Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Eklentiler

• IMG-20190322-WA0008.webp
    IMG-20190322-WA0008.webp
    28 KB · Görüntüleme: 24
Durduk yere bana spor yaptırıyorsunuz.... :işsiz: her kaçamak için kaptanimdan dakika üzeri spor cezası talep ediyorum.

Kesinlikle kacamaklara ceza olmalı ;) ya yapmayacagiz yada kaçamağı yapıyorsak da o cezaya razı geleceğiz ;)

Bonus Bonus sağ olsun puanları düzenlemiş ;) bence olmuş ama birde sizler bakın ;)

• HIIT Cardio dk 5 Puan
  • Jillian dk 4 Puan
  • Eliptik dk 4 Puan
  • Koşu dk 4 Puan
  • Yüzme dk 4 Puan
  • Zumba dk 3.5 Puan
  • Cardio dk 3.5 Puan
  • Leslie dk 3 Puan
  • Bisiklet dk 3 Puan
  • Plates (orta seviye) dk 3 puan
  • İp Atlama 5 tanesi 1 puan
  • Tempolu Yürüyüş dk 2.5 Puan
  • Yavaş Yürüyüş dk 1 Puanç
  • Egzersiz (Bölgesel Hareketler : Mekik,şınav,kol bacak benzeri hareketler ) 5 tanesi 1 Puan
Ceza olarak da şimdi anında aklıma gelen ;
1 kaçamak extradan 45 dakika spor olsun ;) yürüyüş olabilir, epileptik olabilir hatta Leslie 3 mil olabilir ;)
fazla olarak düşünmeyin sonuçta ağır olacak ki o yenilen yakilsin ve yenilmeden caydırıcı olsun ♡♡♡

sizce nasıl ;) varmı eksik gedik

Bonus Bonus sağ olsun puanları düzenlemiş ;) bence olmuş ama birde sizler bakın ;)

• HIIT Cardio dk 5 Puan
  • Jillian dk 4 Puan
  • Eliptik dk 4 Puan
  • Koşu dk 4 Puan
  • Yüzme dk 4 Puan
  • Zumba dk 3.5 Puan
  • Cardio dk 3.5 Puan
  • Leslie dk 3 Puan
  • Bisiklet dk 3 Puan
  • Egzersiz (Bölgesel Hareketler : Mekik,şınav,kol bacak benzeri hareketler ) 5 tanesi 1 Puan
1 kaçamak extradan 45 dakika spor olsun ;) yürüyüş olabilir, epileptik olabilir hatta Leslie 3 mil olabilir ;)
fazla olarak düşünmeyin sonuçta ağır olacak ki o yenilen yakilsin ve yenilmeden caydırıcı olsun ♡♡♡

sizce nasıl ;) varmı eksik gedik
Dk olarak degil de puan olarak mi yapsak belli bir puani olsa cezanin herkes istedigi sekilde o puani tamamlasa

Bonus Bonus sağ olsun puanları düzenlemiş :KK66: bence olmuş ama birde sizler bakın :KK66:

• HIIT Cardio dk 5 Puan
  • Jillian dk 4 Puan
  • Eliptik dk 4 Puan
  • Koşu dk 4 Puan
  • Yüzme dk 4 Puan
  • Zumba dk 3.5 Puan
  • Cardio dk 3.5 Puan
  • Leslie dk 3 Puan
  • Bisiklet dk 3 Puan
1 kaçamak extradan 45 dakika spor olsun :KK66: yürüyüş olabilir, epileptik olabilir hatta Leslie 3 mil olabilir :KK66:

sizce nasıl :KK66: varmı eksik gedik
Yok canım....kabulduuuur
Dk olarak degil de puan olarak mi yapsak belli bir puani olsa cezanin herkes istedigi sekilde o puani tamamlasa
Caycim uuzgunum ceza puanı sayılmıyor ödül olur bu sefer

Mantıklı :KK58: misal en basit 40 dk tempolu yürüyüş 100 puan.

Sen ip atlayarakta 100 puan yapabilirsin.

İpin puanına yorum yapsın herkes ben gibi şişkolar atlayamaz ama ip sağlam zor puanının yüksek olması o yüzden.

20 ip100 puanmı oluyu 🤓 beyin gaslarıda çalışacak

O zaman yüksek bir puan koymak lazım ; 150 yada 200 puanlik spor gibi ;) hani acı verecek ki bir kere ceza alan ikinciye düşünsün yemeden ;)

45 dk leslie ve 15 dk bolgesel hareket yaptim (kol ve alt bacak yapayim dedim bugunluk)

Tesekkur ederim cnm. Cok gecmis olsun. :KK68:
Gecmis olsun cnm.insallah cabucak iyilesirsiniz😊
Selamın aleyküm kizLarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı pazarlar ve hayırlı sabahlar :KK66:

Dün doğum gününden aslında çok geç gelmedim ama gelince belini ve omuzlarında ağrısından öldüm resmen :KK43:
Arkadaş okadar dik bir yerde oturuyor ki :KK43: Eşime dönüşü evde nasılsa diye telefon açıp ya aşkım ben o Bayırı cikmayayim ( uzun bir bayir ) ben asagiki yola ineyim sen gel beni al dedim ve özellikle de belirttim bak omuzlarım tuttu belim vuruyor diye :KK66:
Birde gelirken şu istemişlerdi onuda taşıyacak dedim ama pasamiz ben yorgunum kusura bakma.giyinip tekrar cikamam dedi :KK57:
Tamam sen keyfine bak ya benim için yorulma aman Ha dediysem de adam hiç laf sokma işim olmaz dedi kapattı mi :KK43:

Eve geldim ama resmen ağrıdan gözümden yaşlar geldi okadar kötü oldum :KK43: orda da kosturunca daha çok azdı ağrı .
Eve gelince tabi ağrıdan uzandim bu sefer de Trip yapıyorsun hesabı pasamiz söylendi bende ne yaparsan yap canım yanıyor senle uğraşma dedim :KK66:
Uyumusum hatta hala bile ağrım var hafif :KK43:

İlk kez küs sabahladim ama aslında umurumda değil de yinede burnundan getirmem lazım ki bir kendine gelsin :KK70: aman uzulmesin diye diye adamı simarttim sanırım :KK70: yoksa hayatta böyle yapmaz aksine eve gelince de kendini af ettirmek için ugrasirdi :KK66:

Müsaade ne demek canım tukkan senin ♡♡♡♡

Çok çok geçmiş olsun canım :KK66: inşallah çabuk toparlanir :KK66:
Günaydın ❤

@HasibeG tebrik ederim birinciliğini 😘😘
Daim olsun canım ..

ISILDURU ISILDURU geçmiş olsun kuzum .. ne çok hasta oldu dimi senin prensesler bu sene.. Geçen yıl böyle değildi diye hatırlıyorum ..
Gerçi bu yıl yetişkinlerde çok sık hastalandı ..
Allah beterinden korusun 🙏

oynakbasi34 oynakbasi34 bugün hiçbir şey yapmada toparlan canım
Sağolun canlarım valla bu sene hep hastayiz anaokuluna başladı ufaklık ondan sanırım buyukte bronşit olmuş bir haftadır yatıyor

Şimdiiii benim kafa karıştı bi yardım o_O
Hergün menü bildirimi var ve varsa spor da dakika ile çarpılarak puan bildirimi var bu bildirimlerde Elhan Elhan etiketliyorum
Pazartesi Cuma tartı var
Başka birşey varmı bildirim konusunda acemiliğime verin :KK49:

Menüde meriyemi siporda bonusu etiketliyosun.

Hergün menü bildirimi var ve varsa spor da dakika ile çarpılarak puan bildirimi var bu bildirimlerde Elhan Elhan etiketliyorum
Pazartesi Cuma tartı var
Her gun menu ve spor yapiyorsak onlarin bildirimi var meryemozcani etiketliyoruz pazartesi cuma kilo bildirimi ancak spora bu hafta yeni basladik nasil olacak onu tam konusmadik ben cumadan beri kaydediyorum bir kenara yaptiklarimi

Pazartesi Cuma tartı var
Kaçamak yaparsan spor cezan var...o işlere hiç bulaşma :KK71:

Back
X