Günaydın gençlik..
kızlar dün çok fena koşturmaca oldu akşam giremedim uyuya kalmışım menü de yazamadım ama akşam yemeğimi çok geç yedim 8 9 gibiydi ama çorba ve kapuskaydi
bu arada 1 kilo fazla çıktım tartıda inşallah cumaya eksi gelir
yokluğun fark ediliyor hilalcik..
o artı ödem olabilir dedim ama kızartmaları ekmekleri gömmüşsün olmaış cnm. perşembeleri detoks yapsana.
bu arada değişiklik sana iyi gelecek. anlaşmayı da yapmışsın aferin sana diyetini sabote etmezler. ufaklığıda bırakıp onalra yürürsün
Bu kente yalnızlık çöktüğü zaman
Uykusunda bir kuş ölür ecelsiz
Alıp da başını gitmek istersin
Karanlık sokaklar kör sağır dilsiz
@YENA ,
Lilimam
sonundaoldu
,
@mavimli
oynakbasi34
sayfalarım karanlık kalmasın hadi gelin aydınlanayım artıkın

çok severim bu türküy cano..

her günün daha aydınlık olsun inş.
Ayy al bendende okadar bende bunaldım öyle dışarı çıkmayla falan geçecek bunalım değil tatile ihtiyacım var
Abla ablaaaa artık yemek ye lütfen bak tencere yemeği falan ye canımm tamam çorba ekmek yerine ama kalori hesabına göre yoksa tok falan tutmuyo tek başına,onun yerine tencere yemeği ve bir dilim ekmek yesen hem daha tok olurdun hemde vücut şaaaaşıp kalakalırdı

hatta sonrasında tepki bile gösterebilir malum yemek nedir unuttu garibim
Son günlerde menülerde sık sık patates görüyorum hadi hayırlısı ama bizler patatesi unutmuştuk haberiniz ola
Bu menüyü Meryem sultan görmemiş olacakki yorum yapmamış,sen naaaptın böyle

hiç olmamış valla, sen neden spor yapmıyosun şekerim ?
Yine çok güzel Hasibecim ,lütfen kaptanım bak Hasibeyle kilolarınız yakın kopya çekebilirsin,sen neden böyle beslenmeyesin
oynakbasi34
Şu mesajının hepsine katılıyorum Meralim. meryemciğin tencere yemeği yemesine, o patateslere, tatile

, ve uçuğun sporuna. çoluk çocuk yokken ooo ne sporlar yapılır. bir de metobolizması güzel çalışır. hem rahmi de güzel etkiler spor..
Meryem abla nur yüzlü ablam bitanesin sen
Bana öyle çok birşeymiş gibi geldi ki o iki sarma,anlatamam midemdeki ağırlığı.Şu saat oldu hala hissediyorum onları midemde
yaprak serttir mideye dokunur cnm. hatta ebn emzirrken annem yedirtmezdi. çocua dkunur diye. ee senin mide d ehafif yemeye alıştıysa normaldir etkisi. bol su iç cnm.
Adet olucamı anlayınca kafam bozuluyo bu ay o kadar sey yaptım yine yok yine yookk ister istemez moralim bozuluyo.
ucukcum benim 2. çocuk olacak şayet olursa ama inn ilk çocuk gibi stres oluyorum. her ay belirtiler gelince geriliyorum. hatta bazen vaktinden önce kan testi bile yaptırıp moralimi bozuyorum. bunları da kendime boşuna eziyet olarak görüyorum ama bazen söz dinletemiyorum kendime.
bak lili demiş spor yap diye. bana çok iyi gelliyor yürüyüşler. benim pek zamanım yok aralara sıkıştırıyorum ama herşeyi unutturuyor. lütfen spor yap halk eğitim kursalarına falan git. olamdı okul oku. kafayı dağıt biraz.
ve lütfen tedavine başla bu arada. evet gençsin hatta çok gençsin ama için bebek istiyor başla bir yerden bakalım. doktorlar 1 yılı geçince gelin diyor.
ama cidden öylesin,senin yüzünü gören insanın direk sarılası geliyordur bence.öyle bir enerji veriyor:)
küçükken tatlıymışım da,sonrasında tatlı yemeye verince kendimi işler değişmiş

senden bende de umutluyum cnm.. hadi bakalım o gelinlikte kuğu gibi ol.
ben nişanlandım kiloluydum. nikahı yaptık foto çekindik abowww kocaman duruyorum eşimin yanında. hemen diyete başladım. o gelinliğe incegrmeliyim dedim ve 82 kilodan 59 a düşüp amacıma ulaştım. sen de yaparsın güveniyorum.
offff bu saat oldu uyuyamadım akşam çok kötü birşey öğrendim ağlamakla doldum allahım sen kötülere fırsat verme
evimiz bahçeli bizim eşim cam fidanı ekmek için karşıda ufak bir boş arsadan toprak alıyor kızımda yanında 5 adımlık bir mesafe burası eşim bahçe kapısının orada uğraşırken kızımda bahçe kapısının dışında oynuyor ama kapı ful parmaklık gibi açık yani herşey görünüyor eşim eğiliyor saksıya kızim koşarak eve gelmiş ilk kapı dışında 2. bir kapı var binaya giren oraya kadar koşmuş baba abiler beni götürecek do demiş esim fırlamış bakmış kimse yok bu bir hayal olamaz kızım daha evvel bu şekilde gelmedi hiç ama eşimle konuştuğumuzda beri aklımdan çıkmıyor ya birşey olsaydı bu işler anlık saniyelik allahım sen koru zaten sadece pazar günleri babası ile çıkıyor tavuklarini sevmeye toprakla oynamaya onada yollamam artık çok korktum evin tam karşısın daki dükkana değişik tipte insanlar girip çıkıyor sözde hurda plastik vs geri dönüşümü yapıyorlar ama ben de eşimde denk geldik mazot benzin tarzı bişey çekiyorlar arabadan 3 4 kere gördüm ve bu insanlar benim hiç gözüm tutmadı izliycem yarın yine ama akıl verin nolur ben kızıma nasıl tarif ettireyim sorduğumda gel buraya gel demişler yarın balkondan göstersem mi nereden çağırdı seni diye
cnm çok haklısın çok ürkütücü. artık çocuklarımızı kendimizden bile sakınır olduk. ülkece psikolojimiz bozuk. şu kötüler eskiden gün yüzüne çıkmıyordu maalesef. artık bilinçllendik her şey gün yüzüne çıkıyor. anne babalar hep çocuklarının yanında. bunlar güzel şey. ama işte bizlerde duydukça paranoyak oluyoruz.
neyse bir de şu videolar var ya çocukların bilinçaltına çok fena işliyor. şayet çocuğu biri almaya kalksa ki Allah korusun alırdı. çünkü çok küçük. belki geçerken birileri sevmiştir. ya da kendine doğru geliyor zannetmiştir. o izlediği videoları verdiği etkilerle öyle sanmıştır. ha video izlemiyorsa da birşey duymuştur falan.
Dün eşim odumu kopardı
Eşimin kuzeni bize geldiğinde biberonunun ucunu unutmustu bende hazır araba bendeyken 2 dakikada gotureyim dedim

dönüşü kızı Anneme bırakıp iki dakika eve uğrayıp Annemin benden istediği valileri alır birde kahve içerim dedim
Eşimde ben gittikten sonra uyuya kalmış ama nasıl bir uykuysa defalarca Zile bastım hatta apartmani ayağa kaldırdım desem yeridir

Anahtarda içerden kapı üzerinde olunca kendi anahtarına da giremedim ve tabi o An uyduğunu bilmediğim için panik oldum

Bir yandan telefondan arıyorum hatta içerden duyuyorum telefonun çaldığını da ama yok adam kapıyı açmıyor
O AN aklıma direk eşimin fenalaştıği geldi ve daha kötü panik oldum
En sonunda şükür duyurabildim kendimi ama inanılmaz sinirlerim bozuldu ve içeri girer girmez aglamaya başladım

O an nasıl kendime kızdım daha bir gün önce sacma şeyler yüzünden kısa süreli de olsa tartıştık ve o An hiç ya bir şey olursa diye düşünmüyor insan
Rabbim sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin. ...Aminnnnn
Allah korusun kaptanım. Rabbim korktuğumuza uğratmasın. sanırım ben olsam ben de perişan olurdum. geçmiş olsun..
Bu arada bugün Annemler Almanya'ya ucuyorlar

Gelin bir iki güne doğum yapacak ve bizimkiler 1.5 ay kadar orada kalacaklar
Tabi güzel bir Liste hazirladik hepimiz

gelirken unutmayayim herkes yazsın demişti
kaptanım biz de listte haızrlayabiliyor muyuz

takım ruhundan mütevelllit