Günaydın gençlik..
Rahmimde polip varya doktor ilk önce onu aldırcaksın dedi. Ondan sonra yumurta takibi yapıcaz kendiliginden yumurta olusmuyosa ilaç vericem dedi. Yani şuan ilk işim polipi aldırmak ama İstanbul gibi biyerde bu doktor işleri çok zor
cnm bence korkma kendini sıkma. tevellül et ve ol operasyonunu. tabi herşey Rabbim'in takdirinde ama Rabbim de akıl vermiş fikir vermiş ilim vermiş. çözümü de kolaymış. rahme zarar verileceğini sanmam. bir d ekendini rahat bırak. bak ne güzel basit bir işlemmiş.
İnş tez vakitte hayırlı haberi verirsin cnm.
Bana ne ya gitmicem işte gitmicem... Uf yapacaklar bana..gece de atesimi çıkaracaklar...

Filtre kahvem bitti...netten sipariş vereceğim canım sen guatemala mi içiyorsun...Colombia içtim sertti....hangisini tavsiye edersin. S....bucks çok güzel oluyor...utanmasam soracam...
Helal Asibem....tubacimi çok seviyorum mezun da olduğu için bir şey demedim...ama iyi ettin valla...
haha çok haklısın cnm da kayserili bulmuşum soramadan edemedim. hem korumadayım gııı azıcık yiyebilirim di mi ama
Boş ver canım mantıyı....o kıymayı ızgara köfte yap en iyisi

Sensiziz işte nasıl olalım...

Tören 11.30 da bitti geldim...zumba saatine kadar durtebilirsin her türlü

Diloş bahane üretme...biz idare ediyoruz işte...gel sen de...ne durumdasın merak ediyoruz güzel kızım.
[/QUOTE]
haha olmaz ızgara. bir avuç çiğköftelik et işte

o mantı olacak

zaten 1 beze yaparım ben bir iki kaşık işe getiririm öğlen yerim.

eşimle oğluş yesin. hoş benim benim oğlan da tip yemez eşim yer.
diyor ki Ankaradayken ya diyor ben az öğün yemeye alışık değilim kendimi iyi hissetmiyorum. 3 öğün azmış

o 5 öğünyiyormuş. hem de dolu dolu ana yemekli salatalı tatlılı 5 öğün! adalete bak be dedim.
gece tutup kokoreççilere götürdü bizi. tai ben kokoreç falan yemem asla. bir kocaman kokoreç bir tabak midye 1 sürahi kola içti! sonuç mu sabit kiloda.
ohh be sinirimi attım
Bende korkuyorum bi zarar verirseler diye ama bi çözüm bulamadım abla. Özelde de çok pahalı bu işler. Araştırma hastanesinde de randevu sorunu var biraz meşhur olmuş doktordan randevu alınmıyo dolu. Rastgele bi doktorun eline kalıcam yani.Soğan kürü işe yarar diye onu denedim o da geçirmemiş. Doktor polip varken gebe kalamazsın diyo. Bende bi an evvel olsun artık istiyorum zaten tedavi suresiyle bi sene daha geçer en az. Eşim de 33 yaşına geliyo fazla gecikmeden istiyorum. Bi yandan da tedirginim
eşinin yaşı önemli değil canım. senin yaşın önemli

ki 45 yaşında da doğran hatunlar var yani. kayınvallidem mesela eşimi 45 de doğurmuş. o yüzden daha evliliğinin ilk yılında yaşı da sorun etme.
saol cnm birlikte olsaydı keşke

bu arada sana birşey sorayım teeeee bayramda mantı için minicik kıyma ayırtmıştım. onu yapmak istiyorum ama hayatımda hiç mantı açmadım. denesem mi yapamam mı bilemedim

tarif istiyorum püf nokta istiyorum senden
Merhaba cnm.neden denemeyesinki

tarife gelince
Un tuz su hamuru.ama perk yani sert bi hamur yapacaksin.1 corba kasesi una,1 cay kasigi tuz,ve cok az su.yogurdukca toparlanir zaten.onu beze yap bi on dakka dinlensin aç.kalinligi belli olur zaten actikca

1-1,5 mm olabilir.sonrada oklavaya gevsek sekilde dola,oklavayi hamurun ortasindan cek cikar.yani hamur rulo halini alacak.sonrada 1,5 cm kalinliginda seritler kes ruloyu.sonra seritleri ust uste ser,sonrada manti olacak sekilde kare kare kes.
İc malzemesi
1 beze icin 250 grm kiyma 1 sogan (robottan cek,suyinu bi tulbentten sık) toz biber tuz.sonrada bohca seklinde bükersin.bu kadar.
[/QUOTE]
1 beze yapıcam cnm. çok saol tarifiçin. yumurta yok yani di mi hamurda?? bazı yerlerde yumurta da yazıyor. ama sana güvenirim ben

ayrıca meryemcikden korkmadan yazdığın için tebrik ederim seni
evett ben geldimm nasılsıniz hanımlar
sabah 10.00
peynir domates ekmek ekmek arası yaptım çeyrek ekmeğe
akşam 17.00
1 kepçe çorba
1 tabak ıspanak
3 tane ceviz büyüklüğünde içli köfte haşlama
salata
şu yok noldu bana ya 2 lt az içmeyen ben hiç içmiyorum bu ara
selamlar hilalcim. içlli köfteleri akşam yeme pampa..
10:00 1x muz
13:00 1 simit
18:00 2 kase brokoli çorbası, sebze sote
Su: yarım litre
Iyi akşamlar.
sen Türkiye'ye gelmiştin di mi??
yani gelmişken daha güzel şeyler yiyebilirsin. Türk yemekleri ye bence. ızgara olur, 1 lahmacun bol yeşillik olur falan..
Iyi aksamlar
Bugunku menum
11.00
1.5 haslanmis yumurta
1 kk peynir
Yarim domates
Maydanoz
15.00
1 parca peynir
Sade kahve
18.30
Yumurtali ispanak kavurmasi
1 bardak ayran
oynakbasi34
Elhan
senden çok umutluyum çaycığım menüler süper...
Bende bundan 4 sene once 23 kilo vermistim 6 ayda.ama tekrar aldik malesef.ama bu kez almiycam cunki neden takimdan ayrilmak yok

suruden ayrilani kurt kapar misali
artık unutmam

65676346 kere okudum canım
Bende diyorum ki kafamıza sokmak için bukadar gönderdi

soktu ama yani ben unutmam daha
Açarsın açarsın onda bişey yok bebişim hamuru güzel yoğurmaya bak merdaneyle aç ilk başta hamur büyüyünce oklavaya geç, bu konuda bilirkişi değilim ama hamur açmaya küçüklüğümden beri çok meraklıyımdır

kendi başıma öğrenciyken bile mantı yapmışlığımda var yani
bu gazla yaparım artık ben

yapınca haber edicem

hamur işlerinde sıfıra yakınım
Emine kac gundur kurabiye istiyor okula goturmek icin simdi yapayimda sabah ona surpriz olsun. Meryeminde saat 7 gibi hafif atesi var gibiydi ilac verdim saat 9 da uyudu.
Bendede 2 saat sayfalari acmiyor. Mesaj begeniyorum uzun zaman sonra islemitamamliyor
bizde de bugün beslenme günü bendeydi. tam gün gidiyor ikindi kahvaltısını biz haızrlıyoruz. 10 kilo meyve soydum dilimledim

meyve göresim kalmadı
Günaydın ❤
Mutlu carsambalar..
D
Deliidivane
gecmis olsun.. çok yolunda gider herşey inşallah. ❤
Bu arada böyle durumlarda psikoloji çok önemli sen de biliyorsundur ve rahat olmaya başka başka konulara kanalize olmaya çalış lütfen..
oynakbasi34
umarım sizin de tahliller temiz çıkar... Emin olmak için yapılan işlemlerdir muhtemelen...
Dün sağlıkçı arkadaşla sohbet esnasında salgın hastalıklar konuşuluyordu veremin tekrar hortladigini fakat özellikle yeni jenerasyon da olumsuz etki bırakmayacağını (koruyucu aşırlardan kaynaklı) demişti siz de rahat olun....
Elhan
menumle gelecem demişsin .. merak ettim .. özel birseymi ? Yeyince 5 kg eksiliyormuyuz.

Senin olayın nedir kardeş
günaydın cnm. kızçene çok geçmiş olsun. neyse ki tparlamış.
bu arada meryem ablanın dönüşteki menüsü 5 kilo veridirise ben bile varım yani