• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hadi ya :))
Olsun be delilik iyidir :rapci:
Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime deli olurum dünya benim kahrımı çeker :KK53:

@meryemozcan27 sana gelsin. Turku seviyormuşsun dedi kuşlar...

Amatör bir grup ama çok severim yorumlarını.
Kürtçe Türkçe çok güzel yorumluyorlar ..

Türküyü bende çok severim artık kızımda çok seviyo türkü çıkınca çocuk direkt hüzünleniyo yahu anne karnını özlüyo sanırım :eğlence::deli:

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Sonunda büyük kız benide tam yamulttu :( durup durup sarılıp öptü len yürü git bak benide hasta edeceksin dedim durdum ama o inatla ne yani ben mikropmuyum diyip durdu :D

Dün birde eşimle ufaktan kapisinca giremedim buraya :( Adam beni deli etti sebepte okadar saçma ki :( Esimin halasi çaya bekliyordu bende eşime hadi kızlar kalsın bir saat kadar uğrayıp dönelim dedim anam sensin halana gidelim diye yok efendim çok dusuncesizmisin adam köpek gibi çalışıyor demiyorum da işin gücün gezmek demezmi :D
Tabi benim salter attı o an sonuçta hem kendi akrabası hemde kendi demişti gideriz diye üstelik kaç haftadır birlikte hiç bir yere gitmiyoruz :( sonunda bizimki tabi özür diledi ama ben sinirden aglayinca mi ne Grip iyice azdı :D
Göz nezlesi de var şu anda resmen gözler sipir sipir akıyor :(

Şimdi çıkıyorum döndüğümde kaptandan menü ve bisiklet süresi bekliyorum haberi olsun :KK19: oynakbasi34 oynakbasi34 yorumlamak için değil doğrusuyla yanlışıyla herkes görsün bir iki bişey desin ki kaptanişkomda kendine gelsin diye taktım :KK66: hem yorumlarımda tabi neyim eksik :21::KK71::confused:

Tak kuzum tak da valla yatigigim yerden zor yazıyorum gözlerde akinca :( bana iki gün müsaade hemen toparlanıyor inşallah ıhlamur ve limonlu şu dayayarak ;)

Banucum çattın diyeyim :KK45::KK45:
oynakbasi34 oynakbasi34

:D :D :D
Yok yok iyi böyle ;)

Sayfayı gereksiz yere işgal ettiğime göre artık gidebilirim :KK70:

İşgal ne demek kuzum sen her zaman yaz yeterki ♡♡♡♡ Seviliyorsun ♡♡♡♡

Günaydın ablam:KK60: emarım geçen gece çekildi sonuç bekliyorum

İlk sayfadaki metabolizma hızlandırıcıyı içiyorum tok tutuyor beni hoşuma gitti
Sen nasılsın ablam oglun nasıl oldu iyilestimi geçmiş olsun :KK200:

Tünaydın gençlik. oku oku ancak geldim..

Hayalinin peşinden koşmuş hee :)

İnşallah zarar etmez bu sefer yoluna girer herşey canım ❤️

Abisinin dolandırmasida pes yani..:KK62:

hiç deme ne hayalmiş arkadaş :KK70:
abisi öyle böyle dolandırmadı cnm. 120 bin çiftlik borcu vardı 90 bize kaldı 30 ona.
çiftliğin tarktörü makineleri ona kaldı , eşimin bekarken tek başına aldığı aracı bozup (tamirci at arabasına dönmüş bu abi demiş eşime) bize onu verdi!
hayvanları da 2 o aldı 1 bize ! babası da sen çalışıyorsun yaparsın deyip ona sırt çıktı!
Allah ıslah etsin ne diyim.
Yaaa ne guzel benimde hayalimdi :KK70:

ay bilmiyorum ucuk bana hiç hitap etmiyor :KK70:
inş sen de hayallerini gerçekleştirisin o zaman :KK70:

Bindik bir alamete canım kızlarla güzel bir yolculuk yapıyor beraber sizlanip beraber seviniyoruz bazen. Banuş gibi ben de takıma faydam olmadığına üzüldüm birazcık. Uzun zamandır hayal edemeyeceğim kadar inceldim şükür. Senin dediğin gibi kas deyim en iyisi:eğlence: Bir kilo gitse hiç fena olmayacaktı. Regl yok...sıkıntı yok...ödem yok....bahanesi ney bı anlayabilsem...Kızların eksisi çok olsun buna seviniyorum en azından. :KK76:

Allah benim iyiliğimi versin :KK49: bana da böyle olduğunu söylese vücudum ben de boş yere dertlenmesem:KK45: tatlım sen beni geçecek gibisin...bu ağır aksak halim onu gösteriyor.:KK14:

Yenoşum senin şahsında geçmiş olsun diyorum o zaman. Allah yardımcısı olsun bacimin.:dua:

Sen ne minnoş bir şeysin böyle...şöyle ağız tadıyla bir kizamiyorum :KK50:

Yenooooooo benimle aynı boyda :halay:pigmelik de güzel ya...:deli:

Amatör olarak üniversitede ben de eğitimini aldım. Şimdi okulda işe yarıyor. Bitir canım altın bilezik dursun bir yerde.

Dostlara selam spora devam :spor:

Canım çok geçmiş olsun. Leblebi varsa evde onu da atiştirabilir.

Sanat, kültür muhabbetlerine bayılıyorum medyatik güzelim benim...:KK200:

:KK5:

Hanım ağa olma yolunda gibi istemeden ortasına düşecek tubişim.

Öküzler iyidir :süslü:başka zeval olmasın :confused:

Etti mi üç :mad:

Kolay gelsin canım hafta sonu gezmeler için cuma temizliği şarttır.:KK9:genç hatunlar bilginize :süslü:

Alerjik bir şey de olabilir Banucum...daha yeni hastaydın sen....o_OGeçmis olsun. Moralini yuksek tut...çabuk iyileş canım....

Gerçekten çok güzel...Bizim takımın bir huyu var ki çok seviyorum. Cuma deyip bırakmıyorlar ve hafta sonunu güzel geçiriyorlar. Umudum sen de çok iyisin bu konuda tebrik ederim bebeğim.:KK200:

hanımağa ve ben :KK70: hiç yan yana bie gelemeyiz cnm :KK70:
aman beni sinir etmesin borca sokmasın da naparsa yapsın :KK70:

Kız Azrail gibi ensemdesin :KK70: :KK70: :KK70: Şaka bir yana ama cidden sen soracaksın diye yerken bir daha düşünüyorum :KK70:
Cansın ♡♡♡♡

kaptanım çabuk düzel. spor olmasa da yeme içmeye dikkati elden bırakma geçmiş olsun.

Dünki menüm
10:30 1.5 yumurta , bi dilim peynir,bikac domates, bi kucuk dilim tahin helva ,cay
14:00 bi kücük muz
18:00 4 fırın köfte bir iki dilim fırında patates, salata, iki kaşık fasulye piyazı
1.5 litre su
oynakbasi34 oynakbasi34 @meryemozcan27

çok şşükür menü süper.. kahvaltı var ara var akşam kararında MaşAllah

Arkadaşlar, benim moralim yerle yeksan, hiç huzurum keyfim yok. Müsadenizle 2 gün inzivaya çekilsem olur mu? Yoksa diskalifiye mi olunuyor?

yok diskalifiye olmazsın da anlat dinleriz belki faydamız dokunur cnm. inş. Rabbim feraha kavuşturur.

ben aslinda 2 gündür çok hüzünlüyüm mugedeki zavallı kızcağız yüzünden izleyeniniz varmi

ben de sosyal medyadan denk geldim. çok üzüldüm de o iş bence karışık.öldürme hadi kaza falan da yakma cese de hunharca yaklaşma anlkayamadım. tabi sınanmadığımız dertle ilgili konuşmam da doğru değil. Rabbim o tür pis mahlukatlara evlat nasip etmesin inş.

Teşekkür ederim canım işlerim az kaldı. Tadımlık küçük bir tabak ikram edebilirim tabi buyur gel beklerim Hilalcim. Antep'ten birazcık bir şeyler kapmisim yiyenler bir daha istiyor maalesef. o_Oİçli köfteyi yapayım fotoğraf paylaşicam bakalım görüntüsünü beğenecek misiniz :KK53:

ayyy haşlamasını severim. cnm istedi benim de ama yapamıyorum. ilk kez denedim rametli babam aradı napıyorsun diye. dedim dağınık köfte. o ne dedi dedim içliköftenin dağılmışı :KK70:

Hıh size teessüf ediyorum bir ay önce aldığım kot pantolonu hiç giymemiştim bugün bir beden kucuguyle değiştirdim nabeeerrr:63::KK53::KK70::cool:
oohh MaşAllah..

Benımde 3 cocuk bıde esım var. Bende onlara uymak zorundayım:)

ben de bu taktiği kullandım. az az herşeyden yemeye çalıştım. ayrı ayrı şeyler yapmak benim için zordu. tıkandığım anda yememeyi tercih ettim.

Sanırım senin insiyatifinde bu kelebekler kaptanım oynakbasi34 oynakbasi34 :KK66: yani üyenin gruba yeterince vakit ayırdığına düzenli paylaşım yaptığına listeye girme ihtimalinin yüksek olduğuna kanaat getirirsen alınabiliyor sanırım,çünkü birden fazla kişi dikkatimi çekmişti listeye girmeden sembolü aldığı :KK66:bak @zukkum da listede değil ama aldı,ışılduru da aldı sanırım bu takımın eski mezunu yani O'nu tanımadığım için durumunu bilmiyorum.

senden de hiçbir kaçmıyor :KK70:
bu arad korkmadığı 2 hayvandan biri kelebek diğeri uğur böceği. sinekten bile korkarım onun haricinde :KK70:

Tatlışım bildiğin böcük. Önce tırtıl oluyorlar sonra Allah'ın bir lütfu kanatları çıkıyor rengarenk çiçeklerin üzerinde uçup duruyorlar. Bir söylentiye göre bir günlük ömürleri varmış çok yazık ... Ne işe yaradığını valla bilmiyorum uçup duruyorlar işte :süslü:
Tembelim koalam mesajın çok hoşuma gitti. Balımmmm:KK200:

puhahah :KK70: ben de ne diyor hemşerim düye okuyordum :KK70:

Slm kızlar
Bugün kayinvalideme gittik köye. Orda hem göze batmamak hem de çok yememek için oruç tuttum.
Bu gece meryem çok uyandı yine. sahura 15 dk kala uyandım. Alarmı kapatmisim hatırlamıyorum. Bu yüzden çabucak sahur yaptım.

Sahurda 3 yumurta tavada, 10 zeytin, 1 dlm beyaz peynir

İftarda yoğurt çorbası, salata, ızgara tavuk

hasibe snein hedef kesin gelici. diyet yaparken ben de karrlılığı severim sonunu getiririm.
çözüm üretirim. çaaresizdim mecburen yedim demem. ya yemem, ya yemiş gibi yaparım ya da benzer çözümler bulurum.
Başından sonuna kadar katılıyorum nokta:KK45::KK37:
ben de bene de :KK70:
canımmmm:KK200:

Kaptanım şekerim öncelikle geçmiş olsun :KK200: ama bu hastalık öyle tavuk göğsüyle falan geçmez biliyosun :KK53: o yüzden tamam spor falan yapamıyosun ama bol ıhlamur nane limon ve diğer bitki çaylarıyla tavuk suyuna limonlu çorbalar içiyosun,sana enerji vermeyecek karbonlardan da uzak duruyosun canım boşa bahane etme mecbur kaldım diye :KK47:
Eşine gelince bugünlerde hoş gör alttan al bence,işten çıktığı için ister istemez canı sıkılıyodur ,gereksiz çıkışları olabilir geçecek inşallah,sizin birbirinizi sevmenizi ben çok seviyorum :KK200: oynakbasi34 oynakbasi34

Günaydın Kadınlar Kulübü'nün mankenleri, nasılsınız? Anneli kızlı bizi soracak olursanız, şükür çok iyiyiz. Yarından sonra 5. Ayımıza gireceğiz, 4. Ayında karın üstünden sırt üstüne dönmeye başlamıştı, bugün de bir sırt bir yüz üstü derken hoşuna gidince yatakta yuvarlanmaya başladı♡

Heyecanımızı babadan sonra sizinle de paylaşalım dedik :)

zarp bey :KK70: @Zarpy nerelerdesin canım

D Deliidivane aysecimmm nasıl gidiyor hayat inşallah biran evvel bebeğine kavuşursun Rabbim tüm isteyenlere içinde de sana tez zamanda bebek nasip etsin inşallah
Aminnn. Bu ara biraz yogun gidiyo yatılı misafirim vardı sen naptın nerelerdesin döndün mü

Canım hayırdır canını sıkan şey inşallah önemli bir şey değildir :KK66: Rabbim derdine derman verir inşallah kuzum ♡
Sıkıntı yok canım henüz listede değilsin hem öyle iki günle diskalifiye olmak olmaz ♡ Sen iyi ol yeter :KK66:

İnşallah sende yakında bizlerle mucizenin yıla çıktığının müjdesini paylasirsin ♡♡♡♡ dayanabilirsen dene canım sonuçta hem sevap hemde şifa kazanirsin inşallah :KK66: Dualarımız seninle ♡♡♡
Denicem insallah abla bi yorgunlugum cıksın bu aralar yoruldum biraz. Sonra denicem zayiflamama da yardimci olur hem

Back
X