Günaydın gençlik..
yokluğun fark ediliyor hilalcik..
o artı ödem olabilir dedim ama kızartmaları ekmekleri gömmüşsün olmaış cnm. perşembeleri detoks yapsana.
bu arada değişiklik sana iyi gelecek. anlaşmayı da yapmışsın aferin sana diyetini sabote etmezler. ufaklığıda bırakıp onalra yürürsün
çok severim bu türküy cano..

her günün daha aydınlık olsun inş.
Şu mesajının hepsine katılıyorum Meralim. meryemciğin tencere yemeği yemesine, o patateslere, tatile

, ve uçuğun sporuna. çoluk çocuk yokken ooo ne sporlar yapılır. bir de metobolizması güzel çalışır. hem rahmi de güzel etkiler spor..
yaprak serttir mideye dokunur cnm. hatta ebn emzirrken annem yedirtmezdi. çocua dkunur diye. ee senin mide d ehafif yemeye alıştıysa normaldir etkisi. bol su iç cnm.
ucukcum benim 2. çocuk olacak şayet olursa ama inn ilk çocuk gibi stres oluyorum. her ay belirtiler gelince geriliyorum. hatta bazen vaktinden önce kan testi bile yaptırıp moralimi bozuyorum. bunları da kendime boşuna eziyet olarak görüyorum ama bazen söz dinletemiyorum kendime.
bak lili demiş spor yap diye. bana çok iyi gelliyor yürüyüşler. benim pek zamanım yok aralara sıkıştırıyorum ama herşeyi unutturuyor. lütfen spor yap halk eğitim kursalarına falan git. olamdı okul oku. kafayı dağıt biraz.
ve lütfen tedavine başla bu arada. evet gençsin hatta çok gençsin ama için bebek istiyor başla bir yerden bakalım. doktorlar 1 yılı geçince gelin diyor.
senden bende de umutluyum cnm.. hadi bakalım o gelinlikte kuğu gibi ol.
ben nişanlandım kiloluydum. nikahı yaptık foto çekindik abowww kocaman duruyorum eşimin yanında. hemen diyete başladım. o gelinliğe incegrmeliyim dedim ve 82 kilodan 59 a düşüp amacıma ulaştım. sen de yaparsın güveniyorum.
cnm çok haklısın çok ürkütücü. artık çocuklarımızı kendimizden bile sakınır olduk. ülkece psikolojimiz bozuk. şu kötüler eskiden gün yüzüne çıkmıyordu maalesef. artık bilinçllendik her şey gün yüzüne çıkıyor. anne babalar hep çocuklarının yanında. bunlar güzel şey. ama işte bizlerde duydukça paranoyak oluyoruz.
neyse bir de şu videolar var ya çocukların bilinçaltına çok fena işliyor. şayet çocuğu biri almaya kalksa ki Allah korusun alırdı. çünkü çok küçük. belki geçerken birileri sevmiştir. ya da kendine doğru geliyor zannetmiştir. o izlediği videoları verdiği etkilerle öyle sanmıştır. ha video izlemiyorsa da birşey duymuştur falan.
Allah korusun kaptanım. Rabbim korktuğumuza uğratmasın. sanırım ben olsam ben de perişan olurdum. geçmiş olsun..
kaptanım biz de listte haızrlayabiliyor muyuz

takım ruhundan mütevelllit