Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım yetiştim yetişmesine de poğaçalar gobekte çoktan yerini almış...arkadaşlar ikramlara hayır demeyi öğrenelim artık...ayıp olursa olsun....bunun bir formülünü bulun artık...rahatsızım deyin...midem bozuk deyin....doktor yasakladı deyin. İlla diyetteyim demek zorunda değiliz.

Yeni yaşın yeni mujdelerle dolu geçsin canım....Doğum günün kutlu olsun(14 Mart)
Herkese iyi Pazarlar
Ben özellikle poğaça börek tarzı şeylerde hep mayalı şeyler boğazımı yakıyor gece boyu rahatsız ediyor reflü başlangıcı gibi vs diye sallıyorum valla :kk77:
Bende sabah kahvaltıya gittim mşsafirliğe şükür sorunsuz atlattım
2 peynir, yarım haşlama yumurta, 2 inçe dilim sucuk , domates salatalık, bol yeşillik 1/4 simit 4 zeytin bol bol çay

E7E2034C-41C1-42FA-AF74-8725A34588D9.webp

Canım yetiştim yetişmesine de poğaçalar gobekte çoktan yerini almış...arkadaşlar ikramlara hayır demeyi öğrenelim artık...ayıp olursa olsun....bunun bir formülünü bulun artık...rahatsızım deyin...midem bozuk deyin....doktor yasakladı deyin. İlla diyetteyim demek zorunda değiliz.

Yeni yaşın yeni mujdelerle dolu geçsin canım....Doğum günün kutlu olsun(14 Mart)
Amin abla saolasın :)

Herkese iyi Pazarlar
Ben özellikle poğaça börek tarzı şeylerde hep mayalı şeyler boğazımı yakıyor gece boyu rahatsız ediyor reflü başlangıcı gibi vs diye sallıyorum valla :kk77:
Bende sabah kahvaltıya gittim mşsafirliğe şükür sorunsuz atlattım
2 peynir, yarım haşlama yumurta, 2 inçe dilim sucuk , domates salatalık, bol yeşillik 1/4 simit 4 zeytin bol bol çay
Afiyet olsun ben misafirlige gitmeye korkuyorum yaa 🙄

Mutlu pazarlar :KK200:

Hacamat yaptırdım onun halsizliği var üstümde ve modum düşük biraz bugün.
Ufak tefek bişeyler kaçırdım dün akşam tabiki onun etkisi var bakalım yarın artımı çıkıcam.

Müzik dinliyorum iyi hissedersem inş biraz dışarı çıkabilirim.

Kesinlikle hava da tam gezmelik ;) at Kendini sokağa müzik dinleyerek yürü ♡

Ay bende nedense bugün bir tuhafim :KK66: hani kaçamak yapmak değil de canım sanki birsey istiyor ama ne istediğimi bilmiyorum :KK70:

Heee kesinlikle kaçamak yapmak yok :KK66: kendime gidip duble bir Türk Kahvesi yapayım bende :KK66:

Aman banuş benim kaçamağım oldu moral olarak kötü oldum.
Hiç bi şekilde vazgeçmek yok.
Önceki gibi battı balık demiyorum kaldığım yerden devam ediyorum.

Misal şu an çalışıyorum puanları yazıyorum 😍

Aman banuş benim kaçamağım oldu moral olarak kötü oldum.
Hiç bi şekilde vazgeçmek yok.
Önceki gibi battı balık demiyorum kaldığım yerden devam ediyorum.

Misal şu an çalışıyorum puanları yazıyorum 😍

Kesinlikle battı balık yan gider diye bir şey yok artık ikimiz için de ;)
Bende şimdi güzelce kahvemi içip bol suyla devam edeceğim sonra da aksamlik ne yapsam diye düşünüyorum ;)

Kesinlikle battı balık yan gider diye bir şey yok artık ikimiz için de ;)
Bende şimdi güzelce kahvemi içip bol suyla devam edeceğim sonra da aksamlik ne yapsam diye düşünüyorum ;)
Ben de kahve kuru kayisi arasi verdim kendime.ip atladim nefes nefese kaldim 😁

Back
X