Günaydın gençlik hayırlı cumalar.. takım güzel.. açtım da 52 bildirimim vardı baya iyi geldi bana. eminim sizlere de iyi gelmiştir. bugün defena yoğun birgün beni bekliyor olabilir. glemezsem ondandır. biraz sonra izin alıp kaçiciğim..
o inan hepimizde var duygusal yeme bozukluğu. ama irade işi herkeste olmuyor.. bunu kullan ve lütfen düzenli beslen. aç bırakma kendini cnm
hehe tamam sustum lafımı geri aldım kız. hepiniz eşimden yana çıktınız. nerde kadının gücü nerde birlik hıııı nerde bu devlet

demek şişman papaz

puhaha.
bu rada enişteme bir haller oldu di mi?? buldu yanındaki çıtırı değişir böyle. yeme balım yeme. tartı sonrası ikindi vakitleri ızgaralı falan bir yemek olabilir.
valla benim eşim çiftliğe gidiyor ama foto görüntü yok

mesela bugün gececi günboyu napr nerelere gider bilmiyorum. günahı boynuna

gerçi o çiftlikteki hayvanların kokusuyla anca eve gelir puhahaha

heee bu arada senin öğünler zor dedim ama inan yapması açısından demedim. dayanması açısından

benim ağzıma yemek girmeli canısı. sabah ekmek yemeliyim 11 dilimde olsa. ben sebze suları içemem yulaf lapası yiyemem

hele senin kadar az hiç yiyemem. tebrik ederim vallahi örneksin. MaşAllah.
kahvaltı aşrt deyip çekiliyorum cnm
puhaha muhtar bir değil ikiymiş

bugün şişiko papaza dua yollayak o vakit
senin kardeşin de numune. insan ablasına nispet yapar mı çok ayıp! iyi etmişsin cnm. o diğeri de nasiplenmiş

bu arada ben böyle değildim bu grupta oldum

laf aramızda anarşikler var

yalnız kepi kaptım ama stresim devam ediyorum. çünkü tatlı yeme huyum hortladı

inş çok şişmem.
menünü beğendim tatlım. amma ekmekler gözüme battı
tebrik ederim
@Themarginal harikaydın. burdan kopma ama. yoksa alıyoruz. bir de gözlerim senin arar yani
çok severim o bulgurlu ıspanağı. afiyet olsun cnm. suyu da ben uyanır uyanmaz 2 bardak içiyorum. sonra sabahla öğlen arası için masamda 1 bardak su olur bitiririm. öğlenle akşam arası 2 bardak içerim. eve gidincede yemekten önce 2 bardak içtim mi tamamdır. bardaklarım 330 mldene bak. rutine dönüyor hiç unutmuyorsun içtikçe de içesin geliyor.
puhaha ciksssss hellooooo
1 dilim fena değil. tadımlık olur o. kasma kendini. streste ilo vermeyi engeller. bu hafta harikasın
bizler iyiyiz sen nasılsın cnm?? annende ayaklanmış sanırım çok sevindim. zor olanı atlattınız gerisi kolay Allah'ın izniyle.
menü güzel de 8 köfte gözüme çok geldi. hoş karatay serbest doyana kadar diyor

afiyet olsun
bu kız naptı dedim biran. gece yedin sandım

yer arıyorum ben kızmaya

2. de anladım neyseki..
çok geçmiş olsun cnm. ben de öyle oluyorum suratım alev alev oluyor. ama dışarıdan ateşe bakılınca normal. bol bol ıhlamur c vitamini duş iyi gelir