Allah razı olsun canım desteğin için ♡♡♡♡♡ Çok şükür eşime takilmadim zaten

kovuldugunu ogrendiginden 3 gün sonra zaten akşamları yardıma gittiği yakın arkadaşıyla konuşmuş oda sağ olsun sakin iş arama ben ne güne duruyorum burada işin hazır demiş ♡♡♡♡
İşte her şerde bir hayır var diyorlar ya hakikaten öyle ♡ Eşim beyin felci gecirdiginde oda arkadaşı olmuşlardı ( oda beyin kanaması geçirmişti ) ve o günden sonra hep bir aradaki hatta hep derim yeri geldi ailelerimizden fazla bize destek oldular ♡♡♡♡ Allah onlardan razı olsun ...Aminnnn
Hani geçenlerde de anlatmıştım ya geçmişte bir şeyler yapılmıştı bana diye

Son 1 haftadır onunla ilgili rüyalar görüyorum

resmen sayikliyarak uyandım bir keresinde hatta eşim benden önce uyanmış resmen tir tir titriyordun ve sayikliyordun dedi

her fırsatta bol bol dualar ediyorum Allahın izniyle hiç bir şey olmaz Rabbim korur beni diyorum ama gece rahat uyuyamayinca da bu sefer bütün gün sersem gibiyim

Birde 3 gün önce inanılmaz bir bacak ağrısı ile uyandım

diz kapagimdan aşağı baldirin dış kısmı sanki dayak yemiş gibi ağrıyor

Şişlik yok çarpma yok ama yürürken ağrı oluyor hatta eşim bile diyor hatun ne oluyor sana tam duzeliyorsun başka bir yerden bir şey çıkıyor diye
He günüme şükür benden çok kötü durumda olanlar var ama işte ister istemez modum düşüyor öyle olunca
Heee inanıyorum bir iii güne hiç bir şeyim kalmayacak ama işte bir gece güzelce uykumu alsam o enerjiyi bulacağım ♡ Gündüz sizlerle yazisabilsem daha da çabuk toparlanirdim kafam dağılır ama simdilik idare edeceğim mecbur
Kedidir o kedi ♡♡♡♡♡