• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı kandiller ;)
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin edeceğimiz tüm duaları kabul etsin....Aminnnn

Büyük kız okula gitti erkenden ;) birazdan da eşimle küçük cimcimeyi hazırlayıp göndereceğim ;)

Hesapta hiç iş yapmayacaktim bugün ama madem regl oldun bari kalan işlerimi de bitireyim ;) ( Gerçi hala sökülmedim akıntı olarak devam ediyor )

Öğleden sonra hatta akşama doğru kızlarla eşimin teyzesini ziyaret edeceğim eşimde oraya gelip teyzesiyle görüştükten sonra amcasina ordan köye en sonunda da halalarina ugrayacagiz ;)

Canlar yarin oruc tutacagim icin.simdi bi kase sutlu musli yedim.hayirli geceler

Şimdiden Allah kabul etsin ....aminnn

Gunaydinnn :KK36:Gunaydinnn :KK36:

Emineyi servise bindirdim. Meryem hanim uyumadi. Erkenciyiz bu sabah ama benim uykum vaarrrr :mad:

Bak üzüldüm şimdi...Aslında çok gençsin hayaller gerçekleştirmek için vardır. Benim hemşirelikten öğretmenliğe geçen çok arkadaşım var. Okulu bitirdikten sonra kurumlararasi geçiş yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. KPPS olayı olmuyordu tabi en son ne oldu bilmiyorum.
Allah rahatlık versin canım...Ben de birazdan uyuyacağım. Eşimin sabah dersi yok. O sahuru bekleyip beni uyandıracak. Sonunda kandil ve üç aylar vesilesiyle oruca niyetlenebildik.
YENA YENA tatlım pazar günü yapacağın kutlamanın sorunsuz keyifli geçmesini diliyorum. Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin. İyi ki doğurmuşsun yavrucağini...vatana ve ailesine hayırlı bir evlat olur inşallah.
Artik kurumlar arasi gecis olmuyor kpss istiyorlar. Acaba secim zamanj olur mu demistim ama olmadi :KK48:

Kıslarrr,bi tartisma acalim da renklensin takım..
Ne olsun,ne olsun ...
Mmmmm :KK66: mmmm :KK66:
17 yaşındaki haline bir öğüt vereceksen olsan, bu ne olurdu?

Yeme yeme yeme sakin yemeeeeeee :eek:

Sabah10;00.
1 bardak form cay
Mantar sogan kavurma
Peynjr,pekmez,zeytin,salatalik,1 dlm ekmek cay
Oglen 1 sade t kahve
Aksam 16:00
Karnabahar yogurlu salcali,1 kase kesme corba
Misafirlikteydim meyve yedim,yarim muz,yarim portakal
Simdide 1 saat yuruyus tempolu
Suda 1,5 litre olmistur

Afiyet olsun..
Pekmez ölçülü ise başarılı ve sağlıklı buldum👍
Emziriyormusun?

YENA YENA tatlım pazar günü yapacağın kutlamanın sorunsuz keyifli geçmesini diliyorum. Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin. İyi ki doğurmuşsun yavrucağini...vatana ve ailesine hayırlı bir evlat olur inşallah.

Amin canım
Çok teşekkür ederim ❤️

Farklı çok güzel düşünmüşsün ablişkooo,şimdiden kutlu mutlu olsun paşanın doğumgünüüü 💛

Onun yatılı misafiri varmış canım :KK66:

Sorgun :KK66: sende bizim oralısın ellaaaam :deli:kayseridesin ama bizim oralardan olabilirsin geçen gün "ellaaam" dedin güldüm Ayşe de bizden dedim :KK66:

Buda gündüz cevap vereyim şimdi uykum var :KK70:

Sağol kuzum 😘
Begenmene sevindim
Girdim canım da evde yatılı misafirim var gecem gündüzüm karıştı 😬

Oy oy kolay gelsin

Hayırllı kandiller canlar :KK200:
Tavsiye edebileceğiniz kür veya yiyecek öneriniz varmıııı ? :)

Sanada hayırlı kandiller canım ;) bizim takımın ilk sayfasında yağ yakıcı bir iki tarif var istersen bir dene ;)
Bu arada takım yarışmasında değilsen ama dahil olmayı düşünürsen her zaman bekleriz ♡

Pazar günü oğlumun 11. Yaş günü :)

Benim ve eşimin ailesiyle köy kahvaltısı konseptli bir organizasyon planladık..
Aileler bir arada olucaz çocuklarda mekanın bahçesinde gönüllerince oynar..
Cuma günü pasta siparişi vereceğim...
Şimdilik telaşım bu benim de😃
Canım Barış Paşa'nın doğum günü şimdiden kutlu olsun inşallah çok eglenirsiniz ailecek

Yok canım maalesef :D hep diyorum keşke birine aşık olsa da kendini begendirmek için de olsa Zayıflamaya çalışsa diye :D
Gerci nasıl yetistirdiysem o muhabbet olunca diyor beni seveni yüreğimi sevsin kendimi zamane kızları gibi begendirmek için asla olmadığım biri gibi olamam, makyajla fizik için gelecek olan gelmesin diyor ;)
Orta 2de bir çocuk pek yapisiyordu kanka ayağına ama eşimde bende farkindaydik sonuçta kimse kankasini gorunce heycandan kizarmaz :D :D :D
Çocuk bize bile kendini begendirmek için kırk takla attı sonra bir gün erkek arkadaş kizarkadaş muhabbeti olduğunda benimki diger sohbettekilere yahu bu yaşta ne aşkı ne sevgilisi sapikmiyiz biz hiç işim olmaz demiş :D çocukta tabi ondan sonra biraz mesafe koymuş ama hala beni gördüğünde konuşur ;)
himmmm evet hani güzel bulsun şöyle böyle diye uğraşır dedim en azından ama o kafada bitirmiş ruh güzelliği diye 😂
11 kasemi :KK57: maşallah pek bonkörsün ayol :KK70:

Bende göremiyorum ,muhtarda göremiyosa sıkıntı yok :KK53:

Neydim çoh yoğunam ,çocuhla uğraşıram alışveriş edirem gezirem sen neydirsen eyseeen? :KK70:

Bende bende oruç tutçam inşallah bebişim :KK73:

Farklı çok güzel düşünmüşsün ablişkooo,şimdiden kutlu mutlu olsun paşanın doğumgünüüü 💛

Onun yatılı misafiri varmış canım ;)

Sorgun ;) sende bizim oralısın ellaaaam :deli:kayseridesin ama bizim oralardan olabilirsin geçen gün "ellaaam" dedin güldüm Ayşe de bizden dedim ;)

Buda gündüz cevap vereyim şimdi uykum var :KK70:

valla bende neydim dalım ağrir yatiram 😂

kız 1 kilo sütle yaptım neyse 4 tanesini çıkardım evden

2242864

Hayırlı kandiller :KK200:

Eşim biraz rahatsız öncesinde de ben biraz sancılıydım. Takım için asılamıyorum öyle oluncada gelemiyorum mahcubum size.

Günaydın,Hayırlı Kandiller sevgili takım arkadaşlarım 💕
Günaydın hanımlar herkese hayırlı kandiller dilerim

Sizlere de hayırlı kandiller kızlar ♡♡♡♡

kimsecikler yok yavv öğleden sonra dışarı çıkacağım kuzenime düğün için ev hediyesi bakacağım oradan anneme gidip çamaşırları kalmış makinede onları halledicemm hava güzel Allahtan bugün

Bende havayı güzel bulmusken ne bulduysam yikadim :D kendi kendime iş çıkarıyorum ama yatak odamı da o bahaneyle kirkladim desem yeridir :D
Maşallah ufaklık neler taşımış neler benim odaya :D
Çok yoruldum ama iyi oldu 😍

Eki Görüntüle 2242864

Hayırlı kandiller :KK200:

Eşim biraz rahatsız öncesinde de ben biraz sancılıydım. Takım için asılamıyorum öyle oluncada gelemiyorum mahcubum size.

Sanada hayırlı kandiller canım ;)

İkiniz de çok geçmiş olsun ;) İnşallah çabucak toparlanirsinda seni de sık sık görürüz burada 😘

Benimde sonunda kac gundur beklediğim esyalarim geldi 😍
Camasirlarimi serip hemen kızı almaya çıkacağım artık dönüşü de kendime yeni elektrikli cezvemle yorgunluk kahvemi yaparım 😍 Kesinlikle hak ettim bence ✌✌✌✌

Rondoyu da artık yarın denerim hem cumartesi gününe limonata yapmış olurum çocuklara ;)

Back
X