• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Spor listesini malum Bonus Bonus arkadaşımız üstlenmişti :KK66:
Yarın itibariyle lütfen herkes menülerini yazarken en alta Sporunu da varsa ekleyip Bonusu etiketlesin :KK66:

Nasılsa bize yazamasada burayı okuyabiliyor :KK66: Notlarını alır yine sonrada pazar aramıza dönmüş olacak nasılsa ♡

Yeni bir arkadaş daha davet ettim ;)
blondeaddict blondeaddict hadi buyur gel de kaynasalim ;) Tamda çok özel bir güne den geldin ♡

Takımımız yarışmada Birinci oldu ve kızlar hakikaten bu hafta harika is çıkardılar ♡

Birinci sayfada kurallarimiz mevcut ama okadar da katı değiliz 😊 bol paylaşım ve azim yeterli ;) tek katı kuralimiz 3. Bildirimde listeye giriliyor ve cuma Kilo bildirimi unutulmayacak ;)

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:Kizlarrrrrr harikasiniz gerçekten :KK66: bu hafta harika iş çıkardın hem takım adına hemde sagliginiz acisindan 😍😍😍😍
An itibariyle Ben :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Iste bu beeeee
Oncelikle kaptanimi sonra butun takim arkadaslarimi tebrik ederim. Insallah sonraki haftalardada birinciliklerimiz cok olur. Ivme kazandik kaybetmeyelim kizlar.

Sampiyonlara seker degil birer kupa yesil cayyyyy :eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence:

:rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Yeni bir arkadaş daha davet ettim :KK66:
blondeaddict blondeaddict hadi buyur gel de kaynasalim :KK66: Tamda çok özel bir güne den geldin ♡

Takımımız yarışmada Birinci oldu ve kızlar hakikaten bu hafta harika is çıkardılar ♡

Birinci sayfada kurallarimiz mevcut ama okadar da katı değiliz 😊 bol paylaşım ve azim yeterli :KK66: tek katı kuralimiz 3. Bildirimde listeye giriliyor ve cuma Kilo bildirimi unutulmayacak :KK66:
Merhaba davet için çok teşekkürler 🌸
Öncelikle tebrik ederim birinciliğinizi herkesin emeğine sağlık 👏👏👏
Ben kendimi tanıtayım nevra ismim 46 yaşındayım 1.68 boy 97 kgdan inerek şimdi. 82 kiloyum hedefim 60-65
Şu an diyet yapıyorum spor motivasyonum yok Leslie başlama hedefim var 😊
Aranızda olmaktan mutlu olurum hedefe beraber koşmak kadar güzel birşey yoktur bende katkıda bulunmak isterim
Birinci sayfadaki kuralları okuyacağım 👍

Merhaba
Ben kendimi tanıtayım nevra ismim 46 yaşındayım 1.68 boy 97 kgdan inerek şimdi. 82 kiloyum hedefim 60-65
Şu an diyet yapıyorum spor motivasyonum yok Leslie başlama hedefim var 😊durum

Hosgeldin cnm. 168cm bir arkadas daha geldi. Topigin 168cm populasyonu artiyor :KK48:

Şu an diyet yapıyorum spor motivasyonum yok Leslie başlama hedefim var 😊
Aranızda olmaktan mutlu olurum hedefe beraber koşmak kadar güzel birşey yoktur bende katkıda bulunmak isterim
Ayyy boyu boyuma kilosu kiloma denk hos geldin 🤗🤗😁

Şu an diyet yapıyorum spor motivasyonum yok Leslie başlama hedefim var 😊durum
Hosgeldi😉niz,insallah takima ugur getirir eksileriniz..

Tesekkurler kaptanim.takimimiza layik olmaya calisacagiz😀😀😉
Bulamiyorum Bulamiyorum cok tebrikler cnm.sen bu isi cani gonulden istiyorsun.insallah 70 lere inince beraber seviniriz💜👍👍
Tesekkur ederim cnm insallah hep beraber hedef kilolarimiza ulasiriz

Back
X