

Menu paylasimi yapayim

Sabah saat 8.30: 1.5 yumurta, yarim kasik tereyagi, ceyrek ibrit kutusu tulum, 5 zeytin

Ara öğün 11.00: 50 gr tuzsuz kabak cekirdegi (kalorisini ogrendikten sonra bir daha asla yemem gün boyu midem şiş gezdim)

Öğle yemegi 13.30: 1 kase mercimek corbasi, 1 tane salatalik turşusu, 1 dilim çavdar ekmeği

Aksam yemegi: 1 dilim ekmek, 1 kase yogurt, 1 tatli kaşığı tonbaligi, mor lahana salatasi, 3 zeytin, 1 dilim peynir.

afiyet olsun canımçok güzel bir menü olmuş

Hayırlı akşamlar menüm sabah 10 bi buçuı omlet bi dlm kadar ekmek bi hurma bi küçük brokoli 3 dlm sucuk
Akşam daha yiyemedim eşimin iş yerine geldik anca yicez eve gidiyoz brokoli salata bi porsiyon haşlanmış hindi eti yoğurt bi kase su 5,5 bardak kadar şu an spor yürüyüş küçük oğlumla uzun uzun daha ekleme olursa yazarım
afiyet olsun canım hindi eti tadı nasıl normal etten farki var mı

Menüm
15:30 1 tane içli köfte , salata , bi kaşık kereviz salatası, bir iki tane karnıbahar ve lahana turşusu, küçücük kase sütlü tatlı, çay
Birazdan da bi bardak çay içebilirim cayın yanında kepekli light bisküvi yesem olur mu?
vuhuuuuu menü çok iyi :):rapci:

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler ;)

Öğlen kız nasıl nevrimi dondurduyse hadi geç kalıyoruz diye ( ki daha çok vardi o zaman ben ) telefonumu evde unutmuşum :D

Tam Annemler kapısına geldim ( sokağıt başı ama tabi ben bayirin sonunda oturuyorum ) jeton düştü ama açıkçası hem vakit olarak yemedi hemde mesafe olarak :D
Neyse eşim merak etmesin diye Anneme eşimi aramasını söyleyip direk havuza geçtik ;) dönüşü bizi ordan aldı da köye uğradık haklı olarak kırılıyor diye ;)

Maşallah benim börülceler bu ara sağlam çalışmışlar heleki ufak olan :D anam gittik dünyalaf isittik :D "çokta lü lü :D madem sen ara biz kosturmacadan unutuyorsak diyecektim hadi konu uzamasin diye haklısın dedik :D

Şalgam suyuyla ilgili fikri olan var mi? Bugün akşam yemegimde tuketmeyi dusunuyorum.

Bende tuzludur diyecektim ama benden önce söyleyenler olmuş nasılsa ;)
Takma fazla bol su iç ;)

Yarin kayinvalidem sehir disindan gelecek. Ben işte olacagim geldiginde. Onlar icin yemek hazirliyorum umarim ben kacamak yapmam. Menum ayran asi corbasi, etli nohut, pirinc ya da bulgur pilavi kararsiz kaldim mevsim salata. Tatli yapmak lazim ama ben yemiyorum ne yapacağım bilemedim.

Muhallebi tarzı birsey yap istersen ;) yalancı tavuk Göğsü hesabı ;)
nohutun etini fazla tutarsin çaktırmadan ( gelin eti kendine ayıklama demesinler :D ) Protein fazla olur ;)

ay kızlar görümceme bir hediye almak istiyorum. sanırım bot ihtiyacı var. alsam mı ki??
dün eve gittim mutfak dolaplarımı ndirip silmiş. ben şok oldum. yarında vestiyeri indireceğim dedi. yapma etme diyorum dinlemiyor beni. kayınvalidesiyle evi ayrı ama altlı üstü hergün orda. diyor ki ben 40 kişiye yemek yapıyorum gelen gidene onların temizliğini yapıyorum bu ne ki diyor. durmuyor.
ocağımı tek tek söküp silmiş :KK70: yani nasıl söktü bilemiyorum :KK70:
çocuklarına aldım birşeyler de ona da alaym diyorum. uygun mu bot ne dersiniz??

Bot uygundur ama zevkini beğenir mi ;) Valla benimki ben büyük kıza hamileyken kolu komşu bana yardımcı olurken ayak ayak üstüne atıp otururdu :( ki ben o güne kadar eşimin verdiğini çoğu zaman sırf ona harcardim kendi kardeismden üstün tutardim
Artık değil Bot günahımı vermem :D

Hani dedim ya sağlam çalışmışlar diye ;) özellikle o Annesini şişirmiş neymiş Abisi hiç aramiyormus yok efendim ben ona ne yaptim ki falan diye :( Len madem canını sıkıyor bu durum ( ki ortada hiç bir şey yok adamcağız sadece çok yoğun ) Ananı sisirecegine ara Abini kendin hal hatır sor baktın soğuk sor ki hiç alakasız bir şey ;)

aslında hangi anlamda söylediğini anlamadım :KK70:
ama ben nişanlı ve yeni evliyken çok çok fenaydı. eşimden ayrılacaktım hatta onun yüzünden düğün zamanımızda. nikahımız vardı düğün olacaktı. çok fenaydı. ama zaman geçtikçe törpülendi görümcem baya. şimdi gözüme batmıyor hiç. eskiden kötü anılarımız olduğu için sanırım.

İnşallah cidden pişman olmuştur da kendini affettirmeye çalışıyordum belkide ;) benimki valla hesapta iyi ama biliyorum ki günahı kadar sevmez ki benim içinde aynı duygular geçerli artık :D

Uyudu da buraya baktım hemen

Salatami yapacağım çamaşır toplanacak
Yarın sabah erken kalkıp camları sileyim diyorum

Kolay gelsin canım sana ;) Biz kadınların işi hiç bitmez ;)

Menu paylasimi yapayim

Tebrikler canım ;) güzel olmuş bugün de menün ♡

Tebrikler canım bir harika menu daha ♡

Menüm

Bence hiç ağzının tadını bozma hem ufak ufak.midelerimiz de ufalir öyle öyle ;)

Hayırlı akşamlar :KK200:

Ben yorgun ben bitik ben doğum günü gazisi :confused:
Benim tansiyon var düşmek , benim eller kollar ve dirsek çok ağrımak, ben eşittir sürünmek :confused:

Hadi sana da geçmiş olsun Canım ♡
Eee kaç gündür kız için uğraşıyordum artık sıra kendini mutlu etmekte ♡
Rabbim evladına sağlıklı mutlu yıllar nasıl etsin inşallah ....Aminnnnn

evet kızlar

sabah 11.00
1 haşlama yumurta
domates salata
peynir 4 zeytin
1 dl tb ekmeği

ara 1 elma
yarım bardak süt

akşam 18.00
1 kepçe sulu köfteli patates patatesi 3 küçük küp 5 6 tane köfte
3 yk makarna
1 kuru biber dolması
1 avuç yarısı kadar kek toplamda 3 4 çatal ancak diyebilirim

2 lt su

1 saat tempo lu yürüyüş
aslında sabah erken kalktım ama abime kahvaltıya gittik bu saate kaldı oradan baya yürüdük dolandik anneme geçtik 1 saatten fazladır oradan da küçük abime geldik allah nasip ederse evime geçeceğim :)))))

Back
X