• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yok anam yok cidden var bende birşey :KK43:

Gündüz fena değildim bileğinin ağrısı hariç hatta aksam üzere eşimi gidip aldım arabayla hava çok soğuk hasta olmasın hem suyumuz bitmiş hesabı :KK66:
Akşam yemekten önce midem bir tuhafti sonra daha beter oldum :KK43: bir anda sanki karlar üzerinde yatiyormuscasina üşüme tuttu :KK43:
Sonra bir mide bulantısı sonuç; :kusmuk:
Eşimin zoruyla biraz çekirdek citledim oda mide bulantim geçsin diye ana hala bulanıyor :KK43:

Aleyküm selam canım ♡
Geçmiş olsun

Menu vereyim
Kalkinca 1 tk ev yapimi elma sirkeli su
Sabah resimdeki gibi
Ara 3 dlm portakal yarim yesil elma kakaolu
Oglen havuc corbasi
Aksam corba ve tonbalikli salata. Salatanin yarisi kaldi. Siki kapakli kaba koyup dolaba kaldirdim. Icinde sulanacak domates yok, kokacak sogan yok. Dayanir mi yarina acaba yrn oglen yesem?
Eki Görüntüle 2238604 Eki Görüntüle 2238605 Eki Görüntüle 2238606
Bende ciğer sandım elmaları :kk77:

Sabah 10:30
Limonlu maydanozlu su
Sahanda yumurta,yarim turp,peynir zeytin.1 dlm tb ekmek çay
Öglen Yok
Aksam 16:00
Carsidaydim 1 tavuk dürüm(kalorisine baktim 350 kalori falan)
Oda iki ögün icin cok sayilmazdi:KK54:
2 lt su
1 saat tempolu yuruyus
Dürümü erken yemen iyi olmuş bari .

Menüm
14:00 bi dilim ekmek iki dilim peynir, zeytin cay
15:00 bi kase karnıbahar yemegi
19:00 bi kase karnıbahar
Bi bucuk litre su
oynakbasi34 oynakbasi34 Elhan Elhan
Bugün gaz bombası olarak dolancaksın desene :deli:

Menu vereyim
Kalkinca 1 tk ev yapimi elma sirkeli su
Sabah resimdeki gibi
Ara 3 dlm portakal yarim yesil elma kakaolu
Oglen havuc corbasi
Aksam corba ve tonbalikli salata. Salatanin yarisi kaldi. Siki kapakli kaba koyup dolaba kaldirdim. Icinde sulanacak domates yok, kokacak sogan yok. Dayanir mi yarina acaba yrn oglen yesem?
Eki Görüntüle 2238604 Eki Görüntüle 2238605 Eki Görüntüle 2238606
Afiyet olsun canım. Elmalara artık ne kadar tarçın attiysan ciğer gibi olmuş mübarekler :KK45:

Bulamiyorum Bulamiyorum kakaolu elmanın tadı nasıl acaba, tarçın ve şekerli güzel gidiyordu da :p
Ikisi de birbirine zıt sanki, ama resime bakınca ciğere, böbreğe benzemiyor değil :)
Tarçin elmaya, armuta, ayvaya hele muza bir yakışıyor ki sorma canım. Kan şekerini müthiş dengeleyen bir baharat hem de tok tutuyor.

Slm canolar okuya okuya geldim ne çok yazılmış çizilmiş gene maşallah size, mezun olan arkadaşımı cok tebrik ederim meryemozcan ne güzel okulun en zayıf öğretmeni olmak dimi :halay: şimdi onlar düşünsün
Merhaba güzel Işılcım ..çok teşekkür ederim mezun olmak harika bir gurur. En zayifligimi kimseye kaptırmaya niyetim yok. Okulda löb löb dürümleri götürdüklerini gördüğümde yüreğimin yağları eriyor :KK49:desem de inanma kız....valla çok kızıyorum özellikle gençlere....:sinirli:

Gündüz fena değildim bileğinin ağrısı hariç hatta aksam üzere eşimi gidip aldım arabayla hava çok soğuk hasta olmasın hem suyumuz bitmiş hesabı :KK66:
Akşam yemekten önce midem bir tuhafti sonra daha beter oldum :KK43: bir anda sanki karlar üzerinde yatiyormuscasina üşüme tuttu :KK43:
Eşimin zoruyla biraz çekirdek citledim oda mide bulantim geçsin diye ana hala bulanıyor :KK43:

Aleyküm selam canım ♡
Mide bulantısı hem sağlıklı bir şey yemedigini hem de mideni üşütmüş olabileceğini gösteriyor olabilir. o_OBi ihtimal kantaronu fazla kaçırmış da olabilirsin ama o uzak ihtimal :KK70:geçmiştir inşallah. Leblebi de yiyebilirsin.

Güncelleme: 66 kilo, -500 gram :)

Menü:

10:00 Menemen
13:00 bir bardak süt
15:30 leblebi
18:00 bir kase yoğurt çorbası

Su: 1 litre
Egzersiz: 4 saat temizlik:KK70:
Tembelim güzel yemişsin ama az gibi...neyse önceki yediklerine sayalım. :KK60:

Yok değilmiş, başta öyle sandım, sonra menüyü okudum, dikkatli bakınca elma dilimleri olduğu anlaşılıyor:KK70:
Elma dilimleri olmadığına nerdeyse emin gibiydim. :KK57:

Menüm
14:00 bi dilim ekmek iki dilim peynir, zeytin cay
15:00 bi kase karnıbahar yemegi
19:00 bi kase karnıbahar
Bi bucuk litre su
oynakbasi34 oynakbasi34 Elhan Elhan
Ayşecim afiyet olsun. Yediklerin çok sağlıklı. Meralin dediği gibi biraz şişkinlik yapacak ama korkma kilo yapmaz en azından.

Yeni mezun bir dilim yedim bir dilimde kızıma ayırdım kalanı gönderdim bile :KK76:
İyi barı tehlikeyi atlatmışsın. Bir dilimin büyüklüğü ne kadar ki acaba :işsiz:

Neden yoksunuuuuuz:KK51:
Dünyayı yiyenler en son baklavacıdayken bir telefon Umurbey'e çay içmeye davet edildik.Eşimin okuldan arkadaşı yumurta ihtiyacımızı ondan karşılıyoruz. Hobi olarak bahçesinde tavuk besliyor bize özel gezen tavuk yumurtamizi hiç eksik etmedi sağ olsun. Kıramadık hadi kalk gidelim dedim. Eşim de şaşırdı :süslü:
Hadi bende kaçıyorum ozaman,ben gidince muhabbet dönerse fururum hepinizi :KK11:
Muhabbeti fazla uzatmayım barı...kepimi görmeden furulmak istemem :KK57:

Dürümü erken yemen iyi olmuş bari
Evet.bide cocuklar esim ailecek yedik.yani hosuma gitti acıkmıstik :)
Esimle ayni gun basladik diyete,beraber gidiyoruz bakalim.onunki 14 kilo,benimkide 12 kiloya yaklasti.avantajliyim pisen yemekler falan ikimize uygun olunca kolay oluyorr sükür

Afiyet olsun canım. Elmalara artık ne kadar tarçın attiysan ciğer gibi olmuş mübarekler :KK45:

Tarçin elmaya, armuta, ayvaya hele muza bir yakışıyor ki sorma canım. Kan şekerini müthiş dengeleyen bir baharat hem de tok tutuyor.

Merhaba güzel Işılcım ..çok teşekkür ederim mezun olmak harika bir gurur. En zayifligimi kimseye kaptırmaya niyetim yok. Okulda löb löb dürümleri götürdüklerini gördüğümde yüreğimin yağları eriyor :KK49:desem de inanma kız....valla çok kızıyorum özellikle gençlere....:sinirli:

Mide bulantısı hem sağlıklı bir şey yemedigini hem de mideni üşütmüş olabileceğini gösteriyor olabilir. o_OBi ihtimal kantaronu fazla kaçırmış da olabilirsin ama o uzak ihtimal :KK70:geçmiştir inşallah. Leblebi de yiyebilirsin.

Ayşecim afiyet olsun. Yediklerin çok sağlıklı. Meralin dediği gibi biraz şişkinlik yapacak ama korkma kilo yapmaz en azından.

Dünyayı yiyenler en son baklavacıdayken bir telefon Umurbey'e çay içmeye davet edildik.Eşimin okuldan arkadaşı yumurta ihtiyacımızı ondan karşılıyoruz. Hobi olarak bahçesinde tavuk besliyor bize özel gezen tavuk yumurtamizi hiç eksik etmedi sağ olsun. Kıramadık hadi kalk gidelim dedim. Eşim de şaşırdı :süslü:
Mezuniyetin hayirli olsun ablam.senin azimin bizede ornek olur insallah.tekrar tebrik ederim

Açlık yoktu niyeyse, hep hareket ettim, yerimde duramadım, yemekte aklıma gelmedi desem yeridir. :)

Yok kakao atmış elmanın üstüne tarçın değil, tarçını ben söyledim :)

Bulamiyorum Bulamiyorum kakaolu elmanın tadı nasıl acaba, tarçın ve şekerli güzel gidiyordu da :p
Ikisi de birbirine zıt sanki, ama resime bakınca ciğere, böbreğe benzemiyor değil :)

Elmayla portakali dilimledim. Baska forumda bir arkadas pprtakali kakaoyla yiyordu. Evde baska portakalda kalmadi. Dedim bende bir deneyeyim. Icinden elmalari ayiklamadim. Oyle yedim gitti valla. Bi de yesil elma mayhos mayhos. Tadi nasildi derseniz yedim iste gitti bi sekilde ama muz kadar hosuma gitmedi.

Aleyküm selam canım ♡

Gecmis olsun cnm.
Canim enfeksiyon kapmis olabilirsin usume titreme bulanti kusma ondan da olabilir.
Idrar yollari enf. de mide bulantisi yapar ama dun yanlis hatirlamiyorsam siyah diski tariflemistin. Belki mideden ya da barsaktan kaynakli enfeksiyon ya da yara olabilir. Sen yinede ihmal etme bence.
Biraz kotu muhabbet olacak ama diskin siyah ve nasildi? Kotu koku yapis yapis pelte gibi su gibi ya da normal ama sadece rengi siyah vs vs vs

Aleyküm selam canım ♡
Mideyi mi üşüttün acaba? Geçmiş olsun. Benim de gözüm çok fena sanırım mikrop kaptı. Almanyada doktora gıtmek de mesele. İki ay sonraya randevu veriyorlar :deli:

Evet.bide cocuklar esim ailecek yedik.yani hosuma gitti acıkmıstik :)
Esimle ayni gun basladik diyete,beraber gidiyoruz bakalim.onunki 14 kilo,benimkide 12 kiloya yaklasti.avantajliyim pisen yemekler falan ikimize uygun olunca kolay oluyorr sükür
Eşinin de yapması büyük avantaj sana. Benimki zayıfladı, habire eve ıvır zıvır taşıyor :(

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrt ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Gece resmen sersem gibi yattım durdum :( mide bulantısı devam etti ama sonra şükür uyuyabildim ;) Şu anda daha iyiyim ama korkuyorum yine tutarsa diye ;)

Yeni kalktık havuza da gitmedik bugün ;) Ailecek kahvaltı yapacağız inşallah birazdan ♡♡♡

Sanırım üşşttüme ;) hala midem ağrıyor ama bugün bol ıhlamur takviyesi yaparım ;) Atlet bile giydim düşün :D
Büyük kız valla fırçayı atıp duruyor çocuk gibisin de işte corapsiz atletizm gormeyecegim seni bir daha diye :D

Elmayla portakali dilimledim. Baska forumda bir arkadas pprtakali kakaoyla yiyordu. Evde baska portakalda kalmadi. Dedim bende bir deneyeyim. Icinden elmalari ayiklamadim. Oyle yedim gitti valla. Bi de yesil elma mayhos mayhos. Tadi nasildi derseniz yedim iste gitti bi sekilde ama muz kadar hosuma gitmedi.

Gecmis olsun cnm.
Canim enfeksiyon kapmis olabilirsin usume titreme bulanti kusma ondan da olabilir.
Idrar yollari enf. de mide bulantisi yapar ama dun yanlis hatirlamiyorsam siyah diski tariflemistin. Belki mideden ya da barsaktan kaynakli enfeksiyon ya da yara olabilir. Sen yinede ihmal etme bence.
Biraz kotu muhabbet olacak ama diskin siyah ve nasildi? Kotu koku yapis yapis pelte gibi su gibi ya da normal ama sadece rengi siyah vs vs vs

Bakalim o An camurumsuydu sıkıntı ama bir anlikti sanırım ;) ama hala gözüm üzerinde :D
İnşallah geçer yoksa evdekiler zorla goturecekler doktora :(

Back
X