• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

36 saatlik açlığa başlıyorum hemde bi gün oruç tutmuş olucam. Bakalım dayanabilecek miyim
Aidin Salih'in kitabını okurken hastanelik oldum canım. Tansiyonum 4' e düştü ...ishal kusma da cabası....hiç tavsiye etmem...doktor kontrolünde olmadan bu tür uygulamalara girme. Normal sahuırlı, iftarlı, niyetli oruç tut...lütfen yapma kuzum...

Aidin Salih'in kitabını okurken hastanelik oldum canım. Tansiyonum 4' e düştü ...ishal kusma da cabası....hiç tavsiye etmem...doktor kontrolünde olmadan bu tür uygulamalara girme. Normal sahuırlı, iftarlı, niyetli oruç tut...lütfen yapma kuzum...
Bi kendimi denemek istiyorum abla ya. Bi teyze de tavvsiye etmisti bebekten once vucudunu temizle 36 saatlik oruc tut diye. Ayrıca dikkat edemiyorum yediklerime belki kesin kural koyup aç kalırsam zayıflarım

ay bu ne lanet bir sistem ya alıntı yapamadım

lili tamam canım koyarım

Meryem abla Çerkeş li eşim ne zorluğu var ki kız gelin olmak heryere zor ya lili naapsin Erzurum'a

aysecim ben evime dönemde beraber başlayalım oruca 1 hafta tutalim

ay bu ne lanet bir sistem ya alıntı yapamadım

lili tamam canım koyarım

Meryem abla Çerkeş li eşim ne zorluğu var ki kız gelin olmak heryere zor ya lili naapsin Erzurum'a

aysecim ben evime dönemde beraber başlayalım oruca 1 hafta tutalim
Eşimin köyüne 20-25 km uzaklıktaymış Çerkeş( bizim köyü de soyleyim eşin bilir bence Kalfat köyü - Orta ilçesine bağlı)...Çok kuralcı gelenekleri var...ben sıkılıyorum çoğu zaman özellikle bayramlar geçmek bilmiyor benim için....

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler ;)

Şükür kavusturana ♡ Gündüz bir türlü giremedim kkya deli oldum :( sonrada dışarı çıkınca ancak gelebildim :D Ayağı yanmış kedi gibiyim diyordum ya hakikaten öyle oldu bugün ama sokakta bir ara kosteklendim ağrıyan bilegimi tekrar büktüm :(
Tabi gorumcelere zoraki gidersem öyle olur :D :D

Uzun zamandır Blender diye tutturuyordum ya hesapta sırf bakmaya diye gittik ama eşim baktı gorumcelere zorla gidiyorum hadi hatunu bir sevindireyim de bari orada biraz daha istekli olsun dedi sanırım :D

Kendime bir tane elektrikli cezve birde Rondo aldım ♡ Aslında Meryeminkinden alacaktım ama haznesi daha büyük olan ve buz parçalayan bir tane aldım hani yazın çocuklara limonata falan yaparsam lazım motoru biraz daha kuvvetli bir şey lazım diye ;) sonra elimde kalmasın tekrar :D Eşim diğerinin haznesi ufak çok az konur ona diye tutturdu :D

Defterimi ifşa etmeye devam...kizlar ciddi ciddi yazmışım şimdi okudukça gülüyorum.
2241398

Kaptanım ithal gelinmişsin...ya...

Slm kizlar
Bugun cok yogundum gelemedim ama kacamak yapmadim. Hemen menu yazayim.

Sabah muzlu yulaf lapasi
Ogle 1 tabak haslama ( 1 baget biraz patates biraz havuc)
Ara sade nescafe
Aksam bezelye yemegi ve yogurt

Neredeyse 10 kg verdim. Yarin hastaneye gitcem bakalim arkadaslarim fark edeceklermi cok heyecanliyim. Yrn tepkilerini yazarim.

Karıştırıyorum, unutuyorum bazen lilinin dilinden kurtulamiyorum sonra...böyle iyi canım seni de hemen ekledim...yarışmaya nereden katiliyordun hazır defterim elimdeyken yazayım...bebem

Beni de yazdin mi. Neler yazdin (yazdiysan eger)

Hahaha yazican demek benide kara kapliya yaz anam İzmir Karşıyaka yena ve Hasibe komşum olur :))

Hatta ayni mahallenin cocuklariymisiz. Belki cocukken evcilik oynamisizdir 😊

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Sabah karga kahvaltısını etmeden Tapuya geldim :D Normalde 08.30da başlıyorum ama maşallah elemanlar daha yeni geliyor :D
Şu İmar barışı için evlenmeden aldigim evin Soyisim değişikliği gerekiyormuş :( len ne alaka evlilik cüzdanı var dediysem de olmuyor birde vicdansizlar 570 tl harç istiyorlar :(

Gidecek paraciklar :D

Meryem abla ben bir zorluğunu gördüm diyemem bence Bayburt bizim ora daha zor bu konuda eşimin baba tarafi Çankırı anne tarafı kastamonlu ve baba vefat edince baba tarafi ile de senede 1 kere görüşülünce sorun olmuyor anne tarafı daha zor benim için insanları ile uğraşmak laf anlatmak falan ama eşim Allahtan baba tarafına çekmiş

Hele şükür işim bitti ♡ anam gebedir bir oraya bir buraya :D
Eve dönüp hemen güzelce bir yorgunluk kahvesi iceyim ♡ Sabah çıkarken kahvaltı etmeye fırsat olmadı mecbur orda beklerken tost yedim :( oglen ciali yogurt akşamı da cok hafif geçiririm ;)

Hele şükür işim bitti ♡ anam gebedir bir oraya bir buraya :KK70:
Eve dönüp hemen güzelce bir yorgunluk kahvesi iceyim ♡ Sabah çıkarken kahvaltı etmeye fırsat olmadı mecbur orda beklerken tost yedim :KK43: oglen ciali yogurt akşamı da cok hafif geçiririm :KK66:
Ev size kalcaksa uğraşmaya değer ,bekarken aldığım demişsinya size kalmayacaksa boşver gitsin kaptanım diyecektim ki işin bitmiş :KK70:

Lilimam Lilimam Canım Annemler bizim Türkiyeye evlenme durumu olunca bize ev aldı ;) aynı miktarı sonra kizkardesime de ev alırken verdi tabi bizim çakal yapıştı kaynanasina ben dubleks isterim diye aradaki farkı da onlar tamamaldı krediyle ( ben aman Annemlere yük olmayayım kpden zaten zirnik çıkmaz diye 2 + 1e tamam dedim ;) gerçi şimdi Annem bazen diyor o zaman 3 + 1 deseydin onuda alırdık diyor da işte günah babama dedim aklımdan bile geçmedi )
Erkek kardeşime de ilk aldıkları evi verdi hani ileride tatile gelince onunda ayrı evi olsun diye ( zaten onda da annemler yaşıyor buradayken )

Hatun sagligimda 1er tane verdim kalan miras ben ölünce diyip duruyor :D kız yaslanınca zengin olsam ne yazar hem sen kıllığına 30 sene daha yaşarsın diyorum nasıl gülüyor :D siz goremezseniz de torunlar miras yüzü görür bize dua ederler diyor :D
Satıp büyük eve geçelim dedik anam hatun fenaliklar geçirdi :D hakkımı helal etmem diyip durdu bari tapuyu imar affindan faydalanıp duzelttirelim dedik ;) hala kagir ev olarak görünüyor koca apartman :(

Back
X