O ince çizgi verilen 100 veya 200 gr bence....çok uğraştım vere vere bu mu demeden hem de....ondan sonra verebileceğimize inanıyoruz. Çocukları buyutmuşsun maşallah ..sıra kendini küçültmede Bonuscum. Çocuk büyütmek bence kilo vermekten daha zor. Sen üç tane vatana evlat yetiştirmişsin maşallah. Ooooo senin işin kolay. Daha çok gençsin ben 50 yaşımda bu işi başardım senin önünde güzel bir hayat var zamanın bol..bir ayda olacak gibi bakma..azar azar sağlıklı bir hatun olmak seni bekliyor.
Büyük olan 9.sınıfa gidiyor.
Ortanca 1 sınıfta.
Diğeride 4 yaşında :)
Bitki çayı olarak evde yeşil çayım hibisküsüm hep bulunuyo zaten.
Ayrıca şu an neyim var bi düşündüm yasemin var kantoron var sakinlik için aldıydım düzenli 3 hafta içmem gerekiyodu içemedim.
Kişisel bakım demişsin ne kadar haklısın kendime kızgınlığımdan belkide acıdığımdan uzun süre aynaya bakmadığımı biliyorum.
Tam tersini yapmak lazımdı aslında.
Nerden dönersem kar diyorum artık.
Bir çizgi bir nokta var sanki onu aşarsam yapabilceğimi çok iyi biliyorum aslında inanıyorum kendime iradeye yenik düştükçe inancımı zedeledim boşuna.
Kendine rezil oluyor insan ilk önce sonra başkalarından da utanmaya başlıyor.
Yeşil çayın yanında mate, funda çayı, kiraz sapı, rezene çayi da al. Çok faydasını gördüm. Poşet değil açık gramajla.Birazdan evdeki yardimcilarimin fotosunu atacağım. İlgilenenler olabilir. Devamlılık çok önemli.