• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Eee kolay değil gümbür gümbür bir nesil için çalışıyoruz işimiz zor :KK53:
:rapci::rapci: o zaman dans derim ben. bütün mahalleyi tığ gibi yapıp nesilleri çoğaltıp yoluna devam edersin.
yalnız Meryem hatunu da aza yaparasan yan mahalle bilem tığ gibi olur sportmen olur diyim yani :D

:rapci::rapci: o zaman dans derim ben. bütün mahalleyi tığ gibi yapıp nesilleri çoğaltıp yoluna devam edersin.
yalnız Meryem hatunu da aza yaparasan yan mahalle bilem tığ gibi olur sportmen olur diyim yani :KK70:
Meryem abla ön hazırlığı yaptırıyo bende noktayı koyuyorum o iş bizde siz rahat olun :KK71:

Meryem abla ön hazırlığı yaptırıyo bende noktayı koyuyorum o iş bizde siz rahat olun :KK71:

siz ikinizden bekleirm ben:KK70: tak tak ne görüyorsanız söylüyorsunuz en sevdiğim bu :KK70:
ha bir de kendinizde dediğinizi uyguluyorsunuz o zaman daha net oluyor . enerjinizi söylememe gerek bile yok zaten :KK200:

liliş künefe var mı bugün :D
cesarete gelirsem ben de çok tehlikeli sulara ineceğim. haaa tatlıları götürüyorum o kısmı ayrı da canım cips kola istiyor. vallahi topiğe hiç uygunolmadı dediğim ama ankara da bizimkiler yedi içti zaten eşimin yedikleri içtikleri apayrı konu tuttum kendimi. ama şimdi aklımda fena sorular var :D

bildirimler süper kızlar. harikasınız MaşAllah.
Bulamiyorum Bulamiyorum hoşgeldin aramıza..
ben de aralıkta mezun oldum. ama kopmadım takımımdan çok şükür. darısı da isteyen herkese. evlatlarını da Allah bağışlasın.
benim de bir oğlum var Allah bağışlar inş. şimdi 2. çocuk istiyorum inş nasip eder Rabbim.
yalnız ben 5 yıl cesaret edemedim.sen art arda iyi cesaret etmişsin. anaç mı değilim nedir :KK70:

Tebrik ederim cnm. Pespese beraber buyusunler dedim Allah nasip ederse 2 sene sonra rahatim :KK66:

Merhabaaa hoşgeldin takımımıza :KK25: seni eylül annelerinden biliyorum :KK66: ben eylül annesi değilim ama sizlerin doğum zamanı heyecanınızı okumak hoşuma gitmişti o zamandan beridir ara ara bakıyorum o yüzden sayfanızdaki tüm arkadaşları sanki tanıyorum :KK68:
Kaptan bahseder ama bende bir iki bişey söyleyebilirim en önemlisi menü yazıp kızların menülerini incelemen olacak,yeni tarifler göreceksin zamanla nelerin seni olumlu olumsuz etkilediğini göreceksin,önerileri dikkate alıp katılımında fazla olursa emin ol hedefine ulaşacaksın,ben her bir öneriyi can kulağıyla dinledim 2.5 ay gibi bi sürede 11 kilo verdim ve bugün mezun oldum :21: keyifli kilo vermeler:KK200:

Tebrik ederim cnm. Evet eylul annelerine de yaziyorum ama bu ara kilo isine iyi sarilinca orayi 2 gunde bir okur oldum zaten cokta aktif degiller. Kizimin yasitlariyla olan gelisimini karsilastirmak icin iyi oluyor.

Canımmm hoşgeldin. Burda çok daha iyi olacak herşey ve iraden azmin hep devam edecek..

Kızlar biz hasibeyle reelde de görüştük bu arada fıstık gibi bı hatun :nazar::KK200:

oynakbasi34 oynakbasi34 banucum bak yeni bir fıstık daha düşürdük ağımıza :KK53::KK53:

Utandiriyorsun beni yenacim. Beni kotu emellerinize alet etmeyin sakin:skandal:

ay cnm kendimizi vampir gibi hissettim yeni kan taze kan ağlara düşme falan :KK70:
ilk günden korkutmasak mı :KK70: :KK70:

Aman Allahim nerelere dustum bennn :rolleyes::rolleyes:

Tebrik ederim cnm. Pespese beraber buyusunler dedim Allah nasip ederse 2 sene sonra rahatim :KK66:

Tebrik ederim cnm. Evet eylul annelerine de yaziyorum ama bu ara kilo isine iyi sarilinca orayi 2 gunde bir okur oldum zaten cokta aktif degiller. Kizimin yasitlariyla olan gelisimini karsilastirmak icin iyi oluyor.

saol cnm. süper yere düştün :D
sonu mutlu bitecek :D haha
benim iyikilerim arasında 8. takım canlarım ya :KK200:

Bulamiyorum Bulamiyorum ben seni başka topiklerden takipteydim bu arada :KK70: soyayı takip ederim. selam atarım arada. ve azmine hayran kaldım.
birkaç aya yeni bir fit karışacak topluma dedim menülerine bakarken. hem de 3 bebeyle MaşAllah.
8. takıma da çok katkın olacağından eminim :KK66:

Evet cnm aradigim gazi soyada buldum Allah razi olsun soya_sosu soya_sosu :KK15:

siz ikinizden bekleirm ben:KK70: tak tak ne görüyorsanız söylüyorsunuz en sevdiğim bu :KK70:
ha bir de kendinizde dediğinizi uyguluyorsunuz o zaman daha net oluyor . enerjinizi söylememe gerek bile yok zaten :KK200:
Enerji enerjiyi görünce açığa çıkıyo şekerim karşılıklı :KK200:

liliş künefe var mı bugün :KK70:
cesarete gelirsem ben de çok tehlikeli sulara ineceğim. haaa tatlıları götürüyorum o kısmı ayrı da canım cips kola istiyor. vallahi topiğe hiç uygunolmadı dediğim ama ankara da bizimkiler yedi içti zaten eşimin yedikleri içtikleri apayrı konu tuttum kendimi. ama şimdi aklımda fena sorular var :KK70:
Bugün yok kendimi doğumgünüme hazırlıyorum :KK53: cipsssss offff yeminle resmen aşeriyorum :deli:

Korkma canım gelll hiçbişey olmayacak :deli::deli::deli:

Peşpeşe büyüsünler fikri bana da çok mantıklı geliyor o yüzden bende ikinciyi istiyorum şimdi 18 aylık kızım var benimde :KK68:

***8. TAKIM 608.ETAP***

oynakbasi34 ( 106 / / / % ) Sabit
mavimli ( 75.8 / 75.3 / 0.5 / 0.66 % )
serenalar ( 79 / / / % ) Sabit, üye izne ayrılmak istiyor ( 1.izni )
Meryemozcan27 ( 61.4 / 60.8 / 0.6 / 0.98 % )
ebideryal ( 69.8 / 68.8 / 1 / 1.43 % )
Lilimam25 ( 63.4 / 62.6 / 0.8 / 1.26 % ) Üye mezun olmak istiyor
Themarginal ( 54.8 / 53.4 / 1.4 / 2.55 %) Üye mezun olmak istiyor
Bonus ( 104.9 / 105 / + 0.1 / - 0.10 % )
Ucukkacikk ( 65.2 / 64.6 / 0.6 / 0.92 % ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 18 Ocak, başlangıç kilosu 68 kg , Hedef 54 kg
Zeybil1 ( / / / % ) Yeni üye, Başlangıç Tarihı 23 Ocak, Başlangıç kilosu 80 kg, hedef 65 kg

8. Takım Ortalaması: %

Son düzenleme:
Enerji enerjiyi görünce açığa çıkıyo şekerim karşılıklı :KK200:

Bugün yok kendimi doğumgünüme hazırlıyorum :KK53: cipsssss offff yeminle resmen aşeriyorum :deli:

Korkma canım gelll hiçbişey olmayacak :deli::deli::deli:

Peşpeşe büyüsünler fikri bana da çok mantıklı geliyor o yüzden bende ikinciyi istiyorum şimdi 18 aylık kızım var benimde :KK68:

cnmmm :KK200:
neyse ne kaldı şunun şurasında 2 güncük ;)
ya bende kendime kızıyordum doğru düzgün birşey yemek istesen diye ama normalmişim anladım.
eskiden akşamları cips kola çekirdek falan yapardık eşimle. şimdi o tek yapıyor. amannn işte kafa şişman daha :D neyse sabah artıydım. o eksilsin yapayım bir kereden birşey olmaz :D

bu arada belki haftasonu giremem falan cnm. yeni yaşın sağlık mutluluk huzur getirsin inş. sağlıklı bir de bebiş.
dilerim ömrünün her anı tebessümle geçer. iyi ki doğmuşsun iyi ki tanımışım seni :KK200:

***8. TAKIM 608.ETAP***

oynakbasi34 ( 106 / / / % ) Sabit
mavimli ( 75.8 / 75.3 / 0.5 / 1.22% )
serenalar ( 79 / / / % ) Sabit, üye izne ayrılmak istiyor ( 1.izni )
Meryemozcan27 ( 61.4 / 60.8 / 0.6 / 0.98 % )
ebideryal ( 69.8 / 68.8 / 1 / 1.43 % )
Lilimam25 ( 63.4 / 62.6 / 0.8 / 1.26 % ) Üye mezun olmak istiyor
Themarginal ( 54.8 / 53.4 / 1.4 / 2.55 %) Üye mezun olmak istiyor
Bonus ( 104.9 / 105 / + 0.1 / - 0.10 % )
Ucukkacikk ( 65.2 / 64.6 / 0.6 / 0.92 % ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 18 Ocak, başlangıç kilosu 68 kg , Hedef 54 kg
Zeybil1 ( / / / % ) Yeni üye, Başlangıç Tarihı 23 Ocak, Başlangıç kilosu 80 kg, hedef 65 kg

8. Takım Ortalaması: %

kaptancım bence mavimlinin yüzdesinde sorun var

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler ;)

Doktordan döndük hemen listeyi duzelteyim dedim ;) Z Zeybil1 kaldı bir tek gözümden kacmadiysa ;)
Tekrar geçmişe bir bakayım olmadı Son ortalamayı da hallederim ;)

Bu arada yeni gelen arkadasimiz Bulamiyorum Bulamiyorum ♡ Hosgelmis ♡♡♡
+ 90 topiginin bende yeri çok ayrı ♡ Senelerce oralarda da dolanıp durdum :D
İnşallah bizim takım da ugurlu gelir ve birlikte çok güzel kilolar veririz ;)

Back
X