Günaydın gençlik... bugün pek keyfim yok. fena keyifsiz kalktım neden acaba diye uykulu uyukulu düşündüm durdum. şimdi dank etti. oğlana moralim bozuk benim.
benim oğlum 5 yaşında Allah bağışlar inş. çok sakındım kuzumu. tabi bunda ailemde etkili. mesela alerjik şeyler yedirmedim, kabuklu yemişler vermedim. yani Allah korusun bu yemişler yüzünden beden sağlığını kaybeden bir sürü çocuk var malesef.
ya da koltuk tepelerinde gezdirmedim. birine vurmmamasını falan öğrettim. çok kibar naif bir oğlum. var. biliyorsunuz görümcem ben de. 2,5 yaşında oğlundan dayak yiyor ağlıyor. onun oğlu tabak tabak yemek yiyor. benim ki elim ağrıdı çok yoruldum diye diye 1 tatlı tabağı yiyemiyor. kabuklu yemişler çat çat yiyor onun oğlu. görümcem bile benim oğlana diyor ki sana vuryor git döv. hatta oğlunu tutuyor gel yapıştır diyor benimkine ama asla vurmuyor ben vuramam diyor. ya da ellini kaldırıyor sonra yumuşakça okşuyor. tabi o çocuğa MaşAllah. nazarm değmesin.
ama eşim yedi beni ya. hep senin yüzünden bu halde bu çocuk bak ne hale getirdin diye. çok üzgünüm ağlıycam nerdeyse. okulda da dayağı yer gelir diyor.
öğretmeni çok memnun oğlumdan. çok kibar efendi uyumlu diyor. sadece çok çekingenmiş. evet bunu ben de fark ettim. parka gidiyoruz mesela bir çocuk gelince kaçıp geliyor. aslında bebeklik çağlarında gelenlere saldırmaya çalışırdı

ya ben napacağımı şaşırdım. okul açılınca rehberlik servisiyle görüşecğim de şimdi çaresiz hissettim kendimi.
ooo hey MaşAllah hafızaya bak . benimde sözel hafızam süperdir. burcumuzdan mı ne

ama gördüğüm bir yüzü çok çabuk unuturum. eşimi 10. görmede falan oturttum hafızama

yanında geçip selam vermemişimliğim bile var ilk zamanlar
nice mutlu yıllara inş cnm..

öldüm gülmekten. Allah da seni güldürsün cnm
ben de çok ağlarım. şahan gökbakarın filminde ağlamışlığım var düşünün. hatta eski iş yerimde müdürüm uyardı beni. çok duygusalsın bu kadar olmamalı çok üzülürsün falan diye. kadıncağız üzülürdü sulu gözüme

ama eilimde değil. ota b.ka ağlarım ben de
ben de sana katılıyorum. mesela ben 8 öğünle başlayp. baya düşürmüştüm. bu kadar azı ileride düşüremez. ya da azıcık artırsa hemen tartı ağır basar. bence aralar olmalıydı.
ay çok ilginç vııcık vıcık hıııı..
sen o zaman ne yap biiliyor musun?? sabah 1 dilim ekmek yeç sulu yemeği öğlen ye 1 dilim ekmekle.
akşam katı hafif gıdalar tercih et cnm.
ekmeği pek sevmem aram yoktur kendileriyle. ama o iskenderde ki ekmeğe bayılırım

tebrik ederim iradeni