• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hepimiz için öyle olsun meryemcim ❤️

Sen neler yapicaksin bugün, varmı planın ?
Amin canım... Bugün plansizim Yenoşum..:KK14: Eşimle evde takilacaz herhalde. Kahvaltımizi yaptık. Kahve saatimiz var sırada. Senin gibi o da bana sorar birazdan bilmiyorum ki ne yapsam. Evde olmayı seviyorum açık büfe iyi oluyor. :eğlence:

IMAG1839.webp

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Bugün bir tuhaf uyandım :( canım hiç bir şey istemiyor hatta evdekiler beni mahsun küçük çocuklara benzettiler :D

Kızlar ille dışarı çıkalım diyor ama bir yandan istesem bir yandan hiç bir şey yapasim yok :(
Dün kvleri görmek yaramadı sanırım bana :D
Geç saatlerde döndük gece ve açıkçası çokta sıkıcı geçti ;) çocuklar zaten odalarına çekildi sohbet etmeye gorumceler de az Umre hazirliklarindan bahsedin sonra saçma sapan bir filme daldilar :(
Neyse artık onlar dönene kadar rahatiz :D

Bol keyifler beybisi
Ateş sizi çağırıyor :KK45::KK45:

Rabbim acil şifalar versin canım :dua:

Allah yardımcın olsun canım

Oy oy :kk77:

Soğan suyunu neden içiyorsun ?

Keşkek , çiğköfte tam kombo olmuş şişmelik:KK45:

Ben de ikisini çok severim afiyet olsun..

Mutlu pazarlar ayşem:KK15:
Rahimi temizlesin diye iciyorum bebek istiyoruz hayırlısıyla.
Gezmeye gidince onumuze ne koyarlarsa onu yiyoruz mecbur baklava da vardi amaa zor dayandim hatta elime aldim tabagi bakip bakip geri koydum:KK70:

Bak sen kaptanımın adını bile biliyor...:KK45:Zuhal ne kadar güzel bir yıldızdır kendisi...:KK19: Mefkurem Mefkurem bugün aldım başıma belaları demiştir. Ama biz tatlı baş belalariyiz :oops:. Lilişim evladım olsan ancak bu kadar severdim seni . :KK60: TDK kurdum benim.
Yaaaa çok mutlu oldum bu sözlerine ablaaaaa :oops::KK200:

evet ablaa çoğu zaman yemeğe vakit bulamıyorum vakit bulsamda iştahım gitti hastalıktan sanırım olsun neyseki üzülmüyorum yemek yemekten iyidir daha evvel yaptım yine yapabilirim 7 leri girebilirim 75 e kadar inmiştim yine yeniden daha aşağılara da inecegim inşallah çok çok iyi geliyorsun teşekkür ederim gerçekten grubun annesi gibisin

sağol canım teşekkür ederim kızın iyimi
İyi kuzum sağol.

Teşekkür ederim bitanem :KK36: gerçekten cok sasirdim :) :KK23:

Sende cok tatlisin :KK60:

Yenanin guzelligini zaten biliyorum meryemlede tanismik olduk
:KK200:

Sağlıklı huzurlu aşkla dolu nice yıllara bitanem. :KK200:Bu yılın en güzel armaganisin benim için . Doğum günün kutlu olsun Lilişim... Lilimam Lilimam seni çok seviyorum.:KK74:
Canımmm çoook teşekkür ederim sende benim için öylesin,kendinle birlikte biçok güzel insanla tanışmama vesile oldun,bende seni çok seviyorum güzel yürekli ablam benimmm... :KK200::KK200::KK200:

Eki Görüntüle 2234263

Lilimam Lilimam canım yeni yaşın dilediğin tüm güzellikleri yaşatsın sana ve sevdiklerine..
İyi ki doğmuşsun güzel ve akıllı kova kadını ❤️

Edit; pastayi kendi ellerimle yaptım "yalandan kim ölmüş" korumadasin nasılsa bir dilim yersin kalanı kaynanan giller yer:KK53:
Teşekkür ederim benim zarif ablam,iyi ki senle karşılaşmışım senin gibi cevherin varlığından mahrum kalmadım:KK200::KK200::KK200:

Mutlu pazarlar arkadaslar

Ruhlar mesafe sanallik dinlemiyor gönül gözü dedikleri bu olsa gerek. Biz de dün çok güzel heyecanlar yaşadık ziyaretinle. Rabbim hayatına sağlık huzur versin sevenlerini artırsın en değerlilerini de sana bağışlasın Mefkurem
sagolasin cnm
Aminnnn cumlemiz icin inş.

zarifsin gerçekten. Ben de kendi adıma güzel dostlar edindiğim için çok şanslıyım
:KK36:

Şöhretin bedeli ağır olur mefkuş
Haberin olsun :KK53::KK53:
Böyle bedele can kurban:)))

Yaaaa çok mutlu oldum bu sözlerine ablaaaaa :oops::KK200:

İyi kuzum sağol.

:KK200:
Dogum gunun kutlu mutlu olsun cnm saglikla nice mutlu senelere ins. :KK15:

Back
X