• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

3-5 günün ardından tekrar merhaba. Sayfadan uzaklaştırıldım, sanırım bebeğimle alakalı son sorudan ötürü!? Ve tabii ki kilomuz aynı, sanırım, ailevi sorunlardan dolayı, emin olamadım :(
Acaba bu yüzden buradan da uzaklaştırılır mıyım? Başlamadan biter mi takım yarışması :(

Benim kıza serum bağladılar :KK43: 3 gündür geçmeyen baş ağrısı yüzünden
Bakalim inşallah iyi gelir de kurtulur kuzum :KK66: Doktor gerginliğini alsın diye bir ilaç vermişti onu da değiştirelim yetersiz sanırım dedi :KK66:
Tamamen strese bagliymis resmen :KK43:

Canım yaa.. çok geçmiş olsun. İyi gelir serum rahatlar epey...

3-5 günün ardından tekrar merhaba. Sayfadan uzaklaştırıldım, sanırım bebeğimle alakalı son sorudan ötürü!? Ve tabii ki kilomuz aynı, sanırım, ailevi sorunlardan dolayı, emin olamadım :KK43:
Acaba bu yüzden buradan da uzaklaştırılır mıyım? Başlamadan biter mi takım yarışması :KK43:
Sakıncalı bişey de göremedim mesajlarında ama bi açıklama yapılmadı mı sana? o_O

Bende Bursa da sanıyordum hatta hayali konuşma bile hatırlıyordum :KK70:

Ablacım senin mesajınla bi kez daha açıklama yapayım beni yanlış anlayanlar olduysa; ben o arkadaşın yediklerine tepkili değildim rahatlığına tepkiliydim, hepimiz o hataları yaptık ama "hahayyyt yiyorum" tarzında yazmadık birbirimizden yardım istedik ,utana sıkıla yazdık ,tavsiyeleri kulaklarımızı açıp dinledik vs.vs. O menülerle aç bile kalmış farkındayım ama çok normal şeyler yemiş gibi yazıyodu,günde on baklava yerim günlük kaloriyi aşmamış olurum ama ne olur onlar kalıcı kilo olur,arkadaş hemen atarlandı yok yiyip kilo almayan sevilmez yok o kaloriyi almalıyız kilo verirken falan falan ben ne anlattım o ne anladı...

Çok iyisin canım aynen devam :KK19:

Beni çok iyi anlamışsın canım sağol:KK200:
İşte bende "bizim fikirlerimizi sallamıyor" kısmına takılıp tepkimi gösterdim,tamam her tür menüyü kabul ediyoruz ama uyarılmayı istiyosan ediyoruz,bak kızlarda bisküvi kek tatlı yiyo hatta ben de yiyorum ama bugüne kadar kimseyede demedik bunları yiyip bide yazma diye aksine yaz yaz diye zorladık en iyi Bonus Bonus bilir bu baskıyı,mantıyı yiyip yazmasına çokta mutlu oldum en azından kızlar yanlışları yüzüne vurulunca silkeleniyolar haklısınız diyolar dikkat ediyolar,uçuğun baştaki menüleri hatırlıyosundur ama hiçbirimiz dedik mi bizim motivasyonumuzu düşürüyosun yazma diye,herkes herkesin niyetini çok güzel anlıyo ona göre tepki veriyo:KK200:

Kesinlikle canım bende sırf bu yüzden hedefimi düşürmeyi planlıyorum :KK54:

Ay ben hiçbişeye aşermemiştim yani zaten tatlı seviyodum aynen devamdı ,ye tatlıyı çıkar hakkıyı derlerdi ama benden ayşe çıktı(ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi) :KK70::KK70:

Haftaya takımda kimse kalmayacak :KK71:

Tebrikler bonuscum daha da güzel olacak inşallah :KK200:

Oh oh en sevdiğim para harcamak :halay:

Hiç uzak değil şekerim yaza o iş tamam :dondurma:

Çok güzel alanın canım okadar pişmanım ki ingilizcemi ilerletmediğime ama hala kararlıyım bişeyler yapıcam inşallah :KK50:

Teşekkürler:KK37:
İnşallah toplu mezuniyet kutlarız :halay:

3-5 günün ardından tekrar merhaba. Sayfadan uzaklaştırıldım, sanırım bebeğimle alakalı son sorudan ötürü!? Ve tabii ki kilomuz aynı, sanırım, ailevi sorunlardan dolayı, emin olamadım :KK43:
Acaba bu yüzden buradan da uzaklaştırılır mıyım? Başlamadan biter mi takım yarışması :KK43:

İki uyeliginmi var ?
Neden uzaklastirma söz konusu olsun ki..
Takım kurallarına uyduktan sonra sorun olmaz..

Kızlar eve dönünce ayrıntılı yazarım ;) kuzu daha iyi ama benim şarj az :D

MaystenG MaystenG Hoşgeldin canim ;) seni merak edince bende sordu ayın 1inde döner dediler ve takım yarışması için bir sakınca yok dediler ♡♡♡♡ hani ayrıntıya girmedim bende ;) Dönmene sevindim

Benim kıza serum bağladılar :KK43: 3 gündür geçmeyen baş ağrısı yüzünden
Bakalim inşallah iyi gelir de kurtulur kuzum :KK66: Doktor gerginliğini alsın diye bir ilaç vermişti onu da değiştirelim yetersiz sanırım dedi :KK66:
Tamamen strese bagliymis resmen :KK43:
Gecmıs olsun abla neye stres yapmış olabilir ki

canım ben dün Su perisi86 Su perisi86 a yazacaktım dicloflam bel ağrısına bire bir ama çekindim ilaç ismi yazmaya
Sagol canım kas gevşetici içtim tekrar aksilik sabah kalktım grip öksürük basladı sıcak sıcak banyo yaptım

Kızımda aynı oda hasta uyuyor

Bırazdan kalkabilirsem ıhlamur kaynatcam gözumu açamıyorum

Geçmiş olsun arkadaşlar kaptanım serenalar sizlere koala tekrar hoşgeldiniz çok yoruldum sabah spor geldiğimden beri Evi temizlik bi iki gün Evi biraz ayrıntılı yapayım inş okullara kurs açılıcak benim hedef bi arkadaş sormuştu 51 bu arada liliciğim açıklafığın için teşekkür ederim tatlım burası sadece güzel kilolar veren kızların değil güzel huylu güzel yüzlü hoş sohbet çıtırların sohbet mekanı hepiniz sağolun :halay:

Geçmiş olsun arkadaşlar kaptanım serenalar sizlere koala tekrar hoşgeldiniz çok yoruldum sabah spor geldiğimden beri Evi temizlik bi iki gün Evi biraz ayrıntılı yapayım inş okullara kurs açılıcak benim hedef bi arkadaş sormuştu 51 bu arada liliciğim açıklafığın için teşekkür ederim tatlım burası sadece güzel kilolar veren kızların değil güzel huylu güzel yüzlü hoş sohbet çıtırların sohbet mekanı hepiniz sağolun :halay:
:KK15:

Geçmiş olsun canım. Biz de anlam veremedik. Çok şukur geldin ya... Kaldığımız yerden devam ederiz. :KK19:

kızlar meraba .bi süredir gelemedim gruba.cenaze miz vardı.bi türlü gruba giremedim..tekrar döndüm araniza
Sevilaycim başın sağ olsun canım. Sabırlar diliyorum. Tatil gelince memlekete gittin, fırsat bulamadigin için gelemiyorsun diye düşünüyordum. Allah ailene sağlık ömür versin.

Sagol canım kas gevşetici içtim tekrar aksilik sabah kalktım grip öksürük basladı sıcak sıcak banyo yaptım

Kızımda aynı oda hasta uyuyor

Bırazdan kalkabilirsem ıhlamur kaynatcam gözumu açamıyorum
ayyy bu dolunay en çok da sizi vurdu inşallah abucak toparlanirsiniz canım

kızlar meraba .bi süredir gelemedim gruba.cenaze miz vardı.bi türlü gruba giremedim..tekrar döndüm araniza
başınız sagolsun

evet kızlar menumu yazayım kaçayım baskın basanindir dediler annemler ablamlar geliyolarmis

sabah 9.30
2 yumurta sucuklu
peynir domates salata
1 dil tb ekmeği

ara 1 çay
2 anti kentin

akşam 18.30

yarım kepce balık çorbası
1 porsiyon tavuk piliç sote biberli
yarım top ekmek
çeyrek kereviz
salata
2 lt su

belki küçük dilim pastadan yerim kızlar

dışarıda yedik akşam yemeğini en hafifler bunlardı öğle 2 de uyumuşum kızımla bir uyandım 5 :) olmuş ben şok

Back
X