• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bonus Bonus canım doğum günü kutlaması bitmedi mi hala :halay:
Bak sayılı dakikalarin kaldı ondan sonra bir sonraki cumaya kadar sıkı tutuyoruz ona göre ;)
Bak bu paylasimlarin çoğu bana ve sana ;) Bayrama kadar şöyle güzel fark yaratalım artık yeter bu kadar pufuduk dolastigimiz :KK36:

Menümm 12:30 yağda yumurta bi buçuk dilim ekmek,cay
15:00 bi tane çiğköfte
16:00 haşlanmış tavuk kalça ve biraz göğüs
17:00 bi kase dolusu ıspanak
20:00 2 hurma
Birazdan bitki çayı
@meryemozcan27 oynakbasi34 oynakbasi34
menun super olmus canim afiyet olsun yaninda bir de spor olsaydi tadindan yenmezdi 😁
O zaman kesinlikle yapmam lazım :KK66: gerçi sabahları kahvaltıya bundan sonra hep tazesini de yerim ama bunu da denemek istiyorum :KK66: en azından arada ara öğün gibi tuketirim faydası olur zararı olmaz :KK66:

Ben ilk diyetisyenimin tavsiyesi ile yumuşak icimlisini aldım ♡ hatta bazen Ananaslisini yada portkallisini kullanıyordum ♡
Aromalı olanlarla istersen bir dene :KK66: Çilekli bile var ve içimi çok güzel :KK66:

En Son BIMden Naneli limonlusunu almaya başlamıştım ( kendi markası hem daha uygun ) ona baya alıştım keyifli içiyorum :KK66:

Harika bir menü olmuş canım tebrikler :KK66: ispanagin yanına yoğurt da ekleyebilirdin hem Protein takviyesi :KK66:
sevgili oynakbasimmm ispanagin yaninda yogurt olmaz sebebi de icindeki demir emilimini azaltmasidir ispanaktan daha cok verim almak istiyorsak yaninda c vitamini tuketmeliyiz yesil biber portakal suyu yaninda guzel gider 😉
Bende simdi kayisili form cayi iciyorum.

Ben bir de bu ara market kataloglarini takip ediyorum. Evin ihtiyaclarini dogru zamanda alirsan %40- %50 indirimli alabiliyorsun. Mesela en son sivi sabun bitmesine cok az kalmisti carrefourda 14-18 mart arasi sivi sabunlarda %40 indirim vardi ordan aldik. 21-24 arasi islak mendilde indirim var %40 o zamanda insallah alcam. Hatta biraz fazla almayi dusunuyorum malum evde bebe var. Gecenlerde migrosda pirinclerde vardi, vucut bakim urunlerinde vardi vs vs iste takip ediyorum.

Gecen bime himdistancevizi yagi gelmisti 2 tane aldim ama daha kapagini bile acmadim. Nerelerde kullanabilirim onu tuketen var mi
Ben de surekli katalog takip edip almaya calisiyorum malum hayat iyice pahalilasti hem birseyleri stoklayinca daha cok verin aliyorum surekli de alisverise cikmak zorunda kalmiyorum. Hindistan ceviziyle yapilan maskeler var ya da ele falan da direkt surebilirsin ama gida olarak tuketimi hakkinda bi bilgim yok internette guzel tarifler var bulup uygulayip memnun kaldigin olursa bizimle de paylas lutfen
Kendi çabalarıyla Kilo veren hatunlar ♡♡♡♡
Gelsin motivasyon resimleri :KK66:
İlk 3 kişiyi IGde takip ediyorum ♡ diğerlerini nette gördüm şimdi ama maksat gaz vermek ve gaz almak :KK70:

Eki Görüntüle 2246584 Eki Görüntüle 2246583 Eki Görüntüle 2246582 Eki Görüntüle 2246581 Eki Görüntüle 2246580
Yaaa biz de boyle paylasiriz insallah bi gun 😎😎

Bugun disardaydim bol bol yurudum aksam yemegim gec kaldi ama yapacak bisi yok yurume yanima kar kalsin gelelim menume

11.30
1 mercimek krep
1.5 haslanmis yumurta
1 kk koy peyniri
Bol yesillik

14.30
Yesil cay

15.00
Sade kahve

18.00
Bir avuc leblebi

19.30
1 kase yayla corbasi
1 tabak sulu tavuk yemegi

Su 2.5
Spor yok 🤦‍♀️🤦‍♀️

Bunu da yarin deneyebilirim ♡ hoşuma giderse bir kaç demet maydanoz alırım :KK70:

maydanozlu ile yağ yakma

Maydanoz ile yağ yakıcı içecek;
  • Yarım demet maydanoz
  • 2 yemek kaşığı limon suyu
  • ½ su bardağı kadar su
Tüm malzemeleri blender da sıvı hale gelene kadar çekiyoruz. Ardından içime hazır hale geliyor. Besin değerlerini kaybetmemesi açısından yapıldığı anda tüketilmesi tavsiye edilir.
*Her gün sabah ve akşam yarım bardak tüketilmelidir. Günde bir bardak tüketmek haftada ortalama 2 kilo vermenizi destekler.
Ben bu sbh buna başladım nette okudum bir bayan 2 ayda 15 kilo vermiş yediklerine dikkat ederek 15 gün sabah khvltıdn önce içmiş 5 gün ara verip tekrar 15 gün şeklinde devam etmiş

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı Sabahlar ;)

Hesapta bugün yatıp uyuyacaktim ama yine sabahın 7sinde hortladik karı Koca :D
Sabah 07.30dan beri ayaktayiz hatta ailecek sağlıklı kahvaltimizi da yaptık ;)

Gece telefonun şarjı bitip kapaninca ancak fırsat oldu buraya girmeye ;) Bir yandan da yeşil çayımı hüpletiyorum ♡

Hatta aklimdayken tam kahvaltıya otururken çektiğim kahvaltı tabagimi da buraya atayım bakalım bu sefer olmuş mu

20190317_091027.webp

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı Sabahlar :KK66:

Hesapta bugün yatıp uyuyacaktim ama yine sabahın 7sinde hortladik karı Koca :KK70:
Sabah 07.30dan beri ayaktayiz hatta ailecek sağlıklı kahvaltimizi da yaptık :KK66:

Gece telefonun şarjı bitip kapaninca ancak fırsat oldu buraya girmeye :KK66: Bir yandan da yeşil çayımı hüpletiyorum ♡

Hatta aklimdayken tam kahvaltıya otururken çektiğim kahvaltı tabagimi da buraya atayım bakalım bu sefer olmuş mu

Eki Görüntüle 2246674
Afiyet olsun canım

Bugun disardaydim bol bol yurudum aksam yemegim gec kaldi ama yapacak bisi yok yurume yanima kar kalsin gelelim menume

11.30
1 mercimek krep
1.5 haslanmis yumurta
1 kk koy peyniri
Bol yesillik

14.30
Yesil cay

15.00
Sade kahve

18.00
Bir avuc leblebi

19.30
1 kase yayla corbasi
1 tabak sulu tavuk yemegi

Su 2.5
Spor yok 🤦‍♀️🤦‍♀️

Aslında çok güzel bir menü canım az da spor olsaydı tam süper olurdu ♡ Tebrikler

Kız kaptanım senin bu dalgın hallerin çok şirin oluyor 🥰 Tembel dediya ayrılıyorum diye hatta sende beğenmişsin ;)

Kız gidecegim demişti de o gün hani gitme toparlaniriz falan demiştik ilk başta ya bende hazır canlandik diye etiketledim ;) ama demekki kesin kararlı gitmiş ;) yolu açık olsun ne diyelim ;)

Geçen günde beni 44 yaşında yapmıştı kaptanım :KK48: olsun canı sağolsun ben hatırlatırım yaşlılara yardım ediyorum :KK53: :KK70:

Kız onuda ben yapmadım :D kim yazdı hatırlamıyorum ama biri öyle yazınca bende şaşırmıştım ulen nasıl olur diye :D

MaystenG MaystenG yaşadığımız sürece sıkıntılar, olumsuzluklarda bizimle olacak. Hayat dört dörtlük değil hiç bir zaman.. Allah sağlıkla sinamasin..
Bu kadar karamsar olmana gerek yok inan. Elbette büyük sıkıntı senin için ama kendinden ödün vermeni gerektirmez..
sağlıksız beslenmen için hiçbir şey bahane olmamalı..

Seni bundan sonra da aramizda görmek istiyoruz.. hatta daha fazla ihtiyacın olacak hem dertleşmek hem keyiflenmek için gelmelisin 😉😍

Back
X