Hilalcim boş kalmaman bir yerde güzel.Bunu lehine çevirmek senin elinde canım. Canın sikildikca yemeğe vermeyeceksin kendini. Sabah seni tok tutacak faydalı şeyler yemen çok önemli. Bir dahaki acikma vaktini de hesapla öncesinde hazirladigin öğününü tüket...programlı olduğun için aklına başka bir şey de gelmez. Her türlü tedbirini al leblebi, kuru meyven, üç hurman elinin altında olsun. Bu koşuşturma içinde bol enerji de harcayacaksin. Her konuda sana elimizden geldiğince tam destek canım. Salıverme yeter. Yediler hayal değil. Allah annene de tez zamanda sağlığına kavuşmasını nasip etsin. Her şey yoluna girer. Biz ruhen bedenen sağlıklı olalım gerisi kolay.
evet ablaa çoğu zaman yemeğe vakit bulamıyorum vakit bulsamda iştahım gitti hastalıktan sanırım olsun neyseki üzülmüyorum yemek yemekten iyidir daha evvel yaptım yine yapabilirim 7 leri girebilirim 75 e kadar inmiştim yine yeniden daha aşağılara da inecegim inşallah çok çok iyi geliyorsun teşekkür ederim gerçekten grubun annesi gibisin
sağol canım teşekkür ederim kızın iyimizukkum canım Allah kolaylık versin sana, annene de şifa güç kuvvet versin biran önce toparlansın inşallah
@serenalar teyzen nasıl oldu canım?

eşle geçirilen vakit güzeldir
Aşk dolu omrunuz bonkörlüğün de hep üzerinde olsun.