Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar ♡
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gonlumuzden geçenleri nasip etsin inşallah. ...Aminnnnn
Dünden beri yine bana geliyorlar

Büyük kızım malum iki gün önce tekrar kan vermişti kendini halsizlik hissediyor diye hatta baştan soylendim kızım şu Vereme fazla takıldın diye

sonuçta çıkmadı ve koruma ilacı kullanıyor 10 gündür

Öğlen sağlık ocağı doktoruna sonucu gösterdi ( önceden 2 değer yüksekti şimdi 4 değer

) Doktora göre önemli değil çünkü sınırın az üzerinde ( Tabi durumu bilmiyor tam ayrıntılı ) benimkiler tutturdu Verem Merkezindeki doktora da göstereceğim diye

Mecbur atladık arabaya gittik ve doktor Son kan tahliline göre daha yüksek olduğu için pazartesi tekrar baktir ama olur da o arada halsizlik yada mide bulantısı hissederken acile git hemen demiş ( ben o An giremedim içeri kardeşi de yanımda diye )
Dünden beri yine kafam bir milyon

bir türlü aklımdan çıkmıyor ve akşam ders çalışacağım diye odasına kapanış kız 15 dakika sonra baktığımda yatıyordu ( 21.00de ki normalde asla 12den önce uyumazdi )
Rabbim artık bu günün hürmetine yuregimizi ferahlatsin. ...Aminnnnn
Pazartesi gününe randevu aldık hatta ufakliga da aldım ( onunda 1 haftadır ayakları çoraplarını çıkarmadigi halde buz gibi, hep üşüyorum diyor ve halsizlik hissediyor

baştan okula gitmemek için yada ilgi çekmek için diye düşündüm ama ne olur ne olmaz onada bir kan tahlili yaptirayim