• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

zukkum zukkum tarife baktım ama nedense bulamadım :KK43: Meryem Alan gelince atar nasılsa :KK66:

Ekran görüntüsü almıştım benim çadırlarda biri silmiş sanırım :KK43:

Ahanda buldun :KK70:

Hemen kopyalayın yazdığı mesajı;

Az önce Asibecimin sütlü yulaf lapasını denedim. Sonuç muhteşemdi...Kızlar resmen tatlı keyfi yaptım. Tabi içine bir tatlı kaşığı bal koyunca tadından yenmedi. Tek o değil tabi üç gün kurusu, bir hurma, azıcık tarçın....aman Yarabbim....aşure desem değil, sütlaç desem değil.....bir garip lezzetti vesselam. Bir dahakine balsız yapicam. Çok tatlıydı. :cool:

Yulaf sütle haslaniyor öncesinde yanlış anlamadiysam :KK66:

Allahım yarabbim zaman geç olmasaydı da yazdığımı bulsaydim.
Bir bardak süt, üç kaşık lapa karistira karıştıra pişirilir. Bir çay kaşığının ucuyla tarçın eklenir. Kuru meyveler ne varsa hurma, kayısı eklenir. Bir de muz çatalla ezilir...afiyetle yenir.:kk77:

Tebrik ederim
Darisi basimiza insallah :dua:

Cnm 3 yada 4 yk yulafi 1 sb su ile pisir yulaf yumusayinca icerisine 1 muz ya da 1 elma ya da mevsime gore seftali cilek yabanmersini vs ya da kuru kayisi dilimle at 1-2 daha karistirip pisir. Sonra icine istersen tarcin at. Biraz badem, ceviz veya findik kirikla. Tabagina aldiktan sonra biraz sut ilave edip karistir cok yapis yapisligi biraz aciliyor. Ben gecen gun en son uzerine 1 tk chia da attim guzel oldu citir citir. Afiyet olsun.

Tesekkur ederim cnm umarim meryeme gecmez. Olmsdi yrn maske takarim.

Iyi geceler cnm
teşekkür ederim hepinize hemen yazdım kenara yapayım bugün :)

Eklentiler

• 20190215_094739-1-1.webp
    20190215_094739-1-1.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 31
Günaydın gençlik hayırlı cumalar.. takım güzel.. açtım da 52 bildirimim vardı baya iyi geldi bana. eminim sizlere de iyi gelmiştir. bugün defena yoğun birgün beni bekliyor olabilir. glemezsem ondandır. biraz sonra izin alıp kaçiciğim..
hehe tamam sustum lafımı geri aldım kız. hepiniz eşimden yana çıktınız. nerde kadının gücü nerde birlik hıııı nerde bu devlet :KK70: :KK70:
demek şişman papaz :KK70: puhaha.
bu rada enişteme bir haller oldu di mi?? buldu yanındaki çıtırı değişir böyle. yeme balım yeme. tartı sonrası ikindi vakitleri ızgaralı falan bir yemek olabilir.
valla benim eşim çiftliğe gidiyor ama foto görüntü yok :KK70: mesela bugün gececi günboyu napr nerelere gider bilmiyorum. günahı boynuna :KK70: gerçi o çiftlikteki hayvanların kokusuyla anca eve gelir puhahaha :KK70:
heee bu arada senin öğünler zor dedim ama inan yapması açısından demedim. dayanması açısından :KK70: benim ağzıma yemek girmeli canısı. sabah ekmek yemeliyim 11 dilimde olsa. ben sebze suları içemem yulaf lapası yiyemem :KK70: hele senin kadar az hiç yiyemem. tebrik ederim vallahi örneksin. MaşAllah. :KK200:
puhaha muhtar bir değil ikiymiş :KK70: :KK70: bugün şişiko papaza dua yollayak o vakit :KK70:

bu arada ben böyle değildim bu grupta oldum :KK70: laf aramızda anarşikler var :KK70: :KK70: yalnız kepi kaptım ama stresim devam ediyorum. çünkü tatlı yeme huyum hortladı :KK43: inş çok şişmem.

puhaha ciksssss hellooooo :KK70: :KK70:
Günaydın canım. Yoğun görünümlü gibi görünen bu günün keyifli sürprizlerle dolu güzel bir güne dönüşmesine dilerim canım. Eş konusuyla alakalı sadece buldu bunuyor durumuna düşme diyecektim. Yoksam her zaman yanındayım canım. :eğlence:muhtar azası boş durmaz hesabı arada bir bakıyorum diğer takimlara nolur nolmaz diye :KK53: cikkkksa sen de dahil oldun dimek:KK20:bak grup bizi bozar deyip işin içinden sıyrılma....yazdıklarına kopuk kopuk cevap veriyorum ...idare et...:cool:o şişko valentinin de sülalesine rahmet gönderdim. Ahi mi tuttu nedir...teraziyi kuracaktım bu sabah neredeyse....:KK57: seviyom kız seni :KK200:

Günaydın canım. Yoğun görünümlü gibi görünen bu günün keyifli sürprizlerle dolu güzel bir güne dönüşmesine dilerim canım. Eş konusuyla alakalı sadece buldu bunuyor durumuna düşme diyecektim. Yoksam her zaman yanındayım canım. :eğlence:muhtar azası boş durmaz hesabı arada bir bakıyorum diğer takimlara nolur nolmaz diye :KK53: cikkkksa sen de dahil oldun dimek:KK20:bak grup bizi bozar deyip işin içinden sıyrılma....yazdıklarına kopuk kopuk cevap veriyorum ...idare et...:cool:o şişko valentinin de sülalesine rahmet gönderdim. Ahi mi tuttu nedir...teraziyi kuracaktım bu sabah neredeyse....:KK57: seviyom kız seni :KK200:

ay ne güzel dua o amin cnm amin. daha da güzelleri senin olsun inş şu cuma günü yüzü hürmetine .
ben bilirim yanımda olduğunuzu şaka yapam dedim azıcık :KK200: ne kusuru cnm önemseyip bir dolu güzel şeyler yazmışsın daha ne olsun. ve ben de seni seviyorum. görmeden gönül bağım oldu ne güzel :KK200:

Günaydın gençlik hayırlı cumalar.. takım güzel.. açtım da 52 bildirimim vardı baya iyi geldi bana. eminim sizlere de iyi gelmiştir. bugün defena yoğun birgün beni bekliyor olabilir. glemezsem ondandır. biraz sonra izin alıp kaçiciğim..

o inan hepimizde var duygusal yeme bozukluğu. ama irade işi herkeste olmuyor.. bunu kullan ve lütfen düzenli beslen. aç bırakma kendini cnm :KK66:

hehe tamam sustum lafımı geri aldım kız. hepiniz eşimden yana çıktınız. nerde kadının gücü nerde birlik hıııı nerde bu devlet :KK70: :KK70:
demek şişman papaz :KK70: puhaha.
bu rada enişteme bir haller oldu di mi?? buldu yanındaki çıtırı değişir böyle. yeme balım yeme. tartı sonrası ikindi vakitleri ızgaralı falan bir yemek olabilir.
valla benim eşim çiftliğe gidiyor ama foto görüntü yok :KK70: mesela bugün gececi günboyu napr nerelere gider bilmiyorum. günahı boynuna :KK70: gerçi o çiftlikteki hayvanların kokusuyla anca eve gelir puhahaha :KK70:
heee bu arada senin öğünler zor dedim ama inan yapması açısından demedim. dayanması açısından :KK70: benim ağzıma yemek girmeli canısı. sabah ekmek yemeliyim 11 dilimde olsa. ben sebze suları içemem yulaf lapası yiyemem :KK70: hele senin kadar az hiç yiyemem. tebrik ederim vallahi örneksin. MaşAllah. :KK200:

kahvaltı aşrt deyip çekiliyorum cnm

puhaha muhtar bir değil ikiymiş :KK70: :KK70: bugün şişiko papaza dua yollayak o vakit :KK70:

senin kardeşin de numune. insan ablasına nispet yapar mı çok ayıp! iyi etmişsin cnm. o diğeri de nasiplenmiş :KK70:
bu arada ben böyle değildim bu grupta oldum :KK70: laf aramızda anarşikler var :KK70: :KK70: yalnız kepi kaptım ama stresim devam ediyorum. çünkü tatlı yeme huyum hortladı :KK43: inş çok şişmem.
menünü beğendim tatlım. amma ekmekler gözüme battı :KK70:

tebrik ederim @Themarginal harikaydın. burdan kopma ama. yoksa alıyoruz. bir de gözlerim senin arar yani :KK200:

çok severim o bulgurlu ıspanağı. afiyet olsun cnm. suyu da ben uyanır uyanmaz 2 bardak içiyorum. sonra sabahla öğlen arası için masamda 1 bardak su olur bitiririm. öğlenle akşam arası 2 bardak içerim. eve gidincede yemekten önce 2 bardak içtim mi tamamdır. bardaklarım 330 mldene bak. rutine dönüyor hiç unutmuyorsun içtikçe de içesin geliyor.

puhaha ciksssss hellooooo :KK70: :KK70:

1 dilim fena değil. tadımlık olur o. kasma kendini. streste ilo vermeyi engeller. bu hafta harikasın :KK66:

bizler iyiyiz sen nasılsın cnm?? annende ayaklanmış sanırım çok sevindim. zor olanı atlattınız gerisi kolay Allah'ın izniyle.

menü güzel de 8 köfte gözüme çok geldi. hoş karatay serbest doyana kadar diyor :KK66: afiyet olsun

bu kız naptı dedim biran. gece yedin sandım :KK70: yer arıyorum ben kızmaya :KK70:
2. de anladım neyseki..:KK200:

çok geçmiş olsun cnm. ben de öyle oluyorum suratım alev alev oluyor. ama dışarıdan ateşe bakılınca normal. bol bol ıhlamur c vitamini duş iyi gelir

:D :D :D gunahimi aldın kız :D gece gece malzemeler olsa da yapıp yemezdim zaten ;) ama yarın deneyebilirim ;)

Hayırlı sabahlar tarım 67800 geçen hafta 68800 geçmiş olsun arkadaşlar hastalara şifalar diliyorum

Süpersin canım ♡ Tebrikler

geçen hafta 85.5 bu hafta 84.2

oynakbasi34 oynakbasi34

Tebrikler canım seninde sonuç harika ♡♡♡

Gecen hafta cuma 89.6
Bugun hafta cuma 88.6.
Suan bide regl donemim

Regle ye göre harika bir sonuç ♡♡♡♡ Tebrikler

Gunaydinnn :KK68:

Gecen hafta 102.4
Bu hafta 101.7
Fark -0.7
Yuzde % -0.683

Bu hafta vucudum kendini korumaya almisti sanirim acilmaya basladim. Sali gunu bile 102.4 kiloydum ne olduysa şu 2 gunde oldu :KK48:

Vayyyy 2li rakamlara çok az kalmış gözün aydın ♡♡♡♡ Tebrik ederim ;)

***8. TAKIM 609.ETAP***

oynakbasi34 ( 106 / 105.8 / 0.2 / 0.19 % ) Üye izne ayrılmak istiyor ( 1. HAKKI )
mavimli ( 75.3 / 75 / 0.3 / 0.40 % )
Meryemozcan27 ( 60.8 / 60.6 / 0.2 / 0.33 % )
ebideryal ( 68.8 / 67.8 / 1 / 1.45 % )
Bonus ( 105 / / / % )
Ucukkacikk ( 64.6 / / / % )

Umutluanne83 ( 89.6 / 88.6 / 1 / 1.12 % ) Yeni üye, başlangıç tarihi 27 Ocak, başlangıç kilosu 91.9 kg, hedef 75 kg
Zarpy ( / / / % ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 27 Ocak, Başlangıç kilosu 82.5 kg, Hedef 70 kg

8. Takım Ortalaması: %

Bende vere vere 200 gram vermişim :( deli olacağım ama pes etmedim o ikili rakamları göreceğim ;)

Bu arada listeden izne ayrılıyorum ama buradayım ve menü paylaşacağım kesinlikle ;) takıma katkim daha fazla olunca dahil olurum nasılsa ;) bu tartı stresi belkide beni biraz yavaşlatıyor ;)

Bende vere vere 200 gram vermişim :KK43: deli olacağım ama pes etmedim o ikili rakamları göreceğim :KK66:

Bu arada listeden izne ayrılıyorum ama buradayım ve menü paylaşacağım kesinlikle :KK66: takıma katkim daha fazla olunca dahil olurum nasılsa :KK66: bu tartı stresi belkide beni biraz yavaşlatıyor :KK66:

Banucum keşke izne ayrilmasan ..
Olsun ya gram gram gitsin.
Ama gitsin..
En azından liste korkusu biraz daha frenler seni...
Seni çok iyi anlıyorum faydam yok diyorsun ama seniin pozitif enerjin iyi niyetin yeterli nasıl olsa liste yok deyip hepten salarsin bu sefer psikolojik olarak iyice cokersin..
Bu yolları benden daha iyi kimse bilmez..
Yine sen bilirsin baskı olarak algılama ama gönlüm devam etmenden yana

Bende vere vere 200 gram vermişim :KK43: deli olacağım ama pes etmedim o ikili rakamları göreceğim :KK66:

Bu arada listeden izne ayrılıyorum ama buradayım ve menü paylaşacağım kesinlikle :KK66: takıma katkim daha fazla olunca dahil olurum nasılsa :KK66: bu tartı stresi belkide beni biraz yavaşlatıyor :KK66:
Bencede ayrilmayin,herkezin bunyesi ayni degil,demekki sizden yavas gidecek

***8. TAKIM 609.ETAP***

oynakbasi34 ( 106 / 105.8 / 0.2 / 0.19 % ) Üye izne ayrılmak istiyor ( 1. HAKKI )
mavimli ( 75.3 / 75 / 0.3 / 0.40 % )
Meryemozcan27 ( 60.8 / 60.6 / 0.2 / 0.33 % )
ebideryal ( 68.8 / 67.8 / 1 / 1.45 % )
Bonus ( 105 / / / % )
Ucukkacikk ( 64.6 / / / % )

Umutluanne83 ( 89.6 / 88.6 / 1 / 1.12 % ) Yeni üye, başlangıç tarihi 27 Ocak, başlangıç kilosu 91.9 kg, hedef 75 kg
Zarpy ( / / / % ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 27 Ocak, Başlangıç kilosu 82.5 kg, Hedef 70 kg

8. Takım Ortalaması: %
Aslinda ben 98.8 ile basladim ama buraya kayit oldigum gunden basliyor heralde kilo olcumu?

Banucum keşke izne ayrilmasan ..
Olsun ya gram gram gitsin.
Ama gitsin..
En azından liste korkusu biraz daha frenler seni...
Seni çok iyi anlıyorum faydam yok diyorsun ama seniin pozitif enerjin iyi niyetin yeterli nasıl olsa liste yok deyip hepten salarsin bu sefer psikolojik olarak iyice cokersin..
Bu yolları benden daha iyi kimse bilmez..
Yine sen bilirsin baskı olarak algılama ama gönlüm devam etmenden yana
oynakbasi34 oynakbasi34 kesinlikle katılıyorum Nilüfer haklı. İzne ayrılma kaptanım :(

:KK70: :KK70: :KK70: gunahimi aldın kız :KK70: gece gece malzemeler olsa da yapıp yemezdim zaten :KK66: ama yarın deneyebilirim :KK66:

Süpersin canım ♡ Tebrikler

Tebrikler canım seninde sonuç harika ♡♡♡

Regle ye göre harika bir sonuç ♡♡♡♡ Tebrikler

hehe biraz öyle oldu. bence o lapa öğlen yemeyeceksin ikindi vakti öğleyle akşamı birleştireceksin tam o vaktlik. çok da tok tutuyormuş. öyle denesene kaptanım.
ve elütfen izne ayrılma. çünkü artılar izindekilerde kaçınılmaz. bak mezunum yine de ayrılamıyorum. biliyorum ki artılar gelir. gramda olsa gidiyor ya. ne güzel yeni rakam gelmiş 105 . 200 gr gitse her ay eder 800 gr. yılda 10 killo eder. bence azımsanacak bir rakam değil.

Vayyyy 2li rakamlara çok az kalmış gözün aydın ♡♡♡♡ Tebrik ederim :KK66:

Tesekkur ederim cnm insallah gorurum ikili rakamlari. Gun oturmamiz martin ilk haftasina ertelenmis o zamana insem bari 9lara kizlara surpriz olur
Bence de listeden ayrilma canim az da olsa eksi gelmek guzel bence arti gelmekten iyidir

Back
X